2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

hosgeldin cnm hayirliugurlu olsn ins dugununz de hadi bakalm hepimizin de asilmasi lazim artikin kim tutar bizi dimi ? ahh ahh su hastaliklar su misafirlikler olmasa daha guzel olacak ta neyse saglik olsun

canım 58'i göreceğim. o bikiniyi giyeceğim bu yaz.
insallh cnm insallh spor yaprken illaki sarkma olmuyordur sende peki catlamalara karsi birsey kullaniyor musun her ne kdr kg alirken catlak olussada verirken de bi o kadar olusuyo diye biliyorum ;( bu arada bise anlatim de gulun kiz hamileyken aktara gitmistim adam buyrun ne istemistiniz dedi bende catlaklar icin kreminiz var mi demistim halen gulerim buna

tabiki olur cnm eve gelmedin sanirim ;(
Bugün dönüyoruz yoldayız kızımı okula yetiştirmeye çalışıyoruz canım öğlenci benim kızım... eve gidince tartılırım ama ben hep sabah aç karnına tartılırım illa şimdi + çıkarım hoş verdiğimide düşünmüyorum

Geçmiş olsun canım. Çok zor bi durum.yakin zamanda üst komşuma su bastı.çok uğraştılar parkelere varıncaya kadar degıstirdiler.tek teselli olunacak tarafı temiz su olması.diğerini düşünemiyorum.alla geçmiş etsin.beterinden muhafaza etsin.

Kizlar herkese musmutlu pazarlarrrr...Nasilsiniz bakalim? T tuana31 iyisindir insallah biraz moralin bozuktu sanirim .... @elizanelizan paylasim yapmiyorsun artik bizimle degilsin sanirim...
Iyiyim canım.yogunluktan canımın sıkılmasina fırsat kalmadı.yazmayi bi kaç gün aksattım.bugünden itibaren devam.

Günaydın kızlar acele vereyıim eşim gitmeden onun telinden fotomu
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 59.6
Fark-700gr
Çok güzel bi fark tebrikler canım.

Canını sıkma canım.haftaya tüm gayretlerini toplu olarak tartıda görürsün ınş.

Gunaydin kizlarrrrr...
Gecen hafta 61.7
Bu haftaaaaa 60.9
Faaarrrk -800
Çok iyi canım.artık 50lere çok yaklaşmişsın tebrikler

Canım kızına çok geçmiş olsun.çok çok iyi vermişsin kaptan.bu haftanın şampiyonu belli oldu desene.tebrikler
-500 Çok iyi canım.menüde güzel.böreğide çok yememişsin arada olur.

canım şuan zaten mevcut çatlaklarım var. zayıflayınca hepsinin hal çaresine bakılırmış. kimi çatlak geçebilirmiş. kimisi opereasyon gerektireirmiş. bazı güzel kremler var. paketi 130 lira falanmış sanırım. önce bi ideal kiloma düşseyimde çatlakları şimdilik ben düşünmüyorum açıckası

canım geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın. benim evime lağım basmıştı. sil baştan yaptım herşeyimi. bir dahada ant içtim zeminde oturmam diye.

canım geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın. benim evime lağım basmıştı. sil baştan yaptım herşeyimi. bir dahada ant içtim zeminde oturmam diye.
Saol canim benim yaa...Ooofff lagam miii ben ölürdüm heralde..uzun bir suredir detayli temizlik yapamiyordum bahane oldu sanki ev yikandi:)))heryer duzene girdi esim diyooo iyimisss 6 ayda bir evi su basmali baksana ev duzene girdiidiyee

insallh bakim dha once hazirlandm sayilir hatri sayilir sekilde...

amin ins...kg bildirimi yapmamissin cnm ...

ohh ohh masallh nazar drgmesin hedefin kac artik ?

yedigin bisey odem yapms olabilir cnm sorun etme haftaya daha iyi olur ins.
İlk hedefim 60ti aslinda yeterli ama tekrar 60i geçmemek için 55e dussem harika olur bir kaç kiloda alıp versem 60in altında olmak istiyorum

Tebrik ederim canım

Öncelik le geçmiş olsun yavruna inşallah kısa sürede iyileşir.cook güzel vermissin inşallah böyle devam tebrik ederim.

Canım muhtemelen ödem dir önümüzdeki hafta fazlasıyla verirsin

Kızlar maşallah size ne güzel kilolar verilmiş herkesi tebrik ederim
Mislisse Y yagmur7968 T tuana31 @selin01 @kecigib ı hepiniz süpersiniz.
Vilma 37 canım takılma eminim yorgunluk etki etmiştir. Belki su içmeyi ihmal ettiysen o da etkilemis olabilir canım.

Günaydın kızlar acele vereyıim eşim gitmeden onun telinden fotomu
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 59.6
Fark-700gr

Gunaydin kizlarrrrr...
Gecen hafta 61.7
Bu haftaaaaa 60.9
Faaarrrk -800

Geçen haftaki:76.4
Güncel:76.1
Fark:-300
Artı bekliyordum.bunada şükür.
Mislisse
Kilo veren güzel hanımlar hepinizi tebrik ediyorum. Daim olsun devamı gelsin inşallah
Vilma 37 canım mutlaka bir yerde bir şeyler eksik ya da yanlış yapıyorsun.yoksa menülerinde zararlı bişeyde olmuyor.sistemini gözden geçir derim.ama moral bozmak yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…