Guzel menu yinede afiyet olsun cnmMenumu vereyim sonra gelirim
sabah ılık limonlu şu 1 k kayısı
Kahvaltı 12.00: 1.5 has yumurta
3 zeytin kk peynir
3-4 çatal patates kız.
1 tatlı kaşığı kuşburnu Marm.
2 dilim ekmek
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
ara::6 badem 1 mandalina avuç içi kabak çek.
ara: 1 şu bardağı tarçınlı süt,2 k incir
akşam 18.45: 1 kase çorba
4 kaşık Havuçlu bulgur p.
salata, 3 kaşık yoğurt
2.5 litre su bitki çayları
Türk Kahvesi soda
Leslie 5 milin 3 mili
Not: Bugün hep aç gibiydim araların çokluğu o yüzden, bence sağlıksız kahvaltım yüzünden oldu
Akşam yemekten sonraCanm ne zmn tartildin ?
Az rahat dur2017 yilinin hepimizemutluluk,saglik,ve başarı getirmesi diliklerimle....hepinizeee mutlu yillar fistiklarr
Mislisse mrb cnm 2 gundur siteye giremiyordum sacma sapan bir nedenden dolayi...haberin olsun istedim canim...yarin gorusuruz..hayirli geceler cnm..
Sanırım 64 doğum yapalı 3-4 gün olmuştu :) 53 kiloydum ne güzelGünaydın kızlargeçen yıl bu zamanlarda ben 77 kiloydum şu an 10 kilo yağı geride bıraktım 2017 ye belki hedef kilolarimizda girmedik ama 2017 yi hedef kilolarimizla yaşayıp fit bir şekilde ugurlayacaz inşallah
Siz de söyleyin bakalım 2016 1 ocakta kaç kiloydunuz
Persembe gunleri benim kontrollerim 15 gunde bir simdilkk ben evdeki tartidan bildirim yaparim artik sanaPeki ama senin diyetisyen kontrolün ne zamn pzartesi mi? tartı günümz pzrtesi biliyosun yanlışlık olmasın sonra olurmu?
Icemem sandim ama iciyorum cnm kilo vermek icin degil herseye faydaliymis etkilemedi benisupersin canım da şu sirkeli suyu nasıl içersin anlamadım
Şimdi araştırdım bende başlıcam evime dönünce.Icemem sandim ama iciyorum cnm kilo vermek icin degil herseye faydaliymis etkilemedi beni
Tmm cnmPersembe gunleri benim kontrollerim 15 gunde bir simdilkk ben evdeki tartidan bildirim yaparim artik sana
Baslangic kilom 7 aralik 108.1 cnm 22 aralik kontrol 102.8 5 ocak gene kontrolum var .sen ayarla iste artik nasil yapmak istiyorsan pazartesi tartilip bildiricem sana artik evde
Anladim canm ben pek sevmiyorum sirkeyi ondan sanriim bu onyargimIcemem sandim ama iciyorum cnm kilo vermek icin degil herseye faydaliymis etkilemedi beni
Afiyet olsun canim gunu iyi kurtarmissinKizlar tunaydin yazamadim dun menumu malum baska yerdeydim.dun sadece eltimin pastasindan kucuk bir dilim yedim kacamagim bu sadece baska birsey agzima surmedim .
Afiyet olsun canimSelam kızlar. Bugünkü menümü paylaşayım.
Sabah domatesli yumurta, üç dilim küçük tam buğday ekmek, çay, bir dilim salam, üç adet zeytin yedim...
Arada bir mandalina.
Öğlen bir kase çorba belki biraz salata
Arada bir bardak tarçınlı süt
Akşam da balık salata ve bir iki dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.
Su da en az 1,5 litre olacak.
Oyle tartilirsan tabi 1-2 kg fazla cikarsin.Bu sabah tartildin mi peki?Akşam yemekten sonra
80 falandim ben artidayim sne ne guzel eksidesin ;(Günaydın kızlargeçen yıl bu zamanlarda ben 77 kiloydum şu an 10 kilo yağı geride bıraktım 2017 ye belki hedef kilolarimizda girmedik ama 2017 yi hedef kilolarimizla yaşayıp fit bir şekilde ugurlayacaz inşallah
Siz de söyleyin bakalım 2016 1 ocakta kaç kiloydunuz
Sana da hayirli ve iyi yillar canim sen iyi olda2017 yilinin hepimizemutluluk,saglik,ve başarı getirmesi diliklerimle....hepinizeee mutlu yillar fistiklarr
Mislisse mrb cnm 2 gundur siteye giremiyordum sacma sapan bir nedenden dolayi...haberin olsun istedim canim...yarin gorusuruz..hayirli geceler cnm..
Hemde nasil savas verdim savas :) ama az bir kacamakla hallettim sukurler olsun ki :)Afiyet olsun canim gunu iyi kurtarmissin
Bende kokusundan tiksinirim ama aktardan organik sirke aldim marka adi verilirse veririm.icilebilen cinsinden sabah ac karnina aksam yatmadan iciyorum zorlanmadimAnladim canm ben pek sevmiyorum sirkeyi ondan sanriim bu onyargim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?