- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Canım 59 a dustugume inanamıyorum zayıflamak bana uzaktı iradesizligim yüzünden sizlerin sayesinde kendimi bırakmadım hedefe ulaştım cook şükür hepinizi seviyorumCanım afiyet olsun..sen baya kilo ve r din.59 ne demek yazayıflayınca daha çok acıkıyor insan.menünde ona göre olmuş.amaaa cısssları azalt tatlım.albeni çikolata fln
Canım 59 a dustugume inanamıyorum zayıflamak bana uzaktı iradesizligim yüzünden sizlerin sayesinde kendimi bırakmadım hedefe ulaştım cook şükür hepinizi seviyorum
cok guzel canim tebrik ederim seni 59 lu rakamlara az kaldi artikGunaydin kizlarrrrr...
Gecen hafta 61.7
Bu haftaaaaa 60.9
Faaarrrk -800
insallh bakim dha once hazirlandm sayilir hatri sayilir sekilde...Mislisse bence çok geç değil hele de önceden hazirlanmisligin varsa geçen sene falan. Daha çabuk hatırlayıp fayda sağlayabilirsin.
amin ins...kg bildirimi yapmamissin cnm ...Hanımlar günaydınnn!
Pazartesi sendromu bize hiiiç uğramasın inş
ohh ohh masallh nazar drgmesin hedefin kac artik ?Günaydın kızlar acele vereyıim eşim gitmeden onun telinden fotomu
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 59.6
Fark-700gr
yedigin bisey odem yapms olabilir cnm sorun etme haftaya daha iyi olur ins.Günaydın,
Kilo bildiriminde bulunayım,
Geçen Hafta: 85.1
Bu Hafta : 86.1
Fark +1 kilo
Aslında tüm hafta iyi gitti, neden 1 kilo artı oldu anlamadım. Cumartesi sabah 85 kiloydum. 2 günde +1.1 kilo
Haftasonu hem dengeli beslendim , hem çok hareketliydim. 3 değişik grup misafir ağırladım.
cok guzel cnm cani gonulden tebrik ederim seni yaparsn bu azimle insallh 70 i de gorursun 60 i da insallh..Mislisse
Geçen hafta 91,500
Bugün 91,000
Sonunda kilo vermeye tekrar başladımmı ne
menü:
sabah: 1 adet ıspanaklı gül böreği (dün bi yere davetliydim severim, 1 tane aşırdım, çok küçüktü zaten büyüklerden değildi ), çavdar ekmeğine tost, salatalık
ara: 1 salatalık, yeşilçay
öğlen: 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 adet ızgara köfte, 3 köfte kadar ızgara bonfile
ara: yeşil elma, 10 adet yer fıstığı
akşam: salatalık, domates, yeşillikli salata 5 yemek kaşığı kadar, 3 adet köfte ızgara ve 2 köfte kadar bonfile ızgara
sonra sporrrrrr..
not: etlerde fazla kalıyordu dedim ben alırım valla spor yapıyorum protein lazım.
canım 58'i göreceğim. o bikiniyi giyeceğim bu yaz.cok guzel cnm cani gonulden tebrik ederim seni yaparsn bu azimle insallh 70 i de gorursun 60 i da insallh..
Çok şükür yaramazlık yok.tatli telaşeler.tekrar aranızdayim canım.
Benim dudagımda korkunç.biraz ateşim var gibiydi.ateştenmi strestenmi bilemedim.gecmis olsun.Günaydın mutlu huzurlu pazarlar canlarım
Benim hastalık dudagimdan burnumdan yara olarak patladı. Çok çirkinim şu an cokkk
Fit ama çirkin
tabiki olur cnm eve gelmedin sanirim ;(Mislisse canım olurmu???
cok guzel cnm eksi eksidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?