Aynen öyle canım önce sağlıkCanım sağol zümreciğim.bugün kendimi çok daha iyi hissettim.hemen sporumu yapayım dedim.ama 4 mil tamamladım.55 dk.okula geç kalmayayım diyespordan sonra duş fln zaman alıyor.
Biraz şiş hissediyorum kendimi.birazcı m artıda olabilirim.ama sağlım daha önemli tabii diyip kendimi avutuyorum artık
Menü çok güzel canım afiyet olsun. Aman dikkat canım bol su v3 bitki çayı iyi gelir geçmiş olsunMenümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
2dilim peynir
5zeytin
Domates biber
1dilim kızarmış ekmek
Çay
Ara
1avuç leblebi ve üzüm karışımı
Öğlen
Yarım muz
1yeşıl elma
1portakal
Tarçın
Ara
Limonlu yeşil çay
Akşam
Haşlama et
1tabak brokoli yemeği
Salata
Çay
Keçiboynuzu
Spor:15dkk Leslie yapıldı bol su içildi
Hafif bedenim kırık sanırım üşüttüm kızlar bi soğuk algınlığı hapı içtim ve yatıyorum....
Harika bence canım afiyet olsunMenüm şöyle
Kahvaltı 7.30
1 haş yum kapama.1 yer elması çeyrek havuç.2 kk pyn.10 zeytin.1 dilim port.1 küp helva
Öğle 12.30
1 kase kereviz sal.3 yk kıymalı bezelye.
Akşam 18.45
1 kase işkembe çorb.1 dilim tepside içli köfte.1 brdk kefir
1 avuç kuruyemiş.1 kuru erik.2 hanımeller bisküvi (bitti nihayet).çay
Su 2lt.
Spor 55 dk leslie 4 mil (5.mili yapamadım)
canim guzel menu afiyet olsunGünaydın kızlar ,
dün ki menümü paylaşıp , birikenleri okumaya başlayacağım :)
Sabah: Pırasa mücveri ( fırında)
Öğle: Ton balıklı salata, 1 dlm ekmekçerez,
Ara: 1 çay bardağı çerez, elma
Akşam: lahana yemeği, salata, 1 dlm ekmek
Bugün biraz daha çok yürüdüm :) 45 dk kadar
bencede ondandir step tahtasi ortalama 50 tl falanmis aslindaCanım step tahtasında daha etkili tabi ama benimde yok evde yaparken adım şeklinde yapıyorum step tahtasına çıkılacak yerlerde mesela öne adım atıyorum:) zaten ben evde o kadar efor sarfetmiyorum tahtadan dolayı sanırım..
bilgi icin tesekkurler canim benim bu hesaplamaya gore 2.5 lt su icmem lazimmisKızlar dün okuduklarımdan bişeyler paylaşayım..
Çok çabuk terleyen kişiler daha kolay kilo veriyorlarmış..(katılıyorum bn hemen terlerim..)
ayrıca içilmesi gereken günlük su miktarı kiloyla orantılıymış.formül şu "kilo×32gr"
Mesela ben 65 kiloyum.içmem gerek su miktarı 65×32gr=2,080ml.bu en az içilmesi gereken miktar.günlük aktivite durumu spor yaşanılan yerin sıcaklığına göre mutlaka arttırılmalıymış..
Benden söylemesi
guzel menu canm afiyet olsun bu arada aman dikkat etMenümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
2dilim peynir
5zeytin
Domates biber
1dilim kızarmış ekmek
Çay
Ara
1avuç leblebi ve üzüm karışımı
Öğlen
Yarım muz
1yeşıl elma
1portakal
Tarçın
Ara
Limonlu yeşil çay
Akşam
Haşlama et
1tabak brokoli yemeği
Salata
Çay
Keçiboynuzu
Spor:15dkk Leslie yapıldı bol su içildi
Hafif bedenim kırık sanırım üşüttüm kızlar bi soğuk algınlığı hapı içtim ve yatıyorum....
formuna geti donmussun afiyet olsun canim benim.Menüm şöyle
Kahvaltı 7.30
1 haş yum kapama.1 yer elması çeyrek havuç.2 kk pyn.10 zeytin.1 dilim port.1 küp helva
Öğle 12.30
1 kase kereviz sal.3 yk kıymalı bezelye.
