Evet var canım olmazmıııııkızlar, evde bulunan küçük beden kıyafetleriniz var mı? yani içinizden hedef koyduğunuz, şunun mutlaka içine giricem dediğiniz kıyafetler var mı :)
kızlar, evde bulunan küçük beden kıyafetleriniz var mı? yani içinizden hedef koyduğunuz, şunun mutlaka içine giricem dediğiniz kıyafetler var mı :)
Sagolasin canım. Yok pişik var kanıyor maalesef o derece de yanibir yandan da boğaz enfeksiyon u olunca ateş iştahsızlık.. Rabbim daha büyük dert vermesin hiç kimseye hele evlatları hiç size de geçmiş olsun canım.
Mislisse canim mrb annemi sormussun cok tsk ederim dusunmen icin
Annecigim suan tam duzelemedi biraz daha surecekmis felcligi.ama gececek dedi doktor..morali iyi..cok sukur..tekrardan cok tsk ederimmmmm..optummm
masallah canm bencre simdi basla neden erteliyosun ki 15 dk bile yap yaniBende menümü vereyim günler sonra
Kahvaltı
2dilim peynir
4zeytin
1yumurta
Havuçlu maydanoz salatası
1küp helva
1dilim kızarmış ekmek
Çay
Ara
Sade kahve
1lokum
Öğlen
1tabak kereviz yemeği
1kase yoğurt
Ara limonlu yeşil çay
Sade kahve 1bitter
Akşam
1baget ve patates
Salata
Şalgam suyu
Çay
Hurma
Spor yok ama benim için dikkatli yemek bile baya çaba
Bi kaç gün sonra başlarım spora artık
bende seni canimsagol kaptan seni seviyorum
amin canim ya amin o pisik nasil oluyor canim ya hassas bi cildi var sanirim rabbim acil sifa versin sen nasil oldun peki ? Ben de kutur kutur oksuruyorum yine gece uyuyamadim bile ;(Sagolasin canım. Yok pişik var kanıyor maalesef o derece de yanibir yandan da boğaz enfeksiyon u olunca ateş iştahsızlık.. Rabbim daha büyük dert vermesin hiç kimseye hele evlatları hiç size de geçmiş olsun canım.
insallah ya cok sıkıldim artik bu durumdan ;(Gayet güzel canım spor da var seni kimse durduramaz artık
insallah en yakin surede kendini toparlar canin annen onlar bastaci rabbim baismizdan eksik etmesin insan anne olunca dah iyi anliyormus aslinda dimiMislisse canim mrb annemi sormussun cok tsk ederim dusunmen icin
Annecigim suan tam duzelemedi biraz daha surecekmis felcligi.ama gececek dedi doktor..morali iyi..cok sukur..tekrardan cok tsk ederimmmmm..optummm
acikcasi benim oyle 36 -38 beden kiyafetim yok suanda da 42 -44 giyiyorum hatta bi kac kiyafetimi daralttirdim en kucuk beden 42 var onunda icine giriyorum yanikızlar, evde bulunan küçük beden kıyafetleriniz var mı? yani içinizden hedef koyduğunuz, şunun mutlaka içine giricem dediğiniz kıyafetler var mı :)
Gunaydin canim hadi bak bugun 2.gunumuz kaldi 8 gun bugun biraz harekt yapalim canim hadi eslik et bnaGünaydın kızlar
supersin canm masallah sen baya eriyosun yaHanımlar günaydınnn!! Leslie 5 mil zamanı şimdii
kızlar, evde bulunan küçük beden kıyafetleriniz var mı? yani içinizden hedef koyduğunuz, şunun mutlaka içine giricem dediğiniz kıyafetler var mı :)
Çok sağol canım Amin Rabbim bekleyen herkese şifa versin..Cok cokkk gecmis olsun canim..Allahin izniyle biran once iyilesir insallah
Amin canım sagolasin.Çok geçmiş olsun canım...
