Maşallah valla.menü spor on numaraSelam kızlar.. Çok vaktim yok bugün. hemen menü yazayımda.
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 buçuk dilim kızarmış çavdar ekmeği, 4 parmak kadar kaşar (yağsız beyaz alıcam), 5-6 zeytin, 1 avuç kadar maydanoz, light süt ve salatalık
ara: 5 yer fıstığı ve salatalık
12:05 şimdi yeşil çayımı hazırladım
öğlen: haşlanmış bol pul biberli bol isotlu bol kekikli bol karabiberli tavuk, haşlama karnabahar, 5-6 yaprak kadar marul sirkeli getirdim.
ara: 1 yeşil elma, biraz yer fıstığı yerim 10 adet falan
akşam: öğlenin aynısı haşalama tavukve karnabahar bu sefer yeşillik yok
sonra spor. dün çok ter attım çok iyi idman yaptım. bugünde aynı performansla gideceğim inşallah
Menün gayet iyi canım ama kahvaltıyı çeşitlendir derim.en önemli öğün zira..Merhaba Kızlar ,,,
Dün neler yedim paylaşayım :)
Sabah: 2 kk peynir, 7 zeytin, 1 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: meyve tabağı yaptım kendime ( elma, armut, ayva, portakal üzerine tarçın döktüm )
Ara: 1 bardak süt ve 2 tane yulaflı bisküvi
Akşam: Sulu köfte, salata
Ara: yarım çay bardağı fıstık
Spor su harika..pilav 1 kaşığı geçmesin canım.bn ekimden beri 1 kaşık bile yemedim pirinç pilavı.tadını unuttım nerdeyse..onun yerine bulg pil ye canım.ama çok iyi gidiyorsun.o artı 600 gr da ödem flndır.haftada 1 tartılıyoruz zaten her gün çıkma bnce de tartıyakizlar gunaydin dun menu paylasamadim
sabah 12
1 has yumurta
1 dlm ekmek
2 ceviz
kk peynir
1 yk dom.ezmesi
zeytin
cay
ara 16 yarim elma 1 avuc leblebi
1 saat sonra 1 fincan yesil cay
aksam yarm pors izmir kofte 2 yk pilav bol salata
saat 9 gibi yesil cay
su 1.5 lt
spor 3 fast mil
Nazcım Süpersin spor yapmışsın yineMenümü paylaşayım hemen
Uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Biraz patates kızartması
Çeyrek simit
5zeytin
2dilim peynir
Domates
Çay
Öğlen yemeği
1tabak kıymalı pırasa
1kase yoğurt
Çeyrek dilim ekmek
1portakal
Ara
Limonlu yeşil çay
Sade kahve
1kare çikolata
Akşam
1kase mercimek çorbası
2kaşık yoğunlu makarna
2kaşık kıymalı pırasa
Çay
Kuru incir
Spor Leslie 15dkk yapıldı
Bol su içildi
Ya çocuklara yapmıştım yedim işte uzun süre yapmam artık canımMaşallah valla.menü spor on numara
Menün gayet iyi canım ama kahvaltıyı çeşitlendir derim.en önemli öğün zira..
Spor su harika..pilav 1 kaşığı geçmesin canım.bn ekimden beri 1 kaşık bile yemedim pirinç pilavı.tadını unuttım nerdeyse..onun yerine bulg pil ye canım.ama çok iyi gidiyorsun.o artı 600 gr da ödem flndır.haftada 1 tartılıyoruz zaten her gün çıkma bnce de tartıya
Nazcım Süpersin spor yapmışsın yine
Sadece kahvaltıda patates kız.takıldım.onu hiç yeme bence..onun dışında et yoğurt meyve hepsinden tüketmişsin.afiyet olsun canımmm
Tamamdır canım.çok kararlı görüyorum seni. MaşallahYa çocuklara yapmıştım yedim işte uzun süre yapmam artık canım
Artık hep yapacağım inşallah canımMaşallah valla.menü spor on numara
Menün gayet iyi canım ama kahvaltıyı çeşitlendir derim.en önemli öğün zira..