Akşam 18.45
1 kase işkembe çorb.1 dilim tepside içli köfte.1 brdk kefir
1 avuç kuruyemiş.1 kuru erik.2 hanımeller bisküvi (bitti nihayet).çay
Su 2lt.
Spor 55 dk leslie 4 mil (5.mili yapamadım)
suyun az gibi geldi kiz onun disinda menu guzel afiyet olsunBu gün çok yorgunum dayak yemiş gibi
Limonlu su
Goji çayı
3bitki çayı
Kahvaltı
Çavdar ekmeğine tost
Yarım hamburger ekmeğine tost(oğlanın yarımı)
1 çay bardağı kefir
Atıştırma (kahvaltıdan akşam yemeğine kadar)
2 ceviz
5 çiğ badem
5 çiğ fındık
Pestil
Bastık
Cevizli sucuk
Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek
Kaşarlı erişteli kıymalı ıspanak 2 dilim
1 bardak kefir
Turp
Atıştırma
Şekersiz çay
2 ceviz
5 badem
Su şimdilik 1 lt
vaaauvv aksam cok hafif ve spor super masallah sanaMenümü vereyim
Sabah 1 poğaça 1 bardak süt
Öğle 14.00: 10 tane yaprak sarma
3 parça haşhaşlı çörek
1 avuç kadar fıstık
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 dlm bitter
Akşam 18.00: küçük kase yoğurt Salata
Bitki çayları 3 litre su
Spor
1 saat 10 dakika step spuat koşu eliptik
ogleni çok iyi yapmışsın akşamki hoşaf com şekerli değildir umarım.. cok dengeli bir menü afiyet olsunbenim menu gelsin
sabah 10
1 has yum.kk suzme peynir 2-3 zeytin dom.ezmesi salatalik 2 dlm ekmek cay
ara 15 1 kase meyveli sutlu gevrek
aksam 18 1 pors mantarli sote 3-4 yk b.pilavi 1 kase kaysi hosafi
ara 1 avuc badem findik
su yatana kadar 2.5 lt biter
spor 45 dk 3 fast mil
Evet kuzum su azdı şimdilik 1,2 yaptım. Birde ortalama içmem gereken 1,7 litreymiş yatana kadar 1,5 olur inşallah.canim guzel menu afiyet olsun
bencede ondandir step tahtasi ortalama 50 tl falanmis aslindavideolari cok guzel ya ben cok sevdim yapmak lazim arada
bilgi icin tesekkurler canim benim bu hesaplamaya gore 2.5 lt su icmem lazimmis
guzel menu canm afiyet olsun bu arada aman dikkat et
formuna geti donmussun afiyet olsun canim benim.
suyun az gibi geldi kiz onun disinda menu guzel afiyet olsun
vaaauvv aksam cok hafif ve spor super masallah sana
guzel menu canim afiyet olsunSlm kizlar..
Sabah kah.
Yesil cay...
1 dilim kepekli tost
Domates..salatalik..zeytin..
Ara ogun
1 armut
1 saat yuruyus
1kase yogurt...1 kase bezelye...yarim kase bulgur pilavi..tursu..1 dilim ekmek
Iki dilim revani..
2,5lt su
Yarim saat plates.
Iyi gecelerrr
canim seker eklemedim kaysinin ve uzumun kendi sekeriogleni çok iyi yapmışsın akşamki hoşaf com şekerli değildir umarım.. cok dengeli bir menü afiyet olsun
tmm cnm sifa olsunEvet kuzum su azdı şimdilik 1,2 yaptım. Birde ortalama içmem gereken 1,7 litreymiş yatana kadar 1,5 olur inşallah.
