hosgeldin cnm hayirliugurlu olsn ins dugununz deBir kaç günlük aradan sonra tekrar aranızdayim.Kuzenimin düğünü vardı.düğün telaşesi ,misafirler, üzerine birde hastalık eklendi yoğunluktan ve yorgunluktan giremedim.dikkat etmeye çalışsamda menülerim düzensiz oldu. Spor da cuma gününden sonra yapamadım.ama hareketli geçirdim.bugünden itibaren menü vermeye ve spora devam.hepimiz için güzel bir hafta olur ınş.
insallh cnm insallh spor yaprken illaki sarkma olmuyordur sende peki catlamalara karsi birsey kullaniyor musun her ne kdr kg alirken catlak olussada verirken de bi o kadar olusuyo diye biliyorum ;( bu arada bise anlatim de gulun kiz hamileyken aktara gitmistim adam buyrun ne istemistiniz dedi bende catlaklar icin kreminiz var mi demistim halen gulerim bunacanım 58'i göreceğim. o bikiniyi giyeceğim bu yaz.
Bugün dönüyoruz yoldayız kızımı okula yetiştirmeye çalışıyoruz canım öğlenci benim kızım... eve gidince tartılırım ama ben hep sabah aç karnına tartılırım illa şimdi + çıkarım hoş verdiğimide düşünmüyorumtabiki olur cnm eve gelmedin sanirim ;(
Geçmiş olsun canım. Çok zor bi durum.yakin zamanda üst komşuma su bastı.çok uğraştılar parkelere varıncaya kadar degıstirdiler.tek teselli olunacak tarafı temiz su olması.diğerini düşünemiyorum.alla geçmiş etsin.beterinden muhafaza etsin.Slm kizlar iki gundur giremedim cunkuuuu iki gun once sabaha karsi 5 gibi oglum cisim geldi dedi kalktim wc ye gotururken ayak basmamla felaket basladi .evi su basti biz kisin misafir odasini kullaniyoruz cocuklarla hep birlikte ordayiz.yatak odasinin yanindaki ebeveyn banyosunun borusu patlamis gece tazzikten yatak odasi cocuk odasi ara hol mutfak salonun yarisi ve misafir odasinin halisi anlicaginiz esimle ben yikildik resmen evelsi gun 5 ten gece 12 ydi hâlâ ugrasiyorduk.kv de geldi saolsun onunda hışı cikti.bide cocuk odasini kullanmiyoruz diye hurclar vardi hepimizin yazlik kislik giymedigi ne varsa cocuklarin kendi esyalari hepsi islandi Allahtan temiz su yoksa evi komple at cope olurdu.dun aksama kadar makinede camasir yikandi .oldum resmen her yerim agriyor.bide cocuklar oyun zannediyor bizde suyla oynayalimmi diyorlar..tabii biz babayla siyiriyoruz..ve iste kizlar boyle suan ev normale dondu ..halilari postaladim yikamaciya camasirlar yikandi simdi toplayip ayiricam hepsini ...@kecigibi cnm cok gecmis olsun kendine iyi bak ..ben bi kendime geliyim ara sira girerim ..gorusmek uzere..
Iyiyim canım.yogunluktan canımın sıkılmasina fırsat kalmadı.yazmayi bi kaç gün aksattım.bugünden itibaren devam.Kizlar herkese musmutlu pazarlarrrr...Nasilsiniz bakalim? T tuana31 iyisindir insallah biraz moralin bozuktu sanirim .... @elizanelizan paylasim yapmiyorsun artik bizimle degilsin sanirim...
Çok güzel bi fark tebrikler canım.Günaydın kızlar acele vereyıim eşim gitmeden onun telinden fotomu
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 59.6
Fark-700gr
Canını sıkma canım.haftaya tüm gayretlerini toplu olarak tartıda görürsün ınş.Günaydın,
Kilo bildiriminde bulunayım,
Geçen Hafta: 85.1
Bu Hafta : 86.1
Fark +1 kilo
Aslında tüm hafta iyi gitti, neden 1 kilo artı oldu anlamadım. Cumartesi sabah 85 kiloydum. 2 günde +1.1 kilo
Haftasonu hem dengeli beslendim , hem çok hareketliydim. 3 değişik grup misafir ağırladım.
Çok iyi canım.artık 50lere çok yaklaşmişsın tebriklerGunaydin kizlarrrrr...