Spor su harika..pilav 1 kaşığı geçmesin canım.bn ekimden beri 1 kaşık bile yemedim pirinç pilavı.tadını unuttım nerdeyse..onun yerine bulg pil ye canım.ama çok iyi gidiyorsun.o artı 600 gr da ödem flndır.haftada 1 tartılıyoruz zaten her gün çıkma bnce de tartıya
Nazcım Süpersin spor yapmışsın yine
Sadece kahvaltıda patates kız.takıldım.onu hiç yeme bence..onun dışında et yoğurt meyve hepsinden tüketmişsin.afiyet olsun canımmm
İnşallah bu sefer başarırım canımTamamdır canım.çok kararlı görüyorum seni. Maşallah
Menün çok güzel canım afiyet olsun...Kızlar telefonumu evde unutmuşum.iş çıkışı alışveriş yaptım.şimdi aldım elime o yüzden yazamadım tüm gün
Menüm gelsin şimdi
Sabah 7.40
1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.15
1 yum sahanda.2 yer elması.çeyrek havuç.2 kk tulum pyn.
7zeytin.1 lokma börek oğluştan kalan.açık çay.1/2 portakal
Öğle 12.00
1 tbk ciğer sote.1 brdk kefir.bol yeşillik
Ara 15.00de 1 avuç kuruyemiş
(Ara öğün hastalığım geçince olmayacak)
Akşam 19.00
1 tbk yeşil mercimek yem.1 kase yoğurt.1 yk ciğer sote
1 hurma.1 hanımeller bisküvi
Çay
Okulda 3 fincan nane limon çayı
Su 2lt
Spor yok
Ama bgun daha iyi hissettim kendimi.pek oturmadım gün boyu.
15 dk neee beeeEveeeettt kızlar Leslie yapıldı yine15dkk
Yok canım kızmadım ama gerçekten çok hamım 2hafta böyle yapıp vücudu alıştıracam sonra yükselticem15 dk neee beeebari 30 dk yapaydin yaa canim benim..tam isindirmissin kaslari tam yag yakmaya baslicakmisken birakmissin...ne gibi olmus biliyormusun spor yapmadi demesinler işi olmuş..kizma bana olurmu senin icin sadece
Aynen canım.bnde merak ettim sizi.telefonsuz da zor oluyor eksik kalıyor insan. Öyle alışmışız kiİnşallah bu sefer başarırım canım
Yokluğun belli oldu bugün sen yazmadan durmazdın zaten
Aslinda haklisin bende ilk leslieye basladigimda 15 dk yi baya bi gecememistim.ama bir hafta hergun yaparsan alisiyorsun..dedigin gibi yavas yavas oluyor..Yok canım kızmadım ama gerçekten çok hamım 2hafta böyle yapıp vücudu alıştıracam sonra yükselticem
Canım bncede öyle yap.çünkü ilk 1 mil yaptığım günü çok net hatırlıyorum..kan ter içinde kalmıştım 3 gün her yerim ağrımıştı.alışık olmayınca cidden yoruyor.ama sonra tıkır tıkır ilerletirsin meraklanma.bu düzende devam et canımYok canım kızmadım ama gerçekten çok hamım 2hafta böyle yapıp vücudu alıştıracam sonra yükselticem
Evet canım şimdi araştırdım uzmanlarda 15dakikayı 10-15gün yapın sonra artırın diyoAslinda haklisin bende ilk leslieye basladigimda 15 dk yi baya bi gecememistim.ama bir hafta hergun yaparsan alisiyorsun..dedigin gibi yavas yavas oluyor..
Evet ya aynen canım bende o durumdayımCanım bncede öyle yap.çünkü ilk 1 mil yaptığım günü çok net hatırlıyorum..kan ter içinde kalmıştım 3 gün her yerim ağrımıştı.alışık olmayınca cidden yoruyor.ama sonra tıkır tıkır ilerletirsin meraklanma.bu düzende devam et canım
Canım evet hep cıss oldu ama enterasan ki daha vermişim gramda olsa metebolizmam durmuştu sanki geçen hafta fazla yiyince hızlandı yine:)) canım dar gittim ayın 13ünde belli olucak ultrason günü aldım.İnşallah canım inşallah hiç sanmıyorum ya
Miktar az az ama hepsi cıss naptın bacım öyle. Nasıl oldun bu arada doktora gidecektin sonuçlar iyidir inşallah.
