2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım zümrem aynı kilodayızzz çok iyi yaa seni yakaladım.bu azimle devammm
Sabah oğlandı yemekti spordu derken bildirim yapamadım.
5 milimi de yaptım ama arada

Geçen Hafta: 66.6
Bu Hafta:65.7
Fark: -900 gr

Ayyyyyy kızlar ben bile şok oldum ama sporun karşılığı diyorum çok mutluyumm
Ay valla harikasın canım süper gidiyorsun. Şimdi tam zumreyiz:) sen bu hızla beni geçersin bile maşallah sana Ben biraz yavaş veriyirum

Ay valla harikasın canım süper gidiyorsun. Şimdi tam zumreyiz:) sen bu hızla beni geçersin bile maşallah sana Ben biraz yavaş veriyirum
Canımm sağol.birlikte verelim ve kurtulalım artık.şu an bile fit olduğumu hissediyorum.sen uzunsun daha da fitsindir eminim

Ooo rakibem iyi gidiyorsun 59a yaklaştın sende. ilk gülen de ben oldum dimiisaka bir yana senin boyunda var canım su kilo bile yeter bence sana
Heee yaaa beni gectinnnn ...ama tam arkandayim heran yanina gelebilirim:))tebrik ederim seni canim..aslinda 60 kilo ideal ama seninde dedigin gibi 2 3 kilo eksik olmaliyiz ki rahat rahat yedigimizde spor yapamadigimiz zamanlarda bizi kontrol altinda tutabilsin..cunku ben bir hafta dikkat etmiyim 3 kilo alirim..acayip kilo almaya musait oldum..vucut belli bir kiloya ulastiginda tekrardan kilo almasi kolaylasiyormus..sabitlemem icin en az bir sene sporu ve duzgun beslenmeyi birakmamamiz lazim canim...

Canımm sağol.birlikte verelim ve kurtulalım artık.şu an bile fit olduğumu hissediyorum.sen uzunsun daha da fitsindir eminim
Sagolasin canim benim. Kesinlikle canim ya çok Çok çok istiyorum kiloların gitmesini. bu hafta spor da yapacam bakalım. Ama regl allaha şükür beni artiyla çıkarmadı. Seni de aynı şekilde canım maşallah

anladim canm ben de catlagin olusmamasi icin dikkat etmek gerektigini olusan catlaga care yok diye biliyodum operasyon disinda tabi sen bilirsin isini canim

canım geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın. benim evime lağım basmıştı. sil baştan yaptım herşeyimi. bir dahada ant içtim zeminde oturmam diye.
ayy ne kotu bi durum ya ;( tek mi oturuyosun bu arada ?

Mislisse cok gecmis olsun canim..ayricada cok tebrik ederim cok guzel kilo vermissin...artik devami gelir..vede tesekkur ederim..haftaya insallah 59 kusur hedef:))
bendd tesekkur ederim canim bu dudeydim 78 e fln o zmn gor sen beni

Saol canim benim yaa...Ooofff lagam miii ben ölürdüm heralde..uzun bir suredir detayli temizlik yapamiyordum bahane oldu sanki ev yikandi:)))heryer duzene girdi esim diyooo iyimisss 6 ayda bir evi su basmali baksana ev duzene girdiidiyee

İlk hedefim 60ti aslinda yeterli ama tekrar 60i geçmemek için 55e dussem harika olur bir kaç kiloda alıp versem 60in altında olmak istiyorum
bencede gayet mantikli oynama payi olsun dimi 55 e dustun mesela 3 kg aldin hopp geri ver 55 ne guzel ya ben 60 a dussem yeter de artar bile

Kilo bildirimim
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 65.7
Fark _200 Mislisse
çok şükür diyorum tekrar 66 görme korkusu vardı bende :)
Eki Görüntüle 1953150
cok guzel cnm tebrik ederim bu hafta sende stresliydin hastaliktan cok iyi ona gore

Sabah oğlandı yemekti spordu derken bildirim yapamadım.
5 milimi de yaptım ama arada

