Süper zümresin fıstık maşallah sanaBugünkü menüm.2 öğündü
Kahvaltı 8.30
1 yum ile mantarlı tereyağlı omlet.1 havuç yer elması.10 zeytin.3 kk koyun peyn.yeşillik.açık çay
Öğle 15.00
4 kuzu pirzola yanında ızgara sebze. 1 bardak kefir
Akşam yemek yok
19.30 da; 1 avuç ayçekirdeği.açık çay
Öğlen ıhlamur içildi.
Spor;35 dk leslie 4 milin 2 milini yaptım.dayanamadım sözde bugün spordan izin vermiştim kendime
Harika olmuş canım yeşil çay gibi bitki çayı da iç canımkizlar bugunku menum gece gec yaip gec kalkinca kahvalti cok gec oldu
kahv.saat 13
2 yk tulum peynir 2 dlm tb ekmek 1 has yum.cay domates yesillik
ara 16 2 ceviz 2 gun kurusu 1 kupa nescafe
aksam 18.30 kahvaltilik tarzinda oldu yine
2 has yumrta kk peynir 2 yk domates ezmesi 2 catal pat.kizrtm 2 dlm ekmek cay
ara 20 yarim port yarim muz
spor 3 mil lesli
su 2 lt
evet seni biliyorum canimBenim var canım ilk başladığım grup , sende biliyorsun yanılmıyorsam
Sağol canım bugün bütün gün baş ağrım vardı şimdi daha iyiyim şükür...canim cok gecmis olsun nasilsin iyimisin biraz daha ?
ben de iyiyim bugun biraz daha geceleri oksuruk nobeti tutuyo iste yine sende dikkst et grip sanirim dimi cocuklarin nasil peki?İyi geceler kızlar yarın inşallah kendimi iyi hissederim ve buralarda olurum İnan'ın tel dahi elime almadım bugün
Maalesefsizi kastedmedim zaten canim benm siz bendende cok onem veriyosunuz masallah sizeinancinizi bosa cikarmayacagim insallah goreceksiniz
bagimlilik yapiyor spor dimi masallah sana menunde cok guzel afieyt olsun
biraktin sandik burayi valla senin suan guncel kg 57.5 sanirm dimi ?
iyi o zmn kolay gelsin burada oldugunuzu hissettirn ama motive olmamiz icin sart bu biliyosunuz
senin neyin var kuzummİyi geceler kızlar yarın inşallah kendimi iyi hissederim ve buralarda olurum İnan'ın tel dahi elime almadım bugün
Buraya zor yazıyorum İnan. Mümkün değil ki başka topiğe yazayım:)))
Boğaz enfeksiyonu canım şimdi daha iyiyim amaben de iyiyim bugun biraz daha geceleri oksuruk nobeti tutuyo iste yine sende dikkst et grip sanirim dimi cocuklarin nasil peki?
4-5 gün yattım öyle halsiz halsiz boğazım çok kötüydü şimdi iyiyim ama canım şükür...Maalesefevet 57,5
Bırakmam canımm bırakırmıyım hiç bi aksilik olmazsa.
senin neyin var kuzumm
Buraya zor yazıyorum İnan. Mümkün değil ki başka topiğe yazayım:)))
Canım su içmişsin bitki çayı da.cıssslar da sınırlı yenmiş.sıkıntı yok tatlum.afiyet olsunMenüm Karbon lu ama ölculu ( sanırım)
Sabah türk kahvesi iki k kayısı 2 bitter
Kahv 12.00: 1.5 dilim ekmek domates
1.5 yumurta, 1 kk peynir
5 zeytin 1 çatal patates kız.
Ara: türk kahvesi 2 ceviz 8 fındık 1 kaşık kuru üzüm
Akşam 20.40: 1 dilim kek 1 poğaça
2 kaşık pat salatası 6 yaprak sarma
Yarım dilim revani
Ara 1 avuç kabak çekirdeği 2 dilim armut
Su 2 litre, bitki çayı
Naz geçmş olsun canım.Allah şifa versin.kış bitti sayılır ama bizi de bitirdi valla4-5 gün yattım öyle halsiz halsiz boğazım çok kötüydü şimdi iyiyim ama canım şükür...
