- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Leblebi yi ezicekmiyizBozanın üzerine sarı leblebi ve tarçın koy bayılırsın
Oğlumun deyimiyle bööölee :)Leblebi yi ezicekmiyiz
Heee leblebi ler ezilmiyomus yarın bende yapicamm mutlaka
Tabi çalıştırır da kas yapcam die çocuğu sersemletme heeKızlaarrr ayakta cücük sallamak bacak kaslarını çalıştırır mı?
Ahahahhahaha koptum Allah iyiliğini versin inşallahTabi çalıştırır da kas yapcam die çocuğu sersemletme hee
Yok canım bütün atLeblebi yi ezicekmiyiz
Neyse yaaa tamam ikimizde gülelim de önü sonu farketmez dimiTabikiii olabilirsin canim benim...ilk gülen ben olayimdaaa hihihihihi...sen benden sonra tabikide gulebilirsin kilo konusunda...tatli ruyalarrr canimm..
AcılmıyorKızlaaaarrr bakalım kimleri gaza getirecek bu fotolar.
http://m.haberturk.com/saglik/haber/1337401-kilo-vermis-insanlarin-ilham-veren-fotograflari
Canim cok gecmis olsun...benim buyuk oglanda gecen cok fena oksuruge tutuldu ..okula gondermedim..zaten hep okul yuzunden hastaliklar...ben bi ara balli limonlu hafif sicak limonata yaptim..o gece oksurmeden uyudu.bide notus fort diye bi oksuruk surubu var cok iyi geldi..birde klamoks 200 luk antibiyotik surup verdim 3 gunde tamamen iyilesti..sogan suyuda cok iyiymis.ben vermedim ama oda kesiyormus..[/Q
Ah keske icse nelee yaptim yokkkk daha 1.sinif allahtan kartatili oldu da okuldan kalmadi simdi ayaginin altina viks surdum 2 corap giydirdim gogsunede viks surdum tulbent koydum oksurmeden uyudu ama gece ne olur bilmem cok uzuluyorum o oksurdukce
Yahu bu mevsimsel bseymi acaba bende 15 gun uzerine birdaha adet oldum anlamadim gitti spiral var bende acaba omu yapiyor diye dusunur oldumKızlar yıne erken hastalandım 10 gün var daha fazla yemem de o yuzdenmıs
Bugünki menüm
Sabah 11 :kıymalı yumurta,2kkpeynir,2kk kasar ,zeytın,iki kk kadar helva,1dilim ekmek,iki uç tatlı kaşığı çikolata,şekersiz çay.
Ara:turk kahve si cevizli helva.
Yeşil çay
Akşam19:yarım tabak patates li sulu köfte,3kasık pırınc pilavı,salata.
Yesıl cay
İki kase patlamış Mısır
Yarım kase kabuklu fıstk
Şekersiz çay
Su 1 litre kadar
Spor 100ip
15dk karın bacak hareketleri
Tmm canim yanlis anlasilma olmus zaten 87 yazmistimYok canım ben kendimi geçen hafta 86dı biliyordum bu hafta 87yim canım ayyy Allah korusun 88ılursam moral olarak iyice çökerim artık
kiz rakibem 3 pogca hic olmamisBende menümü yazayım hemen kızlar
Kahvaltı
2dilim kızarmış ekmek
1.5 yumurta
2dilim kaşar
Bal
Çay
Ara
Boza ııımmm
Öğlen
3poğaça 1kurabiye çocuklara yapınca tutamadım kendimi
Ara
Sade kahve
Bir bitter
Akşam
Ton balıklı salata
Yeşil çay kuru meyve
Spor 15dkk zumba
oy kuzum ya yemeyenin isi de zor bizede geldi hastalik uyumadik bu saat oldu oksurukten bende neler yaptim pekmez tereyag balli limonlu su dra goturcem bende gorunucem ;(Atesi dustu evet ama cok oksuruyor bal ilik su limon yaptim icmiyor surup veriyorum ama hali yok yatiyor simdi uyudu oksuruge care bulamadim pekmez yemez bal yemez napicam bilmiyorum
