2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bu gün çok yorgunum dayak yemiş gibi

Limonlu su
Goji çayı
3bitki çayı

Kahvaltı
Çavdar ekmeğine tost
Yarım hamburger ekmeğine tost(oğlanın yarımı)
1 çay bardağı kefir

Atıştırma (kahvaltıdan akşam yemeğine kadar)

2 ceviz
5 çiğ badem
5 çiğ fındık
Pestil
Bastık
Cevizli sucuk

Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek
Kaşarlı erişteli kıymalı ıspanak 2 dilim
1 bardak kefir
Turp

Atıştırma
Şekersiz çay
2 ceviz
5 badem

Su şimdilik 1 lt

Menümü vereyim
Sabah 1 poğaça 1 bardak süt

Öğle 14.00: 10 tane yaprak sarma
3 parça haşhaşlı çörek
1 avuç kadar fıstık
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 dlm bitter

Akşam 18.00: küçük kase yoğurt Salata

Bitki çayları 3 litre su

Spor
1 saat 10 dakika step spuat koşu eliptik

Aynen öyle canım önce sağlık 2 günde artı da gider canım takılma
Menü çok güzel canım afiyet olsun. Aman dikkat canım bol su v3 bitki çayı iyi gelir geçmiş olsun
Harika bence canım afiyet olsun

canim guzel menu afiyet olsun
bencede ondandir step tahtasi ortalama 50 tl falanmis aslinda videolari cok guzel ya ben cok sevdim yapmak lazim arada
bilgi icin tesekkurler canim benim bu hesaplamaya gore 2.5 lt su icmem lazimmis

guzel menu canm afiyet olsun bu arada aman dikkat et

formuna geti donmussun afiyet olsun canim benim.
suyun az gibi geldi kiz onun disinda menu guzel afiyet olsun
vaaauvv aksam cok hafif ve spor super masallah sana

benim menu gelsin
sabah 10
1 has yum.kk suzme peynir 2-3 zeytin dom.ezmesi salatalik 2 dlm ekmek cay

ara 15 1 kase meyveli sutlu gevrek

aksam 18 1 pors mantarli sote 3-4 yk b.pilavi 1 kase kaysi hosafi

ara 1 avuc badem findik

su yatana kadar 2.5 lt biter
spor 45 dk 3 fast mil

ogleni çok iyi yapmışsın akşamki hoşaf com şekerli değildir umarım.. cok dengeli bir menü afiyet olsun

Evet kuzum su azdı şimdilik 1,2 yaptım. Birde ortalama içmem gereken 1,7 litreymiş yatana kadar 1,5 olur inşallah.

guzel menu canim afiyet olsun

ogleni çok iyi yapmışsın akşamki hoşaf com şekerli değildir umarım.. cok dengeli bir menü afiyet olsun
canim seker eklemedim kaysinin ve uzumun kendi sekeri

Evet kuzum su azdı şimdilik 1,2 yaptım. Birde ortalama içmem gereken 1,7 litreymiş yatana kadar 1,5 olur inşallah.
tmm cnm sifa olsun

selam girls...
çok uykum var ve cumartesilerid işe gelmekten bıktım yıllardır.
menü:
Lor peynirli omlet, 1 salatalık, 1 kk light beyaz peynir, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 4-5 zeytin, 1 bardak süt
ara: 1 salatalık, 1 yeşil çay (yeşil çayımı koydum demleniyo)
öğlen: haşlama tavuk ve brokoli.
geri kalan menü için birey diyemeyeceğim. serbest günüm sonuçta herşeyi yiyebilirim

Yemek yiyenlerin rüyasına girsin
İyi geceler kızlar

Maşallah sana erimiş gitmiştir o :)
insalllah
Günaydııııııınnnnnnn bacılaaaaarrrrrr
gunaydin .....

kolay gelsin canim ...menun guzel afiyet sofa olsun bu arada 2 gun mu serbest sana yoksa bi gunmu ?
Herkese günaydın kızlar.dün akşam oğlumla erkenden uyudum. Biraz canım sıkkın.hastalık bana artıyla döndü.yeme düzenimi bozdu. Ama atlatacağım inşallah..
canm cok gecmis olsun canini sikma lutfen arti icin senin vericegine eminim
Günaydın kızlar....
gunaydin..

Herkese günaydın kızlar.dün akşam oğlumla erkenden uyudum. Biraz canım sıkkın.hastalık bana artıyla döndü.yeme düzenimi bozdu. Ama atlatacağım inşallah..
Gunaydin canim moralini bozma lütfen. bende hala artıyi verecem diye uğraşıyorum oluyor arada böyle durumlar yeni kilolari koruma süreci bir yönden de... o yüzden rahat ol canım
gunaydin kizlar nasilsiniz? size bise soylicem ben niye su 7 li rakamlar dusemiyorum ya kafayi yiycem hala 81.2 yim
Bence çok taktığın için canım kendine güven... birde akşam yemeği kaçta oluyor ve bitki çayı içiyor musun. Bak sana odem atmak için bir formül veriyorum 1 hafta yap tamam mı. Tadı da güzel bu iki gün kesin yap
1 poşet yeşil çayı iki şu bardağı kadar sıcak su ile demle.
İçine yarım limonu sık. 1 şişe maden suyu ve yemek sonraları bir bardak iç. Ben son bir bardağı da akşam ki kahvenin yanına bırakıyorum. Mutlaka yap canım sonucunu merak ediyorum

canm cok gecmis olsun canini sikma lutfen arti icin senin vericegine eminim
gunaydin..
Sağol kaptan.moral oldu bana.ama sürekli azalma görürken birden artı görünce çok kötü hisaettim kendimi.inşallah bu hafta daha sıkı tutacağım..

gunaydin kizlar nasilsiniz? size bise soylicem ben niye su 7 li rakamlar dusemiyorum ya kafayi yiycem hala 81.2 yim
Canım bazen belli rakamlarda direniyor sanırım vücut.hep bizim istediğimiz gibi olmuyor.mesela ben temmuz ayında 85 kiloydum sana duraksama yaşadığım uzun süre kaldığım rakamları yazayım:83-80-76-70-67 ve 65 bu kilolarda hep 10-15gün durdum.bazende artı gördüm.
Şu an da öyleyim hastalıktan dolayı tabii...

Bende bu kürü yapmıştım.çok etkili canım.hatta yine denemem lazım
Dediğin gibi duraksayıp korumaya aldı sanırım.ama spor da yapmadım arada cıssslarda vardı menülerimde..hakettim yani artıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…