2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Hoşgeldin canım.yokluğunu farkettik.hepimizin ara ara kaçamaklar oluyor.hızlıca toparlanirsin.

Boyum 1.62 canım.benim içimden geçen kilo 55 aslında ama..59 da yeter ilk etapta sen kaç olmak istiyorsn?
Benim de şöyle canım. hani biz aç karnına tartiliyiruz ya o yüzden akşam tartilsam bile 59 olayım diyorum yani bu da 58 falan demek herhalde.. spor da yaptığın için 59 da 55 gibi görünürsün bence

Evet canım güzel bir duygu insanın özgüveni artıyor zayıfladıkça inşallah hepimiz istediğimiz hedefe ulaşırız . Aslında bende senin gibi 55 olmak istiyorum ama ilk etapta 57 de yeterli eşime sorsam 50 ol diyorgram yağ sevmez benimki ki ben 75e kadar çıktım yiyerek ne aptalmisim

Benim de şöyle canım. hani biz aç karnına tartiliyiruz ya o yüzden akşam tartilsam bile 59 olayım diyorum yani bu da 58 falan demek herhalde.. spor da yaptığın için 59 da 55 gibi görünürsün bence
58 süper olur.mankenlere taş çıkarırsın
Ayy ağzından bal damlıyor canımm.bir görsem 58i daha ne isterim.Allah ın izniyle..
Kızlar 1 saat sporumu yaptım

süt günümdü onu pisirdim
şimdi bir süt içmeyi hak ettim değil mi
Ohh mis.bide tarçın ekle iç bakalım fazlasıyla hakettinnn canım

50 çok az bence 55-59arası iyi bizim için eşlere aldırmamalıyı.benimki de verme yeter diyor ama ben dinler miyim hiç çnkü kendimi 59kilo old.daha iyi hissedeceğim

Canım bencede 50az boyda yok zaten iyice çocuk gibi olucamm:))

Ohhh afiyet olsun canım haketmissin tabii bende yarım saat yürüdüm uzerinede çikolata lı gofret yedim hakettimmiki
Oyyy bak işte o olmamış
bende tatlı isteğimi bastırmak için
yarım elma
yarım muz
üzerine tarçın
1 tatlı kaşığı ceviz kırığı serptim
ve yanında süt

Oyyy bak işte o olmamış
bende tatlı isteğimi bastırmak için
yarım elma
yarım muz
üzerine tarçın
1 tatlı kaşığı ceviz kırığı serptim
ve yanında süt
Ne kadar sağlık li meyve karışımı afiyet olsun.aslinda bende gofret aramam pek alışveriş ten geldim cocuklara almıştım dayanamadım acikmisimda

Kızlar zayifladikca göğüsler yumuşamaya başlıyor sarkmamasi için ne yapmalıyız
Oyyy o sorun bende de var canım zaten küçüklerdi zqyiflayincada içleri boşaldi resmen sebebi göğüslerin yağ dokusundan oluşması ve yağlar eriyince onların da küçülmesi
Sarkmamais için canım pilates lastiği ile göğüs hareketleri var onları yapabilirsin

Ne kadar sağlık li meyve karışımı afiyet olsun.aslinda bende gofret aramam pek alışveriş ten geldim cocuklara almıştım dayanamadım acikmisimda
Benim böyle durumlarda ne yapıyorum biliyor musun 4 de 1 ini yiyorum nasılsa kalanı da aynı tat yanına da bir kahve patlatinca ohh misss :)

Kızlar menümü vereyim

Sabah 7.00
1 bardak ceviz-su kürü

Kahvaltı 7.30
1 yum ile kaşarlı tereyağlı omlet.10 zeytin.1 parça peyn.çay

Öğle 14.00
1,5 pors karışık ızgara(kuzu).1,5 bardak ayran.salata ve yoğurtlu meze.çay (kebapçıda yedim)

Akşam 19.30
1 türk kahvesi.1 parça fındıklı bitter.10'ar tane badem,kaju (çiğ), antep.1 adaçayı
(Yemek yemedim öğlenden beri çok tokum)

Su 2.5lt
Spor:20 dk dans (oğluşumla)
Dışarda sürekli yürüdüm..umarım spordan sayılır

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı
Kahvaltı: 2 has yum 5 zeytin
Kk peynir 2 küp helva
Yarım dilim ekmek
3 4 çatal patates kız. Az bal
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter 1 hurma
Ara: tarçınlı yarım elma ve muz 1 kaşık ceviz kırığı üzerine ve süt

Aksam 18.20: 1 kepçe çorba
4 kaşık et sote
Bol yeşillik biraz turp
Ara: türk kahvesi 2 kadar kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor: yarım saat 500 kalori videosu
Yarım saat leslie 5 mil den

Canım bence harika bir menü akşam yememek doğru karar olmuş çünkü öğlen doyurucu ama kuruyemiş de süper fikir

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
12.00 süzme peynir
Domates,marul
1avuç leblebi kuru üzüm

Ara
16.00 2kuru kayısı
1avuç badem

Akşam:
20.00 1porsiyon şiş
1çiğ köfte
Salata
2kaşık bulgur pilavı

Çay 4 ,5leblebi

Su:2litre
5 km açıkhavada yürüyüş

Çok güzel menü afiyet olsun.

Menüde sporda çok güzel.afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…