2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
5zeytin
2dilim peynir
Domates biber
Çay

Ara
1avuç üzümlü leblebi
1yeşil elma

Öğlen
Yarım simit
Yarım muz

Ara
Sade kahve
1kare bitter

Akşam
1kepçe yayla çorbası
1kase bezelye yemeği
Salata

Çay kuru incir

Spor
20dkk yürüyüş 15dkk Leslie yapıldı
Bol su içildi

Menüm (annemin evimdeyim ona göre bakınız lütfen )
Sabah 10.30: 1 has yumurta 3zeytin
3 çatal. Patates kız, 2kk peynir
2 d ekmek 1 çeyrek yufkadan börek
Ara Türk kahvesi 1 dilim bitter 1 k kayısı

Öğle 14.00: 1.5 lahmacun az çekirdek 1 k kayısı

Akşam 18.30: tavuk ızgara 3 parça, 4 lokma ekmek

Ara Türk kahvesi olabilir
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor 875 ip atlama
60 ar tane mekik spuat jumping jack sumo spuat ve bacak hareketleri

Bu arada sol bacağımın kaval kemiği dünden beri ağrıyor ama öyle böyle değil bugünde ip atlarken baya fena oldu. İnternette araştırdım sporcu bacağı sendromu da deniliyirmus ağır antrenmanlar neden olabiliyormuş biri de düz taban olmanın sonucuymus. Bana uyan nedenler bunlar sizin başınıza geldi mi ne yapmalıyım

Canım menün çok dengeli..simit ve bitter gözüme çarptı ama sınırlamışsın tatlım.bravo.spor da var.daha ne olsun
Adım adım hedefe ilerliyorsun :)

Anneciğinin yanındayken bile abartmamışsın zümremm.harikasın.menün güzel...
bacağın için de çok geçmiş olsun
Hiç başıma gelmedi.benim dizim ve belimde sıkıntı olur genelde.ama çok zorlamamanı tavsiye ederim canım.ben jilian yaptığımda belim çok fena ağrımıştı günlerce spor yapamadım.sende biraz dinlenme zamanı tanı kendine..Allah beterinden korusun tatlım

Bence menün güzel ve dengeli birtek sabah 2dilim yerine 1dilim olsaymış ekmek
Afiyet olsun canım...

Bence bacağını zorlama canım geçmiş olsun....

Menüm gelsin
Sabah 7.30
1 bardak ev sirkesi eklenmiş ılık su

Kahvaltı 8.15
1 has yum.1 havuç.2 kk eski kaşar.1 kk tulum pyn.10 zeytin.1 çay kaş tahin
1 dilim portakal 2 dilim muz.açık çay

Öğle 14.00
1büyük kase tavuklu salata.1 ayran.1 çatal kek
(Dışarıdaydım)

Akşam 19.30
1 kase kuruyemiş ve ay çekirdeği.2 k kayısı.çay

Spor 30 dk bacak kalça karın egz.
Yeşil çay 2 fincan
Su 2.5lt

Çok güzel ve dengeli menün olmuş artılar gidecek hemen
Akşam yemeği yememişsin çok iyi olmuş canım biraz midem küçülsün arada akşam yemeklerimi bende bu şekilde geçiştirecem inşallah

Kızlar akşam kayınvalidedeydik yemeğe hemen menüyü vereyim. Müsait olunca dönücem tekrar.

Limonlu su
Goji çayı

Kahvaltı
2 tost çavdar ekmeğine beyaz peynirli
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
5 ev zeytini
1 Salatalık
Şekersiz çay büyük

Atıştırma
Yok

Öğlen yemeği
Hamburger ekmeği yarım tost(oğlanın yarımı)

Atıştırma
Yok

Akşam yemeği
2 but derisiz
3-4 kaşık bulgurla yapılmış burda köfte diyorlar naneli pul biberle kavrulmuş misket gibi adını bilmiyorum
Turşu(ev yapımı)
1 ayran

Atıştırma
Şekersiz çay

Su 2,1 lt

Çok iyi menü canım..afiyet olsunn

Çok güzel ve dengeli menün olmuş artılar gidecek hemen
Akşam yemeği yememişsin çok iyi olmuş canım biraz midem küçülsün arada akşam yemeklerimi bende bu şekilde geçiştirecem inşallah
Sağol canımm..sende bir 10 kilo sonra rahatlıkla 2 öğün yaparsın tatlımm

onerin icin cok tesekkur ederim yaptim dun bunu 1 kur ictim bakalim bugunde icecegim insallh yalniz tadini pek begenemedim ama napalim icecegiz

icime su serptin valla yok anam yok direndi 80 e dusmuyo 79 a bi tarti ;( ama inat ettim olacak olacak...

menun ve sporun harika supersin

anne evinde olmana ragmn super mebu afiyet olsun )

gecen sene ben ip atlayinca iki dizimin eklem yeri cok agrimisti hastanelik olmustum cok cektim ve 1 ay nerdeyse spor namina hicbisey yapamadim sende biraz zorlamis olabilirsin sana tavsiyem biraz dinlenmendir eger kendini cok iyi hissrtmiyosan gunluk yasamini etkikiyosa bi dr a gorunmende de fayda var belki krem verir ...

menun herzamnki gibi cok.guzel afiyet sifa olsun cnm

menu cok iyi su da afiyet olsun

kizlar herkese mutlu pazarlar...

Dun bi arkadasin kizinin dogum gunu vardi ben naptim oraya gitmeden leslie 3 fast mil yaptim

dunku menume gelince
sabh 11
1 has yum kk peynir 2-3 zeytin 1 yk dom.ezmesi (kizlar yazdigim dom. ezmelerinin hepsi ev yapimi )2 dlm tb ekmek 1 ck cikolata

ara 15 yarim elma

aksam 19
yarim dlm pasta 1 butik kurabiye az patates salatasi 1 cgkofte

su 2 lt
yesilcay
spor 3 fast mil

Hepinize günaydın! Güzel hanımlar.bugün kendim için alışveriş yapacağım 40 beden pant. kotlarım fln iyice bol geliyordu birkaç haftadır. 38 alcam bir iki tane bakalım nasıl olacak.mayısa kadar inşallah şu 5 kiloda giderse annemlerde üniversiteden kalma 36larım var onlara geçerim Allah hepimize hedefimize sağlıkla ulaşmayı nasip etsin.çünkü sağlık olmadı mı ne spor ne diyet hiç biri olmuyor kızlar.
Geçen haftadan aldığım bir derste sporsuz diyet çooook yavaş verdiriyor hatta bazen artıya geçiyorsun.sporu arttırmamız lazım canlar.mart'a gireceğiz nerdeyse

Süpersin canım.sporun suyun gayet güzel..doğum gününde de azcık yemişsin.ha gayret tatlım olacak bu iş
Afiyetler olsun

Menün Harika canım çok iradeli olmuşsun sporda yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…