2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

yanmis yaglar erimis erimis masallah masallah... aksam yemekte yok helal valla ama gercekten aksam hafif yiyip sonrasinda bisey yemeyince insan cok rahat uyuyo o acligi o hafifligi hissetmek bile cok guzel bence tabi gece uyuyabilirsek

Senn menünde kötü değil canım.nerdeyse çok az yemişsin..afiyet olsun.bn uykusuzken spor yapamam kesin uyumam lazım..bnce uykun varsa dinlen.sporu ertele canım.uyku önemli.az uyuyan kişiler zayıflamada güçlük çekiyormuş

Çok sağol canım amin

Canım çok geçmiş olsun şükür ki geçmiş bu sene çok sert geçti kış yaa herkes pert oldu

Bi ben beceremiyorum şu iki öğünü. İki öğün yapsam bile 3 öğünlük yiyorum
Sağol canım benim
bugun daha iyiyim hamd olsun sen de iyidin sanirim sagligin gozunu sevim ya

amin insallh canim ya rabbim hepimizi muvaffak etsin
bencede gazlamamiz lazim geriden gidiyoruz bayagi dimi ?
Evet ikimizde aynıyız başladığımız yerde
yanmis yaglar erimis erimis masallah masallah... aksam yemekte yok helal valla ama gercekten aksam hafif yiyip sonrasinda bisey yemeyince insan cok rahat uyuyo o acligi o hafifligi hissetmek bile cok guzel bence tabi gece uyuyabilirsek
Sağlık için şart aç yatmak ben tok yatınca sabah mutsuz uyanıyorum birde becere bilsem her yönden süper olucam

gunluk 6 -7 saat uyumaya calisiyorum bu ara hastaliktan uyuyamiyorum bugun iyi yatarim oksurmeden ins. biraz zor gibi ama neyse buarada 3 mil yaptim esim her ne kadar kizsa da

Sağol canım benim

Evet ikimizde aynıyız başladığımız yerde

Sağlık için şart aç yatmak ben tok yatınca sabah mutsuz uyanıyorum birde becere bilsem her yönden süper olucam
bana ac yatmak cok iyi geliyo valla psikoljik olarak da yani o yuzden mumkunse ac yatmak onemli bi yerde duymustum o mide guruldamadan kg verilmez diye o yuzden o mide gurulduycak arkadasim yoksa kuculmez

İyi geceler kızlar
iyi geceler canim

kizlar menuden sonra 9 gibi yarim port ve yarim elma yedim sonra leslie 3 mil yaptim nasil ama bakalim yarin ne olcak ?? eger bizimle devam etmek istemeyen varsa bildirsin arkadaslr cunku ne kadar cok paylasim o kadar cok kg kaybi demek ve eger bi amac icin burdaysak herkes elini tasin altina koyacak saglik problemi disinda yani gunde en az 4-5 mesaj yazabilecek kadar da hergun yogun degiliz dimi ama ki burda cogu kisi en az herkes kadar yogun diye dusunuyorum yanlissam soyleyin ve bi emek sarfediyoruz hepimiz bosuna gitmesin emeklerimiz olur mu not :bugun benim aniden misafirim geldigi iicn gunluk tarti icin bildrm yapamdim yarin basliyorum insallah...

İyi akşamlar kızlar..
Bu hafta sonu bütün planlar bir araya toplandı maalesef... dün akşam bebek görme sabah kv kahvaltıya geldi, öğleden sonra arkadaşta aylık gün toplantısı, akşam da başka bir arkadaşta oturma vardı bugunki menü ise valla açık ve net berbat tartı öncesi iyi olmadı

Sana katılıyorum canım menü vermek zorunlu olmalı bana göre çünkü ben sağlıklı besleniyorum ama bildirimden bildirime buraya uğrayan birinin ne yaptığını bilemem açıkçası... belki detoks yapıyor veya şok diyet yapıyor benim verdiğim 200 gr daha değerli şahsi fikrim ama kaptan bu duruma el atmaya başladıysa çözüleceğine eminim..

