2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın hanımlar
Mutlu muyum yoksa şaşkın mi karar veremedim
Şu an nişanlı iken olduğum kilomdayim yani 7 8 yıl önceki kilom

Kilo bildirimim
geçen hafta 66.7
Bu hafta 65.9
Fark _800 Mislisse
Canım yaaaa mükemmelsin.nasıl sevindim senin adına bilemezsin.çoook tebrik ederim.öyle güzel emek verdin ki karşılığı bu olacak tabii.fıstık arkadaşım

Kızlar pazar günü bende defactoda siyah mini bir elbise denedim. Veee 4-5 yoldır ilk defa Medium beden bir elbise bana harika oldu hatta beli de birazcık bol geldi bu duygu tarifsiz gerçekten.eşim hemen alalım bu elbiseyi dedi ama ben istemedim.ben onun S bedenine gircem dedim.gülüştük

Mislisse canım kefir mayasını 0.5lt süte koyup 1 gece karanlık bir yerde mayalıyorum.ertesi gün süzüp içiyorum.sonra yine mayalıyorum aynı şekilde
suzulup icilmesinin nedeni nedir peki?

Tartı fotosunu atmayı unutmuşum
Eki Görüntüle 1949383
ahh ahh inmek istedigim kilo

Özlettin kendini canım evde olmayınca yeme düzeni kalmıyor degilmi ama sen fazlasıyla telâfi ediceksin inanıyorum
kesinlikle bakalim bakim nolcak sonumuz ;(

canim sorun degil ama artik duzene sokmak gerekiyor var mi yakinlarda gelicek yatili misafirin falan ? Hadi baslayalim bugun lesliye

Günaydın hanımlar
Mutlu muyum yoksa şaşkın mi karar veremedim
Şu an nişanlı iken olduğum kilomdayim yani 7 8 yıl önceki kilom

Kilo bildirimim
geçen hafta 66.7
Bu hafta 65.9
Fark _800 Mislisse
ay ne guzel bi duygu ya bende istiyorum bende
Kızlar günaydınn bu sabah tartildim tam 700gr daha vermisim şişlik gitmiş oldu yanii bu hafta 1,200gr vermiş oldumm
cok guzel o zman bununda yansitiyorum tabloya diger arkadaslarla beraber

Cok sagol canim benim biraz oyle gibi oluyirum :) Canım hedefim 50 li kilolar yani 57 58 falan :)
Bu azimle ulaşırsın sen canım merak etme :)

ne güzel dimi denediğin elbisenin içine girmek :)

Günaydın kızlar
günaydın canım nasılsın ? hadi başlıyoruz bugün tekrar tamm mı?

Gecen hafta 95.8
Bu hafta 95.3
Fark 500 gr
Evde olmamamin verdigi fark bu
fena değil canım 500 gr az bi rakam değil yani :) maşallah moral bozma sakın :)

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Bu haftanın;

Birincisi – 1.5 ile Pamik arkadaşımız
İkincisi -1.2 kg ile @JoleYa arkadaşımız

Üçüncüsü -1.0 kg ile T tuana31 arkadaşımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.

Canım yaaaa mükemmelsin.nasıl sevindim senin adına bilemezsin.çoook tebrik ederim.öyle güzel emek verdin ki karşılığı bu olacak tabii.fıstık arkadaşım
Canım benim valla bende çok sevindim 3 kere falan çıktım tartıya çok sağol fıstık hatun
Sende girersin kuzum hiç şüphem yok hele o sporlarla fit bir şekilde girersin
tevafuk55 canım rakibem tam seni yakalamışken bu haftaki atağın fena oldu ben 10günden önce 65leri görememm
Ah canım benim sen 67 de takılmadan 66 ya geldiysen orada da çok takilmazsin.. ben aylarca 67 de kaldım birbirimize destekle kolayca geçeriz o köprüyü de
Kizlar gunaydin nasilsiniz? tevafuk55 yavrun nasil oldu ?
Canım oğlum bu gece sabaha karşı yine ateşledi üstünü azalttım su verdim ama niye böyle geceleri atesleniyor.. son azıları kaldı acaba o yüzden mi bilemedim
Gecen hafta 95.8
Bu hafta 95.3
Fark 500 gr
Evde olmamamin verdigi fark bu
Hiç moral bozma canım evde olmayana rağmen vermişsin ki ben bunu genelde basaramam. Tebrik ederim canım.
Kızlar elizanelizan nerde bilginiz var mı ?
Hiç görünmedi canım

Eline emeğine sağlık canım.

İstersen kefir mayası gönderebilirim. Faydasını görürsün mutlaka.

@Mislisse eline sağlık

Kilo veren herkesi gönülden kutluyorum

Darısı başıma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…