2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım benim bak benim de iki gündür bogazim ağrıyor öksürüyorum bu akşam daha da fenayım üzerine oğlum da rahatsız... menüm kötü ama verdim yine de.. artık bence bu beynimizin oyunlarına dur deme zamanı..
Canım bugün ikimiz için de nazar boncuğu olsun bugüne takılıp kalmayalım yarın yeni bir gün ve biz tam gaz devam kaldı ki spor yine yapılmış harikasın
Sagolasin kuzum inşallah geçer... ya yemek okulda yendi, fanta da masalardaydi herkes içerken canım çekti regl yüzünden sanırım

Mislisse niye oyle diyorsun canim..niye pes ediyorsun..subatida yariladik sayilir az kaldi nisana ...sonra yaz geliyor Allahin izniyle...hadi simdi kazakti monttu kapaniyor ama o zaman tisortlerle hersey ortaya cikiyor...herne olursa olsun misafir moral bozuklugu hastalik yinede bi sekilde elimizden geleni yapmaya calisip hedeflerimize ulasmaliyiz canim..gunler su gibi akip gidiyor bi bakmissin yaz gelmis..pes etme cnm moralini bozma ..basaricam de inandir kendini...

Mislisse canım bende kendimi daha toparlayamadım ama yapamıcam demiyorum olacak diyorum hadi daha önümüzde 2ay var yaparız yazında devam edersek yaz sonu çok güzel sonuçlar alırız canım yarın itibaren kahvaltı yap yaz ara öğün yap yaz öğlen yemeğini ye yaz buraya kaçamak yapmaya fırsat verme tmm mıııı?????? Kaptan

Canım biraz sakin ol moralin niye bozuk
moralim bozuk degil aslinda sadece kendimi odaklayamadim o kadar ;(

cok haklisin canim benim toparliycam ins.

destegin icin sagol cnm bnm anneni sormustum nasil suan?

tmm cnm sen naptin spor yaptin mi bakim ?

Kızlaarr Pazartesi görüşmek üzere kendimi toplamış, daha dinç daha azimli daha enerjik dönücem inşallah.
Seviyorum sizi
tmm cnm bomba gibi don ins.

Bi borekle kalabilmek masallh canim tebrik ederim
Mislisse ellerine emeğine sağlık canımben pazartesi yi baz alırsın sanmıştım ikinci olmuşum cook mutluyum
cnm normslde pztydi sali ya sarktigi icin sende eksiye dustugun icin motiven tavan yapsin diye oyle yaptim

nasilsin tuanacim iyimisin simdi onemli bisey yoktur ins.

Beni çok etkiliyor.Direk enerjim düşüyor.uyku düzenim bozuluyor.Ve bi bakmışım,günlerdir yemediğim şeyi yemişim.ilk önce bununla mücadele etmeyi öğrenmeliyim galiba.yorum için teşekkürler
aslinda sagligimz herseyden cok onemli ama elimizde olmuyor bazi seyler umarim tez zamnda duzelir ...

Gunaydin bayanlar dun erken uyumusum menu paylasamadim
Sabah klasik elma sirkeli su kayisi mate cayi
Kahvalti 4 kup kasar peyniri tere 1 dilim ekmek yag yakici bitki cayi 4 zeytin 1 yumurta
Kusluk 1 portakal sari leblebi yesilcay
Oglen brokoli hasladim uzerine yogurt 1 dilim ekmek
Ikindi 10 badem 1 kefir 1 elma
Aksam 8 kasik kurufasulye salata 1 dilim ekmek
Elma sirkeli su
9 da yogurtlu karisim
Yatmadan beyaz cay
Spor yok kizim erken cikti okuldan o u al getir saatim gecti ise gitmek zorundaydim ama simdi kahvaltimi yaptim sporumu yapicam

Kizlar dunku menu
Sabah 10:00
2 dlm tb ekmek
2 corba kasigi lor peyniri
2 ceri domates 1 salatalik
Yesillik
1 has yumurta
1 kupa cay
2 cay k.taze sut kaymagi (evde yogurt mayalarken ustunden aldigim)

Ara 15:00 5-6 adet cubuk kraker 1 kucuk muz

Ara 17:00 1 kupa nescafe ikisi bi arada 3-4 adet yulafli biskuvi

Aksam 19:00 1 kase merc.corbasi , 1/2 pors yogurtlu manti (misafirim vardi)

Ara 21:00 1/2 elma, 1/2 port

Su 1.5 lt
Spor ev temizligi

Kızlar günaydın...
baya baya hastayım... bogazim çok ağrıyor ses gitti öksürük var. Göz burun hepsi akıyor...
İşin kötüsü oğlum da hala hasta bu gece yine ateslendi.. öğleden sonra onu doktora götürecem bakalım.

moralim bozuk degil aslinda sadece kendimi odaklayamadim o kadar ;(

cok haklisin canim benim toparliycam ins.

destegin icin sagol cnm bnm anneni sormustum nasil suan?

tmm cnm sen naptin spor yaptin mi bakim ?
Spor şöyle dursun bi dikkatli yemeye başlayamadım canım kendime sinir oluyorum ama bugün daha dikkatli olacağım ve lesli 5mil yapmaya başlayacağım bende tabi önce azar azar yapıcam

Çok güzel müne canım afiyet olsun

cok cok gecmis olsun canim ya bende oyleyim kutur kutur oksuruyorum resmn drada gitmedim sen naptin gittin mi ? Canm cok dikkat et atese allah korusun rabbim acil sifa versin ins.anne hasta olunca cocuga bakmak cok zor oluyor hele birde cocuk hasta olunca

Günaydın kızlar
gunaydin canim nasilsin ?

Sabahları 1dilim ekmek yeter canım bırak artık 2dilim yemeyi

Ah canım benim çok geçmiş olsun oğlunada sanada acil şifalar

Teşekkürler canım çok şükür iyiyim sen nasılsın???

Teşekkürler canım çok şükür iyiyim sen nasılsın???
Ben de rahatsizim biraz iste kahvalti yaptik leslie yapicam ins.hadi naz soyle yapalim mi biz yerimizde sayan ikili olarak hani ay olarak uzun geliyo ya bize 10 gun 10 gun ilerleyelim yani 10 gunluk hedef belirleyelim 10 gun boyunca en az 7 gun yuruyus yapalim ne dersin ?guya o cak sonu 71 subat sonu 66 kg olucaktim

Yok gitmedim canım oğlum geceleri sürekli ateslenince bende yorgun düştüm sanırım ondan oldu. Bugün oğlumu götürecem bakalım henüz sıra bana gelmedi
Ah canım benim çok geçmiş olsun oğlunada sanada acil şifalar
Çok sağol kzum amin

Tmm canım ben varım...sabah eşim iyice kiloların yağa dönüşüyor dikkat et sağlığın elinden gidiyo farkında değilsin dedi

Merhaba kızlar :)

Dün menüm;

Sabah: Peynir, Zeytin, 1 dlm ekmek, yeşillik, yumurta
Öğle: Salata, Izgara Balık
Ara: yoğurt , elma
Akşam : Ispanak kavurma, ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…