Canım psikolojik duumumuz çok etkiliyor yeme düzenimizi.ama bnce fazla yememişsin.sadece sık aralıklarla yemişsin.bugün telafi edeceğine eminim canım.her şey gönlünce olsunn....Bugün benim için kaçamaksız fakat düzensiz birgün oldu.yinede ipin ucunu kaçırmamak adına menümü vereyim.
7.30 ılık su
1incir
Moralim bozuk ,canım sıkkın olduğu için kahvaltı canım istemedi.biraz sonra ,daha sonra derken öğle vakti geldi.
Öğlen:
12.30 1 mantarlı köfte
1kaşık yoğurt
Ara:
14.00 1kivi
1 bardak süt
Ara:
16.00 1mercimek köftesi
Akşam:
19.45 1kase mercimek çorbası
2kaşık bamya
1kıymali patlıcan dolması
Yoğurt salata
Türk kahvesi
Yaklaşık 1muz
1kayısi(normalde meyveyi gündüz yiyorum
Bugün böyle oldu)
Su:2litreye yakın
Spor yok
Makarna olmasaydı iyiydi ama neyse...bugün telafi etmeye çalış canımDün yediklerimi yazayım , akşama kadar iyi gitti ancak akşam canım sıkkın olunca makarnayı yedim
Sabah: Peynir, zeytin, yumurta, 1 dlm ekmek, 2 ceviz
Öğle: kuru fasülye , salata
Ara: elma ve yoğurt, tarçın
Akşam : 1 tabak dolusu makarna
Evet canım Nisa'na az kaldı hadi tekrardan sıkalımselam tatlı gacılarrrr...
menü: sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, yarım dilim kaşar peynir, 1 tutam maydanoz, 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak light süt, 4-5 siyah zeytin, 1 salatalık
ara: 1 mandalina, 1 salatalık, yeşil çay
öğlen: 80 gr haşlama tavuk göğüsü, 100 gr kadar haşlama brokoli
ara: yeşil elma yedim şimdi (14:50), 15:50 gibide çay ve yanına kabuklu yer fıstığı (tuzsuz işlenmemiş)
akşam: tavuklu, patates yemeği 6 çorba kaşığı kadar (1 tavuk göğsü 1 patates gibi)
sonra spor, spordan sonra sıkma limonlu soda.
kaldığım yerden devam. nisana bişi kalmadı ....
Makarna olmasaydı iyiydi ama neyse...bugün telafi etmeye çalış canım
Menü çok dengeli her zamanki gibi.afiyet olsun.eskilerin bol olsunselam tatlı gacılarrrr...
menü: sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, yarım dilim kaşar peynir, 1 tutam maydanoz, 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak light süt, 4-5 siyah zeytin, 1 salatalık
ara: yeşil elma yedim şimdi (14:50), 15:50 gibide çay ve yanına kabuklu yer fıstığı (tuzsuz işlenmemiş)
akşam: tavuklu, patates yemeği 6 çorba kaşığı kadar (1 tavuk göğsü 1 patates gibi)
Çok dengeli ve güzel bir menü afiyet olsun.selam tatlı gacılarrrr...
Bu moral bozukluklarında niye böyle yapıyoruz.malesef bende aynı şeyi yapıyorum.ama telafi edersin.zaten çok karıştırmamişsin.afiyet olsun.Dün yediklerimi yazayım , akşama kadar iyi gitti ancak akşam canım sıkkın olunca makarnayı yedim
Beni çok etkiliyor.Direk enerjim düşüyor.uyku düzenim bozuluyor.Ve bi bakmışım,günlerdir yemediğim şeyi yemişim.ilk önce bununla mücadele etmeyi öğrenmeliyim galiba.yorum için teşekkürlerCanım psikolojik duumumuz çok etkiliyor yeme düzenimizi.ama bnce fazla yememişsin.sadece sık aralıklarla yemişsin.bugün telafi edeceğine eminim canım.her şey gönlünce olsunn....
Afiyet olsun canım..yemeyi erken bitirmişsin.bence acıkmazsan sabah tartılsan kesin eksi görürsün..Bugünde menü pek parlak değil ama yine de paylaşayım.
Kahvaltı:
8.00tarçınlı süt
Portakal
Öğlen:
13.00 1dilim pırasali börek
16.00 yarım tabak yoğurtlu mantı.
Akşam yeşil çay ve türk kahvesi içerim.
Su : 1litre (içmeye devam ederim)
Spor daha yapmadım muhakkak yapmam lazım.
Hiç fena değil bence canım afiyet olsunBugünde menü pek parlak değil ama yine de paylaşayım.
Kahvaltı:
8.00tarçınlı süt
Portakal
Öğlen:
13.00 1dilim pırasali börek
16.00 yarım tabak yoğurtlu mantı.
Akşam yeşil çay ve türk kahvesi içerim.
Su : 1litre (içmeye devam ederim)
Spor daha yapmadım muhakkak yapmam lazım.
Makarna yerine ceviz ,fındık yeseydin canım benimDün yediklerimi yazayım , akşama kadar iyi gitti ancak akşam canım sıkkın olunca makarnayı yedim
Canım biraz sakin ol moralin niye bozukKizlar biliyosunuz ki bayadir beri menu menu paylasmiyorum hersey ust uste geldi once 2 hafta misafir vardi sonra 2 hafta moral bozuklugu derken 1 haftalik yolculuk derken simdi de rahatsizlik basgosterdi tekrar bogazim kasiniyo ben ne yapicam boyle neden boyleyim basaramiycam galiba motivasyon faln kalmadi bende
Zümrem geçmiş olsun..bnde aynı durumdayım..her ay bu çileyi çekiyoruz..inşallah en hafif şekilde atlatırız.her şey tamam da fantayı içmeseydin keşke canım.karnını iyice şişirmiştirÇok yoğun bir gündü kızlar üstüne de regl şu an hiç halim yok ve çok sisim
Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı 1 avuç k üzüm
Saat 10: 1 yum omlet
Öğle 13.00: 1 yemek tabağı buy sucuklu yum pide
1 bardak fanta
Ara: Nescafe 2 dilim bitter
Akşam 19.30: 1 kase çorba
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?