2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Pamik hastayım dedin bende içten bir mesaj yazdım sonucta hastalik diye ama benim dışımda herkesin mesajını alintilayip cevap verdin... bir şey diyemiyorum ama artık benim için görünmezsin.....

Pamik hastayım dedin bende içten bir mesaj yazdım sonucta hastalik diye ama benim dışımda herkesin mesajını alintilayip cevap verdin... bir şey diyemiyorum ama artık benim için görünmezsin.....
Belki sen daha önce kırmışsındır beni? Olamaz mı? Yoksa ben mi kötü niyetliyim? Kırdığın için belki sende bana görünmez olmuşsundur!

Belki sen daha önce kırmışsındır beni? Olamaz mı? Yoksa ben mi kötü niyetliyim? Kırdığın için belki sende bana görünmez olmuşsundur!
Öncelikle kırılan da benim öncesinde. Ama işin içine hastalık girince insanlığım ağır bastı çok şükür... neyse arkadaşım sen çocuğunun peşinde koşturunca bu kırgınlığı! da atlatırsın....

He bilerek kırdın yani beni. Çok özür dilerim öğretmen beynine sahip değilim anlamadım ne demek istediğini! Ayrıca ben seni kıracak hiç bişey yapmadım. He birde iyi yada kötü çocuğumu karıştırma! Ne demek istediysen artık.

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 dilim çavdar ekm
Çeyrek simit 3 zeytin
Salatalık kk peynir
Ekm iki lokması ile bal kaymak
1.5 has yum ve melemen
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter
Ara: yeşil çay, yarım muz küçük elma(tarçınlı cevizli)

Akşam: 1 kase çorba 3 kaşık yoğurt
Bol salata
Ara Türk kahvesi 1 k kayısı
Bitki çayları 3 litre su

Spor
1 saat 10 dakika leslie 5 mile

60 spuat 60 mekik 60 jumping Jack

Ohh canım tam bir pazar kahvaltısı yapmışsın.afiyet şifa olsun..menün süper.spor resmen dudak uçuklatan cinsten olmuş. Bu gidişle senin kilonu yakalayamam ben

Benim menüm şöyle
Kahvaltı 8.30
Aşağıdaki gibiydi ⤵
(Omletim kaşarlı maydanoz ve mantarlıydı)
Öğle 13.30
1 kase tavuklu salata.1 ayran.3 kaşık puding

Akşam 18.45
1 kase sütlü domates çorb.3 kaşık salata.1 turp
1 avuç antep fıst.1 keçiboynuzu.çay

Su 2.5lt.spor 15 dk karın bacak egz.

Menün Harika canım gerçekten çok güzel besleniyorsun birşey merak ediyorum canım kilolu halinle şimdi böyle dengeli beslenme halinden cildinde bi değişiklik oldumuuuu????

Kızlar bende artık menü paylaşayım yoksa toparlayamıcam
Kahvaltı
4-5 çatal patates kızartması
1dilim ekmek
4nugget
3dilim peynir
4zeytin
Kendi yapımım kayısı marmelatı 3tatlı kaşığı (şekeri çok az kayısı ezmesi desem daha doğru olur kızlar)
1küp helva
Çay

Öğlen 4lahana sarması ve yoğurt

Ara sade kahve
2kare bitter

Akşam
7-8 kaşık saç kavurma
Salata
1dilim ekmek
1bardak fanta

Çok abarttım gerçekten
Yarından itibaren toparlıcam artık hiç mutlu değilim böyle

Canım spor harika...tebrik ederim.Bende özendim.5mil yapıcam
Menün de çok iyi.Bu hafif menü ve spor yarın çok güzel yüzünü güldürecek canım...

Mükemmel menü canım.çok güzel besleniyorsun.afiyet olsun...
Menü paylaşmadan olmuyor canım.buraya yazmak motivasyonu arttırıyor.bizi bırakma.özledik seni.

Menüm
10.00 1kayısi
1incir 1bardak ılık su

Kahvaltı:
12.00 1dilim kaşarlı patates
6mantar,3dilim sucuk
Kk süzme peynir,marul

Ara:
Sade türk kahvesi
Ara:
6badem 1kayısı

Akşam:
19.00 balık ,salata

Sade türk kahvesi
Su:2litre (2.5litreyi tamamlarım)

5mil lesli yapmayı planlıyorum.

menün coook sağlıklı sporuna diyecek yok yarin yuzun gulecek insallah canım

Canım benim bende sizi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…