2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Aman hasta olma canım. Bende bugün bebek görmeye gidecem akşam ne yapacam bilmiyorum. Bugün bende spor yaomayacam bacaklarim agriyir 1 hafta ara vermiştim sonra yaptığım spor ağır geldi sanırım
Ara verince öyle olur canım.ama 2 güne alışırsın tekrar.bir geçmişin var sonuçta sporla.akşamda zararlı şeyler olursa menüde sınırlı yersin tatlım.yemememezlik etme

arkadaslar nasilsiniz ? Biliyorum artik sıkıldıniz bu hastalik muhabbetimden ama inanin dun gece 5 te yattim oksurmekten afedersiniz kustum yani ;( basim patladi damarlarim patlicakti sanki resmen kac agri kesici aldim bilmiyorum sonra sabah 5 te uyumus kalmisim oylece ;( allah beterinden saklasin ama yoruldum oksurmekten kaburgalarim heryerim agriyor resmen rabbim dusmanima dahi vermesin bunu ;( inanin cok spor yapmak istiyorum bir an once ama kendimi toparlayamiyorum ;(

Dinlendim tatlım çok sağol..dün recep ivedik e gittik.çok güldüm.iyice yorulmuştum filmden sonra da .bugün spor yapmam.sadece bacak karın egz. Fln yaparım.hala kırgınlık var üzerimde
aman dikkat et canim onlemini alabiliyosan al film nasildi guzelmiydi bu arada ?

Canım iyi bir doktora git bu böyle geçmeyecek vücuduna eziyet etme geçecek diye iki hafta oldu çünkü.. Rabbim şifa versin.

Canım iyi bir doktora git bu böyle geçmeyecek vücuduna eziyet etme geçecek diye iki hafta oldu çünkü.. Rabbim şifa versin.
canim dun sabh gittim soylemistim ama emzirdigim icin ilac kullanmamami soyledi hatta kullandgm ilaci bile biraktirdi anlamadim kimin ne dedigine inanacagimi bilmiyorum artik ya cocuk drunun bana kullanabilirsin diyip yazdigi ilaca bile bu dr kullanma diyo ;(

kizlar tekrardan merhaba bugunden itibaren 10 ar gunluk programimin yanisira hergun tartilip buraya yazacagim ki bi arti bi eksi cikmamayayim diye birde boyle deneyecegim bakalim iyi mi olur kotumu bilmiyorum ama en azindan hergun tartilmak durumumu hizlandirabilir belki nedersiniz?

Canım ben bebek gormedeyim ama zaten Korhilalp le benden başka da pek uğrayan yok...
aynen oyle tuana ve joleyada izinli sayilir birde cogunun verecek fazla kglalari kalmadigi icin sıkılmıs olabilirler ama sorun degil 3 de kalsak birde kalsak devam yani pes etmek yok bende ne kadar hastalikla ugrassam da hedefime ulasagim er yada gec allah izin verirse

Canım ben bebek gormedeyim ama zaten Korhilalp le benden başka da pek uğrayan yok...
Haklısın canım.en çok ikimiz varız.tabii diğerlerinin mazaretleri var o ayrı ama bir amaç uğruna burdayız.daha aktif olmalıyız grupça
Yaz canım kesinlikle faydalı olur.bir de bu şekilde dene

Doğru diyorsun kaptan.aslında tevafukla benimde az kaldı hedefe ama biz bırakmıyoruz.sende bırakma hiç birimiz bırakmayalım.ben seninde hedefine ulaşacağına inanıyorum canım

Bugünkü menüm.2 öğündü
Kahvaltı 8.30
1 yum ile mantarlı tereyağlı omlet.1 havuç yer elması.10 zeytin.3 kk koyun peyn.yeşillik.açık çay

Öğle 15.00
4 kuzu pirzola yanında ızgara sebze. 1 bardak kefir

Akşam yemek yok
19.30 da; 1 avuç ayçekirdeği.açık çay
Öğlen ıhlamur içildi.
Spor;35 dk leslie 4 milin 2 milini yaptım.dayanamadım sözde bugün spordan izin vermiştim kendime

Burdaaaaaa bırakırmıyım hiç koruma döneminde de inşallah burda olucam. Dün misafirim vardı bu günde ben misafirlikteydim yarın evde çoookk işim var. Pazartesi menü vermeye devam edicem inşallah bi aksilik çıkmazsa. +1 le dönüş yaptım son 5 kilo sanırım çok zor gidecek

Aaaa yakaladin beniii biraz kacamak takiliyordummmm...iyiyim cnm sorun yok şükür..evimizde ufak tefek degisiklikler yapiyoruz birkac gundur o yuzden firsat bulamiyorum aslinda..yoksa burdayim canim benim..

sizi kastedmedim zaten canim benm siz bendende cok onem veriyosunuz masallah size inancinizi bosa cikarmayacagim insallah goreceksiniz
bagimlilik yapiyor spor dimi masallah sana menunde cok guzel afieyt olsun

biraktin sandik burayi valla senin suan guncel kg 57.5 sanirm dimi ?

Aaaa yakaladin beniii biraz kacamak takiliyordummmm...iyiyim cnm sorun yok şükür..evimizde ufak tefek degisiklikler yapiyoruz birkac gundur o yuzden firsat bulamiyorum aslinda..yoksa burdayim canim benim..
iyi o zmn kolay gelsin burada oldugunuzu hissettirn ama motive olmamiz icin sart bu biliyosunuz

kizlar bugunku menum gece gec yaip gec kalkinca kahvalti cok gec oldu

kahv.saat 13
2 yk tulum peynir 2 dlm tb ekmek 1 has yum.cay domates yesillik

ara 16 2 ceviz 2 gun kurusu 1 kupa nescafe

aksam 18.30 kahvaltilik tarzinda oldu yine
2 has yumrta kk peynir 2 yk domates ezmesi 2 catal pat.kizrtm 2 dlm ekmek cay

ara 20 yarim port yarim muz

spor 3 mil lesli
su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…