2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menüm Karbon lu ama ölculu ( sanırım)
Sabah türk kahvesi iki k kayısı 2 bitter
Kahv 12.00: 1.5 dilim ekmek domates
1.5 yumurta, 1 kk peynir
5 zeytin 1 çatal patates kız.

Ara: türk kahvesi 2 ceviz 8 fındık 1 kaşık kuru üzüm
Akşam 20.40: 1 dilim kek 1 poğaça
2 kaşık pat salatası 6 yaprak sarma
Yarım dilim revani
Ara 1 avuç kabak çekirdeği 2 dilim armut
Su 2 litre, bitki çayı

Süper zümresin fıstık maşallah sana
Harika olmuş canım yeşil çay gibi bitki çayı da iç canım

Maalesef evet 57,5
Bırakmam canımm bırakırmıyım hiç bi aksilik olmazsa.
İyi geceler kızlar yarın inşallah kendimi iyi hissederim ve buralarda olurum İnan'ın tel dahi elime almadım bugün
senin neyin var kuzumm
kizlar aranizda baska topikte de yazan var mi merak ettim ? @Iraz ana yogunlugun hep boyle mi devam edecek yoklugun cok belli ;( @kecigibi sende gorunmuyosun ;(
Buraya zor yazıyorum İnan. Mümkün değil ki başka topiğe yazayım:)))

Maalesef evet 57,5
Bırakmam canımm bırakırmıyım hiç bi aksilik olmazsa.
senin neyin var kuzumm

Buraya zor yazıyorum İnan. Mümkün değil ki başka topiğe yazayım:)))
4-5 gün yattım öyle halsiz halsiz boğazım çok kötüydü şimdi iyiyim ama canım şükür...

Canım su içmişsin bitki çayı da.cıssslar da sınırlı yenmiş.sıkıntı yok tatlum.afiyet olsun

4-5 gün yattım öyle halsiz halsiz boğazım çok kötüydü şimdi iyiyim ama canım şükür...
Naz geçmş olsun canım.Allah şifa versin.kış bitti sayılır ama bizi de bitirdi valla bomba gibi dön aramıza

Kızlaaar bittim
Yemek oğluş temizlik derken baya yoruldum.ev tertemiz oldu.tabikiii saat 10da leslie 5 mil de yaptım.1 lt su bitirdim.
Bugün iki öğün yiyeceğim.haftasonları hep iki öğün yapmaya çalışacağım artık bakalım..bide kendime yeni hedef koydum.19 martta 62 olacağım diye Allah'ı izniyle
Rabbim hepimizi muvaffak eylesin

Sağol canım benim bugün gayet iyi gidiyorum inşallah döndüm bile canım
Ooohhh aynen bende öyle yaptım heryeri dip köşe sildim süpürdüm öldüm yorgunluktan veeee akşama misafirlerim gelecekmiş şimdi haber ettiler yine hamur işi
İnşallah atlatacağım...
Yarında gün var
@Korhilalp harikasın canım inşallah hedefine ulaşırsın neden 19 mart canım özel bi günmü???
Bende mart 23e kadar 78 olacağım çok sıkacam kendimi gerçekten zorlucam artık yoksa olmayacak bu böyle

Ellerine sağlık canım.temizlik yapmak hem hareket oluyor.19 martın bir anlamı yok.bugünden itibaren 1 ay saydım canım.1 ay sonra 62 olmak hedefim..bnde birkaç ay önce seninle aynı kilodaydım.inan istedikten sonra olmayacak şey değil tatlım

Canım çok geçmiş olsun şükür ki geçmiş bu sene çok sert geçti kış yaa herkes pert oldu

Bi ben beceremiyorum şu iki öğünü. İki öğün yapsam bile 3 öğünlük yiyorum

Canım çok geçmiş olsun şükür ki geçmiş bu sene çok sert geçti kış yaa herkes pert oldu

Bi ben beceremiyorum şu iki öğünü. İki öğün yapsam bile 3 öğünlük yiyorum
Canım haftaiçi bnde yapamıyorum hem spor hem iş yoruyor.3 öğün yiyorum ama haftasonları böyle artık

Sağol canım bugün bütün gün baş ağrım vardı şimdi daha iyiyim şükür...
Sen nasılsın nasıl oldun???
bugun daha iyiyim hamd olsun sen de iyidin sanirim sagligin gozunu sevim ya

amin insallh canim ya rabbim hepimizi muvaffak etsin
bencede gazlamamiz lazim geriden gidiyoruz bayagi dimi ?

Menüm gelsin
Kahvaltı 8.00
1 haş yum.1 havuç ve yer elması.1 dilim ekmek ile tereyağlı kaşarlı tost.(oğluştan kalan) 1 çay kaşığı tahin.
10 zeytin.3 kk peyn.1 dilim portakal ve muz.

Öğle 15.00
2 yk humus.1 kase yoğurt.1 avuç kuruyemiş

Akşam 19.30
1 bardak tarçınlı süt ve 1 ceviz.

Su 2lt.yeşil çay 2 fincan.1 soda
Spor 1 sa 10 dk leslie 5 mil.15dk dans.
50 squat.10 dk karın ve 10 dk bacak egz.
(Hiç durmadım bugün ) ayrıca ev temizliği..

kizlar nasilsiniz ? Bugun misafirim vardi ve sabah 6 da yattigim icin kahvaltiyi gec yaptim

kahv. saat 14 2 catal pat kiz.1 tk tulum peyniri 1 kk peynir zeytin 2 dlm ekmek cay 1 yk dom.ezmesi

ara 1 nescafe

aksam ceyrek tb ekmekten tost cay

su 1.5 lit
spor yok belki yaparim benim menu boyle kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…