2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım yine süper bir menü..afiyet olsun.su ve sporda gayet güzel..canım ben o videoyu biraz yapayım dedim ama bel fıtığım var benim biraz ağrı yaptı sonra bırakmak zorunda kaldım.leslie yi uzun süredir yaptığım için vücudım alıştı herhalde o da o yüzden ağrı olmuyor çok şükür.şimdilik leslieden devam..jillian da denemiştim o da ağrıtmıştı belimi.şu leslie sansone olmasa yanmıştım resmen

Menün gerçekten çooook ideal canım.valla tebrik ediyorum.harika gidiyorsun..açıkhavada yürüyüş en güzeli.çok iyi olmuş.bol eksi olur inş

Şimdi yazmaya girdim sen yazmışsın kuzummm. Valla üşütmüşüm fenaydım. Şimdi daha iyiyim ama adetim tekrar başladı. Temmuz'da kürtaj olmuştum. Bebeğimin kalbi durmuştu. Öncesinde kist vardı şimdi yine mi kist var bilmiyorum moralim çok bozuk çok korkuyorum aklımdan bin türlü şey geçiyor ya birdaha hamile kalamazsam diye Bitti dedim yine başladı çok saçma bi durum. Randevu alır almaz doktora gidicem. Adamın hastasında çok off ooofff

Mislisse başkan bir süre izin istiyorum. Elimden geldiğince dikkat edip kilo bildirimi yapmaya çalışıcam. Fakat biraz toplayım kendimi. Az öncede yazdığım gibi bir şey çıkacak ama Allah'tan hayırlısı inşallah kötü bir şey çıkmaz. Hastalığımı tam atlatayım, kadın doğuma bir gideyim kendime gelip döneyim çok sürmez inşallah 1-2 haftayı geçmez sanırım.

Seviyorum sizi dua edin bana olur mu?

Geçmiş olsun canım kötü bir şey olmaz inş aklını selim tutmaya çalış... bizi de haberdar ediver dua ederiz senin için...

Aynen öyle ise hiç gerek yok canım bana zararları olmadı çok şükür Julian da yaklaşık 10 gün yapmıştım. Bu videoda da bazı hareketleri yarım yamalak yapınca leslieden de biraz yapayım dedim :))
Hala nasıl tokum anlatamam canım.biraz şişlikte var hastalıktan dolayı.yarın 5 milimi yapıp rahat ederim inş.canım sen geçn hafta kaç kg dın?
Geçen hafta 66.7 ydim canım. Bu hafta inş vermisimdir.. bu arada sana bir şey danisacam malum 15 tatilde iki ana öğün beslendim ve bu bana yaradi şimdi okullar açılacak ve sabah çok erken kalkiyorum nasıl yapsam sence. Sabah ılık limonlu şu içip okula sandviç arası mi götürsem nasıl yapsam bilemedim

Canım çok geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifalar versin sana.içi ferah tut.olumlu düşünmeye bak.her şey gönlünce olsun canım...

Canım erken yattım ben de.şimdi okudum.bence 2 seçenek var okul açılınca uygulaman için 1.si limonlu su içip gidip okulda acıkınca yersin görtürdüklerini ya da 2.si sağlam bir kahvaltı yapıp yanına kuruyemiş kayısı hurma fln alırsın açlık hissedersen ara öğün yaparsın.böyle ara öğüne buçuk öğün diyor karatay sabah erken kahvaltı yapanlar için öneriyor.yani gün içinde 2.5 öğün yapıyorsun...bunları bir dene derim

Kızlar günaydınn! Harika bir kahvaltı ile güne başladım.haftasonumuz mutlu hafif ve huzurla geçsin...
Gerçi yatın okullar açılıyor yine tempo başlayacak.tatill çok güzeldiiii.gerçi küçük öğrencilerimi de özledim

Kimseler gelmemiş akşam
Neyse günaydın kızlar

Günaydın güzel hatunlar.mutlu huzurlu ,az kalorili,bol güĺücüklu haftasonları olsun...

Anladım kuzum valla işin özü sabah zor uyanıyorum canım çoğu zaman bi yumurta yiyip çıktım 1. Dönem o da beni öğle vaktinde çok acıkmış yapıyor. Yani o sistem bana yaramamisti sadece kilo koruyabiliyorum öyle.. sandviç tarzı deneyecem bakalım öğle gibi de Türk kahvesi ve bi ara daha yapar akşamla da kapatırım.

Öyle de olur tabi.acıktığın anda yemen lazım yoksa kilo vermek imkansızlaşıyor.böyle dene bakalım.nasıl sonuç alacaksın.çünkü hedefe yaza az kaldıııı

Canım üzülme inşallah bir sorun yoktur spiral kullananlardada oluyor sende varmı? İnşallah Allah'ın izniyle bebisinde olur canım

Kızlar günaydın dün hastalandım ama istahim pek yok bu ara migdem küçüldü sanırım amma yine adet şişliği elim ayağım şiştibugün bol yeşil çay içip yarın iyi bir eksi gormeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…