Menüm
Sabah ılık limonlu şu 2 kadar kayısı
Kahvaltı öğle: 5 kaşık ciğer kav
Kk peynir 4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara: türk kahvesi 2 dilim bitter
Ara: yeşil çay 1 elma
Aksam 18.15: 1 kepçe çorba
1 tabak dolusu yoğurtlu karnabahar havuç (haşlama gibiydi)
2 yemek kaşığı tavuk fırın
Ara: 1 avuç çekirdek
Türk kahvesi 2 ceviz bitki çayları
2.5 litre su
Spor yaparsam yazacam
Canım bir tanecik bitter den ne zarar gelirKızlar hasta oldum moralmen çöktüm resmen..of yaa..karnım da şişti dağ gibi.bu hafta eksi görür müyüm acaba?kafamda deli sorularrneyse menümü yazayım
Sabah 7.30 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.30
1 yum sahanda bol tereyağlı.çeyrek havuç.2 kk eski kaşar.10 zeytin.açık çay 2 kupa
Öğle 14.00
1 tabak kuru biber kavurması yanında sarımsaklı yoğurt.
1 avuç antep fıs.
Akşam 19.00
1 tabak kuru biber kavurması sarımsaklı yoğurt ile.
7-8çiçek haşlanmış brokoli.
Karatay tereyağlı sütlü türk kahvesi.1 kare bitter
Spor : 1 sa 10 dk leslie 5 mil
20 dk tempolu dans.10 dk iç bacak egz.
Su 2.25 lt.
Gün içinde :1 yeşil çay, 1 adaçayı, 1 soda içildi.
Canım çok iyi gidiyorsun hem menü hem spor hayranım iktikrarli gidişatına.Bu hafta kilo vermemen imkansız gözüküyor ama adet sisiligine bişey diyemem oda normal zaten.Kızlar hasta oldum moralmen çöktüm resmen..of yaa..karnım da şişti dağ gibi.bu hafta eksi görür müyüm acaba?kafamda deli sorularrneyse menümü yazayım
Kahvaltı 8.30
1 yum sahanda bol tereyağlı.çeyrek havuç.2 kk eski kaşar.10 zeytin.açık çay 2 kupa
Öğle 14.00
1 avuç antep fıs.
Akşam 19.00
Su 2.25 lt.
Afiyet olsun güzel menüMenüm
Kk peynir 4 zeytin
2 dilim ekmek
2.5 litre su
Spor yaparsam yazacam
Kızlar hasta oldum moralmen çöktüm resmen..of yaa..karnım da şişti dağ gibi.bu hafta eksi görür müyüm acaba?kafamda deli sorularrneyse menümü yazayım
Kahvaltı 8.30
Öğle 14.00
1 avuç antep fıs.
Akşam 19.00
Su 2.25 lt.
Menüm
Kk peynir 4 zeytin
2 dilim ekmek
2.5 litre su
Spor yaparsam yazacam
Kızlar zayifladigim bariz belli oluyor artikbir kaç kilo öyle degistirdiki beni biraz da dar yapım var 60tan daha zayıf duruyorum ama boyum kısa olduğundan son bir kaç kilo daha vermeliyim sonrada sikilasma inşallah .zayıflığı çok özlemişim
Bugünkü menüm
Ilık sirkeli su, yeşil çay
Saat 11 : bir simit, 13zeytin, 1tstli kaşığı salça sos, 1cay kaşığı reçel, şekersiz çay.
ARA Türk kahvesi ,18 Gr bitter.bir su bardağı maydanoz suyu,bir fincan üçü bir arada
19:40 2kasik pirinç pilavı, 2kasik kuru fasulye
Yeşil çay
1.5 kase kabuklu fıstık
Su 1 litre
Spor 100ip, mekik , bacak egzersizleri
Bu güzel menüler ve sporla eksi görürsün canım.Kızlar hasta oldum moralmen çöktüm resmen..of yaa..karnım da şişti dağ gibi.bu hafta eksi görür müyüm acaba?kafamda deli sorularrneyse menümü yazayım
Kahvaltı 8.30
Öğle 14.00
1 avuç antep fıs.
Akşam 19.00
Su 2.25 lt.
Güzel dengeli menü canım afiyet olsun...Menüm
Kk peynir 4 zeytin
2 dilim ekmek
2.5 litre su
Spor yaparsam yazacam
Bigün ınş bende zayıfladığımı yazabilirim.tebrik ederim canım.menünde güzel afiyet olsun..Kızlar zayifladigim bariz belli oluyor artikbir kaç kilo öyle degistirdiki beni biraz da dar yapım var 60tan daha zayıf duruyorum ama boyum kısa olduğundan son bir kaç kilo daha vermeliyim sonrada sikilasma inşallah .zayıflığı çok özlemişim
Bugünkü menüm
Saat 11 : bir simit, 13zeytin, 1tstli kaşığı salça sos, 1cay kaşığı reçel, şekersiz çay.
ARA Türk kahvesi ,18 Gr bitter.bir su bardağı maydanoz suyu,bir fincan üçü bir arada
Yeşil çay
1.5 kase kabuklu fıstık
Su 1 litre
Sağol canım .tabii zayiflicaksin inan Canım hep beraber göreceğizBu güzel menüler ve sporla eksi görürsün canım.