hadi bkalim insallh....Ayyy dun bitecekti ama iptal oldu uçuşlar. 22.20 de uçak var bakalım iptal olmazsa savaşın bitimini ilan edebilirim :) gerilim dolu bekleyişim devam ediyor :)
tmm cnmKusura bakma canım. Şimdi tartıldım 101.0 şuan ama tabı dolu mide ve kıyafetlerle. Yarın sabah kesin bildirim yapacağım azıcık daha müsade istiyorum
soz dedin bak heeeTmm canım bidaha yapmıcam yaparsamda yemicem söz oruçlu gibi düşüneceğim...suyu çok içerim ben susuz yaşayamam şimdi bile iki bardak içtim oturdum
o yuzden yemiycez canimBu söz çok güzel yaaaa ve çok doğru tamam canım zaten büyün kıyafetlerim sıkıyor üstüme yapışıyo iğrenç görünüyor ben bile aynaya bakamıyorum
bizde hasya olduk dr yolu bekler bizi evde var aslinda ilac 2 ay oncesinden ama yinede goturcm farkli bise verir belki ;(Canim cok gecmis olsun...benim buyuk oglanda gecen cok fena oksuruge tutuldu ..okula gondermedim..zaten hep okul yuzunden hastaliklar...ben bi ara balli limonlu hafif sicak limonata yaptim..o gece oksurmeden uyudu.bide notus fort diye bi oksuruk surubu var cok iyi geldi..birde klamoks 200 luk antibiyotik surup verdim 3 gunde tamamen iyilesti..sogan suyuda cok iyiymis.ben vermedim ama oda kesiyormus..
Harika gorunuyor ama ben sevmiyorum bozayi ;(Oğlumun deyimiyle bööölee :)
kesinlikle calistirir...Kızlaarrr ayakta cücük sallamak bacak kaslarını çalıştırır mı?
valla inanamadim resimlere ya masallh ben kendi adima konusursam su 13 kg yu veremedim ya ;(Kızlaaaarrr bakalım kimleri gaza getirecek bu fotolar.
http://m.haberturk.com/saglik/haber/1337401-kilo-vermis-insanlarin-ilham-veren-fotograflari
Olabilir canım bendede spiral varken 10gun devam ederdi duzensiz de olurdu ama şu an yok iki aydır 10 gün evvel oluyor anlamadım gittiYahu bu mevsimsel bseymi acaba bende 15 gun uzerine birdaha adet oldum anlamadim gitti spiral var bende acaba omu yapiyor diye dusunur oldum
Canım ugrasma tabii tekrar yorumlamaya.kiyamam yaa daha düzene girmedimi uykunuz?Arkdaslar dunku alintiladigim mesjlarda problem olmus yeni farkettim onlari tekrar yorumlamasam kizmazsiniz dimi ? Yogunum buara bi de rahatsizim bugun hic uyuyamadik ;(
Aynen maşallah örnek almamız lazım. Y yagmur7968 Kopyalayıp tarayıcıya yapıştır. Bak mislisse açmış :)Tmm canim yanlis anlasilma olmus zaten 87 yazmistim
kiz rakibem 3 pogca hic olmamis
oy kuzum ya yemeyenin isi de zor bizede geldi hastalik uyumadik bu saat oldu oksurukten bende neler yaptim pekmez tereyag balli limonlu su dra goturcem bende gorunucem ;(
hadi bkalim insallh....
tmm cnm
soz dedin bak heee
o yuzden yemiycez canim
bizde hasya olduk dr yolu bekler bizi evde var aslinda ilac 2 ay oncesinden ama yinede goturcm farkli bise verir belki ;(
Harika gorunuyor ama ben sevmiyorum bozayi ;(
kesinlikle calistirir...
valla inanamadim resimlere ya masallh ben kendi adima konusursam su 13 kg yu veremedim ya ;(
Yasmin kullansan spiral çok sağlıklı değil ya.Olabilir canım bendede spiral varken 10gun devam ederdi duzensiz de olurdu ama şu an yok iki aydır 10 gün evvel oluyor anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?