2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kızlar nasılsınız?Ben pek iyi sayilmam boğaz ağrısı ve nefes darlığı ile dra gittim bir tıkanıklık var ama kalpmi ciğer denmi bilemiyorum dedi, kalpte ufurum ve onunla birlikte çabuk yorulma kolda agr i olduğu için kalp bolumene gitmem gerekiyor.soyleki ilac dahi vermedi böyle ufurum olanlar dikkat li olmaliymis ilaç konusunda. hala sıra alamadım netten daha olmadı sabah in köründe gidip sıraya giricem.bugun de çok halsizim kötü olursam acile gidicem artık.diyete gelince bir kaç gündür karbonlu bisiler yedim az ama cisss iştebu hafta kilomu korumaya calisicam İnşallah sporda yapamicam ne olduğunu anlayana kadar hepinizi cookk seviyorum kızlarr öpüldünüz

Hoşgeldin canım
Günaydın.huzurlu,mutlu,sağlıklı bir gün olması dileğiyle...
Hepimize canım..
Günaydııınnnn
Tünaydınn

Canımmm çok heçmiş olsun. İçini ferah tut önemli bir şey değildir inşallah.Allah yardımcın olsun canım.görüşürüz.

Canımm çok çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bişey değildir. Ya birimiz geliyoruz birimiz kayboluyoruz. Rabbim tez şifa versin inşallah tüm hastalarımıza.
Hoşgeldin canım

Hepimize canım..

Tünaydınn

Hoş buldumm canımm çok sağol :)

hosgeldn cnm

canm cok gecmis olsun kotu bisey yoktur merak etme ama yinede tedbiri elden birakma canm olur mu?

kizlar merhaba dun acildeydik cok tikandi kizim 6 saat musaade altindaydik kizima 4 kez hava serum verdiler igne yaptilar film cekildi cok sukur cigerlrimz temiz ama atesli hastalik iste antibiyotik ve bi surup daha verildi ekstradan ...yok anam yok dogal kurlerle gecmiyor bu zikkim illa ilac ilac ilac malesef giremedim yeme duzenm sifir kendimize gelelimde bir.Nefret ediyorum bu kis mevsiminden bu eylulden bu yana 3.antibiyotik kullanisimiz tam seviniyordm kullanmicaz diye ama yine neyse hamd olsun bakalim.

Çok geçmiş olsun kuzum yaa ne kadar yoruldu kimbilir hastalıktan hava da kolay verilmiyor ağlıyor dur verirken değilmi? Allah şifa versin inşallah kısa sürede iyileşir.

Cok gecmis olsun canim bizi bilgilendir olurmu gelismelerden .dikkat et kendine canim benim.

hosgeldn cnm

canm cok gecmis olsun kotu bisey yoktur merak etme ama yinede tedbiri elden birakma canm olur mu?
Sağol canım hoşbuldum.
Rabbim tez şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsun canım.
Sağol canım inşallah rabbim hayırlı şifalar versin tüm hastalara

Aminnn inşallah.

Geçmiş olsun canım.inş yoktur bişey.tabi tetkiklerini yaptırirsan için rahat olur.iyi haberlerini bekliyoruz.herşey gönlünce olsun.

Geçmiş olsun canım.haklisin bazen doğal yollardan ne kadar mücadele etsekte ,sonuç alamıyoruz.oğlum, en son hastalandığinda 1hafta antibiyotiksiz mücadele ettim.iyileşme olmayınca pes ettim.Allah şifa versin.

Canım benim çok geçmiş olsun.Güzel prensesine Allah şifa versin...hepimizin evlatlarını korusun Allah'ım...nasıl vir virüsse bütün bebekler hasta.bir an önce yaz gelsin artık.kış çok yordu hepimizi

Menümü yazayım
Kahvaltı 7.40
1 has yum.1 havuç ve yer elması.10 zeytin.1 kk beyaz peyn.1 kk tulum peyn.1 dilim portakal.

Öğle 12.30
Yarım kase yoğurt.2 yk mantar sal.
2 yk kıymalı karnabahar.1 avuç antep fıst.

Akşam 18.30
2 yk mantar sal.yarm tabak kıy karnabahar.
1 avuç kuruyemiş.1 keçiboynuzu.1 çatal pasta.1 hanımeller bisküvi
(Tatlı krizine girdim sanırım.zayıfladıkça canım daha çok tatlı çekiyor onu farkettim )
Su 2 lt. Spor 5 mil leslie 1sa10dk.
Yeşil çay 2 kupa

Çok geçmiş olsun kuzum yaa ne kadar yoruldu kimbilir hastalıktan hava da kolay verilmiyor ağlıyor dur verirken değilmi? Allah şifa versin inşallah kısa sürede iyileşir.
hic sorma o ayri bi caba gerektiyo zaten ama hallettik sukur dileklerin icin tesekkur ederim.Sende bilgilendir bizi olur mu ?

Mislisse canim yaa cok cok gecmis olsun kizina nasil suan iyimi biraz daha..
bugun aksama dogru gozu acildi sukur illa antibiyotik gerekli iste napalm caresizce veriyoruz bizde ;( bende hastayim bogazlrim sis oksuruk ve halsizlik de cabasi ama o hastalannca kendimi unuttum o iyi olsun da ...soldu cicek gibi 3 gunde hic kalkmadi yerinden hepyatti normalde hareketli bi cocuk bu gun gozu acildi dusun yani ....;(

kesinlikle icirmedgm sey kalmadi ama baska biseyde yemedi hic su disinda ates de cabasi o yuzden gittik hava aldi igne oldu yavrum da rahtladi bi yoruldu dun eve gelince hemn yatti ;(

insallhh ya bu sene de boyle artik yapck bise yok sen nasil dayaniyosun cnm ya sinifta hasta olanlara karsi ?Birde yavruna kim bakiyor ?

Öyle canım.bu yıl hastalıkla geçti hep.yine de Allah beterinden korusun diyelim.sınıfta hasta olan olursa iyileşmeden getirmeyin diyorm velilere.bakıcısı var cam oğluşumun

Canım benim geçmedi değil mi hala gerçekten de ilaçsız olmuyor.insallah bu geceyi daha rahat atlatırsınız canım benim. Rabbim şifa versin antibiyotikle atlatır inşallah.
oğlumun 1 hafta oldu antibiyotigi. Çok şükür iyi ama 10 gün kullanacam ilacını. Başka türlü atlatamadık çünkü. Bana gelince bende de grip gibi olan gitti ama sinüzit ı yani iltihabı atamadım. Basım ağrıyor ve halsizim yüzümden bile fark ediyorlar. Allaha şükür ama çok daha iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…