can moralini bozma sakin yarin sirf protein salata corba ile dengeleyip bol su ve bol bitki cayi ictin mi az da hareket ettinmi kg olarak donmez sana

evet bencede bi el atmanin zamani geldi basta kendimde dahil olmak uzere bundan sonra gunluk menu bildirimi yapmayan ve izinli olmanin yanisira gunluk mesaj yazmayan sohbetlerimize katilmayan arkadaslarin kg bildirimi dikkate alinmasin olur mu ?

evet bencede bi el atmanin zamani geldi basta kendimde dahil olmak uzere bundan sonra gunluk menu bildirimi yapmayan ve izinli olmanin yanisira gunluk mesaj yazmayan sohbetlerimize katilmayan arkadaslarin kg bildirimi dikkate alinmasin olur mu ?
Kaptan tevafuk canlarım haklısınız.size katılıyorum.bnce de menü pay.yapmayanın bildirimi geçersiz sayılsın..

Güzeeeel bayanlaarr!! Günaydin hepinize..ilk bildirim benden gelsin

Geçen hafta:65.7
Bu hafta: 65.0
Fark: -700 gr
Yaşasınnnnn
Aslında bu hafta 1kg giderdi ama biraz karbonhidratlı beslendim.hatta birgün size bile yazamadım utancımdan
mısır patates yedim.canan karatay beni öldürürdü görseydi yediklerimi .bu hafta yemin ettim zararlı bir şey yemeyeceğim inşallah

Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben gayet iyiyim Allah'a şükürler olsun .biliyorsunuz bu hafta spor yapamadım hafta bası fazla kacırdıklarımı telafı ettim gibi akşamları yemiyerek .yinede artıdayım aZda olsabu hafta telafi edicem söz verıyorummmm.
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.8
Fark +200

Eklentiler

• IMG_2230.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 27
Mislisse canım genelde hafta sonu girmiyorum. iş yerindeyken giriyorum buraya bir tek.
geçen hafta: 91.000
güncel: 90.200 fark - 800 GR.

ohh kaybetmeye başladım çok şükür ya. 2 aydır yerine say say say. gına gelmişti.
menü:
sabah: 1 dilim çavdar ekmepi, 1 dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, 4-5 siyah zeytin, light süt, 2 yumruk kadar maydanoz
ara: yer fıstığı, yeşil çay (şuan nescafemi yaptım işlere göz gezidiyiroum. sanki hayatımda hiç bu işi yapmamış gibi bön bön bakıyorum uyanamadım ya, yatak çk tatlıydı sabah)
öğlen: karnabahar, tavuk haşlama
ara: yeşil elma
akşam. karnabah & tavuk haşlama
sonrada spora gideceğim. :)

canım bak benimde öyleydi. yeni yeni iyileşiyorum. ocak başından beri serumlar yedim yattım yani. takılma kafana. yapacak bişi yok. sabret. kendine iyi bak sadece!!

unuttum pardon. sabah kahvaltından sonra 1 kase puding yedim. benim bi komşum var. yaşlı bi abla. eşi vefat etmiş. 1 çocuğu var yurt dışında yssşıyor 2 ayda 1 görebiliyor.. eskiden 2-3 kase verirdi. artık diyetteyim diye en küçük kasesinde veriyor bişeyler.. arada gelir bana yeşil çay yapmış olur bırakır. benden öğrendi çok sevdi tontonum ya. bazen görüyor camdan eve geldiğimi spordan. kapıda karşılıyor elime limon sıktığı sodayı veriyor. sağolsun o bana analık ediyor ben ona kızlık. allah herkese böylede güzel komşu nasip etsin. geçende tutturdu sana kısmet bulucam diye dedim kaslı falan olsun artık bakmam diyorum yollu diyo tontiş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…