2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Seninde az kaldı canım ama o yaptığın sporla gayet ideal göründüğüne eminim. Son 5 kilo kuzum hadi bakalım
benimde son 5 kg m kalsa keske ;(
iciyoruz cnm insallh iyi gelir bakalm

benimde son 5 kg m kalsa keske ;(
iciyoruz cnm insallh iyi gelir bakalm
Azminin elinden hiçbir şey kurtulmaz canım. yeter ki iste yeter ki iradenin konuştur. şöyle düşün senin bedeninden yepyeni bir kadın çıkacak ve sen o kadını istiyorsun kızınla abla kardeş gibi görünecek olan kadını

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Bu haftanın;
Birincisi – 1.4 ile Mislisse arkadaşımız ilk defa birinci oldum

İkincisi -1.3 kg ile @Iraz ana arkadaşımız

Üçüncüsü -0.9 kg ile Korhilalp arkadaşımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.

insaşşalh canım benm destegin için çok teşekkür ederim canım benim

merhaba Canlarım nasılsınız?
iyi diyelim iyi olalım canm sen nasılsın ?

Eline sağlık canım kilo veren herkesi tebrik ederim özellikle derecede olan seni ve zümreciğimi

Canım nasılsın keyfin nasıl. Sen çabuk veririsin oturmayan kilo çabuk verilir hiç merak etme
İyiyim kuzum sağol keyfim yerine geldi. Bazen bazı şeyleri takmayarak yok sayarak asabilecegimi öğrendim. İnşallah çabucak veririm de kaldığım yerden devam edebilirim. Yaza harika girmek istiyorum
Sen nasılsın çocuklar nasil

kizlar gunaydin nasilsiniz?

ben hastayim yine anali kizli yatiyoz oyle heryerim agriyor dayk yemis gibiyim kizmnda hic hali yok oyle yatiyo insallh tez zmnda iyilesiriz ... Niye boyle oluyoruz anlamadm ya ;(
Canım salgın var resmen herkes hasta şu günlerde.Allah şifa versin bol bol portakal mand.yedir prensese.sende bitki çaylarıyla takviyele...

Seninde az kaldı canım ama o yaptığın sporla gayet ideal göründüğüne eminim. Son 5 kilo kuzum hadi bakalım
Canım bnm inşallah o 5 kiloda gidecek..herkes yeter zayoflama diyor amaaa ben bikiyorum biraz kıskançlıktan öyle diyorlar.ama hedefimi kafama koydum.bırakmam ulaşana kadar Allah'ın izniyle.. :)
Ellerin dert görmesin kaptannnn! Çok sağol canım benim..

Eline sağlık canım kilo veren herkesi tebrik ederim özellikle derecede olan seni ve zümreciğimi
Zümreciğimmmm sağol var ol bu hafta birlikte girelim dereceye ha gayret

Süpermiş ya.dua etsinler tabi

Menümü paylaşayım
Kahv 7.30
1 sahanda yum.bol tereyağlı.1 havuç ve yer elması.
2 yk tulum peyn.10 zeytin. 1 dilim muz.açık çay

Öğle 13.00
1 kase çorb.1 kase yoğurt (canım hiç bir şey istemedi öğlen)

Akşam 18.45
3 yk kıymalı pırasa (bitmedi gitti).2 yk yoğ.lu kereviz sal.
1 avuç kuruyemiş.1 keçiboynuzu.
1 küçük hanımeller bisküvi (pişmanım).Yeşil çay
Su 175ml.
Spor 1sa 10 dk 5mil leslie
Bitki çayı 2 kupa yeşil çay

Bizde iyiyiz canım geçen haftayı oğlumla hasta geçirdik bu hafta iyiyiz çok şükür. Koşturmaca li devam ediyor hayat.. canım çok doğru kararlar almışsın bir kitap vardı Erdal demirkiranin cehennemin dibine git diye.. adam kendini üzenleri kafasının içinde yolluyordu c... d...ne bu kararlarla yaza istediğin gibi girersin canım.
Canım bisküvi ye takılmadım ben ama su az olmuş kuzum sadece spor da yaptığın için daha çok tüketmelisin onun dışında menü de spor da şahane

Şuan 2.5lt ye yaklaştım canım.yatana kadar 2.5u geçerim seninde bugün ödül günün olsun ama yarı tam gaz devam etmelisin rakibem

Yaa yerim senin tatli dogalligini deli kizz ..

Bugünkü menüm
Kahvaltı :
11.00 1 minik kase çiğ kuruyemiş
Kuru üzüm

Öğlen:
3kaşik et
Yarım dilim ekmek

Ara
16.00 3mercimek köftesi
1yumurta büyüklüğünde yoğurtlu patates salatası
Yarım börek (2yudum kadar)

Akşam yemeği düşünmüyordum ama dayanamadım 3 4 çatal makarna yedim.
1.5 litre kadar su
5mil leslie.

Eline emeğine sağlık canım.
Herzamanki gibi çok güzel menü. afiyet olsun canım

aynen öyle canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…