Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.4 ileMislisse arkadaşımız ilk defa birinci oldum
İkincisi -1.3 kg ile @Iraz ana arkadaşımız
Üçüncüsü -0.9 kg ileKorhilalp arkadaşımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
kizlar gunaydin nasilsiniz?
ben hastayim yineanali kizli yatiyoz oyle heryerim agriyor dayk yemis gibiyim kizmnda hic hali yok oyle yatiyo insallh tez zmnda iyilesiriz ... Niye boyle oluyoruz anlamadm ya ;(
öğretmisin canım?Merhaba hanımlar!! 5 milimi yaptım.öğle yemeğimi de yedim.şimdi okul ve ders zamanı..
Evet cnmöğretmisin canım?
branşın var mı?Evet cnm
Sınıf öğrt.canımbranşın var mı?
Afiyet olsun canım bende akşam pide yedimKızlar sabah ve öğlen menüm çok iyiydi.amaaa akşam biraz dağıttım.eşime mükellef bir sofra hazırlayınca bnde yedim.ama az yedimm.yine de karnım şişti..yarın telafi edicem inşallah.sporumu da yaptım Allah'tan.yoksa artıya geçerdim..
Kaçamak günümüz olsun diyelim canım.telafi edilir.yarın 2 öğün yapacağım.işe yarıyor gerçektenAfiyet olsun canım bende akşam pide yedim
Canımmm evet çok şükür önceki halime göre evet güzel ama yinede var 5 kilo fazlam göbek ve bel böylesinde onlarında gitmesi lazım. 53-54 olmam lazım benim. Yaş ve boya göre öyle çıkmıştı.tevafuk55 @selin01 @JoleYa Pamik kızlar tabloyu inceledim de siz boyunuza göre ideal kilodasınızZ.artık ne verirseniz yanınıza kar.süper bişey ya tebrik ediyorum sizi.
Bu arada bende gruba katıldığımda 70.7 ydim şimdi 65.7 yim.tammmm 5 kg gitmiş.çok teşekkür ederim hepinize.kızlara nasıl yazarım diyerek yemediğim her kurabiye kek pasta ve patates kızartması kadar teşekkür ederimm
Hoşgeldin canım.+1 çok değil hemen telafi edersin .Ben geldiiiiiiimmmmm. Hepinizi çooookkkk özledim. Ama +1 le dönüyorum sanırımBu ara verip verip alıyorum bakalım Allah'tan hayırlısı:) kızlar geldim ama p.tesi liste vermeye başlıcam. Bu ara evin altı üstünde ne evde ne yemede düzenim yok hiç Pazartesi'ye kadar evle beraber kendimi de düzene sokarım herhal :))
İnşallah almazsam daha fazla iyidir.Günaydın.huzurlu,mutlu,sağlıklı bir gün olması dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?