- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Hoşgeldin canımBen geldiiiiiiimmmmm. Hepinizi çooookkkk özledim. Ama +1 le dönüyorum sanırımBu ara verip verip alıyorum bakalım Allah'tan hayırlısı:) kızlar geldim ama p.tesi liste vermeye başlıcam. Bu ara evin altı üstünde ne evde ne yemede düzenim yok hiç Pazartesi'ye kadar evle beraber kendimi de düzene sokarım herhal :))
Hepimize canım..Günaydın.huzurlu,mutlu,sağlıklı bir gün olması dileğiyle...
TünaydınnGünaydııınnnn
Canımmm çok heçmiş olsun. İçini ferah tut önemli bir şey değildir inşallah.Allah yardımcın olsun canım.görüşürüz.Kızlar nasılsınız?Ben pek iyi sayilmam boğaz ağrısı ve nefes darlığı ile dra gittim bir tıkanıklık var ama kalpmi ciğer denmi bilemiyorum dedi,kalpte ufurum ve onunla birlikte çabuk yorulma kolda agr i olduğu için kalp bolumene gitmem gerekiyor.soyleki ilac dahi vermedi böyle ufurum olanlar dikkat li olmaliymis ilaç konusunda. hala sıra alamadım netten daha olmadı sabah in köründe gidip sıraya giricem.bugun de çok halsizim kötü olursam acile gidicem artık.diyete gelince bir kaç gündür karbonlu bisiler yedim az ama cisss işte bu hafta kilomu korumaya calisicam İnşallah sporda yapamicam ne olduğunu anlayana kadar hepinizi cookk seviyorum kızlarr öpüldünüz
Canımm çok çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bişey değildir. Ya birimiz geliyoruz birimiz kayboluyoruz. Rabbim tez şifa versin inşallah tüm hastalarımıza.Kızlar nasılsınız?Ben pek iyi sayilmam boğaz ağrısı ve nefes darlığı ile dra gittim bir tıkanıklık var ama kalpmi ciğer denmi bilemiyorum dedi,kalpte ufurum ve onunla birlikte çabuk yorulma kolda agr i olduğu için kalp bolumene gitmem gerekiyor.soyleki ilac dahi vermedi böyle ufurum olanlar dikkat li olmaliymis ilaç konusunda. hala sıra alamadım netten daha olmadı sabah in köründe gidip sıraya giricem.bugun de çok halsizim kötü olursam acile gidicem artık.diyete gelince bir kaç gündür karbonlu bisiler yedim az ama cisss işte bu hafta kilomu korumaya calisicam İnşallah sporda yapamicam ne olduğunu anlayana kadar hepinizi cookk seviyorum kızlarr öpüldünüz
Hoşgeldin canım
Hepimize canım..
Tünaydınn
hosgeldn cnmBen geldiiiiiiimmmmm. Hepinizi çooookkkk özledim. Ama +1 le dönüyorum sanırımBu ara verip verip alıyorum bakalım Allah'tan hayırlısı:) kızlar geldim ama p.tesi liste vermeye başlıcam. Bu ara evin altı üstünde ne evde ne yemede düzenim yok hiç Pazartesi'ye kadar evle beraber kendimi de düzene sokarım herhal :))
canm cok gecmis olsun kotu bisey yoktur merak etme ama yinede tedbiri elden birakma canm olur mu?Kızlar nasılsınız?Ben pek iyi sayilmam boğaz ağrısı ve nefes darlığı ile dra gittim bir tıkanıklık var ama kalpmi ciğer denmi bilemiyorum dedi,kalpte ufurum ve onunla birlikte çabuk yorulma kolda agr i olduğu için kalp bolumene gitmem gerekiyor.soyleki ilac dahi vermedi böyle ufurum olanlar dikkat li olmaliymis ilaç konusunda. hala sıra alamadım netten daha olmadı sabah in köründe gidip sıraya giricem.bugun de çok halsizim kötü olursam acile gidicem artık.diyete gelince bir kaç gündür karbonlu bisiler yedim az ama cisss işte bu hafta kilomu korumaya calisicam İnşallah sporda yapamicam ne olduğunu anlayana kadar hepinizi cookk seviyorum kızlarr öpüldünüz
Sağol canım inşallahCanımmm çok heçmiş olsun. İçini ferah tut önemli bir şey değildir inşallah.Allah yardımcın olsun canım.görüşürüz.
Sağol canım inşallah rabbim hayırlı şifalar versin tüm hastalaraCanımm çok çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bişey değildir. Ya birimiz geliyoruz birimiz kayboluyoruz. Rabbim tez şifa versin inşallah tüm hastalarımıza.
Hoş buldumm canımm çok sağol :)
Sağol canım gidicem inşallah bütün tetkikler yapilsinda içim rahat etsinhosgeldn cnm
canm cok gecmis olsun kotu bisey yoktur merak etme ama yinede tedbiri elden birakma canm olur mu?
