2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Çok hafif bir menü olmuş afiyet olsun

Canım paylaştığın resim çok güzel...sağol
Dün sabah 10da spor yapmışsın. Nasıl hissettin kendini?
Bana çoook iyi geliyor
Çok iyi geldi kuzum.. ama sabah yapamadım saat 3 gibi yaptım benimkiler le beraber kalkiyoruz :) bugün yine yapmam lazım çünkü kahvaltıda ciğer yedim hemde iç yağı ile yaptım

Çok iyi geldi kuzum.. ama sabah yapamadım saat 3 gibi yaptım benimkiler le beraber kalkiyoruz :) bugün yine yapmam lazım çünkü kahvaltıda ciğer yedim hemde iç yağı ile yaptım
Canım yaa mesajını nasıl olkuduysam 10da diye aklımda kalmış.kusura bakma canım iç yağ zeytinyağı tereyağı "Kilo Yapmaz"hiç korkma bol bol yiyebilirsin.eğer kilo yapsaydı ben (kahvaltıda1 kaşık tereyağı yutan biri olarak söylüyorum)kilo veremezdim.ama sen yine de sporunu yap canımcımmm

Kızlar hayırlı cumalar rabbim bu güzel gün hürmetine korktuklarimizdan emin umduklarimiza Nail eylesin inşallah
Amin canım.ne güzel bir dua binlerce kere amin :)

Hayırlı cumalar.
Cumamız mübarek olsn canımm
Teşekkür ederim alkışlara

Selam canlarım ah başıma gelenler telim düştü ve ekranı gitti hiç açılmadı bile çalıyor ama cevaplayamiyorum.. eşimle konuştum tabi iş yerine giderek yapacak yok cana gelmemiş dedi tel bayine gittim yapılması ile satılması aynı fiyat değmez diye düşündük.. yeni tel aldım ama biraz içime oturdu parası

Evet canım cana gelmesin.Plansız çıkan harcamalar insanın içine oturuyor.O para senden bir muayeni,hastane faturası olarakta çıkabilirdi.çok şükür ki yeni bi telefona sahip olmuşsun.kendini böyle teselli et.ben öyle yapıyorum.tlf hayırlı olsun.yeni telefonun ile hep güzel haberler alırsın inş.

Sağlık olsun canım iyi günlerde kullan yeni telefonunu.benimde geçen yıl hırsız girmişti iki telefon u çaldı yeniydi ikiside ne uzulmustum bende oğlanın eskisini kullanıyorum şimdi .

Canımcımm sıkma canını.her şerde hayır var derler ya bak yeni telefonun oldu bu vesileyle güle güle kullan inşallah

Kızlar hasta oldum moralmen çöktüm resmen..of yaa..karnım da şişti dağ gibi.bu hafta eksi görür müyüm acaba?kafamda deli sorularrneyse menümü yazayım

Sabah 7.30 1 bardak ceviz su kürü

Kahvaltı 8.30
1 yum sahanda bol tereyağlı.çeyrek havuç.2 kk eski kaşar.10 zeytin.açık çay 2 kupa

Öğle 14.00
1 tabak kuru biber kavurması yanında sarımsaklı yoğurt.
1 avuç antep fıs.

Akşam 19.00
1 tabak kuru biber kavurması sarımsaklı yoğurt ile.
7-8çiçek haşlanmış brokoli.
Karatay tereyağlı sütlü türk kahvesi.1 kare bitter

Spor : 1 sa 10 dk leslie 5 mil
20 dk tempolu dans.10 dk iç bacak egz.

Su 2.25 lt.
Gün içinde :1 yeşil çay, 1 adaçayı, 1 soda içildi.

Menüm
Sabah ılık limonlu şu 2 kadar kayısı
Kahvaltı öğle: 5 kaşık ciğer kav
Kk peynir 4 zeytin
2 dilim ekmek

Ara: türk kahvesi 2 dilim bitter
Ara: yeşil çay 1 elma

Aksam 18.15: 1 kepçe çorba
1 tabak dolusu yoğurtlu karnabahar havuç (haşlama gibiydi)
2 yemek kaşığı tavuk fırın
Ara: 1 avuç çekirdek
Türk kahvesi 2 ceviz bitki çayları
2.5 litre su
Spor yaparsam yazacam

Sağlık olsun canım iyi günlerde kullan yeni telefonunu.benimde geçen yıl hırsız girmişti iki telefon u çaldı yeniydi ikiside ne uzulmustum bende oğlanın eskisini kullanıyorum şimdi .

Canımcımm sıkma canını.her şerde hayır var derler ya bak yeni telefonun oldu bu vesileyle güle güle kullan inşallah
Çok haklısınız canlarım teşekkür ederim :) daha iyileri sizin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…