2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Guzel menu yinede afiyet olsun cnm

2017 yilinin hepimize mutluluk,saglik,ve başarı getirmesi diliklerimle....hepinizeee mutlu yillar fistiklarr
Mislisse mrb cnm 2 gundur siteye giremiyordum sacma sapan bir nedenden dolayi...haberin olsun istedim canim...yarin gorusuruz..hayirli geceler cnm..

Günaydın kızlargeçen yıl bu zamanlarda ben 77 kiloydum şu an 10 kilo yağı geride bıraktım 2017 ye belki hedef kilolarimizda girmedik ama 2017 yi hedef kilolarimizla yaşayıp fit bir şekilde ugurlayacaz inşallah
Siz de söyleyin bakalım 2016 1 ocakta kaç kiloydunuz

Sanırım 64 doğum yapalı 3-4 gün olmuştu :) 53 kiloydum ne güzel

Selam kızlar. Bugünkü menümü paylaşayım.

Sabah domatesli yumurta, üç dilim küçük tam buğday ekmek, çay, bir dilim salam, üç adet zeytin yedim...

Arada bir mandalina.

Öğlen bir kase çorba belki biraz salata

Arada bir bardak tarçınlı süt

Akşam da balık salata ve bir iki dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.

Su da en az 1,5 litre olacak.

Peki ama senin diyetisyen kontrolün ne zamn pzartesi mi? tartı günümz pzrtesi biliyosun yanlışlık olmasın sonra olurmu?
Persembe gunleri benim kontrollerim 15 gunde bir simdilkk ben evdeki tartidan bildirim yaparim artik sana
Baslangic kilom 7 aralik 108.1 cnm 22 aralik kontrol 102.8 5 ocak gene kontrolum var .sen ayarla iste artik nasil yapmak istiyorsan pazartesi tartilip bildiricem sana artik evde

Tmm cnm

Afiyet olsun canim

80 falandim ben artidayim sne ne guzel eksidesin ;(

Sana da hayirli ve iyi yillar canim sen iyi olda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…