Haklısın canım çoo k abartılı oldu ama toparladım hemen.dra gittim ayın 13nde ultrason çekilecek belli olucak canım üfürüm masummu zararlımı.ben biraz izin isteyebilirmiuim canım haftaya oğlumun ameliya tı için yatıs yapıcaz temizliktı hazırlıktı giremem pek ara ara girmeye çalışırım yine.biraz degil baya bi karbonlu ama napalim olan olmus boyle devam etme ama olur mu yoksa 6 li rakamlari gormen kacinilmaz dost aci soylerdr a gorundunmu naptin ?
sobali evinde avantaji ve dezavantaji iste yat kiz yerinde bosver cikma
hunaydin ne guzel bi gunaydin bu boyle
gunaydin normalde se bu saatte coktan leslie 5 milini yapmis yesil cayini yudumluyor olurdun zalim hastalik iste nasilsn bugun biraz daha iyimisin?
gunaydin canim yogulugunun sebebi nedir isten dolayimi ?
cok iyi canim devami gelir bu gidisle...
gunaydin canim sadece aksama ne pisirsem derdi olmayan kadinalr kismina katilmiyorummenun de gayet iyi sporu yapmadin herhalde ?
menu cok iyi yuruyus de cok guzel devami gelir insallah...
canim en iyisini sen bilirsinKızlar dün sağlık Ocağındaki ebe yeter artık çok fazla kilo vermişsin bundan daha fazla verme dedi. Gayet iyisin dedi yok abla var daha dedim ben öylesine söyledi sandım ama ciddi ciddi hayır yeter dedi. Çok az daha kaldı aslında göbüş 2 kilo kadar daha napsam sizce? Bıraksam mı yani korumaya geçsem mi yoksa devam mı? Yada sıkılaşmaya geçerek o dönemde mi eritsem.
menun de sporunda cok guzel masallah bu yedigin yer fistigi taze mi kavrulmus mu nasil tuketiyosun ?Selam kızlar.. Çok vaktim yok bugün. hemen menü yazayımda.
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 buçuk dilim kızarmış çavdar ekmeği, 4 parmak kadar kaşar (yağsız beyaz alıcam), 5-6 zeytin, 1 avuç kadar maydanoz, light süt ve salatalık
ara: 5 yer fıstığı ve salatalık
12:05 şimdi yeşil çayımı hazırladım
öğlen: haşlanmış bol pul biberli bol isotlu bol kekikli bol karabiberli tavuk, haşlama karnabahar, 5-6 yaprak kadar marul sirkeli getirdim.
ara: 1 yeşil elma, biraz yer fıstığı yerim 10 adet falan
akşam: öğlenin aynısı haşalama tavukve karnabahar bu sefer yeşillik yok
sonra spor. dün çok ter attım çok iyi idman yaptım. bugünde aynı performansla gideceğim inşallah
sen verirsin canm eminim guceniyoruz sana en zor olani basarmissn zaten bundan sonrasi corap sokugu gibi gelir canimen zor kısma gelmişim artık. 90dan sonra zorlanacaksın dedi hocam. daha çok özveri daha dikkatli beslenme, daha çok spor diyor hocam. ypacaz. 30 kilo oldu resmen yazdan beri. beklicem valla. gerekirse tatilede eylülde giderim 56 kiloyken
afiyt olsun cnm guzel menu yalnz su miktarinve spor belirtilmemis ?Merhaba Kızlar ,,,
Dün neler yedim paylaşayım :)
Sabah: 2 kk peynir, 7 zeytin, 1 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: meyve tabağı yaptım kendime ( elma, armut, ayva, portakal üzerine tarçın döktüm )
Ara: 1 bardak süt ve 2 tane yulaflı bisküvi
Akşam: Sulu köfte, salata
Ara: yarım çay bardağı fıstık
insallah canim hakkinda hersryin hayirlisi ...Canım , bu aralar hayatım çok karışık.
İyi gün dostu çok ancak kötü günde çoğunluk ortadan kayboluyor.