Gecen hafta 61.7
Bu haftaaaaa 60.9
Faaarrrk -800
Canım kızına çok geçmiş olsun.çok çok iyi vermişsin kaptan.bu haftanın şampiyonu belli oldu desene.tebriklerkizlar gunaydin nerelerdesiniz kg bilidirmi yapmayanlaarr hu hu size diyorum..
bugun hic yatmadim diyeblirm temkinliydim uyuya kalmisim bi kalktim kzim ates icinde hemn dus aldirdim bide ates dusurucu verdim ama icim rahat etmedi acile gittik sabah cok sukur bisey vermedi ama boynu bogazi yaniyordu resmen 3 gun icinde veya sonunda atesi cok yukselirse tekrar gel dedi eve donduk Cok sukur iyiyiz temkinli ilerliyecegiz insalhh...Daha kahvalti bile yapmadim evlat hasta olunca herseyden vazgeciyo insanve belim agriyor inanilmaz bi sekilde ;(
kg bildirmime gelince arkadaslr sabah evden cikmadancok susamistim 3 bardaga yakin su ictim ve gelince tartildim oyuzden 200 gr daha duselim motivem yerime gelein olur mu?.Bu haftaki rahatsizlgmdan dolayi eksideyim baya cok sevindim artik onumuzdeki hafta 7 li rkamlara dusecegim insallah
soyleki gecen hafta :82.4 elveda sana artik bidaha gormek istemeyecgim rakam
bu hafta :81.2 ciktim - 200 daha 81.0 diyelim
fark :-1400 gr ( ki stresten sanirim kendimi sis hiseettigm halde -1400 sis olmasam 79 u gorurudm herhaldeneyse saglik olsun haftaya insallah 79 u gorecegim ve sonra 78 77 75 70 diye gidecek bu olma olasica yaglar...
iyiki varsiniz can yoldaslarim
-500 Çok iyi canım.menüde güzel.böreğide çok yememişsin arada olur.Mislisse
Geçen hafta 91,500
Bugün 91,000
Sonunda kilo vermeye tekrar başladımmı ne
menü:
sabah: 1 adet ıspanaklı gül böreği (dün bi yere davetliydim severim, 1 tane aşırdım, çok küçüktü zaten büyüklerden değildi ), çavdar ekmeğine tost, salatalık
ara: 1 salatalık, yeşilçay
öğlen: 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 adet ızgara köfte, 3 köfte kadar ızgara bonfile
ara: yeşil elma, 10 adet yer fıstığı
akşam: salatalık, domates, yeşillikli salata 5 yemek kaşığı kadar, 3 adet köfte ızgara ve 2 köfte kadar bonfile ızgara
sonra sporrrrrr..
not: etlerde fazla kalıyordu dedim ben alırım valla spor yapıyorum protein lazım.
canım şuan zaten mevcut çatlaklarım var. zayıflayınca hepsinin hal çaresine bakılırmış. kimi çatlak geçebilirmiş. kimisi opereasyon gerektireirmiş. bazı güzel kremler var. paketi 130 lira falanmış sanırım. önce bi ideal kiloma düşseyimde çatlakları şimdilik ben düşünmüyorum açıckasıinsallh cnm insallh spor yaprken illaki sarkma olmuyordur sende peki catlamalara karsi birsey kullaniyor musun her ne kdr kg alirken catlak olussada verirken de bi o kadar olusuyo diye biliyorum ;( bu arada bise anlatim de gulun kiz hamileyken aktara gitmistim adam buyrun ne istemistiniz dedi bende catlaklar icin kreminiz var mi demistim halen gulerim buna
canım geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın. benim evime lağım basmıştı. sil baştan yaptım herşeyimi. bir dahada ant içtim zeminde oturmam diye.Slm kizlar iki gundur giremedim cunkuuuu iki gun once sabaha karsi 5 gibi oglum cisim geldi dedi kalktim wc ye gotururken ayak basmamla felaket basladi .evi su basti biz kisin misafir odasini kullaniyoruz cocuklarla hep birlikte ordayiz.yatak odasinin yanindaki ebeveyn banyosunun borusu patlamis gece tazzikten yatak odasi cocuk odasi ara hol mutfak salonun yarisi ve misafir odasinin halisi anlicaginiz esimle ben yikildik resmen evelsi gun 5 ten gece 12 ydi hâlâ ugrasiyorduk.kv de geldi saolsun onunda hışı cikti.bide cocuk odasini kullanmiyoruz diye hurclar vardi hepimizin yazlik kislik giymedigi ne varsa cocuklarin kendi esyalari hepsi islandi Allahtan temiz su yoksa evi komple at cope olurdu.dun aksama kadar makinede camasir yikandi .oldum resmen her yerim agriyor.bide cocuklar oyun zannediyor bizde suyla oynayalimmi diyorlar..tabii biz babayla siyiriyoruz..ve iste kizlar boyle suan ev normale dondu ..halilari postaladim yikamaciya camasirlar yikandi simdi toplayip ayiricam hepsini ...@kecigibi cnm cok gecmis olsun kendine iyi bak ..ben bi kendime geliyim ara sira girerim ..gorusmek uzere..
