Canım menün gayet iyi..maşallah.seninde sevg.günn kutlu olsunMenuu geliyorrherkeste ölüyordu meraktan selin acaba bugun ne yedi diyeee
Simdi sabah 1 dilim sucuklu kasarli tost cok kucuk boy...1 tabak ceri domates...2 salatalik...zeytin...1 bardak cay...
Oglen acikmadim...
Ara ogunde yemedim..
Aksamda yemedim desemde inanmayin patates yahnisi 1 kepce domatesli sebzeli bulgur pilavi 5 kasik 1 kase yogurt ..ekmek no...
Su ictim icebildigim kadar heralde 10 bardak vardir
Sporda sabah yarim saat plates oglen yine plates lastigiyle bacak kol karin calistim..
Guya aksam lesi yok o kopek cinsiydi ,leslie lesliee yapacaktim ,cocuklarla yag satarim bal satarim, yok saklambac, yok balon yakalamaca , yok tas kagit makas oynamaktan nallari diktim yaniii...yarin insallah...opuyorum kizlar sizii
Yarin 14 subat sevgililer gunuhepinizin sevgililer gununu kutlarim...sevgilisi olmayan varsa uzulmesin olur elbet birgun...iyi geceler guzellerim benim..
Teşekkürler canımm :)
Spor da güzel menü de bravo canım..gün için de tatlı tükettiğin için canın çikolata istemiştir bence.tatlıyı 1 öğünde tükwt sadece cnm..tabii pirinç ve bulg.pilavı da şeker unutmaBugünkü menüm sabah ılık su
Saat 10:00 bir yumurta tavada bol tereyağlı,bir kk peynir, 3zeyytin,bir salam,1kk helva, şekersiz çay, 1dilim ekmek.
ARA bir kase kabuklu fıstık
Yeşil çay , yarım elma
16:00 yarım kase çorba,bir tabak etli sebze , 5kasik bulgur pilavı,bir çatal revani
5 hurma
Yeşil çay
20:00bir kaşık pirinç pilavı, yarım tabak. Nohu t yemeği, bol salata.
Su an canım müthiş kahve ve çikolata istiyor
Su yarım litre
Spor mekik ,bacak ,kol kalça hareketleri.100e yakın ip.
Canım çok az yemişsin.kesin eksi olarak dönmüştür sana.bide spor olsaydı...ohhh tadından yenmezdiBende menümü vereyim
Kahvalti:
7.00 muz
Öğlen:
13.30
1tabak zeytinyağlı patlıcan
1dilim ekmek
Ara:
1madensuyu
Akşam:
19.00 1tabak et sote
5 adet kaşarlı mantar
2marula sarılı çiğ köfte
Türk kahvesi 1avuç çiğ kuruyemiş
2litre su
Spor yok
Geçen haftaki kg kaçtı canım? Allah kolaylım versin annelik zorKizlar con yogunum bu ara sizi takip ederim ama giremiyorum iki kizimunda dersleri cok kysuruma bakmayin ama kilo bildirimi yapim 94.0Mislisse
Ayyy ne güldüm ne güldüm.dolapta yarım limon tutan hatun ben oluyorummGünaydın elektrik süpürgesi fişten çıkınca "hayda elektrikler tamda şimdi mi gitti diyip sadece fiişin çıktığını görünce sevinen deliler"
Günaydın toz aldığı yerlere bakıp teftiş eden toz olmadığını görünce sevinen ev hanımları
Günaydın ocağın altı açık yemek pişiyor sanıp kontrol etmek içn gittiğinde hiç bir şeyin pişmediğini gören kadınlar
Günaydın dolabında sürekli yarım limon tutan tutumlu kızlar
hepinize günaydın
menü;
sabah: 1 adet salatalık, çavdar ekmeğine tost, biraz beyaz peynir, biraz zeytin, çay
ara: yeşil çay 2 adet salatalık