Allah'ın izniyle herşey yoluna girer umarım.
amin insallah hep birlikteUmarım en yakın zamanda eytmişleri görürsün .
bugnku normaldi acikcasi ama 2 yk pilavdan da bise olmamali ya ;(ekmek normal ekmekse hata, pilav çok hata canım. sanırım neden kilo aldığının sebepleri. ben 4-5 aydır 1 kez pilav yedim. u hayatta en sevdiğim ey domatesli pilavken...
yok canim degil anlamadim ki ben de ;(Canım şişkinlik olmalı, yoksa bir günde 600 gr olmaz .
Adet dönemin yakın mı?
o zman haftalik tartilmk en dogrusuCanim bugun dr.gurkan kubilay dediki 15 gunde bir tartilmak en dogrusu dedi..cunku su kaybedersin 2 kg eksik cikar odeminiz olur 1 kg fazla cikar..bir insan gunde ne yaparsa yapsin en fazla 150 gr verebilir dedi..gerisi su kaybetmistir dedi..haftada en ideali 1kg ayda 4 kilo vermek en idealiymis..bu yuzden hergun tartilmak psikolojik olarak bizi cokertiyor fazla cikinca..tartilma olurmu..kaldir bence tartiyi motivasyonun dusmesin canim.
cok iyi cnm bence 2.haftada 2 mile basla olur mu basla ki yansin yaglar 1 hafta hem 1 mil icin hemde isinmak icin yeterli benceEveeeettt kızlar Leslie yapıldı yine15dkk
afiyet olsun cnm guzel menu pat.kzrmasi cok degildi sanirim dimi?Menümü paylaşayım hemen
Uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Biraz patates kızartması
Çeyrek simit
5zeytin
2dilim peynir
Domates
Çay
Öğlen yemeği
1tabak kıymalı pırasa
1kase yoğurt
Çeyrek dilim ekmek
1portakal
Ara
Limonlu yeşil çay
Sade kahve
1kare çikolata
Akşam
1kase mercimek çorbası
2kaşık yoğunlu makarna
2kaşık kıymalı pırasa
Çay
Kuru incir
Spor Leslie 15dkk yapıldı
Bol su içildi
cok guzel menu cnm afiyet olsunKızlar telefonumu evde unutmuşum.iş çıkışı alışveriş yaptım.şimdi aldım elime o yüzden yazamadım tüm gün
Menüm gelsin şimdi
Sabah 7.40
1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.15
1 yum sahanda.2 yer elması.çeyrek havuç.2 kk tulum pyn.
7zeytin.1 lokma börek oğluştan kalan.açık çay.1/2 portakal
Öğle 12.00
1 tbk ciğer sote.1 brdk kefir.bol yeşillik
Ara 15.00de 1 avuç kuruyemiş
(Ara öğün hastalığım geçince olmayacak)
Akşam 19.00
1 tbk yeşil mercimek yem.1 kase yoğurt.1 yk ciğer sote
1 hurma.1 hanımeller bisküvi
Çay
Okulda 3 fincan nane limon çayı
Su 2lt
Spor yok
Ama bgun daha iyi hissettim kendimi.pek oturmadım gün boyu.
kiz melemen zaten domatesli omuyo mu ? neyse menemeni 1 dlmle tamamlayabilmen iyi bi basari tebrik ederim guzel menu sporun da superVeee s.a..kizlar
Sabah kah.
Domatesli melemen .
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
1 dilim peynir...
10 zeytin
Salatalik
Yesil cay
Ara ogun
Yesil elma
1 saat sonra 10 adet tuzsuz badem
10 adet findik
2 adet ceviz
3 kayisi
Limonlu soda
Aksam menusu
Kuru patlican dolmasi 3 adet
1 kase bol sarmisakli cacik
1 dilim ekmek
1 kepce mercimek corbasi
Su 2 lt
Spor 3 mil leslie
Yarim saat plates
Gorusmek uzere :)))
tmm cnm sorun degil nereye yaticak sehir disimi? cok gecmis olsun yine acil sifalar dilerim.Haklısın canım çoo k abartılı oldu ama toparladım hemen.dra gittim ayın 13nde ultrason çekilecek belli olucak canım üfürüm masummu zararlımı.ben biraz izin isteyebilirmiuim canım haftaya oğlumun ameliya tı için yatıs yapıcaz temizliktı hazırlıktı giremem pek ara ara girmeye çalışırım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?