Geçen Hafta: 66.6
Bu Hafta:65.7
Fark: -900 gr

Ayyyyyy kızlar ben bile şok oldum ama sporun karşılığı diyorum çok mutluyumm
masallah sana tebrik ederim eriyon kiz resmen cani gonulden tebrik ederim

Sagolasin canim benim. Kesinlikle canim ya çok Çok çok istiyorum kiloların gitmesini. bu hafta spor da yapacam bakalım. Ama regl allaha şükür beni artiyla çıkarmadı. Seni de aynı şekilde canım maşallah
Yap tabii sporunu canım.artık regl de etkilemiyor bizi metabolizmalarmz alıştı sanırım..şanslıyız.dileyen herkese nasip olsun

Menümü vereyim hemen
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.1 havuç ve yer elması.2 yk tulum peyn.10 zeytin
1 dilim muz ve port.

Öğle 12.30
1 kase İşkembe çorb.2 yk kıymalı pırasa.1 kase salata

Akşam 18.30
1 kepçe işkembe çorb.1 lahana sarması.2 yk kereviz sal.
2 yk kıym pırasa yemeği
Çay ve yanında elma kurusu-karışık kuruym.
Spor 1 sa 10dk leslie 5mil
Su 2lt.
Bitki çayı 2 kupa

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı biraz k üzüm
Öğle 12.30: 1.5 yum omlet kk peynir
2 dilim ekmek 2 çay k kaymak
7 zeytin çay
Ara dibek kahvesi 2 dilim bitter

Akşam 17.30: 1 kepçe çorba
2 servis susuz taze fasulye
Salata 3 kaşık yoğurt

Ara tarçınlı süt 2 ceviz içi
Bitki çayları 3 litreye yakın su

Spor 35 dakika( step spuat mekik jumping Jack)

Kusursuz menü canım. afiyet şifa olsun zümrem

Menü spor çok iyi canım.harikasın

Menuu geliyorrherkeste ölüyordu meraktan selin acaba bugun ne yedi diyeee
Simdi sabah 1 dilim sucuklu kasarli tost cok kucuk boy...1 tabak ceri domates...2 salatalik...zeytin...1 bardak cay...
Oglen acikmadim...
Ara ogunde yemedim..
Aksamda yemedim desemde inanmayin patates yahnisi 1 kepce domatesli sebzeli bulgur pilavi 5 kasik 1 kase yogurt ..ekmek no...
Su ictim icebildigim kadar heralde 10 bardak vardir
Sporda sabah yarim saat plates oglen yine plates lastigiyle bacak kol karin calistim..
Guya aksam lesi yok o kopek cinsiydi ,leslie lesliee yapacaktim ,cocuklarla yag satarim bal satarim, yok saklambac, yok balon yakalamaca , yok tas kagit makas oynamaktan nallari diktim yaniii...yarin insallah...opuyorum kizlar sizii
Yarin 14 subat sevgililer gunu hepinizin sevgililer gununu kutlarim...sevgilisi olmayan varsa uzulmesin olur elbet birgun...iyi geceler guzellerim benim..

Bugünkü menüm sabah ılık su
Saat 10:00 bir yumurta tavada bol tereyağlı,bir kk peynir, 3zeyytin,bir salam,1kk helva, şekersiz çay, 1dilim ekmek.
ARA bir kase kabuklu fıstık
Yeşil çay , yarım elma
16:00 yarım kase çorba,bir tabak etli sebze , 5kasik bulgur pilavı,bir çatal revani
5 hurma
Yeşil çay
20:00bir kaşık pirinç pilavı, yarım tabak. Nohu t yemeği, bol salata.
Su an canım müthiş kahve ve çikolata istiyor
Su yarım litre
Spor mekik ,bacak ,kol kalça hareketleri.100e yakın ip.

herzmnki gibi ornek olmasi grekn bir menu afiyet bal sekr olsn cnm

super menu afiyet olsun cnm

guzel menu afiyet olsn cnm benm seninde sevgililer gunun kutlu olsun simdiden
guzel menu cnm afyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…