2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

@JoleYa canım geçmiş olsun kötü bir şey olmaz inşallah. . Rabbim dermansız dert vermesin. Bizi de muhakkak haberdar et canım merak ederiz..

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı 1 has yumurta

Öğle 2 dilim ekmek 1 kepçe çorba
1 servis kıymalı patates
2 küp helva

Ara Türk kahvesi 1 kurabiye

Akşam 18.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 kurabiye
2.5 litre su
Spor 40 dakika step spuat jumping jack

Canım azıcık la kalmışsın moralini bozma menün ve sporun harika zümrem

Benim menüm:
Kahvaltı:
8.00 süzme peynir,5 zeytin
Domates,biber,1kuru incir

Ara:
13.00tarçınli süt,1kivi

Ara:
16.00 1avuç çekirdek,1dilim kaşar

Akşam:
19.00 5kaşik fasulye
5kaşık bulgur pilavı
Yoğurt

Sade türk kahvesi
Yeşil çay

2litre su
5mil leslie

Dengeli menü canım.tatliyida abartmamişsın,sporda yapmışsın çok iyi...

Menü güzel canım.kurabiye 1tanede kalsaymış iyiymiş ama sporla yakmışsındır.

Bugün buralar pek sessiz kalmış.Bu akşam şehir dışına çıkıyoruz. Pazartesi akşamı veya salı günü döneriz.pazartesi bildirim yapamayacağım.bu haftalık beni mazur görün herkese bol ñeşeli,çok eksili hafta sonları...

canim hayirli yolculuklar onemli bisey yoktur umarim kazasiz belasiz gidn gelin insallah... sen yinede dondugun gun bildiirm yap olur mu cnm ?

kizlar nasilsiniz? oncelikle herkese hayirli cumalar ...gece uyuyamadim oksurmekten (uyku tutmayincs youtubedan zayiflayaarin hikyesini izledim 50 -60 kg verenler hemde operasyonsuz ssglikli beslenme ve yuruyusle daha ben biye bu kgdayim dusundum durdum bi yandan oksurukle mucadele ederken )neyse bu kez sabah ben gittim dra bisey vermedi dr sadece agri kesici kullan dedi her yerim agriyo malesef ;( hayirlisi ile biran once toparlansaydik kizimla iyi olacak cok sıkıldım cunku ;( kizimi soracak olursaniz o da bugun daha iyi cok sukur rabbime ...

Mrb kızlar! Bgn çok yoğun geçti pek yazamadım size..akşam sinemaya gideceğim.şimdiden menümü vereyim
Kahvaltı 7.30
1 yum kapama boool tereyağlı.1 havuç ve yer elması.8 zeytin.3 kk peyn.açık çak

Öğle 12.00
1 kepçe çorb.2 yk kıy karnbhr.2 yk mantar sal.1 avuç kuruyemiş

Akşam 18.30 da yerim
1 fileto ızgara balık.1 kase salata.
Sinemada 1 kase pat.mısır yerim
Su 2 lt.spor 1 sa 10 dk leslie 5 mil.
Nöbet günümdü okulda pilim bitti resmen.görüşürz fıstıklar

Menümü vereyim
Sabah 07.00: 2 yumurta 3 kaşık yulaf ezmesi
kk peynir 1 çay bardağı sütten omlet
Ara nescafe

Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter 2 k kayısı

Akşam 16.00: 1 tabak pırasa yem
1 kase cacık 2 baget haşlama

Tarçınlı süt
Türk kahvesi 2.5 litre su bitki çayları

Kızlar bende çok fena hastaydım şükür daha iyiyim yarın tüm yediklerime dikkat edicem artık yeter yaaa öpüldünüz iyi geceler

Afiyet olsun canım menü de spor da perfect

Maşallah zümreciğim iyi gidiyorsun yazın incecik ve çoook mutlu olacağız Allah'ın izniyle

Canım şu hastalıkları bir atlat sende tam gaz başlarsın spora ve diyetine.tekrar geçmiş olsun..kendini bırakma kaptan.başaracağız Allah'ın izniyle

İyi tatiller canım.sende dikkat et bırakma diyetini.iyi gidiyorsun çünkü.salı günü görüşürüzzzz :)

Canım su spor harika olmuş.ama bulgur pilavını 3 kaşıkla sınırlasan daha iyi olur.saf karbonhidrat çünkü..afiyet olsun canımmm

Dinlendim tatlım çok sağol..dün recep ivedik e gittik.çok güldüm.iyice yorulmuştum filmden sonra da .bugün spor yapmam.sadece bacak karın egz. Fln yaparım.hala kırgınlık var üzerimde
Aman hasta olma canım. Bende bugün bebek görmeye gidecem akşam ne yapacam bilmiyorum. Bugün bende spor yaomayacam bacaklarim agriyir 1 hafta ara vermiştim sonra yaptığım spor ağır geldi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…