Makarna yerine ceviz ,fındık yeseydin canım benim
Bu moral bozukluklarında niye böyle yapıyoruz.malesef bende aynı şeyi yapıyorum.ama telafi edersin.zaten çok karıştırmamişsin.afiyet olsun.
Tmm nasil basliyoruz o zmn ? Hadi bakalim bugun yuruyus yapiyoruz insallah abur cubur yemiyoruz tamm mi?Tmm canım ben varım...sabah eşim iyice kiloların yağa dönüşüyor dikkat et sağlığın elinden gidiyo farkında değilsin dedi
Canım sanada yavruna da geçmiş olsun..Allah şifa versn tez zamandaKızlar günaydın...
baya baya hastayım... bogazim çok ağrıyor ses gitti öksürük var. Göz burun hepsi akıyor...
İşin kötüsü oğlum da hala hasta bu gece yine ateslendi.. öğleden sonra onu doktora götürecem bakalım.
Afiyet olsun canım.sporada aksatmadan başla bence.yoksa olmayacak bir şey değil..protein ağırlıklı beslen.hemen faydasını görürsünKizlar dunku menu
Sabah 10:00
2 dlm tb ekmek
2 corba kasigi lor peyniri
2 ceri domates 1 salatalik
Yesillik
1 has yumurta
1 kupa cay
2 cay k.taze sut kaymagi (evde yogurt mayalarken ustunden aldigim)
Ara 15:00 5-6 adet cubuk kraker 1 kucuk muz
Ara 17:00 1 kupa nescafe ikisi bi arada 3-4 adet yulafli biskuvi
Aksam 19:00 1 kase merc.corbasi , 1/2 pors yogurtlu manti (misafirim vardi)
Ara 21:00 1/2 elma, 1/2 port
Su 1.5 lt
Spor ev temizligi
Menünün maşallahı var bravoGunaydin bayanlar dun erken uyumusum menu paylasamadim
Sabah klasik elma sirkeli su kayisi mate cayi
Kahvalti 4 kup kasar peyniri tere 1 dilim ekmek yag yakici bitki cayi 4 zeytin 1 yumurta
Kusluk 1 portakal sari leblebi yesilcay
Oglen brokoli hasladim uzerine yogurt 1 dilim ekmek
Ikindi 10 badem 1 kefir 1 elma
Aksam 8 kasik kurufasulye salata 1 dilim ekmek
Elma sirkeli su
9 da yogurtlu karisim
Yatmadan beyaz cay
Spor yok kizim erken cikti okuldan o u al getir saatim gecti ise gitmek zorundaydim ama simdi kahvaltimi yaptim sporumu yapicam
Evet canım yaa Nisa'na ne kaldı Nisa'na kadar oldu oldu ondan sonra biraz zor zatenHerkese tünaydın hanımlar.sabah çok yoğundum..yemek evi toparla oğlanla oyna yedir içir uyut.annelik nasıl zor ama çoook güzel.oğluşum uyuyunca sporumu da yaptım.leslie 5 mil tamadır
Öğlende çok hafif yedim.takvime baktıkça hem stres hem de heyecan yaşıyorum...Kızşaaar nisan geliyooo kapıdaa
Afiyet olsun canım yine harika bir menüMenüm belli şimdidedn paylaşayım
Kahvaltı 8.00
1 haş yum.çeyrek havuç. 1 yer elması.12 zeytin.3 kk peynir.
Öğle 12.30
1 kepçe tarhana çorb.1 kase yoğurt.6 kıymalı lahana sarma
Akşam 18.30 da yiyeceğim
1 kase tarhana çorb.1 tabak yoğurtlu ıspanak kavurma.
10 çiğ badem.çay
Su 2 lt oldu şu ana kadar.2 fincan bitki çayı
Spor 1 sa10dk leslie 5 mil.
