2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bu moral bozukluklarında niye böyle yapıyoruz.malesef bende aynı şeyi yapıyorum.ama telafi edersin.zaten çok karıştırmamişsin.afiyet olsun.

Zaten kilo veerememenin en büyük sebebi bu, bunu çözmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorum.
Moralim boukken yemek yerine başka bir yol bulmalıyım...

Canım sanada yavruna da geçmiş olsun..Allah şifa versn tez zamanda

Afiyet olsun canım.sporada aksatmadan başla bence.yoksa olmayacak bir şey değil..protein ağırlıklı beslen.hemen faydasını görürsün

Menünün maşallahı var bravo

Herkese tünaydın hanımlar.sabah çok yoğundum..yemek evi toparla oğlanla oyna yedir içir uyut.annelik nasıl zor ama çoook güzel.oğluşum uyuyunca sporumu da yaptım.leslie 5 mil tamadır
Öğlende çok hafif yedim.takvime baktıkça hem stres hem de heyecan yaşıyorum...Kızşaaar nisan geliyooo kapıdaa

Menüm belli şimdidedn paylaşayım
Kahvaltı 8.00
1 haş yum.çeyrek havuç. 1 yer elması.12 zeytin.3 kk peynir.

Öğle 12.30
1 kepçe tarhana çorb.1 kase yoğurt.6 kıymalı lahana sarma

Akşam 18.30 da yiyeceğim
1 kase tarhana çorb.1 tabak yoğurtlu ıspanak kavurma.
10 çiğ badem.çay

Su 2 lt oldu şu ana kadar.2 fincan bitki çayı
Spor 1 sa10dk leslie 5 mil.
Dün bir sürü cısss yedim.o yüzden bugün dengelemem lazım...

Evet canım yaa Nisa'na ne kaldı Nisa'na kadar oldu oldu ondan sonra biraz zor zaten

Afiyet olsun canım yine harika bir menü

Kızlar hastaneden geldik oğlumla bir poşet onun bir poşette benim ilaclarim var oğlumun boğaz enfeksiyon u varmış. diş etleri kızarmış ve şişmiş. Burnu tikali vs vs... poposu için de 3 ayrı kremi karıştırıp sürecem. Ayrıca ampul yazdı yine poposu için kremden önce oraya dokecekmisiz.. inş ilaçlar fayda eder paşam a da benim de içim rahatlar...

Afiyet olsun canım.sporada aksatmadan başla bence.yoksa olmayacak bir şey değil..protein ağırlıklı beslen.hemen faydasını görürsün
insallh canim tavsiyen icin tesekkurler ...

evet cok az kaldi ben de tirsiyorum sinava gec kaln ogrenci gibi

menun herzmnki gibi super

Cnm ikinizede cok cok gecmis olsun pasana cocuklar cicek gibi hemn soluveriyorlar yavrucaklar antibiyotik de vermistir simdi bende de var kesin kizimada gecer simdi ;(

Tekrar geçmiş olsun canım inşallah fayda eder poposu pişikmi oldu ??yazık hepsi üst üste gelmiş annesi Allah şifalar versin en kısa zamanda...

Kizlar nerdeyse 1 aydir leslie yapmiyordum ya resmen kaskati kesilmisim ya yarim saat zor yaptim bir an once acilmam lazim ;(
Hadi canım açılışı yapmışsın
Ben sana güveniyorum bu sefer durmaksızın devam edeceksin benide arkandan sürükleyeceksin

Oyy kıyamam minik paşana Allah şifa versin canım.inş ilaçlar iyi gelir de bir an önce toparlanırsınız.evlatlar biraz hastalansa annelerin yüreği parçalanıyor.seni çok iyi anlıyorum canım.acil sifalar dilerim

Hadi canım açılışı yapmışsın
Ben sana güveniyorum bu sefer durmaksızın devam edeceksin benide arkandan sürükleyeceksin
evet bugun yuruyus yaptin mi bakalim ?

Çok sağol canım benim.spor da yapmışsın.başlamak bitirmenin yarısı derler
cok oldu baslayali aslinda ama daha yarisina gelemdim bile ;( insallah bu sefer olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…