Sporu da mı o söyledi.Olabilir canım.kişiye göre değişir tabii.ama canan hocanın söylemi bu
Canım menün güzel ama spor yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla.keşke yapsan daha da güzel olacakMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
kahvaltı 11.00: 2 dilim çavdar ekm tost
3 zeytin 3 çatal peynir
1 bardak süt
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
öğle 16.00: 2 yumurta ile peynirli omlet
5 kaşık yoğurt
akşam 18.30: Bol salata
Ara: 2 ceviz 1 hurma Türk Kahvesi
Bitki çayları
tarçınlı süt
2.5 litre su
Ah o kv ler diyorum başka bişey demiyorum...Kızlar paylasamadan geçemeyeceğim. benim çok sevgili kV bir aydır eltimdeydi 15 tatilde de bana gelmeyi planliyormus hanımefendi tatilimi bekliyor çünkü. Okul zamanı gelmez çünkü çocuklar var ona hizmet edecek gelin çalışıyor... ama ne oldu babası hasta oldu., fesat düşününce Rabbim izin vermiyor Velhasıl i kelam
Afiyet olsun canım.menün güzellllBalık yağı
2 bardak limonlu su
1 fincan yeşil çay mate karışımı
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Çavdarlı kaşarlı tost
1 dilim çavdar ekmeğine 1 tatlı kaşığı Nutella
Öğlen yemeği
Kepekli sandviç ekmeğine 3 ceviz(canım bişey istemedi bundan başka, ama sandviç ekmeği almam bir daha kepeklide olsa kalorisi çavdarın 2,3 katı)
Atıştırma
Yok
Akşam yemeği
Brokoli çorbası
Kaşarlı mantar
Japon makarnası
Boll limonlu soğan maydanoz salatası
Atıştırma
Türk kahvesi şekersiz
1 kare bitter
Su 1,6 lt yatana kadar 2 olur.
Bu arada dün sporumu yapamadım inşallah bugün yaparım
Tebrik ederim çok iyi gerçektenBen bugün itibariyle 3.5 ayda 15 kilo vermişim kızlaaar!
Canim yapmadan yazmak istemedimCanım menün güzel ama spor yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla.keşke yapsan daha da güzel olacak
Valla ben pedododntismidir nedir onu bile ilk kez duydum desem :))
cok iyiydin simdi daha da iyi olacaksin bakalim ekmeksiz nasil farkedicek ?Gunaydin kizlar...napiyorsunuz..ben evde cocuklarla zaman geciriyorum..okullar tatil diye bizim ev savas alanina dondu..
Bugun ilk defa kahvaltida hic ekmek yemedim..sadece 2 tum haslanmis yumurta ve 2 tane bildircin yum.peynir domates salatalik yedim ..resmen cok fena doydum..oluyormus demekki boylede...bugun hic ekmek yemicem bakalim nasil gecicek..kahvaltidan sonra en az 5 saat gecip 1 kase corba yogurt salata yada ayran yada ne varsa bide et tarzi bisey yiyince cok guzel kilo veriliyormus haberiniz olsun ...birazda spor ustune bide su icilirse bir haftada 4 kilo veriliyor bilginiz olsun kizlar ...denemeye deger..
bu esmer ekmekten kastin tam bugday mi ? Insallh oyle degildir cunku ben onu cok seviyorum ;(Ekmek vücutta direkt şeker olarak algılanıp depo ediliyor tatlım.bence ekmek yerine ceviz peynir yeşillik yesen daha hızlı kilo verirsin.çünkü şekeri yükseltip aniden açlığa neden oluyor ekmek tüketimi.bide kızşar tam buğday ekmeğinin şeker oran ı beyaz ekmekten daha fazla.yani ekmek yenecekse illa vazgeçilmezse esmer ekmek yerine beyaz yiyinhem daha lezzetli
bilgi icin cok tesekkurler canim ayri yetten cok tebrik ederim seni 1.5 ayda 12 kg cok cok cok iyi bi rakam daim olsun insallhKizlar diyetisyensen geldim 96.4 kiloyum 3 300 daha vermisim son gitmemden beri 2 300 yagdan gitmis cok sevindim 95 hedefime ulasamadim ama olsun bir bucuk ayda 12 kilo cok cok iyi dedi dr spor fazla yapamadim yoksa daha cok verirdim eminim birde aksam yapilan spor yag yaktiriyomus aklinizda bulunsun sabah sporu metabolizma canlandirirmis oglen sporu tok tutar aksam sporu yag yakinina yardimci olurmus
bende oyle biliyorum ama once muayene parasi aldi malesef ;(Benim bildiğim de önce muayene eder dolgu vs. yapilicsksa ödeme yapılır .
valla ben bilmem arti gormek istemiyorum seni artikKızlar kaç gündür iyi dağıttım valla tatlılar poğaça lar istediğim gibi yedim o tostlsrdan sonra saliverdim gitti iyide geldi heekizmayin bana olur mu? yarindan itibaren düzene giricem menü de paylasicam.hepinizi çok seviyorum
oh ne guzel ya bi biz veemedik valla seni de cok tebrik ederim canim benim daim olsun insallhBen bugün itibariyle 3.5 ayda 15 kilo vermişim kızlaaar!
