Gunaydin canim cok tatlisin yaaa ne kadar guzel icten yazmissin...Herkese iyi geceler arkadaslarbugun cok yogundum ufak tefek islerim vardi ve biraz alisveris yaptim kuafore gitiim sac ve kas islemi icin o yuzden buraya ugrayamadim ozur dilerim Soylemk istedigim bi kac bisey var madde halinde siralayayim....
1.Menuleriniz cok guzel hanimlar ben bu aralar yazmadigim icin yorum yapmaya yuzum yok o yuzden simdilik maruz gorun beni ben de dagitmityorum menu paylasmiyorum diye sakin yanlis anlasilmasin
2.Eger bi aksilik olmaz da ucak iptal edjlmezse yarin sehir disina cikacagiz 1 hafta cok aktif olamayabilirim o yuzden simdiden haber vereyim dedim ( sanki cok aktifmisim gibi konustum)
3.Kizimi bugun dra goturdum iyiki goturmusum leke falan degil bildiginiz curumus disler bi islem yapmadi ben zaten evde fircaliyordum yeri geliyor siliyordum dis macunumuz da vardi dis doktorumuzun onerdigi florurlu cok az miktarda uyguluyordum onu birakmami florursuz bir dis macunu ile disleri guclendirecek bir dis kremi onerdi bunlari kullanip 3 ay sonra bir daha gidecekmisiz amacimiz dislere iyi bakmak temizlemk gece beslenmesini birakmak yani yapcak bise yok lutfen sizlerde ihmal etmeyin olur mu dis sagligi cok onemli gercekten ;( ben cok zorlaniyorum disini fircalarken nolcak bilmiyorum ;(
4.Bu ara yuz bakimina da merak saldim evde maske icin bi urunum vardi haftada iki kez yapiyodum ama ozel bi nemlendirici yag aldim (hem leke hem kirisiklik hem gozenek hem de nemlendirme icin) once dogal gulsuyu ile tonikliyorum sonra yagimi suruyorumkas ve kirpigim icin de 1 hafta sonra baslayacagim insallah....
5.kadin olmak ne zor ismis ya herkese iyi geceler simdilik biz daha yeni yatiyoruz ;
Sarjli kullanmadim ama iyi diyorlar kullananlar..Birde aranizda sarzli dis fircasi kullanan var mi ?
Yine bi soru siz cildinizi temizlerken genelde sabun vs mi kullaniyorsunuz yoksa cilttemizleyicimi kullaniyosunuz pamukla ?
Not :Ben cok makyaj yapn biri degilim aydaaa yildaaa 1 yaparim .
Tamam tamam şimdi oldu. Sen farklı bi mesajı alıntılayınca karıştırdım ben. Ya yanlış anlama beni sakın ben pek ısınamadım o kadına.Pamik Beyaz ekmek ile tam buğdaylı ekmeğin şeker oranlarını söylüyor canan hoca.spor içinse günde en az 40 dk sevdiğiniz bir fiziksel aktivite yapılmalı diyor zayıflama için..ama ağır spor ve koşu gibi kalbi yoranlarını tavsiye etmiyor...
Aynen canım yanlış msjı alıntılamışım.kusura bakmaTamam tamam şimdi oldu. Sen farklı bi mesajı alıntılayınca karıştırdım ben. Ya yanlış anlama beni sakın ben pek ısınamadım o kadına.
Süpersin canım ya tebrikler!! Perşembeye kadar sakın kaçamak yapma harika gidiyorsun çünkü!bravooo
Harikasın canım senin sabahtan spor yapmana bayılıyorum vallaKızlar yemek yaptım.oğlanı uyutup 5 mil yaptım.şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorummm.1 de öğle yemeği yerim.
Harika bir gün olsun hepimize güzeller!