Maşallah sana erimiş gitmiştir o :)kizlar benim sekerim dusmus gibi oldu 3 adet biskrem yedim ama sonra naptiimmmm lesli 3 mil yaptim)
Yemek yiyenlerin rüyasına girsin
İyi geceler kızlar
insalllahMaşallah sana erimiş gitmiştir o :)
gunaydin .....Günaydııııııınnnnnnn bacılaaaaarrrrrr
kolay gelsin canim ...menun guzel afiyet sofa olsun bu arada 2 gun mu serbest sana yoksa bi gunmu ?selam girls...
çok uykum var ve cumartesilerid işe gelmekten bıktım yıllardır.
menü:
Lor peynirli omlet, 1 salatalık, 1 kk light beyaz peynir, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 4-5 zeytin, 1 bardak süt
ara: 1 salatalık, 1 yeşil çay (yeşil çayımı koydum demleniyo)
öğlen: haşlama tavuk ve brokoli.
geri kalan menü için birey diyemeyeceğim. serbest günüm sonuçta herşeyi yiyebilirim
canm cok gecmis olsun canini sikma lutfen arti icin senin vericegine eminimHerkese günaydın kızlar.dün akşam oğlumla erkenden uyudum. Biraz canım sıkkın.hastalık bana artıyla döndü.yeme düzenimi bozdu. Ama atlatacağım inşallah..
gunaydin..Günaydın kızlar....
Gunaydin canim moralini bozma lütfen. bende hala artıyi verecem diye uğraşıyorum oluyor arada böyle durumlar yeni kilolari koruma süreci bir yönden de... o yüzden rahat ol canımHerkese günaydın kızlar.dün akşam oğlumla erkenden uyudum. Biraz canım sıkkın.hastalık bana artıyla döndü.yeme düzenimi bozdu. Ama atlatacağım inşallah..
Bence çok taktığın için canım kendine güven... birde akşam yemeği kaçta oluyor ve bitki çayı içiyor musun. Bak sana odem atmak için bir formül veriyorum 1 hafta yap tamam mı. Tadı da güzelgunaydin kizlar nasilsiniz? size bise soylicem ben niye su 7 li rakamlar dusemiyorum ya kafayi yiycem hala 81.2 yim
Sağol kaptan.moral oldu bana.ama sürekli azalma görürken birden artı görünce çok kötü hisaettim kendimi.inşallah bu hafta daha sıkı tutacağım..
canm cok gecmis olsun canini sikma lutfen arti icin senin vericegine eminim
gunaydin..
Canım bazen belli rakamlarda direniyor sanırım vücut.hep bizim istediğimiz gibi olmuyor.mesela ben temmuz ayında 85 kiloydum sana duraksama yaşadığım uzun süre kaldığım rakamları yazayım:83-80-76-70-67 ve 65 bu kilolarda hep 10-15gün durdum.bazende artı gördüm.gunaydin kizlar nasilsiniz? size bise soylicem ben niye su 7 li rakamlar dusemiyorum ya kafayi yiycem hala 81.2 yim
Bende bu kürü yapmıştım.çok etkili canım.hatta yine denemem lazımGunaydin canim moralini bozma lütfen. bende hala artıyi verecem diye uğraşıyorum oluyor arada böyle durumlar yeni kilolari koruma süreci bir yönden de... o yüzden rahat ol canım
Bence çok taktığın için canım kendine güven... birde akşam yemeği kaçta oluyor ve bitki çayı içiyor musun. Bak sana odem atmak için bir formül veriyorum 1 hafta yap tamam mı. Tadı da güzelbu iki gün kesin yap
1 poşet yeşil çayı iki şu bardağı kadar sıcak su ile demle.
İçine yarım limonu sık. 1 şişe maden suyu ve yemek sonraları bir bardak iç. Ben son bir bardağı da akşam ki kahvenin yanına bırakıyorum. Mutlaka yap canım sonucunu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?