öğlen: 6 çorba kaşığı bezelye yemeği, 3 çorba kaşığı zeyinyağlı pırasa, 2 çorba kaşığı amerikan salatası, salatalık
ara: 10 adet yer fıstığı, çay
akşam: bi arkadaşıma davetliyim ne yemek var bilmiyorum
Günaydın canım.dijital tartı olmayonca zor oluyor kestirmek.ama bnce regldendir.şişkinliğin vardırMislisse
Geçen hafta:85
Bu hafta:85.5
Ne altının üstünde nede beşin üstünde canım ortada olunca böyle yazdım kızlar dün regl oldum belki ondan artı çıkmışımdır
Umarım canım öyledir haftaya net belli olurCanım menün gayet iyi..maşallah.seninde sevg.günn kutlu olsun
Teşekkürler canımm :)
Spor da güzel menü de bravo canım..gün için de tatlı tükettiğin için canın çikolata istemiştir bence.tatlıyı 1 öğünde tükwt sadece cnm..tabii pirinç ve bulg.pilavı da şeker unutma
Canım çok az yemişsin.kesin eksi olarak dönmüştür sana.bide spor olsaydı...ohhh tadından yenmezdi
Geçen haftaki kg kaçtı canım? Allah kolaylım versin annelik zor
Ayyy ne güldüm ne güldüm.dolapta yarım limon tutan hatun ben oluyorumm
Menü güzelllll afiyetler olsun..
Günaydın canım.dijital tartı olmayonca zor oluyor kestirmek.ama bnce regldendir.şişkinliğin vardır
Ya içimi açıyorsun her sabah sporunla canımHanımlar merhaba!!! Leslie 5 mil 1sa10dk yapıldu.şimdi yeşil çay zamanıııharika bir gün olsunnn hepimize
Afiyet olsun canım yaksın yağlarınıHanımlar merhaba!!! Leslie 5 mil 1sa10dk yapıldu.şimdi yeşil çay zamanıııharika bir gün olsunnn hepimize
Ya nerden aklına gelir bu sözler gülmekten öldümGünaydın elektrik süpürgesi fişten çıkınca "hayda elektrikler tamda şimdi mi gitti diyip sadece fiişin çıktığını görünce sevinen deliler"
Günaydın toz aldığı yerlere bakıp teftiş eden toz olmadığını görünce sevinen ev hanımları
Günaydın ocağın altı açık yemek pişiyor sanıp kontrol etmek içn gittiğinde hiç bir şeyin pişmediğini gören kadınlar
hepinize günaydın
menü;
sabah: 1 adet salatalık, çavdar ekmeğine tost, biraz beyaz peynir, biraz zeytin, çay
öğlen: 6 çorba kaşığı bezelye yemeği, 3 çorba kaşığı zeyinyağlı pırasa, 2 çorba kaşığı amerikan salatası, salatalık
Tebrikler canım sanırım 1kilo daha gitmişKizlar con yogunum bu ara sizi takip ederim ama giremiyorum iki kizimunda dersleri cok kysuruma bakmayin ama kilo bildirimi yapim 94.0Mislisse
Kimin zümresi maşallah sanaHanımlar merhaba!!! Leslie 5 mil 1sa10dk yapıldu.şimdi yeşil çay zamanıııharika bir gün olsunnn hepimize
Haftaya baya bir eksilirsin canım.bana da öyle oluyordu regl dönemi.sıkma canınıUmarım canım öyledir haftaya net belli olur
Sağol canımcım.başka vaktim olmuyor.yapayım çıksın aradan diyorum.bide alışkanlık oldu sanırım :)Ya içimi açıyorsun her sabah sporunla canım
Zümrecimmmmmm teşekkürler canım.sende akşam yazarsın destan gibi yaptığın egzersizleriKimin zümresi maşallah sana
menun cok guzelmis cnm afiyet olsunBende menümü vereyim
Kahvalti:
7.00 muz
Öğlen:
13.30
1tabak zeytinyağlı patlıcan
1dilim ekmek
Ara:
1madensuyu
Akşam:
19.00 1tabak et sote
5 adet kaşarlı mantar
2marula sarılı çiğ köfte
Türk kahvesi 1avuç çiğ kuruyemiş
2litre su
Spor yok
tmm cnm sorun degil zor hem calisip hem cocuk hem ev hem is allh yarfimcn olsun insallh...Kizlar con yogunum bu ara sizi takip ederim ama giremiyorum iki kizimunda dersleri cok kysuruma bakmayin ama kilo bildirimi yapim 94.0Mislisse
kiz usenmeyip nssil yaziyosun bunlari iyilesmisin artik belli masallh sanaGünaydın elektrik süpürgesi fişten çıkınca "hayda elektrikler tamda şimdi mi gitti diyip sadece fiişin çıktığını görünce sevinen deliler"
hepinize günaydın
menü;
gunaydin cnmGünaydın kızlar
olanilir cnm bozma moralini hadi bu hafta en az eksi 1 gormek icin cabala 4 gunu 40 dk lk yuruyus yap bak bu hafta 79 u gorursem artik yetisemezsin bana he soyliyimMislisse
Geçen hafta:85
Bu hafta:85.5
Ne altının üstünde nede beşin üstünde canım ortada olunca böyle yazdım kızlar dün regl oldum belki ondan artı çıkmışımdır
ohh mis afiyet olsun yarasin sporun erisin yaglar ....Hanımlar merhaba!!! Leslie 5 mil 1sa10dk yapıldu.şimdi yeşil çay zamanıııharika bir gün olsunnn hepimize
aynen utaniyorum ben kendi adima bgunlerdr hastayim yine yoksa yapicam daYa içimi açıyorsun her sabah sporunla canım
biyle aliskanliga can kurban kizSağol canımcım.başka vaktim olmuyor.yapayım çıksın aradan diyorum.bide alışkanlık oldu sanırım :)
bizde sana tesekku ederiz en azindan ornek menun ve sporunla azimlendiriyosun bizleritevafuk55 @selin01 @JoleYa Pamik kızlar tabloyu inceledim de siz boyunuza göre ideal kilodasınızZ.artık ne verirseniz yanınıza kar.süper bişey ya tebrik ediyorum sizi.
Bu arada bende gruba katıldığımda 70.7 ydim şimdi 65.7 yim.tammmm 5 kg gitmiş.çok teşekkür ederim hepinize.kızlara nasıl yazarım diyerek yemediğim her kurabiye kek pasta ve patates kızartması kadar teşekkür ederimm
Seninde az kaldı canım ama o yaptığın sporla gayet ideal göründüğüne eminim. Son 5 kilo kuzum hadi bakalımtevafuk55 @selin01 @JoleYa Pamik kızlar tabloyu inceledim de siz boyunuza göre ideal kilodasınızZ.artık ne verirseniz yanınıza kar.süper bişey ya tebrik ediyorum sizi.
Bu arada bende gruba katıldığımda 70.7 ydim şimdi 65.7 yim.tammmm 5 kg gitmiş.çok teşekkür ederim hepinize.kızlara nasıl yazarım diyerek yemediğim her kurabiye kek pasta ve patates kızartması kadar teşekkür ederimm
Ay canım benim çok çok geçmiş gitmiş olsun inş. Bizim bitti sayılır ama çok su içtim birde bitki çayı sende öyle dene bakalım.. prenses de biran önce iyi olsun inşallah evlatlar hasta olunca anneler kendilerini hiç önemsemiyor zaten.. Rabbim şifa versin canım ikinize de...kizlar gunaydin nasilsiniz?
ben hastayim yineanali kizli yatiyoz oyle heryerim agriyor dayk yemis gibiyim kizmnda hic hali yok oyle yatiyo insallh tez zmnda iyilesiriz ... Niye boyle oluyoruz anlamadm ya ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?