Canım menün çok dengeli..simit ve bitter gözüme çarptı ama sınırlamışsın tatlım.bravo.spor da var.daha ne olsunMenümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
5zeytin
2dilim peynir
Domates biber
Çay
Ara
1avuç üzümlü leblebi
1yeşil elma
Öğlen
Yarım simit
Yarım muz
Ara
Sade kahve
1kare bitter
Akşam
1kepçe yayla çorbası
1kase bezelye yemeği
Salata
Çay kuru incir
Spor
20dkk yürüyüş 15dkk Leslie yapıldı
Bol su içildi
Anneciğinin yanındayken bile abartmamışsın zümremm.harikasın.menün güzel...Menüm (annemin evimdeyim ona göre bakınız lütfen)
Sabah 10.30: 1 has yumurta 3zeytin
3 çatal. Patates kız, 2kk peynir
2 d ekmek 1 çeyrek yufkadan börek
Ara Türk kahvesi 1 dilim bitter 1 k kayısı
Öğle 14.00: 1.5 lahmacun az çekirdek 1 k kayısı
Akşam 18.30: tavuk ızgara 3 parça, 4 lokma ekmek
Ara Türk kahvesi olabilir
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor 875 ip atlama
60 ar tane mekik spuat jumping jack sumo spuat ve bacak hareketleri
Bence menün güzel ve dengeli birtek sabah 2dilim yerine 1dilim olsaymış ekmekMenüm (annemin evimdeyim ona göre bakınız lütfen)
Spor 875 ip atlama
Bence bacağını zorlama canım geçmiş olsun....Bu arada sol bacağımın kaval kemiği dünden beri ağrıyor ama öyle böyle değil bugünde ip atlarken baya fena oldu. İnternette araştırdım sporcu bacağı sendromu da deniliyirmus ağır antrenmanlar neden olabiliyormuş biri de düz taban olmanın sonucuymus. Bana uyan nedenler bunlarsizin başınıza geldi mi ne yapmalıyım
İnşallah canım inşallah artık hedefe ulaşmak istiyorumCanım menün çok dengeli..simit ve bitter gözüme çarptı ama sınırlamışsın tatlım.bravo.spor da var.daha ne olsun
Adım adım hedefe ilerliyorsun :)
Çok güzel ve dengeli menün olmuş artılar gidecek hemenMenüm gelsin
Sabah 7.30
1 bardak ev sirkesi eklenmiş ılık su
Kahvaltı 8.15
1 has yum.1 havuç.2 kk eski kaşar.1 kk tulum pyn.10 zeytin.1 çay kaş tahin
1 dilim portakal 2 dilim muz.açık çay
Öğle 14.00
1büyük kase tavuklu salata.1 ayran.1 çatal kek
(Dışarıdaydım)
Akşam 19.30
1 kase kuruyemiş ve ay çekirdeği.2 k kayısı.çay
Spor 30 dk bacak kalça karın egz.
Yeşil çay 2 fincan
Su 2.5lt
Çok iyi menü canım..afiyet olsunnKızlar akşam kayınvalidedeydik yemeğe hemen menüyü vereyim. Müsait olunca dönücem tekrar.
Limonlu su
Goji çayı
Kahvaltı
2 tost çavdar ekmeğine beyaz peynirli
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
5 ev zeytini
1 Salatalık
Şekersiz çay büyük
Atıştırma
Yok
Öğlen yemeği
Hamburger ekmeği yarım tost(oğlanın yarımı)
Atıştırma
Yok
Akşam yemeği
2 but derisiz
3-4 kaşık bulgurla yapılmış burda köfte diyorlar naneli pul biberle kavrulmuş misket gibi adını bilmiyorum
Turşu(ev yapımı)
1 ayran
Atıştırma
Şekersiz çay
Su 2,1 lt
Sağol canımm..sende bir 10 kilo sonra rahatlıkla 2 öğün yaparsın tatlımmÇok güzel ve dengeli menün olmuş artılar gidecek hemen
Akşam yemeği yememişsin çok iyi olmuş canım biraz midem küçülsün arada akşam yemeklerimi bende bu şekilde geçiştirecem inşallah
onerin icin cok tesekkur ederim yaptim dun bunu 1 kur ictim bakalim bugunde icecegim insallh yalniz tadini pek begenemedim ama napalim icecegizGunaydin canim moralini bozma lütfen. bende hala artıyi verecem diye uğraşıyorum oluyor arada böyle durumlar yeni kilolari koruma süreci bir yönden de... o yüzden rahat ol canım
Bence çok taktığın için canım kendine güven... birde akşam yemeği kaçta oluyor ve bitki çayı içiyor musun. Bak sana odem atmak için bir formül veriyorum 1 hafta yap tamam mı. Tadı da güzelbu iki gün kesin yap
1 poşet yeşil çayı iki şu bardağı kadar sıcak su ile demle.
İçine yarım limonu sık. 1 şişe maden suyu ve yemek sonraları bir bardak iç. Ben son bir bardağı da akşam ki kahvenin yanına bırakıyorum. Mutlaka yap canım sonucunu merak ediyorum
icime su serptin valla yok anam yok direndi 80 e dusmuyo 79 a bi tarti ;( ama inat ettim olacak olacak...Sağol kaptan.moral oldu bana.ama sürekli azalma görürken birden artı görünce çok kötü hisaettim kendimi.inşallah bu hafta daha sıkı tutacağım..
