2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım afiyet olsun..sen baya kilo ve r din.59 ne demek ya zayıflayınca daha çok acıkıyor insan.menünde ona göre olmuş.amaaa cısssları azalt tatlım.albeni çikolata fln
Canım 59 a dustugume inanamıyorum zayıflamak bana uzaktı iradesizligim yüzünden sizlerin sayesinde kendimi bırakmadım hedefe ulaştım cook şükür hepinizi seviyorum

Günaydın,

Kilo bildiriminde bulunayım,

Geçen Hafta: 85.1
Bu Hafta : 86.1
Fark +1 kilo

Aslında tüm hafta iyi gitti, neden 1 kilo artı oldu anlamadım. Cumartesi sabah 85 kiloydum. 2 günde +1.1 kilo
Haftasonu hem dengeli beslendim , hem çok hareketliydim. 3 değişik grup misafir ağırladım.

kizlar gunaydin nerelerdesiniz kg bilidirmi yapmayanlaarr hu hu size diyorum..

bugun hic yatmadim diyeblirm temkinliydim uyuya kalmisim bi kalktim kzim ates icinde hemn dus aldirdim bide ates dusurucu verdim ama icim rahat etmedi acile gittik sabah cok sukur bisey vermedi ama boynu bogazi yaniyordu resmen 3 gun icinde veya sonunda atesi cok yukselirse tekrar gel dedi eve donduk Cok sukur iyiyiz temkinli ilerliyecegiz insalhh...Daha kahvalti bile yapmadim evlat hasta olunca herseyden vazgeciyo insan ve belim agriyor inanilmaz bi sekilde ;(

kg bildirmime gelince arkadaslr sabah evden cikmadancok susamistim 3 bardaga yakin su ictim ve gelince tartildim oyuzden 200 gr daha duselim motivem yerime gelein olur mu?.Bu haftaki rahatsizlgmdan dolayi eksideyim baya cok sevindim artik onumuzdeki hafta 7 li rkamlara dusecegim insallah

soyleki gecen hafta :82.4 elveda sana artik bidaha gormek istemeyecgim rakam

bu hafta :81.2 ciktim - 200 daha 81.0 diyelim

fark :-1400 gr ( ki stresten sanirim kendimi sis hiseettigm halde -1400 sis olmasam 79 u gorurudm herhalde neyse saglik olsun haftaya insallah 79 u gorecegim ve sonra 78 77 75 70 diye gidecek bu olma olasica yaglar...

iyiki varsiniz can yoldaslarim

Mislisse
Geçen hafta 91,500
Bugün 91,000

Sonunda kilo vermeye tekrar başladımmı ne
menü:
sabah: 1 adet ıspanaklı gül böreği (dün bi yere davetliydim severim, 1 tane aşırdım , çok küçüktü zaten büyüklerden değildi ), çavdar ekmeğine tost, salatalık
ara: 1 salatalık, yeşilçay
öğlen: 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 adet ızgara köfte, 3 köfte kadar ızgara bonfile
ara: yeşil elma, 10 adet yer fıstığı
akşam: salatalık, domates, yeşillikli salata 5 yemek kaşığı kadar, 3 adet köfte ızgara ve 2 köfte kadar bonfile ızgara
sonra sporrrrrr..

not: etlerde fazla kalıyordu dedim ben alırım valla spor yapıyorum protein lazım.

Mislisse bence çok geç değil hele de önceden hazirlanmisligin varsa geçen sene falan. Daha çabuk hatırlayıp fayda sağlayabilirsin.
insallh bakim dha once hazirlandm sayilir hatri sayilir sekilde...

Hanımlar günaydınnn!
Pazartesi sendromu bize hiiiç uğramasın inş
amin ins...kg bildirimi yapmamissin cnm ...

Günaydın kızlar acele vereyıim eşim gitmeden onun telinden fotomu
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 59.6
Fark-700gr
ohh ohh masallh nazar drgmesin hedefin kac artik ?

yedigin bisey odem yapms olabilir cnm sorun etme haftaya daha iyi olur ins.

cok guzel cnm cani gonulden tebrik ederim seni yaparsn bu azimle insallh 70 i de gorursun 60 i da insallh..

Bir kaç günlük aradan sonra tekrar aranızdayim.Kuzenimin düğünü vardı.düğün telaşesi ,misafirler, üzerine birde hastalık eklendi yoğunluktan ve yorgunluktan giremedim.dikkat etmeye çalışsamda menülerim düzensiz oldu. Spor da cuma gününden sonra yapamadım.ama hareketli geçirdim.bugünden itibaren menü vermeye ve spora devam.hepimiz için güzel bir hafta olur ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…