Ölürüm acımdan ekmek yemezsem. 4dilimi aşmam genelde ama yemedende duramam.dayanabilirsen maşallah sana. :)Gunaydin kizlar...napiyorsunuz..ben evde cocuklarla zaman geciriyorum..okullar tatil diye bizim ev savas alanina dondu..
Bugun ilk defa kahvaltida hic ekmek yemedim..sadece 2 tum haslanmis yumurta ve 2 tane bildircin yum.peynir domates salatalik yedim ..resmen cok fena doydum..oluyormus demekki boylede...bugun hic ekmek yemicem bakalim nasil gecicek..kahvaltidan sonra en az 5 saat gecip 1 kase corba yogurt salata yada ayran yada ne varsa bide et tarzi bisey yiyince cok guzel kilo veriliyormus haberiniz olsun ...birazda spor ustune bide su icilirse bir haftada 4 kilo veriliyor bilginiz olsun kizlar ...denemeye deger..
Canım bu bahsettiğin sdüzen yeni bişey değil karatay beslenmesiGunaydin kizlar...napiyorsunuz..ben evde cocuklarla zaman geciriyorum..okullar tatil diye bizim ev savas alanina dondu..
Bugun ilk defa kahvaltida hic ekmek yemedim..sadece 2 tum haslanmis yumurta ve 2 tane bildircin yum.peynir domates salatalik yedim ..resmen cok fena doydum..oluyormus demekki boylede...bugun hic ekmek yemicem bakalim nasil gecicek..kahvaltidan sonra en az 5 saat gecip 1 kase corba yogurt salata yada ayran yada ne varsa bide et tarzi bisey yiyince cok guzel kilo veriliyormus haberiniz olsun ...birazda spor ustune bide su icilirse bir haftada 4 kilo veriliyor bilginiz olsun kizlar ...denemeye deger..
Ekmek vücutta direkt şeker olarak algılanıp depo ediliyor tatlım.bence ekmek yerine ceviz peynir yeşillik yesen daha hızlı kilo verirsin.çünkü şekeri yükseltip aniden açlığa neden oluyor ekmek tüketimi.bide kızşar tam buğday ekmeğinin şeker oran ı beyaz ekmekten daha fazla.yani ekmek yenecekse illa vazgeçilmezse esmer ekmek yerine beyaz yiyinÖlürüm acımdan ekmek yemezsem. 4dilimi aşmam genelde ama yemedende duramam.dayanabilirsen maşallah sana. :)
Canım yazmayı unutmuşum.yalnız haftada 4 kilo vermek müthiş sağlıksızdır.bn karatayla haftada ennn fazla 1kg fln verdim bugüne kadar.o da çoook hareketli olursam.4 kilo verdiğinde eminin kas dokusu kaybı yaşarsın.önemli olan yağları yakmak.bide şuna inanıyorum zayıflamak uğruna sağlığımızı yitirmek de hiç akıllıca değilGunaydin kizlar...napiyorsunuz..ben evde cocuklarla zaman geciriyorum..okullar tatil diye bizim ev savas alanina dondu..
Allah Allah çok tuhaf geldi desem? Beyaz ekmeği yedikçe yiyesim gelir ve o gün hiç doymam ama çavdar ekmeği 2 dilim keser beni.Ekmek vücutta direkt şeker olarak algılanıp depo ediliyor tatlım.bence ekmek yerine ceviz peynir yeşillik yesen daha hızlı kilo verirsin.çünkü şekeri yükseltip aniden açlığa neden oluyor ekmek tüketimi.bide kızşar tam buğday ekmeğinin şeker oran ı beyaz ekmekten daha fazla.yani ekmek yenecekse illa vazgeçilmezse esmer ekmek yerine beyaz yiyinhem daha lezzetli
Aaaayyyy acayip mutlu oldum bende akşam yapılan acaba işe yarıyormu diye üzülüyordum. Bu arada tebrik ederim gerçekten çok güzel.Kizlar diyetisyensen geldim 96.4 kiloyum 3 300 daha vermisim son gitmemden beri 2 300 yagdan gitmis cok sevindim 95 hedefime ulasamadim ama olsun bir bucuk ayda 12 kilo cok cok iyi dedi dr spor fazla yapamadim yoksa daha cok verirdim eminim birde aksam yapilan spor yag yaktiriyomus aklinizda bulunsun sabah sporu metabolizma canlandirirmis oglen sporu tok tutar aksam sporu yag yakinina yardimci olurmus
Cok dogru seyler yazmissin canim..ben normalde 1 ayda anca 5 kilo verebiliyorum zaten..arada kaciriyorum cunku..ama dedigin gibi karatay diyeti tarzinda beslenme en guzeli sanirimm.bugun basladim bakim nasil sonuclar cikicak..Canım yazmayı unutmuşum.yalnız haftada 4 kilo vermek müthiş sağlıksızdır.bn karatayla haftada ennn fazla 1kg fln verdim bugüne kadar.o da çoook hareketli olursam.4 kilo verdiğinde eminin kas dokusu kaybı yaşarsın.önemli olan yağları yakmak.bide şuna inanıyorum zayıflamak uğruna sağlığımızı yitirmek de hiç akıllıca değil
Benim bildiğim de önce muayene eder dolgu vs. yapilicsksa ödeme yapılır .evet canim ya cogu kiside varmis bu sorun bakalim ne diycek dr ? Normalde dis muayenesi ucretsiz degil mi arkadaslar mesela bizim discimiz var ozel muayenesinde o once bi bakiyo bu dolgu olur olmaz kanal tedavisi falan diyo benim yarin gidecegim yer dis uzerine ozel bi hastane pedodontiste gidecegiz ve muayenesi 60 tl mis normalmi bu sizce ?
Aynen bende öyleAllah Allah çok tuhaf geldi desem? Beyaz ekmeği yedikçe yiyesim gelir ve o gün hiç doymam ama çavdar ekmeği 2 dilim keser beni.
Tebrik ederim canım 3.300gr çok iyi bir rakam.maşallah diyorum.Kizlar diyetisyensen geldim 96.4 kiloyum 3 300 daha vermisim son gitmemden beri 2 300 yagdan gitmis cok sevindim 95 hedefime ulasamadim ama olsun bir bucuk ayda 12 kilo cok cok iyi dedi dr spor fazla yapamadim yoksa daha cok verirdim eminim birde aksam yapilan spor yag yaktiriyomus aklinizda bulunsun sabah sporu metabolizma canlandirirmis oglen sporu tok tutar aksam sporu yag yakinina yardimci olurmus
Hadi hayırlısı canım.bence iyi bir başlangıç senin için...Cok dogru seyler yazmissin canim..ben normalde 1 ayda anca 5 kilo verebiliyorum zaten..arada kaciriyorum cunku..ama dedigin gibi karatay diyeti tarzinda beslenme en guzeli sanirimm.bugun basladim bakim nasil sonuclar cikicak..
Olabilir canım.kişiye göre değişir tabii.ama canan hocanın söylemi buAaaayyyy acayip mutlu oldum bende akşam yapılan acaba işe yarıyormu diye üzülüyordum. Bu arada tebrik ederim gerçekten çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?