Kızlar paylasamadan geçemeyeceğim. benim çok sevgili kV bir aydır eltimdeydi 15 tatilde de bana gelmeyi planliyormus hanımefendi tatilimi bekliyor çünkü. Okul zamanı gelmez çünkü çocuklar var ona hizmet edecek gelin çalışıyor... ama ne oldu babası hasta oldu., fesat düşününce Rabbim izin vermiyor Velhasıl i kelam
canim bu ictigin sirkeli suyun nasil bi faydasi var dr mu onermisti 1.5aydan beri iciyomusun bunu ?? Karbonatli su icsek nasil olur ?Menu paylasalim kizlar
Sabah kalkis elma sirkeli su 3 kayisi mate cayi
Kahvalti 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 haslanmis yumurta tere
Saat 2 de diyetisyenden cikmistim hemen bir market bulup 2 avuc leblebi aldim yedim eve gelinvce yesil cayimi ictim
4 de 1 elma 10 badem 1 bardak kefir
7 de 3 kasik bulgur pilavi (diyetisyenim izin verdi hatta 3 kasik makarna da verdi bu listemde )susuz 10 kasik etli nohut ( et baklagil yiyebiliyorum karisik ) bol salata
Elma sirkeli su
9 da 2 hurmali yogurtlu karisim
Yatmadan beyaz cayim var
3 litre su
3 mil leslie
Canım yine hamurişi yemişsin ama sınırlamayı bilmişsin.tebrik ederim.misafir olunca illaki yeniyor.napıcaksın.bugün telafi edersin canımmSlm kızlar çok Yorgun'um bugün hem kahvaltıda hemde öğleden sonra misafirim vardı hemen menü paylaşayım
Kahvaltı
1bardak ılık limonlu su
4-5patates kızartması
3kaşık kıymalı yumurta
Domates salatalık
2zeytin
2dilim peynir
1küçücük börek
Çay
Ara yok
İkindi
1dilim börek
1dilim kek
3kaşık patates salatası
1küçücük haşhaşlı
Bol su
Şimdi çayla 1hurma yiyorum
Spor yapmaya çalışacam kızlar inşallah...
Su,spor menü mükemmel canım.bravo valla.böyle azimli olman çok iyiMenu paylasalim kizlar
Sabah kalkis elma sirkeli su 3 kayisi mate cayi
Kahvalti 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 haslanmis yumurta tere
Saat 2 de diyetisyenden cikmistim hemen bir market bulup 2 avuc leblebi aldim yedim eve gelinvce yesil cayimi ictim
4 de 1 elma 10 badem 1 bardak kefir
7 de 3 kasik bulgur pilavi (diyetisyenim izin verdi hatta 3 kasik makarna da verdi bu listemde )susuz 10 kasik etli nohut ( et baklagil yiyebiliyorum karisik ) bol salata
Elma sirkeli su
9 da 2 hurmali yogurtlu karisim
Yatmadan beyaz cayim var
3 litre su
3 mil leslie
Süperrrrr! Harikasın canım.bol bol yağ yaktınCanim yapmadan yazmak istemedim
Hemen söylüyorum
Spor 40 dakika :Step+spuat+mekik
Aminnn canım.hepimiz için öyle olsun inşallahh
Canım bir uyarı sana:makarna pilav ulgur pilavı fln yersen mutlaka 3 yemek kaşığı ile sınırla.menün güzel.iki öğün yapmışsın.çok iyi olmuş.ben 6da uyandığım için oğlandan dolayı 2 öğün yapamadım hiç.Menum soyle kii
Sabah 10 gibi
2 buyuk 2 kucuk haslanmis yum...
Salatalik, domates, peynir, ekmek yok..
Ara ogun yarim armut ve 1 greyfurt
Ogken yemek yok...
Aksam 1 kase ekmeksiz yesil mercimek corbasi...5 kasik ev makarnasi ..güya bugun hic hamur isi olmicakti dayanamadim mis gibi tereyag kokuyoduuu(ama 5 kasik sadece...
Spor 3 mil leslie
Su 1,5 lt ve kapanisss.....
Misafirden dolayı illaki bozulur canım.bnce bugünden ititbaren telafi edersin senHayırlı akşamlar kızlar.3gündür misafir ağırlıyorum.dikkatli gidiyorum derken 65 günlük şeker diyetini bozdum2gündür yaptığım cocostar kurabiye çok beğenilince,nasıl olmuş deyip yedim.Bayada kalorili.yarından itibaren şekersiz beslenmeye devam.yoğunuktan giremedim.yarin sıkı bi diyetle devam...
Çooook sağol canım benim.hedefe kadar yılmak yorulmak yok inşallaholabilir canim aklinda bulunsun cocuk dis muayenesi de sart bence
cok iyiydin simdi daha da iyi olacaksin bakalim ekmeksiz nasil farkedicek ?
bu esmer ekmekten kastin tam bugday mi ? Insallh oyle degildir cunku ben onu cok seviyorum ;(
bilgi icin cok tesekkurler canim ayri yetten cok tebrik ederim seni 1.5 ayda 12 kg cok cok cok iyi bi rakam daim olsun insallh
bende oyle biliyorum ama once muayene parasi aldi malesef ;(
valla ben bilmem arti gormek istemiyorum seni artik
oh ne guzel ya bi biz veemedik valla seni de cok tebrik ederim canim benim daim olsun insallh
kiz allah seni ne diyim sana
canim bu ictigin sirkeli suyun nasil bi faydasi var dr mu onermisti 1.5aydan beri iciyomusun bunu ?? Karbonatli su icsek nasil olur ?
Şarjlı fırçaların çok iyi olduğunu biliyorum ama kullanmadım.Ayrıca Ben yüz için nivea peeling ve yüz temizleme köpüğü kullanıyorum. Çok iyi geliyor benm cildime.deneyebilirsin canımBirde aranizda sarzli dis fircasi kullanan var mi ?
Yine bi soru siz cildinizi temizlerken genelde sabun vs mi kullaniyorsunuz yoksa cilttemizleyicimi kullaniyosunuz pamukla ?
Not :Ben cok makyaj yapn biri degilim aydaaa yildaaa 1 yaparim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?