Belki sen daha önce kırmışsındır beni? Olamaz mı? Yoksa ben mi kötü niyetliyim? Kırdığın için belki sende bana görünmez olmuşsundur!Pamik hastayım dedin bende içten bir mesaj yazdım sonucta hastalik diye ama benim dışımda herkesin mesajını alintilayip cevap verdin... bir şey diyemiyorum ama artık benim için görünmezsin.....
Öncelikle kırılan da benim öncesinde. Ama işin içine hastalık girince insanlığım ağır bastı çok şükür... neyse arkadaşım sen çocuğunun peşinde koşturunca bu kırgınlığı! da atlatırsın....Belki sen daha önce kırmışsındır beni? Olamaz mı? Yoksa ben mi kötü niyetliyim? Kırdığın için belki sende bana görünmez olmuşsundur!
He bilerek kırdın yani beni. Çok özür dilerim öğretmen beynine sahip değilim anlamadım ne demek istediğini! Ayrıca ben seni kıracak hiç bişey yapmadım. He birde iyi yada kötü çocuğumu karıştırma! Ne demek istediysen artık.Öncelikle kırılan da benim öncesinde. Ama işin içine hastalık girince insanlığım ağır bastı çok şükür... neyse arkadaşım sen çocuğunun peşinde koşturunca bu kırgınlığı! da atlatırsın....
Canımm süpersinn! Ben yapamadım sporumu hala.belki oğlan uyuyunca yaparım.ama 12 de çıktık hala dışardayız.bakalım eve gidince artık...
Canım dışarıdaki koşturma bile yeter sadece su içmeyi unutmaCanımm süpersinn! Ben yapamadım sporumu hala.belki oğlan uyuyunca yaparım.ama 12 de çıktık hala dışardayız.bakalım eve gidince artık...
Sağol canım.benim var doğal kefir mayam.onu la yapıyorum.mucize gibi bir içecek.ben oğluma da içiriyorum sende içir mutlaka.sütren bin kat daha faydalı diyor doktorumuzKızlaarrr elimde kefir mayası var fazla isteyen varsa yollayabilirim.
Ohh canım tam bir pazar kahvaltısı yapmışsın.afiyet şifa olsun..menün süper.spor resmen dudak uçuklatan cinsten olmuş. Bu gidişle senin kilonu yakalayamam benMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 dilim çavdar ekm
Çeyrek simit 3 zeytin
Salatalık kk peynir
Ekm iki lokması ile bal kaymak
1.5 has yum ve melemen
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter
Ara: yeşil çay, yarım muz küçük elma(tarçınlı cevizli)
Akşam: 1 kase çorba 3 kaşık yoğurt
Bol salata
Ara Türk kahvesi 1 k kayısı
Bitki çayları 3 litre su
Spor
1 saat 10 dakika leslie 5 mile
60 spuat 60 mekik 60 jumping Jack
Menün Harika canım gerçekten çok güzel besleniyorsun birşey merak ediyorum canım kilolu halinle şimdi böyle dengeli beslenme halinden cildinde bi değişiklik oldumuuuu????Benim menüm şöyle
Kahvaltı 8.30
Aşağıdaki gibiydi ⤵
(Omletim kaşarlı maydanoz ve mantarlıydı)
Eki Görüntüle 1949070 Öğle 13.30
1 kase tavuklu salata.1 ayran.3 kaşık puding
Akşam 18.45
1 kase sütlü domates çorb.3 kaşık salata.1 turp
1 avuç antep fıst.1 keçiboynuzu.çay
Su 2.5lt.spor 15 dk karın bacak egz.
Canım spor harika...tebrik ederim.Bende özendim.5mil yapıcam
Menün de çok iyi.Bu hafif menü ve spor yarın çok güzel yüzünü güldürecek canım...Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 dilim çavdar ekm
Çeyrek simit 3 zeytin
Salatalık kk peynir
Ekm iki lokması ile bal kaymak
1.5 has yum ve melemen
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter
Ara: yeşil çay, yarım muz küçük elma(tarçınlı cevizli)
Akşam: 1 kase çorba 3 kaşık yoğurt
Bol salata
Ara Türk kahvesi 1 k kayısı
Bitki çayları 3 litre su
Spor
1 saat 10 dakika leslie 5 mile
60 spuat 60 mekik 60 jumping Jack
Mükemmel menü canım.çok güzel besleniyorsun.afiyet olsun...Benim menüm şöyle
Kahvaltı 8.30
Aşağıdaki gibiydi ⤵
Akşam 18.45
Menü paylaşmadan olmuyor canım.buraya yazmak motivasyonu arttırıyor.bizi bırakma.özledik seni.Kızlar bende artık menü paylaşayım yoksa toparlayamıcam
Kahvaltı
4-5 çatal patates kızartması
1dilim ekmek
4nugget
3dilim peynir
4zeytin
Kendi yapımım kayısı marmelatı 3tatlı kaşığı (şekeri çok az kayısı ezmesi desem daha doğru olur kızlar)
1küp helva
Çay
Öğlen 4lahana sarması ve yoğurt
Ara sade kahve
2kare bitter
Akşam
7-8 kaşık saç kavurma
Salata
1dilim ekmek
1bardak fanta
Çok abarttım gerçekten
Yarından itibaren toparlıcam artık hiç mutlu değilim böyle
menün coook sağlıklı sporuna diyecek yok yarin yuzun gulecek insallah canımBenim menüm şöyle
Kahvaltı 8.30
Aşağıdaki gibiydi ⤵
Akşam 18.45
Canım benim bende sizi özledimCanım spor harika...tebrik ederim.Bende özendim.5mil yapıcam
Menün de çok iyi.Bu hafif menü ve spor yarın çok güzel yüzünü güldürecek canım...
Mükemmel menü canım.çok güzel besleniyorsun.afiyet olsun...
Menü paylaşmadan olmuyor canım.buraya yazmak motivasyonu arttırıyor.bizi bırakma.özledik seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?