yanmis yaglar erimis erimis masallah masallah... aksam yemekte yok helal vallaMenüm gelsin
Kahvaltı 8.00
1 haş yum.1 havuç ve yer elması.1 dilim ekmek ile tereyağlı kaşarlı tost.(oğluştan kalan) 1 çay kaşığı tahin.
10 zeytin.3 kk peyn.1 dilim portakal ve muz.
Öğle 15.00
2 yk humus.1 kase yoğurt.1 avuç kuruyemiş
Akşam 19.30
1 bardak tarçınlı süt ve 1 ceviz.
Su 2lt.yeşil çay 2 fincan.1 soda
Spor 1 sa 10 dk leslie 5 mil.15dk dans.
50 squat.10 dk karın ve 10 dk bacak egz.
(Hiç durmadım bugün) ayrıca ev temizliği..
ayni ben
Senn menünde kötü değil canım.nerdeyse çok az yemişsin..afiyet olsun.bn uykusuzken spor yapamam kesin uyumam lazım..bnce uykun varsa dinlen.sporu ertele canım.uyku önemli.az uyuyan kişiler zayıflamada güçlük çekiyormuşkizlar nasilsiniz ? Bugun misafirim vardi ve sabah 6 da yattigim icin kahvaltiyi gec yaptim
kahv. saat 14 2 catal pat kiz.1 tk tulum peyniri 1 kk peynir zeytin 2 dlm ekmek cay 1 yk dom.ezmesi
ara 1 nescafe
aksam ceyrek tb ekmekten tost cay
su 1.5 lit
spor yok belki yaparim benim menu boyle kizlar
Sağol canım yarın ve diğer gün randevu m var inşallah ciddi bir şey çıkmaz.Cok gecmis olsun canim bizi bilgilendir olurmu gelismelerden .dikkat et kendine canim benim.
Çok sağol canım aminGeçmiş olsun canım.inş yoktur bişey.tabi tetkiklerini yaptırirsan için rahat olur.iyi haberlerini bekliyoruz.herşey gönlünce olsun.
Geçmiş olsun canım.haklisin bazen doğal yollardan ne kadar mücadele etsekte ,sonuç alamıyoruz.oğlum, en son hastalandığinda 1hafta antibiyotiksiz mücadele ettim.iyileşme olmayınca pes ettim.Allah şifa versin.
Sağol canım amin yarın ve diğer gün gidicem inşallah .Y yagmur7968 canım geçmiş olsun kötü bir şey olmaz inşallah. . Rabbim dermansız dert vermesin. Bizi de muhakkak haberdar et canım merak ederiz..
Sağol canım benimCanım çok geçmiş olsun şükür ki geçmiş bu sene çok sert geçti kış yaa herkes pert oldu
Bi ben beceremiyorum şu iki öğünü. İki öğün yapsam bile 3 öğünlük yiyorum
Evet ikimizde aynıyız başladığımız yerdebugun daha iyiyim hamd olsun sen de iyidin sanirim sagligin gozunu sevim ya
amin insallh canim ya rabbim hepimizi muvaffak etsin
bencede gazlamamiz lazim geriden gidiyoruz bayagi dimi ?
Sağlık için şart aç yatmak ben tok yatınca sabah mutsuz uyanıyorumyanmis yaglar erimis erimis masallah masallah... aksam yemekte yok helal vallaama gercekten aksam hafif yiyip sonrasinda bisey yemeyince insan cok rahat uyuyo o acligi o hafifligi hissetmek bile cok guzel bence tabi gece uyuyabilirsek
gunluk 6 -7 saat uyumaya calisiyorum bu ara hastaliktan uyuyamiyorum bugun iyi yatarim oksurmeden ins. biraz zor gibi ama neyseSenn menünde kötü değil canım.nerdeyse çok az yemişsin..afiyet olsun.bn uykusuzken spor yapamam kesin uyumam lazım..bnce uykun varsa dinlen.sporu ertele canım.uyku önemli.az uyuyan kişiler zayıflamada güçlük çekiyormuş
bana ac yatmak cok iyi geliyo valla psikoljik olarak da yani o yuzden mumkunse ac yatmak onemli bi yerde duymustum o mide guruldamadan kg verilmez diye o yuzden o mide gurulduycak arkadasim yoksa kuculmezSağol canım benim
Evet ikimizde aynıyız başladığımız yerde
Sağlık için şart aç yatmak ben tok yatınca sabah mutsuz uyanıyorumbirde becere bilsem her yönden süper olucam
iyi geceler canimİyi geceler kızlar
Sana katılıyorum canım menü vermek zorunlu olmalı bana göre çünkü ben sağlıklı besleniyorum ama bildirimden bildirime buraya uğrayan birinin ne yaptığını bilemem açıkçası... belki detoks yapıyor veya şok diyet yapıyor benim verdiğim 200 gr daha değerli şahsi fikrimkizlar menuden sonra 9 gibi yarim port ve yarim elma yedim sonra leslie 3 mil yaptim nasil amabakalim yarin ne olcak ?? eger bizimle devam etmek istemeyen varsa bildirsin arkadaslr cunku ne kadar cok paylasim o kadar cok kg kaybi demek ve eger bi amac icin burdaysak herkes elini tasin altina koyacak saglik problemi disinda yani gunde en az 4-5 mesaj yazabilecek kadar da hergun yogun degiliz dimi ama ki burda cogu kisi en az herkes kadar yogun diye dusunuyorum yanlissam soyleyin ve bi emek sarfediyoruz hepimiz bosuna gitmesin emeklerimiz olur mu not :bugun benim aniden misafirim geldigi iicn gunluk tarti icin bildrm yapamdim yarin basliyorum insallah...
can moralini bozma sakin yarin sirf protein salata corba ile dengeleyip bol su ve bol bitki cayi ictin mi az da hareket ettinmi kg olarak donmez sanaİyi akşamlar kızlar..
