2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kendime Örnek Menüm
Sabah ılık limonlu balli şu 1 kuru kayısı
Kahv 10.30: 1.5 yum peynirli omlet
Salatalık, 3 zeytin
1 d ekmek üstüne kaymak bal

Ara: 2 küçük.mandalina 2 ceviz içi
Ara: Türk Kahvesi 1 k kayısı 1 hurma
10 gr bitter.
Akşam 18.45: bolca hamsi fırın ve salata

Ara: bitki çayı Türk Kahvesi 1 hurma
2.5 litre su
Bugün Spor yok

Maşallah canım menün çok güzel.afiyet olsun

Menüm şöyle bayanlar

Kahvaltı 8.00
1 yum tereyağlı sahanda.1 kase söğüş domates salatalık.1 havuç.2 ceviz.açık çay

Öğle 14.15
Tavuklu salata (koca bir kase) ve ayran (dışarıdaydık)

Akşam 19.15
1 kase mercimek çorb.2 kşk taze fasulye.2 kaşık salata
1 kahve fincanı hind.cevizi sütü.3 parça taze hind.cevizi
1 yudum portakal suyu (oğluşumdan kalan)
1 küçük kase karışık kuruyemiş ve ıhlamur çayı

Spor 10 dk karın egz.leslie yapamadım ama hep hareketliydim.yarın yapcam inşşş
Su 2lt

Harika menü canım

Bugünkü menüm
Kahvaltim
Bir buçuk dilim yumurta lı kızarmış ekmek,1kk peynir,6.7zeytin, salçalı sos bir tatlı kaşığı, vişne reçeli ir tatlı kaşığı.sekersiz çay.
ARAbir buçuk fincan boza
Öğle yarım tabak kıymalı patates, yarım tabak bulgur pilavı.
ARA şekersiz Türk kahvesi ,18gr bitter+etinin ayıcık çikolata si
Akşam 25 adet hamsi kızartması, roka,bir buçuk bardak şalgam suyu.
Şimdi yeşil çay içiyorum
Su Bir litre kadar
Spor malesef

Senin menünde çok güzel canım

Afiyet olsun canım.menün güzel.protein yağ karbonhidrat dengeli olmuş. Salçalı kahvaltılık soslara bende bayılırım.ama ekmeksiz pek gitmiyor diye yemiyorum uzun zamandır.bol eksi olsun

Spor olmasada çok güzel dengeli menü olmuş canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım örnek bir menü olmuş yine.hindistan c.sut nasıl oluyor satiliyormu?

Afiyet olsun canım.menün güzel.protein yağ karbonhidrat dengeli olmuş. Salçalı kahvaltılık soslara bende bayılırım.ama ekmeksiz pek gitmiyor diye yemiyorum uzun zamandır.bol eksi olsun
Sağol canım menümu paylassammi diye tereddüt ettim aslında biraz kızartma ağırlıklı oldu gu için begenmenize sevindim

Menun dengeli olms canım.halsiz olunca bir şey yapasi gelmiyor insanın aman hastalanmada canım.

Afiyet olsun güzel menü

Kizlar gunaydin kayinvalidemler burda ya onlar gidecek alisverisiydi bavuluydu aktif olamiyorum ama burdayim ayrilmis degilim bana biraz musade edin geri gelicem
tamm canim burdayiz biz cok ozletme kendini

Mislisse il disi tatil planimiz yok maalesef daha çok evde olacam canım. Birkaç günlüğüne yarın annemlere gececem annem olmayacak ama yengemle vakit gecirecem :) tartimi bile götürecem düşün yani
annenler nerde peki memlekettemi? En guzel tatil evinde gecirdigin zaten degil mi? Saglik olsun yeter ki

Şükür daha iyiyim canım ama aldığım ilaçtan sanırım halsizlik ve uyku hali modundayım
canim ya sana coktan gelmis hastalik ben neler cektim kemiklerim agriyordu ayaga kalkamiyordum resmen ;( tez zamanda duzelirsin insallah acil sifalar simdiden ...

Kizlar bugun menu paylasayim ne zmndir paylasamiyorum k.bakmayin kac gundur dogru duzgun beslenmiyordum zaten abur cubur manasinda degil merak etmeyin ;(

Sabah 11/
1 pors sucuklu yum.
Kk peynir
2 dlm tb ekmek
1 tk ciko

Aksam 16
1 hamhurger menu ayranli

Aksam 20
1 adet cikolu muffin 2 adet biskuvi
Cay misafirlikteyiz hala

Cok yuruduk bugun biraz alisveris yaptik 5-6 saat yurumusuzdur

Suyu binkac gundur az iciyorum kizlar
1 litre olmustur anca ;(

Canim annemler ablamlarin yanına tatile gidiyorlar. Yarın yola çıkacaklar canım
Canim buna toparlanma menüsü diyelim menu vermeye baslamak bile büyük bir adım. Ama bana göre suyu hiç ihmal etme su sayesinde onlar sindirilir ve sana kilo olarak kalmaz afiyet olsun buarada :)

Afiyet olsun canım yine de güzel durdurmussun kendini
Afiyet olsun canım kacamaksiz güzel bir haftasonu menüsü olmuş
Sadece su az olmuş gerisi gayet güzel afiyet olsun

Bende menümü vereyim
Kahvaltı:yok
9.00 1mandalina
Öğlen:
12.30
2dolma
2mantar

Ara:
16.00
1incir
1avuc çerez

Ara:
17.30 1mandalina
Akşam
19.00 3 kaşık kuru fasulye

22.00 3/4 portakal aķşam meyve yemiyecektim ama adet dönemimdeyim tatlı krizine girdim.portakal ile idare ettim.

Afiyet olsun canım.öğlen keşke salata fln alsaydın.ya da 1 lahmacun.çünkü bir hamburger menünün 1200kalori olduğunu okumuştum.yine de menünü paylaşman bile güzel bir gelişme.bugünde bekliyoruz kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…