- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Çok hafif bir menü olmuş afiyet olsunMenüm
Kahvaltı:
10.30 1bardak süt
1muz
Öğlen:
13.00 2 kaşık kapuska (3gündür bitmeyen)
1kaşık yoğurt
Ara:türk kahvesi
Akşam:
17.00 2parça tavuk (az tereyağıyla tavada)
Salata
Akşamada 1 hurmayla türk kahvesi olur heralde.
Su:2litre
Spor:3 veya 5 mil leslie yaparım.
Sağol canımmmPamik çok geçmiş olsun canım
Canım paylaştığın resim çok güzel...sağolEki Görüntüle 1947950
Günaydın canlar, hayırlı cumalar :)
Çok iyi geldi kuzum.. ama sabah yapamadım saat 3 gibi yaptım benimkiler le beraber kalkiyoruz :) bugün yine yapmam lazım çünkü kahvaltıda ciğer yedim hemde iç yağı ile yaptımCanım paylaştığın resim çok güzel...sağol
Dün sabah 10da spor yapmışsın. Nasıl hissettin kendini?
Bana çoook iyi geliyor
Hayırlı cumalar.Eki Görüntüle 1947950
Günaydın canlar, hayırlı cumalar :)
Kızlaaar günaydın.cumamız mübarek olsun!
Leslie 5 mil yaptım.şimdi yeşil çay içip dinleniyorum
Amin çok güzel bir dua.hayırli cumalarKızlar hayırlı cumalar rabbim bu güzel gün hürmetine korktuklarimizdan emin umduklarimiza Nail eylesin inşallah
Canım yaa mesajını nasıl olkuduysam 10da diye aklımda kalmış.kusura bakmaÇok iyi geldi kuzum.. ama sabah yapamadım saat 3 gibi yaptım benimkiler le beraber kalkiyoruz :) bugün yine yapmam lazım çünkü kahvaltıda ciğer yedim hemde iç yağı ile yaptım
Amin canım.ne güzel bir dua binlerce kere amin :)Kızlar hayırlı cumalar rabbim bu güzel gün hürmetine korktuklarimizdan emin umduklarimiza Nail eylesin inşallah
Cumamız mübarek olsn canımmHayırlı cumalar.
Teşekkür ederim alkışlara
Evet canım cana gelmesin.Plansız çıkan harcamalar insanın içine oturuyor.O para senden bir muayeni,hastane faturası olarakta çıkabilirdi.çok şükür ki yeni bi telefona sahip olmuşsun.kendini böyle teselli et.ben öyle yapıyorum.tlf hayırlı olsun.yeni telefonun ile hep güzel haberler alırsın inş.Selam canlarım ah başıma gelenler telim düştü ve ekranı gittihiç açılmadı bile çalıyor ama cevaplayamiyorum.. eşimle konuştum tabi iş yerine giderek yapacak yok cana gelmemiş dedi tel bayine gittim yapılması ile satılması aynı fiyat değmez diye düşündük.. yeni tel aldım ama biraz içime oturdu parası
Sağlık olsun canım iyi günlerde kullan yeni telefonunu.benimde geçen yıl hırsız girmişti iki telefon u çaldı yeniydi ikiside ne uzulmustumSelam canlarım ah başıma gelenler telim düştü ve ekranı gittihiç açılmadı bile çalıyor ama cevaplayamiyorum.. eşimle konuştum tabi iş yerine giderek yapacak yok cana gelmemiş dedi tel bayine gittim yapılması ile satılması aynı fiyat değmez diye düşündük.. yeni tel aldım ama biraz içime oturdu parası
Canımcımm sıkma canını.her şerde hayır var derler ya bak yeni telefonun oldu bu vesileyleSelam canlarım ah başıma gelenler telim düştü ve ekranı gittihiç açılmadı bile çalıyor ama cevaplayamiyorum.. eşimle konuştum tabi iş yerine giderek yapacak yok cana gelmemiş dedi tel bayine gittim yapılması ile satılması aynı fiyat değmez diye düşündük.. yeni tel aldım ama biraz içime oturdu parası
Evet canım cana gelmesin.Plansız çıkan harcamalar insanın içine oturuyor.O para senden bir muayeni,hastane faturası olarakta çıkabilirdi.çok şükür ki yeni bi telefona sahip olmuşsun.kendini böyle teselli et.ben öyle yapıyorum.tlf hayırlı olsun.yeni telefonun ile hep güzel haberler alırsın inş.
Sağlık olsun canım iyi günlerde kullan yeni telefonunu.benimde geçen yıl hırsız girmişti iki telefon u çaldı yeniydi ikiside ne uzulmustumbende oğlanın eskisini kullanıyorum şimdi .
Çok haklısınız canlarım teşekkür ederim :) daha iyileri sizin olsunCanımcımm sıkma canını.her şerde hayır var derler ya bak yeni telefonun oldu bu vesileylegüle güle kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?