Sağol canım benim bugün gayet iyi gidiyorum inşallah döndüm bile canımCanım su içmişsin bitki çayı da.cıssslar da sınırlı yenmiş.sıkıntı yok tatlum.afiyet olsun
Naz geçmş olsun canım.Allah şifa versin.kış bitti sayılır ama bizi de bitirdi vallabomba gibi dön aramıza
Ooohhh aynen bende öyle yaptım heryeri dip köşe sildim süpürdümKızlaaar bittim
Yemek oğluş temizlik derken baya yoruldum.ev tertemiz oldu.tabikiii saat 10da leslie 5 mil de yaptım.1 lt su bitirdim.
Bugün iki öğün yiyeceğim.haftasonları hep iki öğün yapmaya çalışacağım artık bakalım..bide kendime yeni hedef koydum.19 martta 62 olacağım diye Allah'ı izniyle
Rabbim hepimizi muvaffak eylesin
Ellerine sağlık canım.temizlik yapmak hem hareket oluyor.19 martın bir anlamı yok.bugünden itibaren 1 ay saydım canım.1 ay sonra 62 olmak hedefim..bnde birkaç ay önce seninle aynı kilodaydım.inan istedikten sonra olmayacak şey değil tatlımSağol canım benim bugün gayet iyi gidiyorum inşallah döndüm bile canım
Ooohhh aynen bende öyle yaptım heryeri dip köşe sildim süpürdümöldüm yorgunluktan veeee akşama misafirlerim gelecekmiş şimdi haber ettiler yine hamur işi
İnşallah atlatacağım...
Yarında gün var
@Korhilalp harikasın canım inşallah hedefine ulaşırsın neden 19 mart canım özel bi günmü???
Bende mart 23e kadar 78 olacağım çok sıkacam kendimi gerçekten zorlucam artık yoksa olmayacak bu böyle
Canım çok geçmiş olsun şükür ki geçmiş bu sene çok sert geçti kış yaa herkes pert oldu4-5 gün yattım öyle halsiz halsiz boğazım çok kötüydü şimdi iyiyim ama canım şükür...
Kızlaaar bittim
Yemek oğluş temizlik derken baya yoruldum.ev tertemiz oldu.tabikiii saat 10da leslie 5 mil de yaptım.1 lt su bitirdim.
Bugün iki öğün yiyeceğim.haftasonları hep iki öğün yapmaya çalışacağım artık bakalım..bide kendime yeni hedef koydum.19 martta 62 olacağım diye Allah'ı izniyle
Canım haftaiçi bnde yapamıyorum hem spor hem iş yoruyor.3 öğün yiyorum ama haftasonları böyle artıkCanım çok geçmiş olsun şükür ki geçmiş bu sene çok sert geçti kış yaa herkes pert oldu
Bi ben beceremiyorum şu iki öğünü. İki öğün yapsam bile 3 öğünlük yiyorum
bugun daha iyiyim hamd olsun sen de iyidin sanirim sagligin gozunu sevim yaSağol canım bugün bütün gün baş ağrım vardı şimdi daha iyiyim şükür...
Sen nasılsın nasıl oldun???
amin insallh canim ya rabbim hepimizi muvaffak etsinKızlaaar bittim
bencede gazlamamiz lazim geriden gidiyoruz bayagi dimi ?Sağol canım benim bugün gayet iyi gidiyorum inşallah döndüm bile canım
Ooohhh aynen bende öyle yaptım heryeri dip köşe sildim süpürdümöldüm yorgunluktan veeee akşama misafirlerim gelecekmiş şimdi haber ettiler yine hamur işi
İnşallah atlatacağım...
Yarında gün var
@Korhilalp harikasın canım inşallah hedefine ulaşırsın neden 19 mart canım özel bi günmü???
Bende mart 23e kadar 78 olacağım çok sıkacam kendimi gerçekten zorlucam artık yoksa olmayacak bu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?