2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

GÖÖÖnaydın bugünde işe giden yorgun kadınlar
günaydın senelik izni için başvuru yapanlar (ben ben ben ben)
Günaydın uyku sersemi kahvesine şeker yerine tuz atanlar "buda ben :/, sabahları nadirde olsa türk kahvesi çeker canım, normalde sade içerim, ilk defa az önce bol şekerli şöyle höpürdeterek içeyim dedim kızlar. bir güzel yaptım kahvemi bi fokurdu bi fokurdu anlatamam. sanırsın capicuno yapıyorum öyle bir güzel köpürdü. oh be dedim. geçtim masama, oturdum bir yudum aldım ve -----> "

Kısaca günaydın

menüm berbat ötesi öğk böyk yani.

sabah: çavdar ekmeğine tost, kk beyaz peynir, siyah zeytin, çay
ara: içilemeyen tuzlu kahveden 1 yudum. yeşil çay, salatalık
öğlen: haşlama kabak ve tavuk
ara: valla bişi yok anacım.
akşam: haşlama kabak ve tavuk

sonrada spor.
dün geç çıktım işten, yorgundum ne sebze haşlayabildim ne bişi. biraz kabak vardı kalan. neyse bu akşam umarım spordan sonra yapmaya mecalim kalır.

Merhaba kızlar,

Dün ki menüm;

Sabah : 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 dlm ekmek, 2 yumurta
Öğle : sadece ayran ( sanırsam yumurta sayesinde hiç açıkmadım)
Ara: 3 ceviz, 1 portakal, çay bardağı leblebi
Akşam: 1 lahmacun, salata

Kilo veren herkesi alkışlıyorum

Kızlar sabah ve öğlen menüm çok iyiydi.amaaa akşam biraz dağıttım.eşime mükellef bir sofra hazırlayınca bnde yedim.ama az yedimm.yine de karnım şişti..yarın telafi edicem inşallah.sporumu da yaptım Allah'tan.yoksa artıya geçerdim..

Afiyet olsun canım bende akşam pide yedim

Ben geldiiiiiiimmmmm. Hepinizi çooookkkk özledim. Ama +1 le dönüyorum sanırım Bu ara verip verip alıyorum bakalım Allah'tan hayırlısı:) kızlar geldim ama p.tesi liste vermeye başlıcam. Bu ara evin altı üstünde ne evde ne yemede düzenim yok hiç Pazartesi'ye kadar evle beraber kendimi de düzene sokarım herhal :))

Canımmm evet çok şükür önceki halime göre evet güzel ama yinede var 5 kilo fazlam göbek ve bel böylesinde onlarında gitmesi lazım. 53-54 olmam lazım benim. Yaş ve boya göre öyle çıkmıştı.

Hoşgeldin canım.+1 çok değil hemen telafi edersin .

selamlar günaydın hatunlar.
menü;
sabah: çavdar ekmeğine tost, 1 haşlama yumurta, 1 bardak light süt, 1 satalık, kk beyaz peynir, zeytin
ara: sade kahve, 1 adet salatalık, 10 adet yer fıstığı (tuzsuz kabuğundan ben çıkarıyorum)
öğlen: 4 çorba kaşığı, zeytin yağlı fasulye, 100 gr haşlama tavuk
ara: 1 yeşil elma, 1 yeşil çay
akşam: dışarda olacağım bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…