2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım psikolojik duumumuz çok etkiliyor yeme düzenimizi.ama bnce fazla yememişsin.sadece sık aralıklarla yemişsin.bugün telafi edeceğine eminim canım.her şey gönlünce olsunn....

Makarna olmasaydı iyiydi ama neyse...bugün telafi etmeye çalış canım

selam tatlı gacılarrrr...
menü: sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, yarım dilim kaşar peynir, 1 tutam maydanoz, 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak light süt, 4-5 siyah zeytin, 1 salatalık
ara: 1 mandalina, 1 salatalık, yeşil çay
öğlen: 80 gr haşlama tavuk göğüsü, 100 gr kadar haşlama brokoli
ara: yeşil elma yedim şimdi (14:50), 15:50 gibide çay ve yanına kabuklu yer fıstığı (tuzsuz işlenmemiş)
akşam: tavuklu, patates yemeği 6 çorba kaşığı kadar (1 tavuk göğsü 1 patates gibi)
sonra spor, spordan sonra sıkma limonlu soda.

kaldığım yerden devam. nisana bişi kalmadı ....

Evet canım Nisa'na az kaldı hadi tekrardan sıkalım

Menü çok dengeli her zamanki gibi.afiyet olsun.eskilerin bol olsun

Bugünde menü pek parlak değil ama yine de paylaşayım.
Kahvaltı:
8.00tarçınlı süt
Portakal

Öğlen:
13.00 1dilim pırasali börek

16.00 yarım tabak yoğurtlu mantı.

Akşam yeşil çay ve türk kahvesi içerim.

Su : 1litre (içmeye devam ederim)
Spor daha yapmadım muhakkak yapmam lazım.

Çok dengeli ve güzel bir menü afiyet olsun.

Bu moral bozukluklarında niye böyle yapıyoruz.malesef bende aynı şeyi yapıyorum.ama telafi edersin.zaten çok karıştırmamişsin.afiyet olsun.

Canım psikolojik duumumuz çok etkiliyor yeme düzenimizi.ama bnce fazla yememişsin.sadece sık aralıklarla yemişsin.bugün telafi edeceğine eminim canım.her şey gönlünce olsunn....
Beni çok etkiliyor.Direk enerjim düşüyor.uyku düzenim bozuluyor.Ve bi bakmışım,günlerdir yemediğim şeyi yemişim.ilk önce bununla mücadele etmeyi öğrenmeliyim galiba.yorum için teşekkürler

Afiyet olsun canım..yemeyi erken bitirmişsin.bence acıkmazsan sabah tartılsan kesin eksi görürsün..

Çok yoğun bir gündü kızlar üstüne de regl şu an hiç halim yok ve çok sisim

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı 1 avuç k üzüm
Saat 10: 1 yum omlet

Öğle 13.00: 1 yemek tabağı buy sucuklu yum pide
1 bardak fanta
Ara: Nescafe 2 dilim bitter

Akşam 19.30: 1 kase çorba
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su

Hiç fena değil bence canım afiyet olsun

Kizlar biliyosunuz ki bayadir beri menu menu paylasmiyorum hersey ust uste geldi once 2 hafta misafir vardi sonra 2 hafta moral bozuklugu derken 1 haftalik yolculuk derken simdi de rahatsizlik basgosterdi tekrar bogazim kasiniyo ben ne yapicam boyle neden boyleyim basaramiycam galiba motivasyon faln kalmadi bende

Makarna yerine ceviz ,fındık yeseydin canım benim

Canım biraz sakin ol moralin niye bozuk

Hanımlar menüm
Sabah 6.50 1 bardak cevz-su kürü

Kahvaltı 7.20
1 has yum.1 yer elması.yarım havuç.12 zeytin.3 kk zeytin
Çeyrek muz.1 dilim kivi

Öğle 12.20
1 kepçe çorb.3 kaşık Yoğurtlu ıspanak yem.4 kaşık mantar salatası

13.50'de 1 dilim peynirli börek (yufkası inceydi.öğrt arkadaş yapmış geri çeviremedim)

Akşam 18.30
1 kepçe çorb.3 kaşık mantar salatası
1 dilim elmalı turta.1 ece çikolata. 1 keçiboynuzu. 5 kaju
(Kendimi kaybettim farkındayım)
Spor 1 sa 10 dk leslie 5 mil
Su 2lt. bitki çayı 3 fincan
Bende de regldn dolayı bir tatlı krizi durumu var.ama yarın kesinlikle tatlı bir şey yememem lazım...

Zümrem geçmiş olsun..bnde aynı durumdayım..her ay bu çileyi çekiyoruz..inşallah en hafif şekilde atlatırız.her şey tamam da fantayı içmeseydin keşke canım.karnını iyice şişirmiştir off offf pazartesi ne olacak bakalım halimiz

Slm kizlar bugunde bitti hayirlisiyla sukurr..ogluslarimda uyudu...simdi tv zamani...
Veee menuummm
Sabah 1 dilim borek
1 bardak cay 1 dilim peynir ve domates
5 adette zeytin
Ara ogn greyfurt
Bayaa bi canim bisey istemedi
Aksam ustu yarim porsiyon yogurtlu manti
2 lt su
Vee 45 dk leslie...20 dk kol ve karin calistim..
Midem kuculdu sanirim mantiyi bile zor yedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…