2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Maşallah valla.menü spor on numara

Menün gayet iyi canım ama kahvaltıyı çeşitlendir derim.en önemli öğün zira..

Spor su harika..pilav 1 kaşığı geçmesin canım.bn ekimden beri 1 kaşık bile yemedim pirinç pilavı.tadını unuttım nerdeyse..onun yerine bulg pil ye canım.ama çok iyi gidiyorsun.o artı 600 gr da ödem flndır.haftada 1 tartılıyoruz zaten her gün çıkma bnce de tartıya

Nazcım Süpersin spor yapmışsın yine
Sadece kahvaltıda patates kız.takıldım.onu hiç yeme bence..onun dışında et yoğurt meyve hepsinden tüketmişsin.afiyet olsun canımmm

Ya çocuklara yapmıştım yedim işte uzun süre yapmam artık canım

Kızlar telefonumu evde unutmuşum.iş çıkışı alışveriş yaptım.şimdi aldım elime o yüzden yazamadım tüm gün
Menüm gelsin şimdi
Sabah 7.40
1 brdk ceviz-su kürü

Kahvaltı 8.15
1 yum sahanda.2 yer elması.çeyrek havuç.2 kk tulum pyn.
7zeytin.1 lokma börek oğluştan kalan.açık çay.1/2 portakal

Öğle 12.00
1 tbk ciğer sote.1 brdk kefir.bol yeşillik

Ara 15.00de 1 avuç kuruyemiş
(Ara öğün hastalığım geçince olmayacak)

Akşam 19.00
1 tbk yeşil mercimek yem.1 kase yoğurt.1 yk ciğer sote
1 hurma.1 hanımeller bisküvi
Çay

Okulda 3 fincan nane limon çayı
Su 2lt
Spor yok
Ama bgun daha iyi hissettim kendimi.pek oturmadım gün boyu.

Artık hep yapacağım inşallah canım

Menün çok güzel canım afiyet olsun...
Ciğeri bende çok severim

15 dk neee beee bari 30 dk yapaydin yaa canim benim..tam isindirmissin kaslari tam yag yakmaya baslicakmisken birakmissin...ne gibi olmus biliyormusun spor yapmadi demesinler işi olmuş..kizma bana olurmu senin icin sadece
Yok canım kızmadım ama gerçekten çok hamım 2hafta böyle yapıp vücudu alıştıracam sonra yükselticem

Veee s.a..kizlar
Sabah kah.
Domatesli melemen .
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
1 dilim peynir...
10 zeytin
Salatalik
Yesil cay
Ara ogun
Yesil elma
1 saat sonra 10 adet tuzsuz badem
10 adet findik
2 adet ceviz
3 kayisi
Limonlu soda
Aksam menusu
Kuru patlican dolmasi 3 adet
1 kase bol sarmisakli cacik
1 dilim ekmek
1 kepce mercimek corbasi
Su 2 lt
Spor 3 mil leslie
Yarim saat plates
Gorusmek uzere :)))

Yok canım kızmadım ama gerçekten çok hamım 2hafta böyle yapıp vücudu alıştıracam sonra yükselticem
Canım bncede öyle yap.çünkü ilk 1 mil yaptığım günü çok net hatırlıyorum..kan ter içinde kalmıştım 3 gün her yerim ağrımıştı.alışık olmayınca cidden yoruyor.ama sonra tıkır tıkır ilerletirsin meraklanma.bu düzende devam et canım

Evet ya aynen canım bende o durumdayım

İnşallah canım inşallah hiç sanmıyorum ya

Miktar az az ama hepsi cıss naptın bacım öyle. Nasıl oldun bu arada doktora gidecektin sonuçlar iyidir inşallah.
Canım evet hep cıss oldu ama enterasan ki daha vermişim gramda olsa metebolizmam durmuştu sanki geçen hafta fazla yiyince hızlandı yine:)) canım dar gittim ayın 13ünde belli olucak ultrason günü aldım.

Haklısın canım çoo k abartılı oldu ama toparladım hemen.dra gittim ayın 13nde ultrason çekilecek belli olucak canım üfürüm masummu zararlımı.ben biraz izin isteyebilirmiuim canım haftaya oğlumun ameliya tı için yatıs yapıcaz temizliktı hazırlıktı giremem pek ara ara girmeye çalışırım yine.

canim en iyisini sen bilirsin

menun de sporunda cok guzel masallah bu yedigin yer fistigi taze mi kavrulmus mu nasil tuketiyosun ?

sen verirsin canm eminim guceniyoruz sana en zor olani basarmissn zaten bundan sonrasi corap sokugu gibi gelir canim

afiyt olsun cnm guzel menu yalnz su miktarinve spor belirtilmemis ?

Canım , bu aralar hayatım çok karışık.
İyi gün dostu çok ancak kötü günde çoğunluk ortadan kayboluyor.
Allah'ın izniyle herşey yoluna girer umarım.
insallah canim hakkinda hersryin hayirlisi ...

Umarım en yakın zamanda eytmişleri görürsün .
amin insallah hep birlikte

ekmek normal ekmekse hata, pilav çok hata canım. sanırım neden kilo aldığının sebepleri. ben 4-5 aydır 1 kez pilav yedim. u hayatta en sevdiğim ey domatesli pilavken...
bugnku normaldi acikcasi ama 2 yk pilavdan da bise olmamali ya ;(

Canım şişkinlik olmalı, yoksa bir günde 600 gr olmaz .
Adet dönemin yakın mı?
yok canim degil anlamadim ki ben de ;(

o zman haftalik tartilmk en dogrusu
gunluk tartilmak yaramadi bana ;(

Eveeeettt kızlar Leslie yapıldı yine 15dkk
cok iyi cnm bence 2.haftada 2 mile basla olur mu basla ki yansin yaglar 1 hafta hem 1 mil icin hemde isinmak icin yeterli bence

afiyet olsun cnm guzel menu pat.kzrmasi cok degildi sanirim dimi?

cok guzel menu cnm afiyet olsun iyi hissetmene sevindim sen iyi ol hepimiz iyi olalim ins.

kiz melemen zaten domatesli omuyo mu ? neyse menemeni 1 dlmle tamamlayabilmen iyi bi basari tebrik ederim guzel menu sporun da super buarada evde degsiklik yaptim diyodun boya badana mi yoksa mobilya falan mi ?

tmm cnm sorun degil nereye yaticak sehir disimi? cok gecmis olsun yine acil sifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…