Canım yaaaaGünaydın hanımlar
Mutlu muyum yoksa şaşkın mi karar veremedim
Şu an nişanlı iken olduğum kilomdayim yani 7 8 yıl önceki kilom
Kilo bildirimim
geçen hafta 66.7
Bu hafta 65.9
Fark _800Mislisse
suzulup icilmesinin nedeni nedir peki?Mislisse canım kefir mayasını 0.5lt süte koyup 1 gece karanlık bir yerde mayalıyorum.ertesi gün süzüp içiyorum.sonra yine mayalıyorum aynı şekilde
ahh ahh inmek istedigim kilo
kesinlikle bakalim bakim nolcak sonumuz ;(Özlettin kendini canımevde olmayınca yeme düzeni kalmıyor degilmi ama sen fazlasıyla telâfi ediceksin inanıyorum
canim sorun degil ama artik duzene sokmak gerekiyor var mi yakinlarda gelicek yatili misafirin falan ? Hadi baslayalim bugun lesliyeSlm kızlar kusura bakmayın çok geç kaldım bildirim için
Geçen hafta:84
Bu hafta:85
+1 ile geri döndüm
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum benim gibi +da olanlar yeter artık biraz gayret edelim
Bugün çok yoruldum kızlar akşama kadar hiç oturmadım ev işleri cam kapı dip köşe
ay ne guzel bi duygu ya bende istiyorum bendeGünaydın hanımlar
Mutlu muyum yoksa şaşkın mi karar veremedim
Şu an nişanlı iken olduğum kilomdayim yani 7 8 yıl önceki kilom
Kilo bildirimim
geçen hafta 66.7
Bu hafta 65.9
Fark _800Mislisse
cok guzel o zman bununda yansitiyorum tabloya diger arkadaslarla beraberKızlar günaydınn bu sabah tartildim tam 700gr daha vermisim şişlik gitmiş oldu yanii bu hafta 1,200gr vermiş oldumm
Bu azimle ulaşırsın sen canım merak etme :)Cok sagol canim benim biraz oyle gibi oluyirum :) Canım hedefim 50 li kilolar yani 57 58 falan :)
ne güzel dimi denediğin elbisenin içine girmek :)Kızlar pazar günü bende defactoda siyah mini bir elbise denedim. Veee 4-5 yoldır ilk defa Medium beden bir elbise bana harika oldu hatta beli de birazcık bol geldibu duygu tarifsiz gerçekten.eşim hemen alalım bu elbiseyi dedi ama ben istemedim.ben onun S bedenine gircem dedim.gülüştük
günaydın canım nasılsın ? hadi başlıyoruz bugün tekrar tamm mı?Günaydın kızlar
fena değil canım 500 gr az bi rakam değil yani :) maşallah moral bozma sakın :)Gecen hafta 95.8
Bu hafta 95.3
Fark 500 gr
Evde olmamamin verdigi fark bu
Canım benim valla bende çok sevindim 3 kere falan çıktım tartıyaCanım yaaaamükemmelsin.nasıl sevindim senin adına bilemezsin.çoook tebrik ederim.öyle güzel emek verdin ki karşılığı bu olacak tabii.fıstık arkadaşım
Sende girersin kuzum hiç şüphem yok hele o sporlarla fit bir şekilde girersinKızlar pazar günü bende defactoda siyah mini bir elbise denedim. Veee 4-5 yoldır ilk defa Medium beden bir elbise bana harika oldu hatta beli de birazcık bol geldibu duygu tarifsiz gerçekten.eşim hemen alalım bu elbiseyi dedi ama ben istemedim.ben onun S bedenine gircem dedim.gülüştük
Ah canım benim sen 67 de takılmadan 66 ya geldiysen orada da çok takilmazsin.. ben aylarca 67 de kaldımtevafuk55 canım rakibem tam seni yakalamışken bu haftaki atağın fena oldu ben 10günden önce 65leri görememm
Canım oğlum bu gece sabaha karşı yine ateşlediKizlar gunaydin nasilsiniz?tevafuk55 yavrun nasil oldu ?
Hiç moral bozma canım evde olmayana rağmen vermişsin ki ben bunu genelde basaramam. Tebrik ederim canım.Gecen hafta 95.8
Bu hafta 95.3
Fark 500 gr
Evde olmamamin verdigi fark bu
Hiç görünmedi canımKızlarelizanelizan nerde bilginiz var mı ?
Eline emeğine sağlık canım.Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.5 ilePamik arkadaşımız
İkincisi -1.2 kg ile @JoleYa arkadaşımız
Üçüncüsü -1.0 kg ile T tuana31 arkadaşımızolup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
İstersen kefir mayası gönderebilirim. Faydasını görürsün mutlaka.Canım benim valla bende çok sevindim 3 kere falan çıktım tartıyaçok sağol fıstık hatun
Sende girersin kuzum hiç şüphem yok hele o sporlarla fit bir şekilde girersin
Ah canım benim sen 67 de takılmadan 66 ya geldiysen orada da çok takilmazsin.. ben aylarca 67 de kaldımbirbirimize destekle kolayca geçeriz o köprüyü de
Canım oğlum bu gece sabaha karşı yine ateşlediüstünü azalttım su verdim ama niye böyle geceleri atesleniyor.. son azıları kaldı acaba o yüzden mi bilemedim
Hiç moral bozma canım evde olmayana rağmen vermişsin ki ben bunu genelde basaramam. Tebrik ederim canım.
Hiç görünmedi canım
Arkadaşlar merhaba geçen haftaki tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.8 ile I Iraz ana arkadaşımız
İkincisi -1.2 kg ileKorhilalp arkadaşımız
Üçüncüsü -0.6 kg ile @JoleYa arkadaşımızolup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Ayrıca @Iraz ana 7.0 kg ile ayın birincisi @Korhilalp 3,4 kg ile ayın ikincisi, @JoleYa ve @Pamik arkadaşlarımız 1.5 kg ile ayın üçüncüsüdür.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
Not:Bu haftaki tablo yarın hazırlanacaktır.
@naz5403tevafuk55 @elizanelizan arkadaşlarımız bildirim yapınca :)
Kızlar pazar günü bende defactoda siyah mini bir elbise denedim. Veee 4-5 yoldır ilk defa Medium beden bir elbise bana harika oldu hatta beli de birazcık bol geldibu duygu tarifsiz gerçekten.eşim hemen alalım bu elbiseyi dedi ama ben istemedim.ben onun S bedenine gircem dedim.gülüştük
İdare eder canım sen nasılsınCanım nasılsın ?
Teşekkür ederim temin ederim bir şekilde.İstersen kefir mayası gönderebilirim. Faydasını görürsün mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?