2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Geçen yaz 46-48mi giyiniyordun canım??
Çok güzel yaaa 42 beden bile benim için hayal gibi kaç senedir 42 beden 44beden bile bişey alamadım

Geçen yaz 46-48mi giyiniyordun canım??
Çok güzel yaaa 42 beden bile benim için hayal gibi kaç senedir 42 beden 44beden bile bişey alamadım

Evet canım temmuzda 85 kiloyken(boyda olmadığından) 46 giyiyordum.bir ara 87kiloyu görmüştüm. 46 bile sıkmaya başlamıştı..kabus gibiydi o günler.sen foto var mı diye sormuştun ya geçen gün inan ben geçen yaz hiç fotoğraf çekilmemişim..o şişman halimle kimsenin çekmesine izin vermiyordum.ama 59 olayım foto paylaşıcam sizinle
Ve ben seninde göreceğine inanıyorum 40bedeni.sporunu arttırmaya başlayınca her gün 300 400 gr gidecek..bi bakmışsın 2 aya 38-40 olmuşsun canımm

İnşallah canım benim

evet kesinlikle haklisin canim hareket hareket hareket spor gozuyle bile bakmamak lazim aslinda diye dusunuyorum yaptigimiz isten zevk.almak adina yani dimi binevi mecburuz yani hareket etmeye hem kendimiz hem sagligimiz hem de psikolojimiz icin dimi? bu arada azmine de hayranim bize de nasip olsun ins.iyi alisverisler canim sana ...

Süpersin canım.sporun suyun gayet güzel..doğum gününde de azcık yemişsin.ha gayret tatlım olacak bu iş
Afiyetler olsun
insallah....

Kızlar benim sabhları aç karna içtiğim ceviz su kürünün faydaları müthiş.sizle de paylaşmak isterim
Eki Görüntüle 1959148
cok guzelmis ya denemek lazim bilgi icin tesekkur ederiz ayrica

Günaydın herkese....
gunaydin canm

tebrik ederim gonulden azmin elinden hicbirseyin kurtulmadiginin gostergesi iste masallah sana darisi bizlere ve tum isteyenlere insallah...

Canım çok sağol.amin inşallah hepimiz istediğimiz kiloya bir an önce ineriz

Bendeeeee yapamıyorum canım çok atıştırıyorum
Kesinlikle ağzım hiç boş durmayacak benim. O yüzden kuruyemiş alışkanlığım hiç yoktu benim bari dedim faydalı bişey yiyim çiğ fındık badem aldım ceviz leblebi karıştırdım hepsini üçer beşer bari ondan atayım ağzıma

Slm canım. Birazdan menüyü verip kaçarım. Misafirliğe gidiyoruz inşallah tutarım kendimi

Sorma canım valla bende aynıyım

Hayırlı akşamlar güzel hatunlar.
Ben 2 gündur akşam yemeğinde misafir ağırlıyorum.ne kadar dikkat etsem de tatlida ipin ucu kaçtı.3aydir şeker orucunu 2,3 kez bozmuştum.ama bu haftasonu dayanamayip pasta,şerbetli tatlı ve çikolatalı çilek yedim.Yoğunluktan ve menülerim düzensiz olduğu için paylaşmadim.bugünden itibaren menü paylaşmaya devam.

Menüm
Kahvaltı:
11.00peynir
Sucuk,domates
1 dilim pasta
1dilim tatlı

Akşam:
16.00 1pors et
Yoğurt
1dilim ekmek
Közlenmiş biber

Su:1litre
Spor:açık havada yarım saat yürüyüş.

Menümü paylaşayım
Uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su

Kahvaltı
2kaşık melemen
1sigara böreği
1dilim ekmek
6zeytin
2-3dilim peynir
Közlenmiş 1biber
Çay

Ara sade kahve
1avuç leblebi
1yeşil elma yarım muz

Limonlu yeşil çay

Akşam
1tabak bezelye yemeği
Yoğurt

Çay
2kuru incir

Spor hala yapmadım ama birazdan 15dkk Leslie yaparım
Su içildi bol bol...

Selam kızlar haftasonum annemlerde geçince sonuç fena oldu ve yine usuttum oğlum annemlerde uyumayınca bende yat kalk hastalandım . Yarın için hiç ümidim yok herkese iyi geceler

Neyse canım.öyle olsun metabolizmanı şaşırtmışsın
Kaldığın yerden devam edersin eminim.
Menünde güzel..spor da çok iyi.açık havada yürüme imkanımız olur artık havalar ısındı

Spor yaparsan çok daha iyi olacak canımcım..menün dengeli olmuş.gelsin eksiler :)

Selam kızlar haftasonum annemlerde geçince sonuç fena oldu ve yine usuttum oğlum annemlerde uyumayınca bende yat kalk hastalandım . Yarın için hiç ümidim yok herkese iyi geceler
Canım benim geçmiş olsunnn yarın ola hayrola bakalım. Benim durumumda iç açıcı değil
Allah sağlık versin.gerisini hallederiz rabbimin izniyle
Hadi dinlen tatlım.bacağın içinde iyi olur

Menüm gelsin
07.30 1 brdk ceviz su kürü.

Kahvaltı 8.30
1,5 yum ile mantarlı kaşarlı kıymalı omlet
5 zeytin.çeyrek dom.(artık tatlanmaya başlamış).açık çay

Öğle 12.30
1 kp yayla çorb.1 içli köfte (haşlama).2dal yeşil soğan.turşu

Akşam 18.00
10 çiğ köfte (etli, ev yapımı)1 bardk kefir.yeşillik
1 kase kuruyemiş.çay

Gün içinde 0.5lt detoks suyu.su 2lt.
Spor 1 saat yürüyüş (hava güzeldi)
Ayrıca ev temizliği yaptım.yorgunluktan bittim
Üstüne de alışverişe gittim.amaaa 38beden bir pantolon aldım kızlar tişörtler aldım m ve s beden.XXL dan small a....hey gidi heyy.pes etmek yok.aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…