2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

masallah canm bencre simdi basla neden erteliyosun ki 15 dk bile yap yani

sagol kaptan seni seviyorum
bende seni canim

amin canim ya amin o pisik nasil oluyor canim ya hassas bi cildi var sanirim rabbim acil sifa versin sen nasil oldun peki ? Ben de kutur kutur oksuruyorum yine gece uyuyamadim bile ;(

Gayet güzel canım spor da var seni kimse durduramaz artık
insallah ya cok sıkıldim artik bu durumdan ;(

Mislisse canim mrb annemi sormussun cok tsk ederim dusunmen icin
Annecigim suan tam duzelemedi biraz daha surecekmis felcligi.ama gececek dedi doktor..morali iyi..cok sukur..tekrardan cok tsk ederimmmmm..optummm
insallah en yakin surede kendini toparlar canin annen onlar bastaci rabbim baismizdan eksik etmesin insan anne olunca dah iyi anliyormus aslinda dimi

kızlar, evde bulunan küçük beden kıyafetleriniz var mı? yani içinizden hedef koyduğunuz, şunun mutlaka içine giricem dediğiniz kıyafetler var mı :)
acikcasi benim oyle 36 -38 beden kiyafetim yok suanda da 42 -44 giyiyorum hatta bi kac kiyafetimi daralttirdim en kucuk beden 42 var onunda icine giriyorum yani aslinda kucuk beden alsam mi:$

Günaydın kızlar
Gunaydin canim hadi bak bugun 2.gunumuz kaldi 8 gun bugun biraz harekt yapalim canim hadi eslik et bna

Hanımlar günaydınnn!! Leslie 5 mil zamanı şimdii
supersin canm masallah sen baya eriyosun ya

kızlar, evde bulunan küçük beden kıyafetleriniz var mı? yani içinizden hedef koyduğunuz, şunun mutlaka içine giricem dediğiniz kıyafetler var mı :)

benim var canım, kendime mini mini minnoş etekle bikini falan almıştım, şuan mini etek bir bacağıma tam oluyor

Selam kızlar, hastalık bir türlü peşimi bırakmıyor ya. 2017 başlangıcı bana böyle olmamalıydı. İşe yeni gelebildim anca kendimi topladım. Burun tıkalı, boğaz şişik, ateş 37,5 civarlarında seyrediyor. ama kendimi bugün taktir ettim.
akşama spora gideceğim. hazırladım.
menü: sabah 6.15te uyandım herzaman ki gibi.
sabah: çavdar ekmeğine tost, 1 haşlama yumurta, lor peyniri, maydanoz, 2 adet zeytin, light süt.
sonra geri uyudum işte.
ara (13:00te oldu bugün); 1 mandalina, 10 adet yer fıstığı.
öğlen: 80 gr, haşlama tavuk, kabak ve brokoli haşlama, 1 adet salatalık.
ara: 1 yeşil elma, 10 adet yer fıstığı yerim gene.
akşam: bugün bu öğünü pas geçeceğim.

Çok sağol canım Amin Rabbim bekleyen herkese şifa versin..

Amin canım sagolasin.
Mislisse bende iyi olamadım canım burun boğaz halsizlik hepsi var. Sende bol bol ıhlamur falan iç canım
Oksuruk icin bi cay buldum onu icecegim canim daha dogrusu bi kac cesidi var hepsini deniycem az once yaptim bi tane karabiber cayiymis onu ictim sonra elmali ihlamurlu karafilli zencefilli limonlu balli bi cay tarifi var onu yaptim źonu icicem aksama da siyah turplu zencefilli bi surup karisimi var onu hem ben hem kizima iciricem icim diisma cikti resmen oksure oksure bu nasil bisedir ya ;( ne bulursam deniycem valla

Canim cok gecmis olsun bu hastlik gecmedi bi turlu senden de rabbim yinede baska dert vermesin sende toparlarsin insallah en yakn zamanda

Canım ya bu hafta pek veremedim sanırım.şiş hissediyorum. Ama yine de sporu aksatmamaya çalışıyorum.bir nevi diğer haftaya yatırım

Çok geçmiş olsunn yine gayret etmek büyüm başarı canım.menün de iyi.akşam yemezsen eksiler çoğalır mutlaka..

Menüm şöyle
Sabah 7.00
1 bardak ceviz-su kürü

Kahvaltı 7.30
1 haş yum.1 havuç 1 yer elması.3kk keçi peyniri.1 dilim portakal.1 dilim muz.açık çay

Öğle 12.15
1 kepçe çorb.6 etli sarma.1 kase yoğurt.1 keçiboynuzu

Akşam 18.30
1 kepçe çorb.1 tabak kuzu yahni.1 kase salata
1 avuç kuruyemiş.açık çay

Su 2lt.
Spor 1 sa 10dk leslie 5 mil

Menüm belli vereyim
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahv: 1 kurabiye , 8 de 1 simit üzrine krem peynir

Öğle: 1 kase tarhana çorbası 1 tane k patlıcan d
2 dilim ekmek
Ara: 2 yulafli bisküvi 1 tane benimo (küçük)
Ara Türk kahvesi 1 dilim bitter (sanırım şekerim düştü)

Akşam18.00: bol salata ve 3 firinda köfte

Ara Bitki çayları türk kahvesi
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…