Hoşgeldin canım.yokluğunu farkettik.hepimizin ara ara kaçamaklar oluyor.hızlıca toparlanirsin.Günaydın kızlar ben geldiiiiimmmm ama biraz kaçamaklar yaptım tabi
Tartılmaya korkuyorum
Ama en hızlısından bugün devam ediyorum
Görümcem kendi elma sirkesi yapmış banada verdi şimdi ılık suyla karıştırıp içtim ya Allah bismillah diyerek başladım güne kızlar
Hepinizi çok özledim arada yazdıklarınızı okudum ama cvp yazamadım
Benim de şöyle canım. hani biz aç karnına tartiliyiruz ya o yüzden akşam tartilsam bile 59 olayım diyorum yani bu da 58 falan demek herhalde.. spor da yaptığın için 59 da 55 gibi görünürsün benceBoyum 1.62 canım.benim içimden geçen kilo 55 aslında ama..59 da yeter ilk etaptasen kaç olmak istiyorsn?
Evet canım güzel bir duygu insanın özgüveni artıyor zayıfladıkça inşallah hepimiz istediğimiz hedefe ulaşırız . Aslında bende senin gibi 55 olmak istiyorum ama ilk etapta 57 de yeterli eşime sorsam 50 ol diyorEvet canım bir parça yiyeyim dedim.hiç kıskanma sende süpersin spor konusunda
Menü spor çom güzel tatlım.ama suyu 2 ltye çıkar en azından.spor ciddi anlamda sıkılaştırıyor.benimde kimse 67 olduğuma inanmıyor.ama bu çok güzel bir duygu değil mi?eskiden sadece kilo mu aldın sözlerini duyardık..
Canım sabah dayanamayıp tartıldım.biraz gitmiş dediğin gibibakalım pazartesiye kadar almazsam...
Örnek bir gün olmuş.su spor menü harika...
Tebriklerrrr canım!
Canımmm hoşgeldin! Özlettin kendini.sıfırdan tam gaz devam olur mu? Bugün menü paylaş bizimlee
Ohhh afiyet olsun canım haketmissin tabii bende yarım saat yürüdüm uzerinede çikolata lı gofret yedim hakettimmikiKızlar 1 saat sporumu yaptım
süt günümdü onu pisirdim
şimdi bir süt içmeyi hak ettim değil mi
58 süper olur.mankenlere taş çıkarırsınBenim de şöyle canım. hani biz aç karnına tartiliyiruz ya o yüzden akşam tartilsam bile 59 olayım diyorum yani bu da 58 falan demek herhalde.. spor da yaptığın için 59 da 55 gibi görünürsün bence
Ohh mis.bide tarçın ekle iç bakalım fazlasıyla hakettinnn canımKızlar 1 saat sporumu yaptım
süt günümdü onu pisirdim
şimdi bir süt içmeyi hak ettim değil mi
50 çok az bence 55-59arası iyi bizim içinEvet canım güzel bir duygu insanın özgüveni artıyor zayıfladıkça inşallah hepimiz istediğimiz hedefe ulaşırız . Aslında bende senin gibi 55 olmak istiyorum ama ilk etapta 57 de yeterli eşime sorsam 50 ol diyorgram yağ sevmez benimki ki ben 75e kadar çıktım yiyerek ne aptalmisim
Canım bencede 50az boyda yok zaten iyice çocuk gibi olucamm:))58 süper olur.mankenlere taş çıkarırsın
Ayy ağzından bal damlıyor canımm.bir görsem 58i daha ne isterim.Allah ın izniyle..
Ohh mis.bide tarçın ekle iç bakalım fazlasıyla hakettinnn canım
50 çok az bence 55-59arası iyi bizim içineşlere aldırmamalıyı.benimki de verme yeter diyor ama ben dinler miyim hiç çnkü kendimi 59kilo old.daha iyi hissedeceğim
Oyyy bak işte o olmamışOhhh afiyet olsun canım haketmissin tabii bende yarım saat yürüdüm uzerinede çikolata lı gofret yedim hakettimmiki
Ne kadar sağlık li meyve karışımı afiyet olsun.aslinda bende gofret aramam pek alışveriş ten geldim cocuklara almıştım dayanamadım acikmisimdaOyyy bak işte o olmamış
bende tatlı isteğimi bastırmak için
yarım elma
yarım muz
üzerine tarçın
1 tatlı kaşığı ceviz kırığı serptim
ve yanında süt
Oyyy o sorun bende de var canım zaten küçüklerdi zqyiflayincada içleri boşaldi resmen sebebi göğüslerin yağ dokusundan oluşması ve yağlar eriyince onların da küçülmesiKızlar zayifladikca göğüsler yumuşamaya başlıyor sarkmamasi için ne yapmalıyız
Benim böyle durumlarda ne yapıyorum biliyor musun 4 de 1 ini yiyorum nasılsa kalanı da aynı tatNe kadar sağlık li meyve karışımı afiyet olsun.aslinda bende gofret aramam pek alışveriş ten geldim cocuklara almıştım dayanamadım acikmisimda
Hoşbuldum canım benimHoşgeldin canım.yokluğunu farkettik.hepimizin ara ara kaçamaklar oluyor.hızlıca toparlanirsin.
Canım bence harika bir menü akşam yememek doğru karar olmuş çünkü öğlen doyurucu ama kuruyemiş de süper fikirKızlar menümü vereyim
Sabah 7.00
1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.30
1 yum ile kaşarlı tereyağlı omlet.10 zeytin.1 parça peyn.çay
Öğle 14.00
1,5 pors karışık ızgara(kuzu).1,5 bardak ayran.salata ve yoğurtlu meze.çay (kebapçıda yedim)
Akşam 19.30
1 türk kahvesi.1 parça fındıklı bitter.10'ar tane badem,kaju (çiğ), antep.1 adaçayı
(Yemek yemedim öğlenden beri çok tokum)
Su 2.5lt
Spor:20 dk dans (oğluşumla)
Dışarda sürekli yürüdüm..umarım spordan sayılır
Çok güzel menü afiyet olsun.Kızlar menümü vereyim
Sabah 7.00
1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.30
1 yum ile kaşarlı tereyağlı omlet.10 zeytin.1 parça peyn.çay
Öğle 14.00
1,5 pors karışık ızgara(kuzu).1,5 bardak ayran.salata ve yoğurtlu meze.çay (kebapçıda yedim)
Akşam 19.30
1 türk kahvesi.1 parça fındıklı bitter.10'ar tane badem,kaju (çiğ), antep.1 adaçayı
(Yemek yemedim öğlenden beri çok tokum)
Su 2.5lt
Spor:20 dk dans (oğluşumla)
Dışarda sürekli yürüdüm..umarım spordan sayılır
Menüde sporda çok güzel.afiyet olsun.Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı
Kahvaltı: 2 has yum 5 zeytin
Kk peynir 2 küp helva
Yarım dilim ekmek
3 4 çatal patates kız. Az bal
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter 1 hurma
Ara: tarçınlı yarım elma ve muz 1 kaşık ceviz kırığı üzerine ve süt
Aksam 18.20: 1 kepçe çorba
4 kaşık et sote
Bol yeşillik biraz turp
Ara: türk kahvesi 2 kadar kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: yarım saat 500 kalori videosu
Yarım saat leslie 5 mil den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?