Bu hafta sonu bütün planlar bir araya toplandı maalesef... dün akşam bebek görme sabah kv kahvaltıya geldi, öğleden sonra arkadaşta aylık gün toplantısı, akşam da başka bir arkadaşta oturma vardıbugunki menü ise valla açık ve net berbat tartı öncesi iyi olmadı
evet bencede bi el atmanin zamani geldi basta kendimde dahil olmak uzere bundan sonra gunluk menu bildirimi yapmayan ve izinli olmanin yanisira gunluk mesaj yazmayan sohbetlerimize katilmayan arkadaslarin kg bildirimi dikkate alinmasin olur mu ?Sana katılıyorum canım menü vermek zorunlu olmalı bana göre çünkü ben sağlıklı besleniyorum ama bildirimden bildirime buraya uğrayan birinin ne yaptığını bilemem açıkçası... belki detoks yapıyor veya şok diyet yapıyor benim verdiğim 200 gr daha değerli şahsi fikrimama kaptan bu duruma el atmaya başladıysa çözüleceğine eminim..
Sana katılıyorum canım menü vermek zorunlu olmalı bana göre çünkü ben sağlıklı besleniyorum ama bildirimden bildirime buraya uğrayan birinin ne yaptığını bilemem açıkçası... belki detoks yapıyor veya şok diyet yapıyor benim verdiğim 200 gr daha değerli şahsi fikrimama kaptan bu duruma el atmaya başladıysa çözüleceğine eminim..
Kaptan tevafuk canlarım haklısınız.size katılıyorum.bnce de menü pay.yapmayanın bildirimi geçersiz sayılsın..evet bencede bi el atmanin zamani geldi basta kendimde dahil olmak uzere bundan sonra gunluk menu bildirimi yapmayan ve izinli olmanin yanisira gunluk mesaj yazmayan sohbetlerimize katilmayan arkadaslarin kg bildirimi dikkate alinmasin olur mu ?
canım bak benimde öyleydi. yeni yeni iyileşiyorum. ocak başından beri serumlar yedim yattım yani. takılma kafana. yapacak bişi yok. sabret. kendine iyi bak sadece!!arkadaslar nasilsiniz ? Biliyorum artik sıkıldıniz bu hastalik muhabbetimden ama inanin dun gece 5 te yattim oksurmekten afedersiniz kustum yani ;( basim patladi damarlarim patlicakti sanki resmen kac agri kesici aldim bilmiyorum sonra sabah 5 te uyumus kalmisim oylece ;( allah beterinden saklasin ama yoruldum oksurmekten kaburgalarim heryerim agriyor resmen rabbim dusmanima dahi vermesin bunu ;( inanin cok spor yapmak istiyorum bir an once ama kendimi toparlayamiyorum ;(
unuttum pardon. sabah kahvaltından sonra 1 kase puding yedim. benim bi komşum var. yaşlı bi abla. eşi vefat etmiş. 1 çocuğu var yurt dışında yssşıyor 2 ayda 1 görebiliyor.. eskiden 2-3 kase verirdi. artık diyetteyim diye en küçük kasesinde veriyor bişeyler.. arada gelir bana yeşil çay yapmış olur bırakır. benden öğrendi çok sevdi tontonum ya. bazen görüyor camdan eve geldiğimi spordan. kapıda karşılıyor elime limon sıktığı sodayı veriyor. sağolsun o bana analık ediyor ben ona kızlık. allah herkese böylede güzel komşu nasip etsin. geçende tutturdu sana kısmet bulucam diyeMislisse canım genelde hafta sonu girmiyorum. iş yerindeyken giriyorum buraya bir tek.
geçen hafta: 91.000
güncel: 90.200 fark - 800 GR.
ohh kaybetmeye başladım çok şükür ya. 2 aydır yerine say say say. gına gelmişti.
menü:
sabah: 1 dilim çavdar ekmepi, 1 dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, 4-5 siyah zeytin, light süt, 2 yumruk kadar maydanoz
ara: yer fıstığı, yeşil çay (şuan nescafemi yaptım işlere göz gezidiyiroum. sanki hayatımda hiç bu işi yapmamış gibi bön bön bakıyorum uyanamadım ya, yatak çk tatlıydı sabah)
öğlen: karnabahar, tavuk haşlama
ara: yeşil elma
akşam. karnabah & tavuk haşlama
sonrada spora gideceğim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?