Oksuruk icin bi cay buldum onu icecegim canim daha dogrusu bi kac cesidi var hepsini deniycem az once yaptim bi tane karabiber cayiymis onu ictim sonra elmali ihlamurlu karafilli zencefilli limonlu balli bi cay tarifi var onu yaptim źonu icicem aksama da siyah turplu zencefilli bi surup karisimi var onu hem ben hem kizima iciricem icim diisma cikti resmen oksure oksure bu nasil bisedir ya ;( ne bulursam deniycem vallaÇok sağol canım Amin Rabbim bekleyen herkese şifa versin..
Amin canım sagolasin.
Mislisse bende iyi olamadım canım burun boğaz halsizlik hepsi var. Sende bol bol ıhlamur falan iç canım
Canim cok gecmis olsun bu hastlik gecmedi bi turlu senden de rabbim yinede baska dert vermesin sende toparlarsin insallah en yakn zamandaSelam kızlar, hastalık bir türlü peşimi bırakmıyor ya. 2017 başlangıcı bana böyle olmamalıydı. İşe yeni gelebildim anca kendimi topladım. Burun tıkalı, boğaz şişik, ateş 37,5 civarlarında seyrediyor. ama kendimi bugün taktir ettim.
akşama spora gideceğim. hazırladım.
menü: sabah 6.15te uyandım herzaman ki gibi.
sabah: çavdar ekmeğine tost, 1 haşlama yumurta, lor peyniri, maydanoz, 2 adet zeytin, light süt.
sonra geri uyudum işte.
ara (13:00te oldu bugün); 1 mandalina, 10 adet yer fıstığı.
öğlen: 80 gr, haşlama tavuk, kabak ve brokoli haşlama, 1 adet salatalık.
ara: 1 yeşil elma, 10 adet yer fıstığı yerim gene.
akşam: bugün bu öğünü pas geçeceğim.
Canım ya bu hafta pek veremedim sanırım.şiş hissediyorum. Ama yine de sporu aksatmamaya çalışıyorum.bir nevi diğer haftaya yatırımmasallah canm bencre simdi basla neden erteliyosun ki 15 dk bile yap yani
bende seni canim
amin canim ya amin o pisik nasil oluyor canim ya hassas bi cildi var sanirim rabbim acil sifa versin sen nasil oldun peki ? Ben de kutur kutur oksuruyorum yine gece uyuyamadim bile ;(
insallah ya cok sıkıldim artik bu durumdan ;(
insallah en yakin surede kendini toparlar canin annen onlar bastaci rabbim baismizdan eksik etmesin insan anne olunca dah iyi anliyormus aslinda dimi
acikcasi benim oyle 36 -38 beden kiyafetim yok suanda da 42 -44 giyiyorum hatta bi kac kiyafetimi daralttirdim en kucuk beden 42 var onunda icine giriyorum yaniaslinda kucuk beden alsam mi:$
Gunaydin canim hadi bak bugun 2.gunumuz kaldi 8 gun bugun biraz harekt yapalim canim hadi eslik et bna
supersin canm masallah sen baya eriyosun ya
Menün güzel canım.ama miktarlarını yazmıyoraun.bence miktar önemliTünaydın ,
Dün neler yedim :)
SAbah: peynir, zeytin, yumurta, yeşillik
Öğle: Ton balıklı salata
Ara: Yoğurt, portakal
Akşam : Kıymalı Karnıbahar, Tarhana Çorbası
Çok geçmiş olsunnSelam kızlar, hastalık bir türlü peşimi bırakmıyor ya. 2017 başlangıcı bana böyle olmamalıydı. İşe yeni gelebildim anca kendimi topladım. Burun tıkalı, boğaz şişik, ateş 37,5 civarlarında seyrediyor. ama kendimi bugün taktir ettim.
akşama spora gideceğim. hazırladım.
menü: sabah 6.15te uyandım herzaman ki gibi.
sabah: çavdar ekmeğine tost, 1 haşlama yumurta, lor peyniri, maydanoz, 2 adet zeytin, light süt.
sonra geri uyudum işte.
ara (13:00te oldu bugün); 1 mandalina, 10 adet yer fıstığı.
öğlen: 80 gr, haşlama tavuk, kabak ve brokoli haşlama, 1 adet salatalık.
ara: 1 yeşil elma, 10 adet yer fıstığı yerim gene.
akşam: bugün bu öğünü pas geçeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?