2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım menün güzel.ciğer için de vicdan azabı çekme.çok sağlıklı ve doyurucu bir seçim bence.iyi gidiyorsun

Canım bir tanecik bitter den ne zarar gelir menün şahane yine, spor ise kiskanmalik

Kızlar zayifladigim bariz belli oluyor artikbir kaç kilo öyle degistirdiki beni biraz da dar yapım var 60tan daha zayıf duruyorum ama boyum kısa olduğundan son bir kaç kilo daha vermeliyim sonrada sikilasma inşallah .zayıflığı çok özlemişim
Bugünkü menüm
Ilık sirkeli su, yeşil çay
Saat 11 : bir simit, 13zeytin, 1tstli kaşığı salça sos, 1cay kaşığı reçel, şekersiz çay.
ARA Türk kahvesi ,18 Gr bitter.bir su bardağı maydanoz suyu,bir fincan üçü bir arada
19:40 2kasik pirinç pilavı, 2kasik kuru fasulye
Yeşil çay
1.5 kase kabuklu fıstık
Su 1 litre
Spor 100ip, mekik , bacak egzersizleri

Canım çok iyi gidiyorsun hem menü hem spor hayranım iktikrarli gidişatına.Bu hafta kilo vermemen imkansız gözüküyor ama adet sisiligine bişey diyemem oda normal zaten.

Afiyet olsun güzel menü

Bu güzel menüler ve sporla eksi görürsün canım.

Güzel dengeli menü canım afiyet olsun...
Bigün ınş bende zayıfladığımı yazabilirim.tebrik ederim canım.menünde güzel afiyet olsun..

Menüm
Kahvaltı:
7.30 2kuru incir
6,7 fındık badem,domates
Maydanoz ,peynir

Öğlen:
13.00 tavada tavuk ,salata

Ara:
16.30 2 kuru kayısı
1bardak süt
5 tane badem

Akşam:
18.00 4kaşık bamya
Salata

Ara:türk kahvesi
Ara:1avuç kuruyemiş

Su:2.5lt
Spor:5mil leslie

Canım ne güzel duygular değil mi insanın zayıfladığı hissetmesi kıyafetlerin bollasmasi.. daim olsun canım:)
Menün ise harika canım çünkü sen normalde daha çok yerdin bu yemeyle tartı yıkılır
Bamya metoyu acayip çalıştırıyor afiyet olsun canım spor da menü de çok güzel

Günaydın kızlar ben geldiiiiimmmm ama biraz kaçamaklar yaptım tabi
Tartılmaya korkuyorum
Ama en hızlısından bugün devam ediyorum
Görümcem kendi elma sirkesi yapmış banada verdi şimdi ılık suyla karıştırıp içtim ya Allah bismillah diyerek başladım güne kızlar
Hepinizi çok özledim arada yazdıklarınızı okudum ama cvp yazamadım

Hoşgeldin canım bizde seni özledik sıfır kacamakla toparlayacagina eminim

Canım bir tanecik bitter den ne zarar gelir menün şahane yine, spor ise kiskanmalik
Evet canım bir parça yiyeyim dedim.hiç kıskanma sende süpersin spor konusunda

Menü spor çom güzel tatlım.ama suyu 2 ltye çıkar en azından.spor ciddi anlamda sıkılaştırıyor.benimde kimse 67 olduğuma inanmıyor.ama bu çok güzel bir duygu değil mi? eskiden sadece kilo mu aldın sözlerini duyardık..

Canım çok iyi gidiyorsun hem menü hem spor hayranım iktikrarli gidişatına.Bu hafta kilo vermemen imkansız gözüküyor ama adet sisiligine bişey diyemem oda normal zaten.
Canım sabah dayanamayıp tartıldım.biraz gitmiş dediğin gibi bakalım pazartesiye kadar almazsam...

Örnek bir gün olmuş.su spor menü harika...
Tebriklerrrr canım!
Canımmm hoşgeldin! Özlettin kendini.sıfırdan tam gaz devam olur mu? Bugün menü paylaş bizimlee

Tam gaz devam canım tabikide paylaşacağım hiç merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…