Güzel dengeli menü canım afiyet olsun...
Bigün ınş bende zayıfladığımı yazabilirim.tebrik ederim canım.menünde güzel afiyet olsun..
Canım ne güzel duygular değil mi insanın zayıfladığı hissetmesi kıyafetlerin bollasmasi.. daim olsun canım:)Kızlar zayifladigim bariz belli oluyor artikbir kaç kilo öyle degistirdiki beni biraz da dar yapım var 60tan daha zayıf duruyorum ama boyum kısa olduğundan son bir kaç kilo daha vermeliyim sonrada sikilasma inşallah .zayıflığı çok özlemişim
Bugünkü menüm
Yeşil çay
1.5 kase kabuklu fıstık
Su 1 litre
Bamya metoyu acayip çalıştırıyor afiyet olsun canım spor da menü de çok güzelMenüm
Kahvaltı:
7.30 2kuru incir
6,7 fındık badem,domates
Maydanoz ,peynir
Öğlen:
13.00 tavada tavuk ,salata
Ara:
16.30 2 kuru kayısı
1bardak süt
5 tane badem
Akşam:
18.00 4kaşık bamya
Salata
Ara:türk kahvesi
Ara:1avuç kuruyemiş
Su:2.5lt
Spor:5mil leslie
Hoşgeldin canım bizde seni özledikGünaydın kızlar ben geldiiiiimmmm ama biraz kaçamaklar yaptım tabi
Tartılmaya korkuyorum
Ama en hızlısından bugün devam ediyorum
Görümcem kendi elma sirkesi yapmış banada verdi şimdi ılık suyla karıştırıp içtim ya Allah bismillah diyerek başladım güne kızlar
Hepinizi çok özledim arada yazdıklarınızı okudum ama cvp yazamadım
Evet canım bir parça yiyeyim dedim.hiç kıskanma sende süpersin spor konusundaCanım bir tanecik bitter den ne zarar gelirmenün şahane yine, spor ise kiskanmalik
Menü spor çom güzel tatlım.ama suyu 2 ltye çıkar en azından.spor ciddi anlamda sıkılaştırıyor.benimde kimse 67 olduğuma inanmıyor.ama bu çok güzel bir duygu değil mi?Kızlar zayifladigim bariz belli oluyor artikbir kaç kilo öyle degistirdiki beni biraz da dar yapım var 60tan daha zayıf duruyorum ama boyum kısa olduğundan son bir kaç kilo daha vermeliyim sonrada sikilasma inşallah .zayıflığı çok özlemişim
Bugünkü menüm
Yeşil çay
1.5 kase kabuklu fıstık
Su 1 litre
Canım sabah dayanamayıp tartıldım.biraz gitmiş dediğin gibiCanım çok iyi gidiyorsun hem menü hem spor hayranım iktikrarli gidişatına.Bu hafta kilo vermemen imkansız gözüküyor ama adet sisiligine bişey diyemem oda normal zaten.
Örnek bir gün olmuş.su spor menü harika...Menüm
Kahvaltı:
7.30 2kuru incir
6,7 fındık badem,domates
Maydanoz ,peynir
Öğlen:
13.00 tavada tavuk ,salata
Ara:
16.30 2 kuru kayısı
1bardak süt
5 tane badem
Akşam:
18.00 4kaşık bamya
Salata
Ara:türk kahvesi
Ara:1avuç kuruyemiş
Su:2.5lt
Spor:5mil leslie
Canımmm hoşgeldin! Özlettin kendini.sıfırdan tam gaz devam olur mu? Bugün menü paylaş bizimleeGünaydın kızlar ben geldiiiiimmmm ama biraz kaçamaklar yaptım tabi
Tartılmaya korkuyorum
Ama en hızlısından bugün devam ediyorum
Görümcem kendi elma sirkesi yapmış banada verdi şimdi ılık suyla karıştırıp içtim ya Allah bismillah diyerek başladım güne kızlar
Hepinizi çok özledim arada yazdıklarınızı okudum ama cvp yazamadım
Canım senin boyun kaçtı bu arada. Hedefimiz aynı bende 5 li rakamları görmek istiyorumBırakmamam lazım.son 8 kilocuk....
Aynen öyle yapacağım canımHoşgeldin canım bizde seni özlediksıfır kacamakla toparlayacagina eminim
Tam gaz devam canımEvet canım bir parça yiyeyim dedim.hiç kıskanma sende süpersin spor konusunda
Menü spor çom güzel tatlım.ama suyu 2 ltye çıkar en azından.spor ciddi anlamda sıkılaştırıyor.benimde kimse 67 olduğuma inanmıyor.ama bu çok güzel bir duygu değil mi?eskiden sadece kilo mu aldın sözlerini duyardık..
Canım sabah dayanamayıp tartıldım.biraz gitmiş dediğin gibibakalım pazartesiye kadar almazsam...
Örnek bir gün olmuş.su spor menü harika...
Tebriklerrrr canım!
Canımmm hoşgeldin! Özlettin kendini.sıfırdan tam gaz devam olur mu? Bugün menü paylaş bizimlee
Boyum 1.62 canım.benim içimden geçen kilo 55 aslında ama..59 da yeter ilk etaptaCanım senin boyun kaçtı bu arada. Hedefimiz aynı bende 5 li rakamları görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?