2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Gunaydin kizlar...napiyorsunuz..ben evde cocuklarla zaman geciriyorum..okullar tatil diye bizim ev savas alanina dondu..
Bugun ilk defa kahvaltida hic ekmek yemedim..sadece 2 tum haslanmis yumurta ve 2 tane bildircin yum.peynir domates salatalik yedim ..resmen cok fena doydum..oluyormus demekki boylede...bugun hic ekmek yemicem bakalim nasil gecicek..kahvaltidan sonra en az 5 saat gecip 1 kase corba yogurt salata yada ayran yada ne varsa bide et tarzi bisey yiyince cok guzel kilo veriliyormus haberiniz olsun ...birazda spor ustune bide su icilirse bir haftada 4 kilo veriliyor bilginiz olsun kizlar ...denemeye deger..

Ölürüm acımdan ekmek yemezsem. 4dilimi aşmam genelde ama yemedende duramam.dayanabilirsen maşallah sana. :)

Canım bu bahsettiğin sdüzen yeni bişey değil karatay beslenmesi kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum.çok etkili

Ölürüm acımdan ekmek yemezsem. 4dilimi aşmam genelde ama yemedende duramam.dayanabilirsen maşallah sana. :)
Ekmek vücutta direkt şeker olarak algılanıp depo ediliyor tatlım.bence ekmek yerine ceviz peynir yeşillik yesen daha hızlı kilo verirsin.çünkü şekeri yükseltip aniden açlığa neden oluyor ekmek tüketimi.bide kızşar tam buğday ekmeğinin şeker oran ı beyaz ekmekten daha fazla.yani ekmek yenecekse illa vazgeçilmezse esmer ekmek yerine beyaz yiyin hem daha lezzetli

Canım yazmayı unutmuşum.yalnız haftada 4 kilo vermek müthiş sağlıksızdır.bn karatayla haftada ennn fazla 1kg fln verdim bugüne kadar.o da çoook hareketli olursam.4 kilo verdiğinde eminin kas dokusu kaybı yaşarsın.önemli olan yağları yakmak.bide şuna inanıyorum zayıflamak uğruna sağlığımızı yitirmek de hiç akıllıca değil

Kizlar diyetisyensen geldim 96.4 kiloyum 3 300 daha vermisim son gitmemden beri 2 300 yagdan gitmis cok sevindim 95 hedefime ulasamadim ama olsun bir bucuk ayda 12 kilo cok cok iyi dedi dr spor fazla yapamadim yoksa daha cok verirdim eminim birde aksam yapilan spor yag yaktiriyomus aklinizda bulunsun sabah sporu metabolizma canlandirirmis oglen sporu tok tutar aksam sporu yag yakinina yardimci olurmus

Allah Allah çok tuhaf geldi desem? Beyaz ekmeği yedikçe yiyesim gelir ve o gün hiç doymam ama çavdar ekmeği 2 dilim keser beni.

Aaaayyyy acayip mutlu oldum bende akşam yapılan acaba işe yarıyormu diye üzülüyordum. Bu arada tebrik ederim gerçekten çok güzel.

Cok dogru seyler yazmissin canim..ben normalde 1 ayda anca 5 kilo verebiliyorum zaten..arada kaciriyorum cunku..ama dedigin gibi karatay diyeti tarzinda beslenme en guzeli sanirimm.bugun basladim bakim nasil sonuclar cikicak..

Benim bildiğim de önce muayene eder dolgu vs. yapilicsksa ödeme yapılır .

Kızlar kaç gündür iyi dağıttım valla tatlılar poğaça lar istediğim gibi yedim o tostlsrdan sonra saliverdim gitti iyide geldi heekizmayin bana olur mu? yarindan itibaren düzene giricem menü de paylasicam.hepinizi çok seviyorum

Tebrik ederim canım 3.300gr çok iyi bir rakam.maşallah diyorum.ben hep sabah yapıyorum kahvaltıdan 3 saat sonra.metabolizmam hızlandığı için gün boyu hareketli ve enerjik oluyorum.çünkü okulda öğlenciyim akşama pert oluyorum.bilgi için teşekkürler

Menümü yazauım
Sabah ı.00 ceviz-su kürü 1 bardak
Kahvaltı 7.30
1 tereyağlı yum.2 kk peynir.10 zeytin.1 havuç.1 salatalık.1 çeri.1 kırm biber

Öğle 13.00
1 tabak mantı (ev yapımı ince hamur).1 soda. Bol yeşillik

Akşam 18.40
1 kase çorba.1 tabak haşlanmış sebze.1 kase kuruyemiş
(Akşam hafif olacak mantıyı telafi için)
Spor:5 mil 1 sa 10dk
Su:3lt

Balık yağı
2 bardak limonlu su
1 fincan yeşil çay mate karışımı

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Çavdarlı kaşarlı tost
1 dilim çavdar ekmeğine 1 tatlı kaşığı Nutella

Öğlen yemeği
Kepekli sandviç ekmeğine 3 ceviz(canım bişey istemedi bundan başka, ama sandviç ekmeği almam bir daha kepeklide olsa kalorisi çavdarın 2,3 katı)

Atıştırma
Yok

Akşam yemeği
Brokoli çorbası
Kaşarlı mantar
Japon makarnası
Boll limonlu soğan maydanoz salatası

Atıştırma
Türk kahvesi şekersiz
1 kare bitter

Su 1,6 lt yatana kadar 2 olur.
Bu arada dün sporumu yapamadım inşallah bugün yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…