2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Umarım en yakın zamanda eytmişleri görürsün .

60 git tatile ne olur ki. Maşallah o kadar kiloyu verdikten sonra 4 kilodan hiç bişey olmaz :)
Öğlen canım bişey istemedi bak çok iyi fikir tarçınlı meyve tabağı hemen yapıyorum :)))
Canım , bu aralar hayatım çok karışık.
İyi gün dostu çok ancak kötü günde çoğunluk ortadan kayboluyor.
Allah'ın izniyle herşey yoluna girer umarım.
Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın. Ama en kötüsü de o iyi günde yanında olanlar dar günde yoklar. İnsanları anlamak çok zor.
Şimdi çayımı aldım, sondan başa okumaya başlıyorum mesajalrınızı :)
Valla ben yetişemiyorum bazen okumaya :)
Ben çok alıştım, çok seviyorum bulgur ile etin taadı daha iyi alınıyor, tavsiye ederim :)

Deniyim o zaman bi. Pirince alışmışız güzel olmayacak gibi geldi :)

kizlar gunaydin dun menu paylasamadim

sabah 12
1 has yumurta
1 dlm ekmek
2 ceviz
kk peynir
1 yk dom.ezmesi
zeytin
cay

ara 16 yarim elma 1 avuc leblebi
1 saat sonra 1 fincan yesil cay

aksam yarm pors izmir kofte 2 yk pilav bol salata

saat 9 gibi yesil cay
su 1.5 lt
spor 3 fast mil

kizlar bana hergun tartilmak niye yaramadi dun yemkten sonra inanin hicbise yemedim hatta her sabah tartilicam diye daha dikkatliyim ama bugun 600 gr daha fazla ciktim sanki nasil kg verilir degil de nasil kg alinir gibi oldu neden acaba

20.02.17 = 80.0

21.02.17 = 80.5

22.02.17 = 81.1

23.02.17 =

24.02.17 =

25.02.17 =

26.02.17 =

27.02.17 =

28.02.17 =

ekmek normal ekmekse hata, pilav çok hata canım. sanırım neden kilo aldığının sebepleri. ben 4-5 aydır 1 kez pilav yedim. u hayatta en sevdiğim ey domatesli pilavken...

Canım şişkinlik olmalı, yoksa bir günde 600 gr olmaz .
Adet dönemin yakın mı?

Sen aynaya baktiginda eger hâlâ fazlaligin oldugu dusunuyorsan devam etmelisin bence..sporda yap ayni anda iki uc hafta icinde hedefine ulasmis olursun kesin canim

Canim bugun dr.gurkan kubilay dediki 15 gunde bir tartilmak en dogrusu dedi..cunku su kaybedersin 2 kg eksik cikar odeminiz olur 1 kg fazla cikar..bir insan gunde ne yaparsa yapsin en fazla 150 gr verebilir dedi..gerisi su kaybetmistir dedi..haftada en ideali 1kg ayda 4 kilo vermek en idealiymis..bu yuzden hergun tartilmak psikolojik olarak bizi cokertiyor fazla cikinca..tartilma olurmu..kaldir bence tartiyi motivasyonun dusmesin canim.

Tartılma işini bırak canım biz elimizden geleni yapalım sağlıklı beslenelim vücudumuz illa pes edecek ama selin_01 e katılıyorum tartıyı kaldır bencede haftada 1tartılıyorum ben çok daha motive oluyorum

Menümü paylaşayım hemen
Uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Biraz patates kızartması
Çeyrek simit
5zeytin
2dilim peynir
Domates
Çay

Öğlen yemeği
1tabak kıymalı pırasa
1kase yoğurt
Çeyrek dilim ekmek

1portakal

Ara
Limonlu yeşil çay

Sade kahve
1kare çikolata

Akşam
1kase mercimek çorbası
2kaşık yoğunlu makarna
2kaşık kıymalı pırasa

Çay
Kuru incir

Spor Leslie 15dkk yapıldı
Bol su içildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…