Çok geçmiş olsun kuzum yaa ne kadar yoruldu kimbilir hastalıktan hava da kolay verilmiyor ağlıyor dur verirken değilmi? Allah şifa versin inşallah kısa sürede iyileşir.kizlar merhaba dun acildeydik cok tikandi kizim 6 saat musaade altindaydik kizima 4 kez hava serum verdiler igne yaptilar film cekildi cok sukur cigerlrimz temiz ama atesli hastalik iste antibiyotik ve bi surup daha verildi ekstradan ...yok anam yok dogal kurlerle gecmiyor bu zikkim illa ilac ilac ilac malesef giremedim yeme duzenm sifir kendimize gelelimde bir.Nefret ediyorum bu kis mevsiminden bu eylulden bu yana 3.antibiyotik kullanisimiz tam seviniyordm kullanmicaz diye ama yine neyse hamd olsun bakalim.
Cok gecmis olsun canim bizi bilgilendir olurmu gelismelerden .dikkat et kendine canim benim.Kızlar nasılsınız?Ben pek iyi sayilmam boğaz ağrısı ve nefes darlığı ile dra gittim bir tıkanıklık var ama kalpmi ciğer denmi bilemiyorum dedi,kalpte ufurum ve onunla birlikte çabuk yorulma kolda agr i olduğu için kalp bolumene gitmem gerekiyor.soyleki ilac dahi vermedi böyle ufurum olanlar dikkat li olmaliymis ilaç konusunda. hala sıra alamadım netten daha olmadı sabah in köründe gidip sıraya giricem.bugun de çok halsizim kötü olursam acile gidicem artık.diyete gelince bir kaç gündür karbonlu bisiler yedim az ama cisss işte bu hafta kilomu korumaya calisicam İnşallah sporda yapamicam ne olduğunu anlayana kadar hepinizi cookk seviyorum kızlarr öpüldünüz
Sağol canım hoşbuldum.hosgeldn cnm
canm cok gecmis olsun kotu bisey yoktur merak etme ama yinede tedbiri elden birakma canm olur mu?
Rabbim tez şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsun canım.kizlar merhaba dun acildeydik cok tikandi kizim 6 saat musaade altindaydik kizima 4 kez hava serum verdiler igne yaptilar film cekildi cok sukur cigerlrimz temiz ama atesli hastalik iste antibiyotik ve bi surup daha verildi ekstradan ...yok anam yok dogal kurlerle gecmiyor bu zikkim illa ilac ilac ilac malesef giremedim yeme duzenm sifir kendimize gelelimde bir.Nefret ediyorum bu kis mevsiminden bu eylulden bu yana 3.antibiyotik kullanisimiz tam seviniyordm kullanmicaz diye ama yine neyse hamd olsun bakalim.
Sağol canım inşallah rabbim hayırlı şifalar versin tüm hastalara
Geçmiş olsun canım.inş yoktur bişey.tabi tetkiklerini yaptırirsan için rahat olur.iyi haberlerini bekliyoruz.herşey gönlünce olsun.Kızlar nasılsınız?Ben pek iyi sayilmam boğaz ağrısı ve nefes darlığı ile dra gittim bir tıkanıklık var ama kalpmi ciğer denmi bilemiyorum dedi,kalpte ufurum ve onunla birlikte çabuk yorulma kolda agr i olduğu için kalp bolumene gitmem gerekiyor.soyleki ilac dahi vermedi böyle ufurum olanlar dikkat li olmaliymis ilaç konusunda. hala sıra alamadım netten daha olmadı sabah in köründe gidip sıraya giricem.bugun de çok halsizim kötü olursam acile gidicem artık.diyete gelince bir kaç gündür karbonlu bisiler yedim az ama cisss işte bu hafta kilomu korumaya calisicam İnşallah sporda yapamicam ne olduğunu anlayana kadar hepinizi cookk seviyorum kızlarr öpüldünüz
Geçmiş olsun canım.haklisin bazen doğal yollardan ne kadar mücadele etsekte ,sonuç alamıyoruz.oğlum, en son hastalandığinda 1hafta antibiyotiksiz mücadele ettim.iyileşme olmayınca pes ettim.Allah şifa versin.kizlar merhaba dun acildeydik cok tikandi kizim 6 saat musaade altindaydik kizima 4 kez hava serum verdiler igne yaptilar film cekildi cok sukur cigerlrimz temiz ama atesli hastalik iste antibiyotik ve bi surup daha verildi ekstradan ...yok anam yok dogal kurlerle gecmiyor bu zikkim illa ilac ilac ilac malesef giremedim yeme duzenm sifir kendimize gelelimde bir.Nefret ediyorum bu kis mevsiminden bu eylulden bu yana 3.antibiyotik kullanisimiz tam seviniyordm kullanmicaz diye ama yine neyse hamd olsun bakalim.
