en zor kısma gelmişim artık. 90dan sonra zorlanacaksın dedi hocam. daha çok özveri daha dikkatli beslenme, daha çok spor diyor hocam. ypacaz. 30 kilo oldu resmen yazdan beri. beklicem valla. gerekirse tatilede eylülde giderim 56 kiloyken
kizlar gunaydinn herkese gunaydin
bildiginiz uzere artik hergun kg mu yazicaktim ben bugunden basliyorum arti gibi gozuksemde kendimi cok hafif hissediyorum sorun degil benim icin gece o aksam yemeginden somra agzima tek bi lokma bile surmedim dusunun yani sporu da gece 11 de yaptim
20.02.17 = 80.0
21.02.17 = 80.5
22.02.17 =
23.02.17 =
24.02.17 =
25.02.17 =
26.02.17 =
27.02.17 =
28.02.17 =
Hemen sorayım bulgurla nasıl oldu? Sanki lezzeti kaçacakmış gibi geliyor bana.
Kızlaaaaarrrr bende şuanda Leslie 1 yaptım
Sonunda başladım bundan sonra hergün yapıcam 2hafta bu şekilde gidecem inşallah
kizlar saat 5 gibi leslie 3 fast mil yaptim kan ter icinde kaldim valla oh misbirazdan aksam yemegi yiyecegiz cok yemiycem izmir kofte var yine kizartma oldugu icin yarm pors yiycem dunde oyle yemistim aslinda sonra degistirmedim yazdigim menuyu yani...
ne dicektim iyiki leslie ablamiz varmis ya yoksa napardik evde ?
selin_01 sen son 10 kgyu bizimle verdin onda tamamiz peki onceki kgyu evde sporla mi verdin yoksa biyere mi gittin?
60 git tatile ne olur ki. Maşallah o kadar kiloyu verdikten sonra 4 kilodan hiç bişey olmaz :)en zor kısma gelmişim artık. 90dan sonra zorlanacaksın dedi hocam. daha çok özveri daha dikkatli beslenme, daha çok spor diyor hocam. ypacaz. 30 kilo oldu resmen yazdan beri. beklicem valla. gerekirse tatilede eylülde giderim 56 kiloyken
Öğlen canım bişey istemedi bak çok iyi fikir tarçınlı meyve tabağı hemen yapıyorum :)))Merhaba Kızlar ,,,
Dün neler yedim paylaşayım :)
Sabah: 2 kk peynir, 7 zeytin, 1 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: meyve tabağı yaptım kendime ( elma, armut, ayva, portakal üzerine tarçın döktüm )
Ara: 1 bardak süt ve 2 tane yulaflı bisküvi
Akşam: Sulu köfte, salata
Ara: yarım çay bardağı fıstık
Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın. Ama en kötüsü de o iyi günde yanında olanlar dar günde yoklar. İnsanları anlamak çok zor.Canım , bu aralar hayatım çok karışık.
İyi gün dostu çok ancak kötü günde çoğunluk ortadan kayboluyor.
Allah'ın izniyle herşey yoluna girer umarım.
Valla ben yetişemiyorum bazen okumaya :)Şimdi çayımı aldım, sondan başa okumaya başlıyorum mesajalrınızı :)
Ben çok alıştım, çok seviyorum bulgur ile etin taadı daha iyi alınıyor, tavsiye ederim :)
bikiniyi 56 kilo bi arkadaşım deneyip almıştı bende aynısını almıştım60 git tatile ne olur ki. Maşallah o kadar kiloyu verdikten sonra 4 kilodan hiç bişey olmaz :)
ekmek normal ekmekse hata, pilav çok hata canım. sanırım neden kilo aldığının sebepleri. ben 4-5 aydır 1 kez pilav yedim. u hayatta en sevdiğim ey domatesli pilavken...kizlar gunaydin dun menu paylasamadim
sabah 12
1 has yumurta
1 dlm ekmek
2 ceviz
kk peynir
1 yk dom.ezmesi
zeytin
cay
ara 16 yarim elma 1 avuc leblebi
1 saat sonra 1 fincan yesil cay
aksam yarm pors izmir kofte 2 yk pilav bol salata
saat 9 gibi yesil cay
su 1.5 lt
spor 3 fast mil
Kızlaaaaaaarrrrrrr nersesinizzz kimse yok miiiiii
kizlar bana hergun tartilmak niye yaramadi dun yemkten sonra inanin hicbise yemedim hatta her sabah tartilicam diye daha dikkatliyim ama bugun 600 gr daha fazla ciktim sanki nasil kg verilir degil de nasil kg alinir gibi oldu neden acaba
20.02.17 = 80.0
21.02.17 = 80.5
22.02.17 = 81.1
23.02.17 =
24.02.17 =
25.02.17 =
26.02.17 =
27.02.17 =
28.02.17 =
bikiniyi 56 kilo bi arkadaşım deneyip almıştı bende aynısını almıştım
Sen zaten burdaydın kız :)))Ben şimdi geldim :)
Sen aynaya baktiginda eger hâlâ fazlaligin oldugu dusunuyorsan devam etmelisin bence..sporda yap ayni anda iki uc hafta icinde hedefine ulasmis olursun kesin canimKızlar dün sağlık Ocağındaki ebe yeter artık çok fazla kilo vermişsin bundan daha fazla verme dedi. Gayet iyisin dedi yok abla var daha dedim ben öylesine söyledi sandım ama ciddi ciddi hayır yeter dedi. Çok az daha kaldı aslında göbüş 2 kilo kadar daha napsam sizce? Bıraksam mı yani korumaya geçsem mi yoksa devam mı? Yada sıkılaşmaya geçerek o dönemde mi eritsem.
Canim bugun dr.gurkan kubilay dediki 15 gunde bir tartilmak en dogrusu dedi..cunku su kaybedersin 2 kg eksik cikar odeminiz olur 1 kg fazla cikar..bir insan gunde ne yaparsa yapsin en fazla 150 gr verebilir dedi..gerisi su kaybetmistir dedi..haftada en ideali 1kg ayda 4 kilo vermek en idealiymis..bu yuzden hergun tartilmak psikolojik olarak bizi cokertiyor fazla cikinca..tartilma olurmu..kaldir bence tartiyi motivasyonun dusmesin canim.kizlar bana hergun tartilmak niye yaramadi dun yemkten sonra inanin hicbise yemedim hatta her sabah tartilicam diye daha dikkatliyim ama bugun 600 gr daha fazla ciktim sanki nasil kg verilir degil de nasil kg alinir gibi oldu neden acaba
20.02.17 = 80.0
21.02.17 = 80.5
22.02.17 = 81.1
23.02.17 =
24.02.17 =
25.02.17 =
26.02.17 =
27.02.17 =
28.02.17 =
Tartılma işini bırak canım biz elimizden geleni yapalım sağlıklı beslenelim vücudumuz illa pes edecek amakizlar bana hergun tartilmak niye yaramadi dun yemkten sonra inanin hicbise yemedim hatta her sabah tartilicam diye daha dikkatliyim ama bugun 600 gr daha fazla ciktim sanki nasil kg verilir degil de nasil kg alinir gibi oldu neden acaba
20.02.17 = 80.0
21.02.17 = 80.5
22.02.17 = 81.1
23.02.17 =
24.02.17 =
25.02.17 =
26.02.17 =
27.02.17 =
28.02.17 =
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?