Artık yaşam biçimim haline geldi canim cok şükür. dun gece eşim saat 12 de patatesli yumurtalı melemen yaptı ucuna bile dokunmadım sadece şekersiz çay içtim onunla ve inanılmaz mutlu uyudum :))Afiyet olsun canım.klasik bir tevafuk menüsüdengeli oluşu, bitki çayı,meyvesi ve türk kahvesiyle
Dikkat edicem canım bugün daha dikkatli ydim ama metobolizmamda yavaşlama başladıcanim cok gecmis olsun kotu olmus ama yeterki cana bisey olmasin dimi bundan gecmis olsun diyelim...Bende dun seni soracaktim mesajini gordum ama cvp yazamadim ;(
canim bak 59 a dusmusken yapma gozunu seveyim tmm meton iyi masallah ama yinede dikkkat et al ver al ver yapma bak aenin kgna dusmek isteyn kac kisi var burda bundan sonra sutlactir misirdir yasak sana taam mi ;(
izliycem cnm tavsiyen icn teskkurler
gunaydin canm gez oglusunla bakalim bizde rahatsiziz sonunda kizima da gecti o da oksuruyor ;( ben bi karisim yapmistim o cok iyi geldi sanki bana kokusu cok kotu kabul ediyorum ama suruptan daha iyi geldi kizimda iciyorum once ben sonra o
oy oy oy gecmis olsun bakalim gecer ins.en yakin zamnda bisey surucekmsin?
Ben iyiyim canım ancak girebildim sabahtan beri temizlik yapıyorumkizlar nasilsiniz ?
benimde bugunku menum soyle
sabah 12 1 has.yum yesillik kk peynir zeyrin cay 2 dlm ekmek
ara16 2 ceviz 3 gun kurusu
aksam 18 1 pors has.tavuk salata yogurt ekmeksz
sonrasinda bisry yemeyi dusunmuyorum
bugunde spor yok aksine hevesim var ama biraz halszm yine yarin daha iyi olurum ins.
su 1.5 lt
Bence geç değil isteyince yapklamicsk bir şey yok Allah'ın izniyle hemen başla canım.kizlar memurluk sinavina girmek istiyorum sizce 4 ay kala cok mu gec calismak icin ?
Gecmis olsun canim.. sen oylede guzelsindir eminim ..Günaydın mutlu huzurlu pazarlar canlarım
Benim hastalık dudagimdan burnumdan yara olarak patladı. Çok çirkinim şu an cokkk
Fit ama çirkin
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30 iki tane has yum
4 zeytin Kk peynir
1 küp helva 4 çatal patates kız.
1 dilim ekmek 1 çay k fındık ezmesi
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara 1 elma yarım portakal 4 fındık 1 ceviz
Aksam 17.30: 1 kepçe çorba
3 kaşık pilav 3 firinda köfte
Salata
Bitki çayları
Türk kahvesi
2.5 litre su
Kolay gelsin canim yorma kendini bu kadar..ayrica tsk ederim..Ben iyiyim canım ancak girebildim sabahtan beri temizlik yapıyorumdahsda bitmedi arkası yarın artık.menunde hafif afiyet olsun
Tartı öncesi harika bir menü canım. Afiyet olsun.kizlar nasilsiniz ?
benimde bugunku menum soyle
sabah 12 1 has.yum yesillik kk peynir zeyrin cay 2 dlm ekmek
ara16 2 ceviz 3 gun kurusu
aksam 18 1 pors has.tavuk salata yogurt ekmeksz
sonrasinda bisry yemeyi dusunmuyorum
bugunde spor yok aksine hevesim var ama biraz halszm yine yarin daha iyi olurum ins.
su 1.5 lt
Canım menü güzel ama leblebi üzerine nohut yemeği şişkinlik yapabilir. Yesil cay içersen fayda edebilir..Bugünkü menüm ılık sirkeli su
Sabah 1pisi ,1kk peynir, 5zeytin,roka, siyah çay (limonlu)
Yeşil çay
2avuc leblebi
1portakal
1tatli kaşığı sütlaç (bitmedi gitti)
1albeni bisküvi
15:00 yarım tabak makarna, 5kasik nohut yemeği, roka,
ARA Türk kahvesi 9gr bitter
Yeşil çay
Akşam bir kare fındıklı çikolata ,bir kaç kabuklu fıstık
Su 1.5litre
Spor yapmaya calisicam biraz zor ama
Teşekkür ederim canım bakan güzelGecmis olsun canim.. sen oylede guzelsindir eminim ..
Sağol canım sabah tan beri yazmışım dimi ben onu oyleye cekiyimKolay gelsin canim yorma kendini bu kadar..ayrica tsk ederim..
İçtim canım hemde 3fincanTartı öncesi harika bir menü canım. Afiyet olsun.
Canım menü güzel ama leblebi üzerine nohut yemeği şişkinlik yapabilir. Yesil cay içersen fayda edebilir..
Canım ıspanaklı gözleme 1 tane olsa daha iyiydi.ama onun dışında menün güzel kaptan.afiyet olsunnnBuarada gecikmeli dunku menumu paylasayim
Sabah 11 : 2 yumurtali domatesli sebzeli peynirli omlet ,zeytin,2 dlm tb ekmek ,1tk recel,cay
Ara 1 elma
Aksam 18 2 adet ispanakli gozleme ve cay
Saat 20 1/2 adet muz ve 1 kivi
Su 1.5 lt
Spor yok rahatsizim hala oksuruk azaldi cok sukur bunda bas agrisi ve burun akintisi var o yuzden yapamdim ama yapmayi cok istedim ;(
Canım afiyet olsun..sen baya kilo ve r din.59 ne demek yaBugünkü menüm ılık sirkeli su
Sabah 1pisi ,1kk peynir, 5zeytin,roka, siyah çay (limonlu)
Yeşil çay
2avuc leblebi
1portakal
1tatli kaşığı sütlaç (bitmedi gitti)
1albeni bisküvi
15:00 yarım tabak makarna, 5kasik nohut yemeği, roka,
ARA Türk kahvesi 9gr bitter
Yeşil çay
Akşam bir kare fındıklı çikolata ,bir kaç kabuklu fıstık
Su 1.5litre
Spor yapmaya calisicam biraz zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?