Canım benim çok geçmiş olsun.Güzel prensesine Allah şifa versin...hepimizin evlatlarını korusun Allah'ım...nasıl vir virüsse bütün bebekler hasta.bir an önce yaz gelsin artık.kış çok yordu hepimizikizlar merhaba dun acildeydik cok tikandi kizim 6 saat musaade altindaydik kizima 4 kez hava serum verdiler igne yaptilar film cekildi cok sukur cigerlrimz temiz ama atesli hastalik iste antibiyotik ve bi surup daha verildi ekstradan ...yok anam yok dogal kurlerle gecmiyor bu zikkim illa ilac ilac ilac malesef giremedim yeme duzenm sifir kendimize gelelimde bir.Nefret ediyorum bu kis mevsiminden bu eylulden bu yana 3.antibiyotik kullanisimiz tam seviniyordm kullanmicaz diye ama yine neyse hamd olsun bakalim.
hic sorma o ayri bi caba gerektiyo zaten ama hallettik sukur dileklerin icin tesekkur ederim.Sende bilgilendir bizi olur mu ?Çok geçmiş olsun kuzum yaa ne kadar yoruldu kimbilir hastalıktan hava da kolay verilmiyor ağlıyor dur verirken değilmi? Allah şifa versin inşallah kısa sürede iyileşir.
bugun aksama dogru gozu acildi sukur illa antibiyotik gerekli iste napalm caresizce veriyoruz bizde ;( bende hastayim bogazlrim sis oksuruk ve halsizlik de cabasi ama o hastalannca kendimi unuttum o iyi olsun da ...soldu cicek gibi 3 gunde hic kalkmadi yerinden hepyatti normalde hareketli bi cocuk bu gun gozu acildi dusun yani ....;(Mislisse canim yaa cok cok gecmis olsun kizina nasil suan iyimi biraz daha..
kesinlikle icirmedgm sey kalmadi ama baska biseyde yemedi hic su disinda ates de cabasi o yuzden gittik hava aldi igne oldu yavrum da rahtladi bi yoruldu dun eve gelince hemn yatti ;(Geçmiş olsun canım.inş yoktur bişey.tabi tetkiklerini yaptırirsan için rahat olur.iyi haberlerini bekliyoruz.herşey gönlünce olsun.
Geçmiş olsun canım.haklisin bazen doğal yollardan ne kadar mücadele etsekte ,sonuç alamıyoruz.oğlum, en son hastalandığinda 1hafta antibiyotiksiz mücadele ettim.iyileşme olmayınca pes ettim.Allah şifa versin.
insallhh ya bu sene de boyle artik yapck bise yok sen nasil dayaniyosun cnm ya sinifta hasta olanlara karsi ?Birde yavruna kim bakiyor ?Canım benim çok geçmiş olsun.Güzel prensesine Allah şifa versin...hepimizin evlatlarını korusun Allah'ım...nasıl vir virüsse bütün bebekler hasta.bir an önce yaz gelsin artık.kış çok yordu hepimizi
Öyle canım.bu yıl hastalıkla geçti hep.yine de Allah beterinden korusun diyelim.sınıfta hasta olan olursa iyileşmeden getirmeyin diyorm velilere.bakıcısı var cam oğluşumunhic sorma o ayri bi caba gerektiyo zaten ama hallettik sukur dileklerin icin tesekkur ederim.Sende bilgilendir bizi olur mu ?
bugun aksama dogru gozu acildi sukur illa antibiyotik gerekli iste napalm caresizce veriyoruz bizde ;( bende hastayim bogazlrim sis oksuruk ve halsizlik de cabasi ama o hastalannca kendimi unuttum o iyi olsun da ...soldu cicek gibi 3 gunde hic kalkmadi yerinden hepyatti normalde hareketli bi cocuk bu gun gozu acildi dusun yani ....;(
kesinlikle icirmedgm sey kalmadi ama baska biseyde yemedi hic su disinda ates de cabasi o yuzden gittik hava aldi igne oldu yavrum da rahtladi bi yoruldu dun eve gelince hemn yatti ;(
insallhh ya bu sene de boyle artik yapck bise yok sen nasil dayaniyosun cnm ya sinifta hasta olanlara karsi ?Birde yavruna kim bakiyor ?
Canım benim geçmedi değil mi hala gerçekten de ilaçsız olmuyor.insallah bu geceyi daha rahat atlatırsınız canım benim. Rabbim şifa versin antibiyotikle atlatır inşallah.kizlar merhaba dun acildeydik cok tikandi kizim 6 saat musaade altindaydik kizima 4 kez hava serum verdiler igne yaptilar film cekildi cok sukur cigerlrimz temiz ama atesli hastalik iste antibiyotik ve bi surup daha verildi ekstradan ...yok anam yok dogal kurlerle gecmiyor bu zikkim illa ilac ilac ilac malesef giremedim yeme duzenm sifir kendimize gelelimde bir.Nefret ediyorum bu kis mevsiminden bu eylulden bu yana 3.antibiyotik kullanisimiz tam seviniyordm kullanmicaz diye ama yine neyse hamd olsun bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?