Saol canim benim yaa...Ooofff lagam miii ben ölürdüm heralde..uzun bir suredir detayli temizlik yapamiyordum bahane oldu sanki ev yikandi:)))heryer duzene girdi esim diyooo iyimisss 6 ayda bir evi su basmali baksana ev duzene girdiicanım geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın. benim evime lağım basmıştı. sil baştan yaptım herşeyimi. bir dahada ant içtim zeminde oturmam diye.
İlk hedefim 60ti aslinda yeterli ama tekrar 60i geçmemek için 55e dussem harika olur bir kaç kiloda alıp versem 60in altında olmak istiyoruminsallh bakim dha once hazirlandm sayilir hatri sayilir sekilde...
amin ins...kg bildirimi yapmamissin cnm ...
ohh ohh masallh nazar drgmesin hedefin kac artik ?
yedigin bisey odem yapms olabilir cnm sorun etme haftaya daha iyi olur ins.
Tebrik ederim canımMislisse
Geçen hafta 91,500
Bugün 91,000
Sonunda kilo vermeye tekrar başladımmı ne
menü:
sabah: 1 adet ıspanaklı gül böreği (dün bi yere davetliydim severim, 1 tane aşırdım, çok küçüktü zaten büyüklerden değildi ), çavdar ekmeğine tost, salatalık
ara: 1 salatalık, yeşilçay
öğlen: 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 adet ızgara köfte, 3 köfte kadar ızgara bonfile
ara: yeşil elma, 10 adet yer fıstığı
akşam: salatalık, domates, yeşillikli salata 5 yemek kaşığı kadar, 3 adet köfte ızgara ve 2 köfte kadar bonfile ızgara
sonra sporrrrrr..
not: etlerde fazla kalıyordu dedim ben alırım valla spor yapıyorum protein lazım.
Öncelik le geçmiş olsun yavruna inşallah kısa sürede iyileşir.cook güzel vermissin inşallah böyle devam tebrik ederim.kizlar gunaydin nerelerdesiniz kg bilidirmi yapmayanlaarr hu hu size diyorum..
bugun hic yatmadim diyeblirm temkinliydim uyuya kalmisim bi kalktim kzim ates icinde hemn dus aldirdim bide ates dusurucu verdim ama icim rahat etmedi acile gittik sabah cok sukur bisey vermedi ama boynu bogazi yaniyordu resmen 3 gun icinde veya sonunda atesi cok yukselirse tekrar gel dedi eve donduk Cok sukur iyiyiz temkinli ilerliyecegiz insalhh...Daha kahvalti bile yapmadim evlat hasta olunca herseyden vazgeciyo insanve belim agriyor inanilmaz bi sekilde ;(
kg bildirmime gelince arkadaslr sabah evden cikmadancok susamistim 3 bardaga yakin su ictim ve gelince tartildim oyuzden 200 gr daha duselim motivem yerime gelein olur mu?.Bu haftaki rahatsizlgmdan dolayi eksideyim baya cok sevindim artik onumuzdeki hafta 7 li rkamlara dusecegim insallah
fark :-1400 gr ( ki stresten sanirim kendimi sis hiseettigm halde -1400 sis olmasam 79 u gorurudm herhaldeneyse saglik olsun haftaya insallah 79 u gorecegim ve sonra 78 77 75 70 diye gidecek bu olma olasica yaglar...
Ooo rakibem iyi gidiyorsun 59a yaklaştın sende. ilk gülen de ben oldum dimiiGunaydin kizlarrrrr...
Gecen hafta 61.7
Bu haftaaaaa 60.9
Faaarrrk -800
Canım muhtemelen ödem dir önümüzdeki hafta fazlasıyla verirsinGünaydın,
Fark +1 kilo
Aslında tüm hafta iyi gitti, neden 1 kilo artı oldu anlamadım. Cumartesi sabah 85 kiloydum. 2 günde +1.1 kilo
Haftasonu hem dengeli beslendim , hem çok hareketliydim. 3 değişik grup misafir ağırladım.
ahahah sağol canım aldım bolca valla
Günaydın kızlar acele vereyıim eşim gitmeden onun telinden fotomu
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 59.6
Fark-700gr
Günaydın,
Fark +1 kilo
Gunaydin kizlarrrrr...
Gecen hafta 61.7
Bu haftaaaaa 60.9
Faaarrrk -800
kizlar gunaydin nerelerdesiniz kg bilidirmi yapmayanlaarr hu hu size diyorum..
Kilo veren güzel hanımlar hepinizi tebrik ediyorum. Daim olsun devamı gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?