benimde son 5 kg m kalsa keske ;(Seninde az kaldı canım ama o yaptığın sporla gayet ideal göründüğüne eminim. Son 5 kilo kuzum hadi bakalım
iciyoruz cnm insallh iyi gelir bakalmAy canım benim çok çok geçmiş gitmiş olsun inş. Bizim bitti sayılır ama çok su içtim birde bitki çayı sende öyle dene bakalım.. prenses de biran önce iyi olsun inşallah evlatlar hasta olunca anneler kendilerini hiç önemsemiyor zaten.. Rabbim şifa versin canım ikinize de...
Azminin elinden hiçbir şey kurtulmaz canım. yeter ki iste yeter ki iradenin konuştur. şöyle düşün senin bedeninden yepyeni bir kadın çıkacak ve sen o kadını istiyorsun kızınla abla kardeş gibi görünecek olan kadınıbenimde son 5 kg m kalsa keske ;(
iciyoruz cnm insallh iyi gelir bakalm
insaşşalh canım benm destegin için çok teşekkür ederim canım benimAzminin elinden hiçbir şey kurtulmaz canım. yeter ki iste yeter ki iradenin konuştur. şöyle düşün senin bedeninden yepyeni bir kadın çıkacak ve sen o kadını istiyorsun kızınla abla kardeş gibi görünecek olan kadını
iyi diyelim iyi olalım canm sen nasılsın ?merhaba Canlarım nasılsınız?
iyiyim canım çok teşekkür ederiminsaşşalh canım benm destegin için çok teşekkür ederim canım benim
iyi diyelim iyi olalım canm sen nasılsın ?
Canım nasılsın keyfin nasıl. Sen çabuk veririsin oturmayan kilo çabuk verilir hiç merak etmeiyiyim canım çok teşekkür ederim
67 oldum malesef şimdi o fazlalarımı vermeye çalışıyorum
Eline sağlık canım kilo veren herkesi tebrik ederim özellikle derecede olan seni ve zümreciğimiArkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.4 ileMislisse arkadaşımız ilk defa birinci oldum
İkincisi -1.3 kg ile @Iraz ana arkadaşımız
Üçüncüsü -0.9 kg ileKorhilalp arkadaşımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
İyiyim kuzum sağol keyfim yerine geldi. Bazen bazı şeyleri takmayarak yok sayarak asabilecegimi öğrendim. İnşallah çabucak veririm de kaldığım yerden devam edebilirim. Yaza harika girmek istiyorumCanım nasılsın keyfin nasıl. Sen çabuk veririsin oturmayan kilo çabuk verilir hiç merak etme
Canım salgın var resmen herkes hasta şu günlerde.Allah şifa versin bol bol portakal mand.yedir prensese.sende bitki çaylarıyla takviyele...kizlar gunaydin nasilsiniz?
ben hastayim yineanali kizli yatiyoz oyle heryerim agriyor dayk yemis gibiyim kizmnda hic hali yok oyle yatiyo insallh tez zmnda iyilesiriz ... Niye boyle oluyoruz anlamadm ya ;(
Canım bnm inşallah o 5 kiloda gidecek..herkes yeter zayoflama diyor amaaa ben bikiyorum biraz kıskançlıktan öyle diyorlar.ama hedefimi kafama koydum.bırakmam ulaşana kadar Allah'ın izniyle.. :)Seninde az kaldı canım ama o yaptığın sporla gayet ideal göründüğüne eminim. Son 5 kilo kuzum hadi bakalım
Ellerin dert görmesin kaptannnn! Çok sağol canım benim..Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Üçüncüsü -0.9 kg ileKorhilalp arkadaşımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
Zümreciğimmmm sağol var ol bu hafta birlikte girelim dereceye ha gayretEline sağlık canım kilo veren herkesi tebrik ederim özellikle derecede olan seni ve zümreciğimi
Süpermiş ya.dua etsinler tabi
Bizde iyiyiz canım geçen haftayı oğlumla hasta geçirdik bu hafta iyiyiz çok şükür. Koşturmaca li devam ediyor hayat.. canım çok doğru kararlar almışsın bir kitap vardı Erdal demirkiranin cehennemin dibine git diye.. adam kendini üzenleri kafasının içinde yolluyordu c... d...neİyiyim kuzum sağol keyfim yerine geldi. Bazen bazı şeyleri takmayarak yok sayarak asabilecegimi öğrendim. İnşallah çabucak veririm de kaldığım yerden devam edebilirim. Yaza harika girmek istiyorum
Sen nasılsın çocuklar nasil
Canım bisküvi ye takılmadım ben ama su az olmuş kuzum sadece spor da yaptığın için daha çok tüketmelisinMenümü paylaşayım
Kahv 7.30
1 sahanda yum.bol tereyağlı.1 havuç ve yer elması.
