Maşallah canım iyi yemişsin.Afiyet olsun.ama karbonhidrat çok olmuş sankiiikizlar menümü vereyim
ılık su
kahvaltı saat10:30
1krep.1kk peynir.salcali sos bir tatli kaşığı.bir tatli kaşığı vişne reçeli.1haslanms yumurta.
Ara türk kahvesi.5 kuş lokumu.
yesil çay
15.00 bir tabak kuru fasulye.5 kaşık pirinç pilavı.
Ara bir dilim kek.yarim kurabiye.(komsuda yedim
17:00 yogurtlu misirli haslanmis yumurta(cok acikmstim sabahtan kalan yumurtaları degerlendirdim.niye sik aciktim bugün onuda anlamadım)
bir fincan 2si bir arada
19:30 2kasik kiymali patates yemegi.3kasik sade bulgur pilavı
biraz patlams mısır
bir fincan sekersiz siyah cay
simdi yesil cay içiyorum
su bir litre kadar
spor yok
Kesinlikle canım.kararlı olup yeniden başlamalısın.vazgeçmemeliyizzz!Hayırlı akşamlar kızlar.
Ilk bir ay spor ve diyete çok dikkat ettim.karşılığinıda gördüm.ama 3 haftadır tamamen diyeti bırakmasamda,çok dikkat edemiyorum.hep bi bahane buldum.spor yapamadım.Ara ara yürüdüm.şeker abur cubur yemedim ama börek ,makarna yedim.işte 3 hafta hep bi ama ile geçti.tartılmayı bıraktım.menülerim düzensiz ve dengesiz olduğu için paylaşmaya çekindim.ama şimdi geriye dönüp baktığımda çok pişmanım.zararın neresinden dönersem kârdır deyip,yarından itibaren tekrar başlamaya karar verdim.
Çok sağol canım..yine saglkli bir menü afiyetolsun
İnşallah canım ama yarın kahvaltıya gideceğiz şimdiden kaygılanmaya başladım en hafif şekilde atlatırım umarımFISTIKLAR HAFTASONUMUZ MUSSMUTLU GEÇSİN!!!! Günaydın.kaçamak yapamayalım inşallah
Nereye gidiyorsunuz canım dışarı mi yoksa arkadasa mi :)İnşallah canım ama yarın kahvaltıya gideceğiz şimdiden kaygılanmaya başladım en hafif şekilde atlatırım umarım
Dışarı canım tmm dediğin gibi yapıcam inşallahNereye gidiyorsunuz canım dışarı mi yoksa arkadasa mi :)
Kahvaltı daveti benim için daha kolay atlatiliyir. tabagima bol bol peynir zeytin yumurta alıyorum yavaş yavaş yiyorum. Göz kararı 1 veya 2 dilim ekmek belirleyip onlarla da reçel pekmez tarzı yiyorum. Farz edelim ki sevdiğin bir börek var o zaman ekmeklerden vazgeçip bir dilim börek yiyebilirsin. Tadını çıkar a cikara ye ki ikincide gözün olmasın. Veya poğaça var büyüklüğüne göre 1 veya iki tane tabi ekmek ten vaz geçmek şartıylapatates kızartması varsa da iki çatal alıp nefsini koreltebilirsin önemli olan yavaş yavaş yiyip doydum sinyalinin beyne ulaşması
Özledik canım tmm bekliyoruzKizlar gunaydin kayinvalidemler burda ya onlar gidecek alisverisiydi bavuluydu aktif olamiyorum ama burdayim ayrilmis degilim bana biraz musade edin geri gelicem
bu yuzden de banlanmis sanirim yineBi arkadaş eşinden dayak yemiş oda git konus seni seviyorum filan de alttan al demişkarıştırmış ortalığı
hayirli tatiller olsun canim bol bol dinlen cocuklarinla cvakit gecir yolculuk var mi bi yere peki tatil icin falan ?Selam fıstıklar
Ve bir dönem bitti çok şükür artık 16 gün daha çok evde olacambugün çok yorldum önce kendi okulumda ogrencimin doğum günü karne töreni peşine kızımın okulu ve karne töreni. Saat 5 gibi bir tanidiga taziye ziyareti var. 7 de spor var
canim ben de senin gibiyim menu bile paylasamiyorum araya hastalik missafir girdi birde yine onumuzdeki hafta yolculuk var 1 haftaligina hayirlisi olsun bakayim pes etme sakin olur boyle zamanlar her zmn bir olmuyorz insaniz sonuctaHayırlı akşamlar kızlar.