Canım bazen belli rakamlarda direniyor sanırım vücut.hep bizim istediğimiz gibi olmuyor.mesela ben temmuz ayında 85 kiloydum sana duraksama yaşadığım uzun süre kaldığım rakamları yazayım:83-80-76-70-67 ve 65 bu kilolarda hep 10-15gün durdum.bazende artı gördüm.
Şu an da öyleyim hastalıktan dolayı tabii...
Bende bu kürü yapmıştım.çok etkili canım.hatta yine denemem lazım
Dediğin gibi duraksayıp korumaya aldı sanırım.ama spor da yapmadım arada cıssslarda vardı menülerimde..hakettim yani artıyı
menun ve sporun harika supersinMenümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
5zeytin
2dilim peynir
Domates biber
Çay
Ara
1avuç üzümlü leblebi
1yeşil elma
Öğlen
Yarım simit
Yarım muz
Ara
Sade kahve
1kare bitter
Akşam
1kepçe yayla çorbası
1kase bezelye yemeği
Salata
Çay kuru incir
Spor
20dkk yürüyüş 15dkk Leslie yapıldı
Bol su içildi
anne evinde olmana ragmn super mebu afiyet olsunMenüm (annemin evimdeyim ona göre bakınız lütfen)
Spor 875 ip atlama
gecen sene ben ip atlayinca iki dizimin eklem yeri cok agrimisti hastanelik olmustum cok cektim ve 1 ay nerdeyse spor namina hicbisey yapamadim sende biraz zorlamis olabilirsin sana tavsiyem biraz dinlenmendir eger kendini cok iyi hissrtmiyosan gunluk yasamini etkikiyosa bi dr a gorunmende de fayda var belki krem verir ...Bu arada sol bacağımın kaval kemiği dünden beri ağrıyor ama öyle böyle değil bugünde ip atlarken baya fena oldu. İnternette araştırdım sporcu bacağı sendromu da deniliyirmus ağır antrenmanlar neden olabiliyormuş biri de düz taban olmanın sonucuymus. Bana uyan nedenler bunlarsizin başınıza geldi mi ne yapmalıyım
menun herzamnki gibi cok.guzel afiyet sifa olsun cnmMenüm gelsin
Sabah 7.30
1 bardak ev sirkesi eklenmiş ılık su
Kahvaltı 8.15
1 has yum.1 havuç.2 kk eski kaşar.1 kk tulum pyn.10 zeytin.1 çay kaş tahin
1 dilim portakal 2 dilim muz.açık çay
Öğle 14.00
1büyük kase tavuklu salata.1 ayran.1 çatal kek
(Dışarıdaydım)
Akşam 19.30
1 kase kuruyemiş ve ay çekirdeği.2 k kayısı.çay
Spor 30 dk bacak kalça karın egz.
Yeşil çay 2 fincan
Su 2.5lt
menu cok iyi su daKızlar akşam kayınvalidedeydik yemeğe hemen menüyü vereyim. Müsait olunca dönücem tekrar.
Limonlu su
Goji çayı
Kahvaltı
2 tost çavdar ekmeğine beyaz peynirli
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
5 ev zeytini
1 Salatalık
Şekersiz çay büyük
Atıştırma
Yok
Öğlen yemeği
Hamburger ekmeği yarım tost(oğlanın yarımı)
Atıştırma
Yok
Akşam yemeği
2 but derisiz
3-4 kaşık bulgurla yapılmış burda köfte diyorlar naneli pul biberle kavrulmuş misket gibi adını bilmiyorum
Turşu(ev yapımı)
1 ayran
Atıştırma
Şekersiz çay
Su 2,1 lt
Süpersin canım.sporun suyun gayet güzel..doğum gününde de azcık yemişsin.ha gayret tatlımkizlar herkese mutlu pazarlar...
Dun bi arkadasin kizinin dogum gunu vardi ben naptim oraya gitmeden leslie 3 fast mil yaptim
dunku menume gelince
sabh 11
1 has yum kk peynir 2-3 zeytin 1 yk dom.ezmesi (kizlar yazdigim dom. ezmelerinin hepsi ev yapimi )2 dlm tb ekmek 1 ck cikolata
ara 15 yarim elma
aksam 19
yarim dlm pasta 1 butik kurabiye az patates salatasi 1 cgkofte
su 2 lt
yesilcay
spor 3 fast mil
Menün Harika canım çok iradeli olmuşsunkizlar herkese mutlu pazarlar...
Dun bi arkadasin kizinin dogum gunu vardi ben naptim oraya gitmeden leslie 3 fast mil yaptim
dunku menume gelince
sabh 11
1 has yum kk peynir 2-3 zeytin 1 yk dom.ezmesi (kizlar yazdigim dom. ezmelerinin hepsi ev yapimi )2 dlm tb ekmek 1 ck cikolata
ara 15 yarim elma
aksam 19
yarim dlm pasta 1 butik kurabiye az patates salatasi 1 cgkofte
su 2 lt
yesilcay
spor 3 fast mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?