İnşallah canım inşallah hiç pes etmeye niyetim yok dahada hırslanıyorum dün gelen arkadaşım kaç beden giyiniyorsun dedi 46 dedim one ya öyle 40 bari ol dedi öyle bi sinirime gittiki çok pis hırs yaptım dahada artıracam inşallahSüpersin canım ya tebrikler!! Perşembeye kadar sakın kaçamak yapma harika gidiyorsun çünkü!bravooo
3kilo bile öyle fark ettiki seni düşünemiyorum canım Azmi'n daim olsun inşallahAynen canım yanlış msjı alıntılamışım.kusura bakmabnm tanıdığım çoğu kişi de ısınamadığını söylüyor senin gibi.ama ben dua ediyorum canan hocama.bnim hayatımı değiştirdiii.nerdeyse 1 damacana yağ gitti vücudumdann
Ayy estagfurullah olurmu öyle şey. Faydasını gördüysen ne mutlu sana. Bu çok güzel bişey.Aynen canım yanlış msjı alıntılamışım.kusura bakmabnm tanıdığım çoğu kişi de ısınamadığını söylüyor senin gibi.ama ben dua ediyorum canan hocama.bnim hayatımı değiştirdiii.nerdeyse 1 damacana yağ gitti vücudumdann
Harikasın canım senin sabahtan spor yapmana bayılıyorum valla
Kızlar yemek yaptım.oğlanı uyutup 5 mil yaptım.şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorummm.1 de öğle yemeği yerim.
Harika bir gün olsun hepimize güzeller!
Tartı günü yok musun canımCumartesi bizde şehir dışına çıkıyoruz Perşembe'ye kadar yokum kızlar....
Geçmiş olsun canım bol sıvı tüketmeye çalışMerhaba kızlar,
yine grip oldumkafayı kaldıramıyorum, diyet , hareket yalan oldu.
Umarım herkes iyidir .
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar,
Umarım herkes iyidir .
Başka zamanım olmuyor tatlım.akşam yapamıyorum zaten yorgun düşüyorum.oğlan 1 saat fln uyuyor fırsat bu fırsat diyip yapmaya çalışıyorumHarikasın canım senin sabahtan spor yapmana bayılıyorum valla
Yazın tüm arkadaşlarım bana öyle diyorlardı.doğum kikoların öylece kalmış fln dedi biri.bende o günden beri hırs yaptım aynı senin gibi.ama ekim ayında aynanın karşısına bi geçtim nefret ettim o göbekten yağlardan.eşim bu kadar yeter fazla zayıflama desede,8 temmuzda en iyi arkadaşım evlenecek, onun düğününde inşallah hepsine göstercem nasıl zayıflanıyormuş.hemde kırmızı uzun bir elbiseyle..hırs bu konuda müthiş bişey canım.aynen devam edelim.çünkü şişmanlık= pişmanlıkİnşallah canım inşallah hiç pes etmeye niyetim yok dahada hırslanıyorum dün gelen arkadaşım kaç beden giyiniyorsun dedi 46 dedim one ya öyle 40 bari ol dedi öyle bi sinirime gittiki çok pis hırs yaptım dahada artıracam inşallah
Bende 46-44giyiyordum şu an 38 bile oluyor3kilo bile öyle fark ettiki seni düşünemiyorum canım Azmi'n daim olsun inşallah
Bizimki de kendi kendine oynarsa yapabiliyorum canım yolsa dur yapma bırak dokunma demekten 1 çorbayı 5 dk karıştıramıyor insan.bugün şanslı günümdeydim yaptım çok şükürAyy estagfurullah olurmu öyle şey. Faydasını gördüysen ne mutlu sana. Bu çok güzel bişey.
Sağol canımgerçekten gördüm.bide yaşam tarzıma da uygun olunca kolayca uyguladım yaklaşık 4 aydır.daha da devam ederim bırakmam inş ömür boyu
Hakkaten maşallah yemek bile yapmış benim oğlan 5 dk durmuyo yerinde hiç bişey yapamıyorum. Anca eşim gelecekde akşam iş yapayım.
Çoook geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.bol bol c vitamini tüket..suyu da içmeyi ihmal etmeMerhaba kızlar,
Umarım herkes iyidir .
Tatlim uzulme oyle bos bos konusanlara...banada dedi biri birinci oglum daha 6 aylikti ...kiloluydum daha..bsna diyo herkesin icinde ikinciyemi hamilesin gobegin masallah 7 aylik gibi demesinmi...ben tabii zayifladim oldum 58 bu kiz 75 ..eee firsati bulmusum kacirirmiyim bende milletin icinde kiz ikizlere hamilesin heralde..hoc aynaya bakmiyorsunuz heralde dedim..bozulduuu ...sendee oyle yaparsin bebisim hic uzulmee...İnşallah canım inşallah hiç pes etmeye niyetim yok dahada hırslanıyorum dün gelen arkadaşım kaç beden giyiniyorsun dedi 46 dedim one ya öyle 40 bari ol dedi öyle bi sinirime gittiki çok pis hırs yaptım dahada artıracam inşallah
Malesef yokum canım ama yarın sabah tartılcam veTartı günü yok musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?