2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
kahvaltı 11.00: 2 dilim çavdar ekm tost
3 zeytin 3 çatal peynir
1 bardak süt
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter

öğle 16.00: 2 yumurta ile peynirli omlet
5 kaşık yoğurt
akşam 18.30: Bol salata

Ara: 2 ceviz 1 hurma Türk Kahvesi
Bitki çayları
tarçınlı süt
2.5 litre su

Kızlar paylasamadan geçemeyeceğim. benim çok sevgili kV bir aydır eltimdeydi 15 tatilde de bana gelmeyi planliyormus hanımefendi tatilimi bekliyor çünkü. Okul zamanı gelmez çünkü çocuklar var ona hizmet edecek gelin çalışıyor... ama ne oldu babası hasta oldu., fesat düşününce Rabbim izin vermiyor Velhasıl i kelam

Beyaz ekmek ile tam buğdaylı ekmeğin şeker oranlarını söylüyor canan hoca.spor içinse günde en az 40 dk sevdiğiniz bir fiziksel aktivite yapılmalı diyor zayıflama için..ama ağır spor ve koşu gibi kalbi yoranlarını tavsiye etmiyor...

Pamik Beyaz ekmek ile tam buğdaylı ekmeğin şeker oranlarını söylüyor canan hoca.spor içinse günde en az 40 dk sevdiğiniz bir fiziksel aktivite yapılmalı diyor zayıflama için..ama ağır spor ve koşu gibi kalbi yoranlarını tavsiye etmiyor...

Canım menün güzel ama spor yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla.keşke yapsan daha da güzel olacak

Ah o kv ler diyorum başka bişey demiyorum...

Afiyet olsun canım.menün güzellll

Slm kızlar çok Yorgun'um bugün hem kahvaltıda hemde öğleden sonra misafirim vardı hemen menü paylaşayım
Kahvaltı
1bardak ılık limonlu su

4-5patates kızartması
3kaşık kıymalı yumurta
Domates salatalık
2zeytin
2dilim peynir
1küçücük börek
Çay

Ara yok

İkindi
1dilim börek
1dilim kek
3kaşık patates salatası
1küçücük haşhaşlı

Bol su
Şimdi çayla 1hurma yiyorum
Spor yapmaya çalışacam kızlar inşallah...

Menu paylasalim kizlar
Sabah kalkis elma sirkeli su 3 kayisi mate cayi
Kahvalti 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 haslanmis yumurta tere
Saat 2 de diyetisyenden cikmistim hemen bir market bulup 2 avuc leblebi aldim yedim eve gelinvce yesil cayimi ictim
4 de 1 elma 10 badem 1 bardak kefir
7 de 3 kasik bulgur pilavi (diyetisyenim izin verdi hatta 3 kasik makarna da verdi bu listemde )susuz 10 kasik etli nohut ( et baklagil yiyebiliyorum karisik ) bol salata
Elma sirkeli su
9 da 2 hurmali yogurtlu karisim
Yatmadan beyaz cayim var
3 litre su
3 mil leslie

Menum soyle kii
Sabah 10 gibi
2 buyuk 2 kucuk haslanmis yum...
Salatalik, domates, peynir, ekmek yok..
Ara ogun yarim armut ve 1 greyfurt
Ogken yemek yok...
Aksam 1 kase ekmeksiz yesil mercimek corbasi...5 kasik ev makarnasi ..güya bugun hic hamur isi olmicakti dayanamadim mis gibi tereyag kokuyoduuu (ama 5 kasik sadece...
Spor 3 mil leslie
Su 1,5 lt ve kapanisss.....

Hayırlı akşamlar kızlar.3gündür misafir ağırlıyorum.dikkatli gidiyorum derken 65 günlük şeker diyetini bozdum2gündür yaptığım cocostar kurabiye çok beğenilince,nasıl olmuş deyip yedim.Bayada kalorili.yarından itibaren şekersiz beslenmeye devam.yoğunuktan giremedim.yarin sıkı bi diyetle devam...

Valla ben pedododntismidir nedir onu bile ilk kez duydum desem :))
olabilir canim aklinda bulunsun cocuk dis muayenesi de sart bence

cok iyiydin simdi daha da iyi olacaksin bakalim ekmeksiz nasil farkedicek ?

bu esmer ekmekten kastin tam bugday mi ? Insallh oyle degildir cunku ben onu cok seviyorum ;(

bilgi icin cok tesekkurler canim ayri yetten cok tebrik ederim seni 1.5 ayda 12 kg cok cok cok iyi bi rakam daim olsun insallh

Benim bildiğim de önce muayene eder dolgu vs. yapilicsksa ödeme yapılır .
bende oyle biliyorum ama once muayene parasi aldi malesef ;(

valla ben bilmem arti gormek istemiyorum seni artik

Ben bugün itibariyle 3.5 ayda 15 kilo vermişim kızlaaar!
oh ne guzel ya bi biz veemedik valla seni de cok tebrik ederim canim benim daim olsun insallh

kiz allah seni ne diyim sana

canim bu ictigin sirkeli suyun nasil bi faydasi var dr mu onermisti 1.5aydan beri iciyomusun bunu ?? Karbonatli su icsek nasil olur ?

