2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Afiyet olsun canım.klasik bir tevafuk menüsü dengeli oluşu, bitki çayı,meyvesi ve türk kahvesiyle
Artık yaşam biçimim haline geldi canim cok şükür. dun gece eşim saat 12 de patatesli yumurtalı melemen yaptı ucuna bile dokunmadım sadece şekersiz çay içtim onunla ve inanılmaz mutlu uyudum :))

kizlar nasilsiniz ?
benimde bugunku menum soyle

sabah 12 1 has.yum yesillik kk peynir zeyrin cay 2 dlm ekmek

ara16 2 ceviz 3 gun kurusu

aksam 18 1 pors has.tavuk salata yogurt ekmeksz

sonrasinda bisry yemeyi dusunmuyorum
bugunde spor yok aksine hevesim var ama biraz halszm yine yarin daha iyi olurum ins.

su 1.5 lt

Dikkat edicem canım bugün daha dikkatli ydim ama metobolizmamda yavaşlama başladı 60tan sonrasından korkuyordum inşallah zorlanmam.

Ben iyiyim canım ancak girebildim sabahtan beri temizlik yapıyorum dahsda bitmedi arkası yarın artık.menunde hafif afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü

Bugünkü menüm ılık sirkeli su
Sabah 1pisi ,1kk peynir, 5zeytin,roka, siyah çay (limonlu)
Yeşil çay
2avuc leblebi
1portakal
1tatli kaşığı sütlaç (bitmedi gitti)
1albeni bisküvi
15:00 yarım tabak makarna, 5kasik nohut yemeği, roka,
ARA Türk kahvesi 9gr bitter
Yeşil çay
Akşam bir kare fındıklı çikolata ,bir kaç kabuklu fıstık
Su 1.5litre
Spor yapmaya calisicam biraz zor ama

Tartı öncesi harika bir menü canım. Afiyet olsun.
Canım menü güzel ama leblebi üzerine nohut yemeği şişkinlik yapabilir. Yesil cay içersen fayda edebilir..

Mislisse bence çok geç değil hele de önceden hazirlanmisligin varsa geçen sene falan. Daha çabuk hatırlayıp fayda sağlayabilirsin.

Canım ıspanaklı gözleme 1 tane olsa daha iyiydi.ama onun dışında menün güzel kaptan.afiyet olsunnn

Canım afiyet olsun..sen baya kilo ve r din.59 ne demek ya zayıflayınca daha çok acıkıyor insan.menünde ona göre olmuş.amaaa cısssları azalt tatlım.albeni çikolata fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…