2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canim bol su icmissindir inşallah çünkü turşu suyu ödem yapabilir üzerine de süt içince şişkinlik olabilir. Bol su ve kiraz sapı çayı iyi gelir Menün çok güzel bu arada canım harika gidiyorsun

kizlar menümü vereyim
ılık su
kahvaltı saat10:30
1krep.1kk peynir.salcali sos bir tatli kaşığı.bir tatli kaşığı vişne reçeli.1haslanms yumurta.
Ara türk kahvesi.5 kuş lokumu.
yesil çay
15.00 bir tabak kuru fasulye.5 kaşık pirinç pilavı.
Ara bir dilim kek.yarim kurabiye.(komsuda yedim
17:00 yogurtlu misirli haslanmis yumurta(cok acikmstim sabahtan kalan yumurtaları degerlendirdim.niye sik aciktim bugün onuda anlamadım)
bir fincan 2si bir arada
19:30 2kasik kiymali patates yemegi.3kasik sade bulgur pilavı
biraz patlams mısır
bir fincan sekersiz siyah cay
simdi yesil cay içiyorum
su bir litre kadar
spor yok

menun guzel afiyetolsun

Hayırlı akşamlar kızlar.
Ilk bir ay spor ve diyete çok dikkat ettim.karşılığinıda gördüm.ama 3 haftadır tamamen diyeti bırakmasamda,çok dikkat edemiyorum.hep bi bahane buldum.spor yapamadım.Ara ara yürüdüm.şeker abur cubur yemedim ama börek ,makarna yedim.işte 3 hafta hep bi ama ile geçti.tartılmayı bıraktım.menülerim düzensiz ve dengesiz olduğu için paylaşmaya çekindim.ama şimdi geriye dönüp baktığımda çok pişmanım.zararın neresinden dönersem kârdır deyip,yarından itibaren tekrar başlamaya karar verdim.

yine saglkli bir menü afiyetolsun

canım sabah yediklerin gozume çarptı ama spor da yapmissin telafi etmişsin

afiyet olsun canım kararinda olmuş menün .

Canim bol su icmissindir inşallah çünkü turşu suyu ödem yapabilir üzerine de süt içince şişkinlik olabilir. Bol su ve kiraz sapı çayı iyi gelir Menün çok güzel bu arada canım harika gidiyorsun
İçtim canım ams bugün okadar çok canım istemiyor biraz keyfim Yok turşu suyunu ondan içtim soğuk algınlığı gibiyim
Bu arada teşekkür ederim canım çok azimliyim bu sefer

Hem öğlen pilav hem akşam pilav arayada kek ve kurabiye sokulmuş lokumlar öyle joleya

Ara ara hepimiz yapıyoruz canım bunu tekrardan silkelen be kendine gel çok artıların olmadan zaten buraya yazmayınca anlaşılıyo dikkat edilmediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…