Herkese iyi geceler arkadaslar bugun cok yogundum ufak tefek islerim vardi ve biraz alisveris yaptim kuafore gitiim sac ve kas islemi icin o yuzden buraya ugrayamadim ozur dilerim Soylemk istedigim bi kac bisey var madde halinde siralayayim....

1.Menuleriniz cok guzel hanimlar ben bu aralar yazmadigim icin yorum yapmaya yuzum yok o yuzden simdilik maruz gorun beni ben de dagitmityorum menu paylasmiyorum diye sakin yanlis anlasilmasin

2.Eger bi aksilik olmaz da ucak iptal edjlmezse yarin sehir disina cikacagiz 1 hafta cok aktif olamayabilirim o yuzden simdiden haber vereyim dedim ( sanki cok aktifmisim gibi konustum )

3.Kizimi bugun dra goturdum iyiki goturmusum leke falan degil bildiginiz curumus disler bi islem yapmadi ben zaten evde fircaliyordum yeri geliyor siliyordum dis macunumuz da vardi dis doktorumuzun onerdigi florurlu cok az miktarda uyguluyordum onu birakmami florursuz bir dis macunu ile disleri guclendirecek bir dis kremi onerdi bunlari kullanip 3 ay sonra bir daha gidecekmisiz amacimiz dislere iyi bakmak temizlemk gece beslenmesini birakmak yani yapcak bise yok lutfen sizlerde ihmal etmeyin olur mu dis sagligi cok onemli gercekten ;( ben cok zorlaniyorum disini fircalarken nolcak bilmiyorum ;(

4.Bu ara yuz bakimina da merak saldim evde maske icin bi urunum vardi haftada iki kez yapiyodum ama ozel bi nemlendirici yag aldim (hem leke hem kirisiklik hem gozenek hem de nemlendirme icin) once dogal gulsuyu ile tonikliyorum sonra yagimi suruyorum kas ve kirpigim icin de 1 hafta sonra baslayacagim insallah....

5.kadin olmak ne zor ismis ya herkese iyi geceler simdilik biz daha yeni yatiyoruz ;

Birde aranizda sarzli dis fircasi kullanan var mi ?

Yine bi soru siz cildinizi temizlerken genelde sabun vs mi kullaniyorsunuz yoksa cilttemizleyicimi kullaniyosunuz pamukla ?

Not :Ben cok makyaj yapn biri degilim aydaaa yildaaa 1 yaparim .

Canım yine hamurişi yemişsin ama sınırlamayı bilmişsin.tebrik ederim.misafir olunca illaki yeniyor.napıcaksın.bugün telafi edersin canımm

Su,spor menü mükemmel canım.bravo valla.böyle azimli olman çok iyi

Canim yapmadan yazmak istemedim
Hemen söylüyorum
Spor 40 dakika :Step+spuat+mekik
Süperrrrr! Harikasın canım.bol bol yağ yaktın

Korhilalp mükemmel vermissin canım hedefe kadar daim olsun
Aminnn canım.hepimiz için öyle olsun inşallahh

Canım bir uyarı sana:makarna pilav ulgur pilavı fln yersen mutlaka 3 yemek kaşığı ile sınırla.menün güzel.iki öğün yapmışsın.çok iyi olmuş.ben 6da uyandığım için oğlandan dolayı 2 öğün yapamadım hiç.

Misafirden dolayı illaki bozulur canım.bnce bugünden ititbaren telafi edersin sen
Çooook sağol canım benim.hedefe kadar yılmak yorulmak yok inşallah

Birde aranizda sarzli dis fircasi kullanan var mi ?

Yine bi soru siz cildinizi temizlerken genelde sabun vs mi kullaniyorsunuz yoksa cilttemizleyicimi kullaniyosunuz pamukla ?

Not :Ben cok makyaj yapn biri degilim aydaaa yildaaa 1 yaparim .
Şarjlı fırçaların çok iyi olduğunu biliyorum ama kullanmadım.Ayrıca Ben yüz için nivea peeling ve yüz temizleme köpüğü kullanıyorum. Çok iyi geliyor benm cildime.deneyebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…