2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın kızlar. Nihayet regl oldum. Artı cıkmamın nedenini 6 günlük gecıkmeye bağlıyorum. Omrumde ılk kez bu kadar geçti.
Onun dısında bir haftadır şehir dışındayım. Halamda. Malum bıraz salmış bulundum. Bugun evıme dönüyorum. Toparlayacagım Insallah. Ama Şubat başında eşimin eğitimi var antalyada bir otelde bir hafta. Birlikte gideceğiz. Umarım açık büfelerin önünde cozurtmam

Maşallah canım iyi yemişsin.Afiyet olsun.ama karbonhidrat çok olmuş sankiii

Kesinlikle canım.kararlı olup yeniden başlamalısın.vazgeçmemeliyizzz!

İnşallah canım ama yarın kahvaltıya gideceğiz şimdiden kaygılanmaya başladım en hafif şekilde atlatırım umarım
Nereye gidiyorsunuz canım dışarı mi yoksa arkadasa mi :)
Kahvaltı daveti benim için daha kolay atlatiliyir. tabagima bol bol peynir zeytin yumurta alıyorum yavaş yavaş yiyorum. Göz kararı 1 veya 2 dilim ekmek belirleyip onlarla da reçel pekmez tarzı yiyorum. Farz edelim ki sevdiğin bir börek var o zaman ekmeklerden vazgeçip bir dilim börek yiyebilirsin. Tadını çıkar a cikara ye ki ikincide gözün olmasın. Veya poğaça var büyüklüğüne göre 1 veya iki tane tabi ekmek ten vaz geçmek şartıyla patates kızartması varsa da iki çatal alıp nefsini koreltebilirsin önemli olan yavaş yavaş yiyip doydum sinyalinin beyne ulaşması

Dışarı canım tmm dediğin gibi yapıcam inşallah

Bi arkadaş eşinden dayak yemiş oda git konus seni seviyorum filan de alttan al demiş karıştırmış ortalığı
bu yuzden de banlanmis sanirim yine

hayirli tatiller olsun canim bol bol dinlen cocuklarinla cvakit gecir yolculuk var mi bi yere peki tatil icin falan ?

canim ben de senin gibiyim menu bile paylasamiyorum araya hastalik missafir girdi birde yine onumuzdeki hafta yolculuk var 1 haftaligina hayirlisi olsun bakayim pes etme sakin olur boyle zamanlar her zmn bir olmuyorz insaniz sonucta

İçtim canım ams bugün okadar çok canım istemiyor biraz keyfim Yok turşu suyunu ondan içtim soğuk algınlığı gibiyim
Bu arada teşekkür ederim canım çok azimliyim bu sefer
canim ins iyisindir hala oksurugum devam ediyo okusurunce kusucak gibi oluyorum hastalik bitsede oksuurk gecmiyo ya ;(

Günaydın kızlar K kecigibi gibi süslü sözlerim Yok ama hepinize öpücük yolluyorum güzel az kalorili bi hafta sonu diliyorum hepimize
sana da mutlu hafta sonlari canim benim bende disardayim uzun zaman sonra ve garip ki canim hic bisey yapmak istemiyo hala psikoljm iyi degil o yuzden burda da aktif olamiyorum suanlik beni de idare edin olur mu gecici bi duurm

Günaydınnnnn güzel hatunlar

FISTIKLAR HAFTASONUMUZ MUSSMUTLU GEÇSİN!!!! Günaydın.kaçamak yapamayalım inşallah

İnşallah canım ama yarın kahvaltıya gideceğiz şimdiden kaygılanmaya başladım en hafif şekilde atlatırım umarım

Kizlar gunaydin kayinvalidemler burda ya onlar gidecek alisverisiydi bavuluydu aktif olamiyorum ama burdayim ayrilmis degilim bana biraz musade edin geri gelicem

Kahvaltımı yaptım (yine kararında) canım hiçbir iş yapmak istemiyor bende çay keyfi yapıyorum
kızlar bugün şöyleeee güzel bir spor yapayım diyorum inşallah

Spor yap cnm sabah spor yapıldığında onu enerjisi tüm gün devam ediyor
Off of şu dışarıda yemekler olmasa daha kolay diyet yapmak ama dediğin gibi en hafir ve en az hasarla atlatman lazım nazcım

Mislisse il disi tatil planimiz yok maalesef daha çok evde olacam canım. Birkaç günlüğüne yarın annemlere gececem annem olmayacak ama yengemle vakit gecirecem :) tartimi bile götürecem düşün yani

Şükür daha iyiyim canım ama aldığım ilaçtan sanırım halsizlik ve uyku hali modundayım

Spor yap cnm sabah spor yapıldığında onu enerjisi tüm gün devam ediyor

Off of şu dışarıda yemekler olmasa daha kolay diyet yapmak ama dediğin gibi en hafir ve en az hasarla atlatman lazım nazcım
Yapamadım canım halsizlik var çok fena
Sorma kendimi iyi hissetmiyorum bakalım gidebilecekmiyiz

Menümü yazayım
Kahvaltı
3ince dilim salam
2dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
1çay kaşığı bal
Çay

Ara yarım muz
Sade kahve

Öğlen
3-4kaşık yoğurt
Ve müsli

Yeşil çay

Akşam
1kepçe kıymalı tandır çorbası
3kaşık bulgur pilavı
4kaşık mantar sote
Salata (çok iştahım vardı zor durdum kızlar)
Spor yok (düşünün mutfağı toplamaya halim Yok)

Menün çok dengeli olmuş canım.afiyetler bol eksi olsun..halsizken spor değil hiç bişey yapası gelmiyor insanın.canın sağolsun.yarın iyi hissedersen telafi yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…