2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Gunaydin canim cok tatlisin yaaa ne kadar guzel icten yazmissin...

Birde aranizda sarzli dis fircasi kullanan var mi ?

Yine bi soru siz cildinizi temizlerken genelde sabun vs mi kullaniyorsunuz yoksa cilttemizleyicimi kullaniyosunuz pamukla ?

Not :Ben cok makyaj yapn biri degilim aydaaa yildaaa 1 yaparim .
Sarjli kullanmadim ama iyi diyorlar kullananlar..
Yuz icin diadermine yuz temizleme sutu var onla yikayip ustune tonik surup yikadiktan sonra nemlendiricili yogun bakim kremi uyguluyorum ..ama hergun degil ucu ...kremi hergun suruyorum sadece..onun disinda kil maskelerinden kullanabilirsin canim..

Tamam tamam şimdi oldu. Sen farklı bi mesajı alıntılayınca karıştırdım ben. Ya yanlış anlama beni sakın ben pek ısınamadım o kadına.

Tamam tamam şimdi oldu. Sen farklı bi mesajı alıntılayınca karıştırdım ben. Ya yanlış anlama beni sakın ben pek ısınamadım o kadına.
Aynen canım yanlış msjı alıntılamışım.kusura bakma bnm tanıdığım çoğu kişi de ısınamadığını söylüyor senin gibi.ama ben dua ediyorum canan hocama.bnim hayatımı değiştirdiii.nerdeyse 1 damacana yağ gitti vücudumdann

Süpersin canım ya tebrikler!! Perşembeye kadar sakın kaçamak yapma harika gidiyorsun çünkü!bravooo
İnşallah canım inşallah hiç pes etmeye niyetim yok dahada hırslanıyorum dün gelen arkadaşım kaç beden giyiniyorsun dedi 46 dedim one ya öyle 40 bari ol dedi öyle bi sinirime gittiki çok pis hırs yaptım dahada artıracam inşallah

3kilo bile öyle fark ettiki seni düşünemiyorum canım Azmi'n daim olsun inşallah

Ayy estagfurullah olurmu öyle şey. Faydasını gördüysen ne mutlu sana. Bu çok güzel bişey.

Harikasın canım senin sabahtan spor yapmana bayılıyorum valla

Hakkaten maşallah yemek bile yapmış benim oğlan 5 dk durmuyo yerinde hiç bişey yapamıyorum. Anca eşim gelecekde akşam iş yapayım.

Harikasın canım senin sabahtan spor yapmana bayılıyorum valla
Başka zamanım olmuyor tatlım.akşam yapamıyorum zaten yorgun düşüyorum.oğlan 1 saat fln uyuyor fırsat bu fırsat diyip yapmaya çalışıyorum
Yazın tüm arkadaşlarım bana öyle diyorlardı.doğum kikoların öylece kalmış fln dedi biri.bende o günden beri hırs yaptım aynı senin gibi.ama ekim ayında aynanın karşısına bi geçtim nefret ettim o göbekten yağlardan.eşim bu kadar yeter fazla zayıflama desede,8 temmuzda en iyi arkadaşım evlenecek, onun düğününde inşallah hepsine göstercem nasıl zayıflanıyormuş.hemde kırmızı uzun bir elbiseyle..hırs bu konuda müthiş bişey canım.aynen devam edelim.çünkü şişmanlık= pişmanlık

3kilo bile öyle fark ettiki seni düşünemiyorum canım Azmi'n daim olsun inşallah
Bende 46-44giyiyordum şu an 38 bile oluyor

Bizimki de kendi kendine oynarsa yapabiliyorum canım yolsa dur yapma bırak dokunma demekten 1 çorbayı 5 dk karıştıramıyor insan.bugün şanslı günümdeydim yaptım çok şükür
Merhaba kızlar,

yine grip oldum kafayı kaldıramıyorum, diyet , hareket yalan oldu.
Umarım herkes iyidir .
Çoook geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.bol bol c vitamini tüket..suyu da içmeyi ihmal etme

Tatlim uzulme oyle bos bos konusanlara...banada dedi biri birinci oglum daha 6 aylikti ...kiloluydum daha..bsna diyo herkesin icinde ikinciyemi hamilesin gobegin masallah 7 aylik gibi demesinmi...ben tabii zayifladim oldum 58 bu kiz 75 ..eee firsati bulmusum kacirirmiyim bende milletin icinde kiz ikizlere hamilesin heralde..hoc aynaya bakmiyorsunuz heralde dedim..bozulduuu ...sendee oyle yaparsin bebisim hic uzulmee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…