Ilk bir ay spor ve diyete çok dikkat ettim.karşılığinıda gördüm.ama 3 haftadır tamamen diyeti bırakmasamda,çok dikkat edemiyorum.hep bi bahane buldum.spor yapamadım.Ara ara yürüdüm.şeker abur cubur yemedim ama börek ,makarna yedim.işte 3 hafta hep bi ama ile geçti.tartılmayı bıraktım.menülerim düzensiz ve dengesiz olduğu için paylaşmaya çekindim.ama şimdi geriye dönüp baktığımda çok pişmanım.zararın neresinden dönersem kârdır deyip,yarından itibaren tekrar başlamaya karar verdim.
canim ins iyisindir hala oksurugum devam ediyo okusurunce kusucak gibi oluyorum hastalik bitsede oksuurk gecmiyo ya ;(İçtim canım ams bugün okadar çok canım istemiyor biraz keyfim Yok turşu suyunu ondan içtim soğuk algınlığı gibiyim
Bu arada teşekkür ederim canım çok azimliyim bu sefer
sana da mutlu hafta sonlari canim benim
Günaydınnnnn güzel hatunlar
Günaydın kızlar. Nihayet regl oldum. Artı cıkmamın nedenini 6 günlük gecıkmeye bağlıyorum. Omrumde ılk kez bu kadar geçti.
Onun dısında bir haftadır şehir dışındayım. Halamda. Malum bıraz salmış bulundum. Bugun evıme dönüyorum. Toparlayacagım Insallah. Ama Şubat başında eşimin eğitimi var antalyada bir otelde bir hafta. Birlikte gideceğiz. Umarım açık büfelerin önünde cozurtmam
FISTIKLAR HAFTASONUMUZ MUSSMUTLU GEÇSİN!!!! Günaydın.kaçamak yapamayalım inşallah
İnşallah canım ama yarın kahvaltıya gideceğiz şimdiden kaygılanmaya başladım en hafif şekilde atlatırım umarım
Kizlar gunaydin kayinvalidemler burda ya onlar gidecek alisverisiydi bavuluydu aktif olamiyorum ama burdayim ayrilmis degilim bana biraz musade edin geri gelicem
Kahvaltımı yaptım (yine kararında) canım hiçbir iş yapmak istemiyor bende çay keyfi yapıyorum
kızlar bugün şöyleeee güzel bir spor yapayım diyorum inşallah
Off of şu dışarıda yemekler olmasaİnşallah canım ama yarın kahvaltıya gideceğiz şimdiden kaygılanmaya başladım en hafif şekilde atlatırım umarım
Şükür daha iyiyim canım ama aldığım ilaçtan sanırım halsizlik ve uyku hali modundayımbu yuzden de banlanmis sanirim yine
hayirli tatiller olsun canim bol bol dinlen cocuklarinla cvakit gecir yolculuk var mi bi yere peki tatil icin falan ?
canim ben de senin gibiyim menu bile paylasamiyorum araya hastalik missafir girdi birde yine onumuzdeki hafta yolculuk var 1 haftaligina hayirlisi olsun bakayim pes etme sakin olur boyle zamanlar her zmn bir olmuyorz insaniz sonucta
canim ins iyisindir hala oksurugum devam ediyo okusurunce kusucak gibi oluyorum hastalik bitsede oksuurk gecmiyo ya ;(
sana da mutlu hafta sonlari canim benimbende disardayim uzun zaman sonra ve garip ki canim hic bisey yapmak istemiyo hala psikoljm iyi degil o yuzden burda da aktif olamiyorum suanlik beni de idare edin olur mu gecici bi duurm
Yapamadım canım halsizlik var çok fenaSpor yap cnm sabah spor yapıldığında onu enerjisi tüm gün devam ediyor
Off of şu dışarıda yemekler olmasadaha kolay diyet yapmak ama dediğin gibi en hafir ve en az hasarla atlatman lazım nazcım
Menün çok dengeli olmuş canım.afiyetler bol eksi olsun..halsizken spor değil hiç bişey yapası gelmiyor insanın.canın sağolsun.yarın iyi hissedersen telafi yaparsınMenümü yazayım
Kahvaltı
3ince dilim salam
2dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
1çay kaşığı bal
Çay
Ara yarım muz
Sade kahve
Öğlen
3-4kaşık yoğurt
Ve müsli
Yeşil çay
Akşam
1kepçe kıymalı tandır çorbası
3kaşık bulgur pilavı
4kaşık mantar sote
Salata (çok iştahım vardı zor durdum kızlar)
Spor yok (düşünün mutfağı toplamaya halim Yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?