2 yk tulum peyn.10 zeytin. 1 dilim muz.açık çay
Öğle 13.00
1 kase çorb.1 kase yoğurt (canım hiç bir şey istemedi öğlen)
Akşam 18.45
3 yk kıymalı pırasa (bitmedi gitti).2 yk yoğ.lu kereviz sal.
1 avuç kuruyemiş.1 keçiboynuzu.
1 küçük hanımeller bisküvi(pişmanım).Yeşil çay
Su 175ml.
Spor 1sa 10 dk 5mil leslie
Bitki çayı 2 kupa yeşil çay
Şuan 2.5lt ye yaklaştım canım.yatana kadar 2.5u geçerimBizde iyiyiz canım geçen haftayı oğlumla hasta geçirdik bu hafta iyiyiz çok şükür. Koşturmaca li devam ediyor hayat.. canım çok doğru kararlar almışsın bir kitap vardı Erdal demirkiranin cehennemin dibine git diye.. adam kendini üzenleri kafasının içinde yolluyordu c... d...nebu kararlarla yaza istediğin gibi girersin canım.
Canım bisküvi ye takılmadım ben ama su az olmuş kuzum sadece spor da yaptığın için daha çok tüketmelisinonun dışında menü de spor da şahane
Tamam canım benim yarın full motive :)Şuan 2.5lt ye yaklaştım canım.yatana kadar 2.5u geçerimseninde bugün ödül günün olsun ama yarı tam gaz devam etmelisin rakibem
Yaa yerim senin tatli dogalligini deli kizz ..Günaydın elektrik süpürgesi fişten çıkınca "hayda elektrikler tamda şimdi mi gitti diyip sadece fiişin çıktığını görünce sevinen deliler"
Günaydın toz aldığı yerlere bakıp teftiş eden toz olmadığını görünce sevinen ev hanımları
Günaydın ocağın altı açık yemek pişiyor sanıp kontrol etmek içn gittiğinde hiç bir şeyin pişmediğini gören kadınlar
Günaydın dolabında sürekli yarım limon tutan tutumlu kızlar
hepinize günaydın
menü;
sabah: 1 adet salatalık, çavdar ekmeğine tost, biraz beyaz peynir, biraz zeytin, çay
ara: yeşil çay 2 adet salatalık
öğlen: 6 çorba kaşığı bezelye yemeği, 3 çorba kaşığı zeyinyağlı pırasa, 2 çorba kaşığı amerikan salatası, salatalık
ara: 10 adet yer fıstığı, çay
akşam: bi arkadaşıma davetliyim ne yemek var bilmiyorum
Eline emeğine sağlık canım.Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Herzamanki gibi çok güzel menü. afiyet olsun canımMenümü paylaşayım
Kahv 7.30
1 sahanda yum.bol tereyağlı.1 havuç ve yer elması.
2 yk tulum peyn.10 zeytin. 1 dilim muz.açık çay
Öğle 13.00
1 kase çorb.1 kase yoğurt (canım hiç bir şey istemedi öğlen)
Akşam 18.45
3 yk kıymalı pırasa (bitmedi gitti).2 yk yoğ.lu kereviz sal.
1 avuç kuruyemiş.1 keçiboynuzu.
1 küçük hanımeller bisküvi(pişmanım).Yeşil çay
Su 175ml.
Spor 1sa 10 dk 5mil leslie
Bitki çayı 2 kupa yeşil çay
aynen öyle canım inşallahBizde iyiyiz canım geçen haftayı oğlumla hasta geçirdik bu hafta iyiyiz çok şükür. Koşturmaca li devam ediyor hayat.. canım çok doğru kararlar almışsın bir kitap vardı Erdal demirkiranin cehennemin dibine git diye.. adam kendini üzenleri kafasının içinde yolluyordu c... d...nebu kararlarla yaza istediğin gibi girersin canım.
Canım bisküvi ye takılmadım ben ama su az olmuş kuzum sadece spor da yaptığın için daha çok tüketmelisinonun dışında menü de spor da şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?