Dün bir sürü cısss yedim.o yüzden bugün dengelemem lazım...
insallh canim tavsiyen icin tesekkurler ...Afiyet olsun canım.sporada aksatmadan başla bence.yoksa olmayacak bir şey değil..protein ağırlıklı beslen.hemen faydasını görürsün
evet cok az kaldi ben de tirsiyorum sinava gec kaln ogrenci gibiHerkese tünaydın hanımlar.sabah çok yoğundum..yemek evi toparla oğlanla oyna yedir içir uyut.annelik nasıl zor ama çoook güzel.oğluşum uyuyunca sporumu da yaptım.leslie 5 mil tamadır
Öğlende çok hafif yedim.takvime baktıkça hem stres hem de heyecan yaşıyorum...Kızşaaar nisan geliyooo kapıdaa
menun herzmnki gibi superMenüm belli şimdidedn paylaşayım
Kahvaltı 8.00
1 haş yum.çeyrek havuç. 1 yer elması.12 zeytin.3 kk peynir.
Öğle 12.30
1 kepçe tarhana çorb.1 kase yoğurt.6 kıymalı lahana sarma
Akşam 18.30 da yiyeceğim
1 kase tarhana çorb.1 tabak yoğurtlu ıspanak kavurma.
10 çiğ badem.çay
Su 2 lt oldu şu ana kadar.2 fincan bitki çayı
Spor 1 sa10dk leslie 5 mil.
Dün bir sürü cısss yedim.o yüzden bugün dengelemem lazım...
Cnm ikinizede cok cok gecmis olsun pasana cocuklar cicek gibi hemn soluveriyorlar yavrucaklar antibiyotik de vermistir simdi bende de var kesin kizimada gecer simdi ;(Kızlar hastaneden geldik oğlumla bir poşet onun bir poşette benim ilaclarim varoğlumun boğaz enfeksiyon u varmış. diş etleri kızarmış ve şişmiş. Burnu tikali vs vs... poposu için de 3 ayrı kremi karıştırıp sürecem. Ayrıca ampul yazdı yine poposu için kremden önce oraya dokecekmisiz.. inş ilaçlar fayda eder paşam a da benim de içim rahatlar...
Tekrar geçmiş olsun canım inşallah fayda eder poposu pişikmi oldu ??yazık hepsi üst üste gelmiş annesi Allah şifalar versin en kısa zamanda...Kızlar hastaneden geldik oğlumla bir poşet onun bir poşette benim ilaclarim varoğlumun boğaz enfeksiyon u varmış. diş etleri kızarmış ve şişmiş. Burnu tikali vs vs... poposu için de 3 ayrı kremi karıştırıp sürecem. Ayrıca ampul yazdı yine poposu için kremden önce oraya dokecekmisiz.. inş ilaçlar fayda eder paşam a da benim de içim rahatlar...
Kizlar nerdeyse 1 aydir leslie yapmiyordum ya resmen kaskati kesilmisim ya yarim saat zor yaptimbir an once acilmam lazim ;(
Çok sağol canım benim.spor da yapmışsın.başlamak bitirmenin yarısı derlerinsallh canim tavsiyen icin tesekkurler ...
evet cok az kaldi ben de tirsiyorum sinava gec kaln ogrenci gibi
menun herzmnki gibi super
Oyy kıyamam minik paşana Allah şifa versin canım.inş ilaçlar iyi gelir de bir an önce toparlanırsınız.evlatlar biraz hastalansa annelerin yüreği parçalanıyor.seni çok iyi anlıyorum canım.acil sifalar dilerimKızlar hastaneden geldik oğlumla bir poşet onun bir poşette benim ilaclarim varoğlumun boğaz enfeksiyon u varmış. diş etleri kızarmış ve şişmiş. Burnu tikali vs vs... poposu için de 3 ayrı kremi karıştırıp sürecem. Ayrıca ampul yazdı yine poposu için kremden önce oraya dokecekmisiz.. inş ilaçlar fayda eder paşam a da benim de içim rahatlar...
Teşekkür ederin nazcm.sende toparlan bir an önce canımm.senden çok umutluyumAfiyet olsun canım yine harika bir menü
evet bugun yuruyus yaptin mi bakalim ?Hadi canım açılışı yapmışsın
Ben sana güveniyorum bu sefer durmaksızın devam edeceksin benide arkandan sürükleyeceksin
cok oldu baslayali aslinda ama daha yarisina gelemdim bile ;( insallah bu sefer olucakÇok sağol canım benim.spor da yapmışsın.başlamak bitirmenin yarısı derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?