Geçen yaz 46-48mi giyiniyordun canım??Hepinize günaydın! Güzel hanımlar.bugün kendim için alışveriş yapacağım40 beden pant. kotlarım fln iyice bol geliyordu birkaç haftadır. 38 alcam bir iki tane bakalım nasıl olacak.mayısa kadar inşallah şu 5 kiloda giderse annemlerde üniversiteden kalma 36larım var onlara geçerim Allah hepimize hedefimize sağlıkla ulaşmayı nasip etsin.çünkü sağlık olmadı mı ne spor ne diyet hiç biri olmuyor kızlar.
Geçen haftadan aldığım bir derste sporsuz diyet çooook yavaş verdiriyor hatta bazen artıya geçiyorsun.sporu arttırmamız lazım canlar.mart'a gireceğiz nerdeyse
Geçen yaz 46-48mi giyiniyordun canım??
Çok güzel yaaa 42 beden bile benim için hayal gibi kaç senedir 42 beden 44beden bile bişey alamadım
Ben bunu birara yaptım kahvaltı niyetine içine 1 k kayısı ve 1 de incir atıyordum cevizli beraber.. meto coşuyordu gerçektenKızlar benim sabhları aç karna içtiğim ceviz su kürünün faydaları müthiş.sizle de paylaşmak isterim
Eki Görüntüle 1959148
Aynen öyle canım müthiş hızlandırıyor metabolizmayı ve tatlı isteğini azaltıyorBen bunu birara yaptım kahvaltı niyetine içine 1 k kayısı ve 1 de incir atıyordum cevizli beraber.. meto coşuyordu gerçekten
Yarın başlıcam inşallah ceviz kürüne. Bu gün de sirkeye başladım. Limona biraz ara vereyim bakalım. Gerçi çok bişey kalmadı ama :)Kızlar benim sabhları aç karna içtiğim ceviz su kürünün faydaları müthiş.sizle de paylaşmak isterim
Eki Görüntüle 1959148
Sağol canımm..sende bir 10 kilo sonra rahatlıkla 2 öğün yaparsın tatlımm
İnşallah canım benimEvet canım temmuzda 85 kiloyken(boyda olmadığından) 46 giyiyordum.bir ara 87kiloyu görmüştüm. 46 bile sıkmaya başlamıştı..kabus gibiydi o günler.sen foto var mı diye sormuştun ya geçen gün inan ben geçen yaz hiç fotoğraf çekilmemişim..o şişman halimle kimsenin çekmesine izin vermiyordum.ama 59 olayım foto paylaşıcam sizinle
Ve ben seninde göreceğine inanıyorum 40bedeni.sporunu arttırmaya başlayınca her gün 300 400 gr gidecek..bi bakmışsın 2 aya 38-40 olmuşsun canımm
Biraz bünyem alışsın bende arada bi kahvaltı yerine bunu yapayım canım iyi fikirBen bunu birara yaptım kahvaltı niyetine içine 1 k kayısı ve 1 de incir atıyordum cevizli beraber.. meto coşuyordu gerçekten
Bendeeeee yapamıyorum canım çok atıştırıyorumAyyy bi ben yapamadım şu iki öğünü
evet kesinlikle haklisin canim hareket hareket hareket spor gozuyle bile bakmamak lazim aslinda diye dusunuyorum yaptigimiz isten zevk.almak adina yani dimi binevi mecburuz yani hareket etmeye hem kendimiz hem sagligimiz hem de psikolojimiz icin dimi? bu arada azmine de hayranim bize de nasip olsun ins.iyi alisverisler canim sana ...Hepinize günaydın! Güzel hanımlar.bugün kendim için alışveriş yapacağım40 beden pant. kotlarım fln iyice bol geliyordu birkaç haftadır. 38 alcam bir iki tane bakalım nasıl olacak.mayısa kadar inşallah şu 5 kiloda giderse annemlerde üniversiteden kalma 36larım var onlara geçerim Allah hepimize hedefimize sağlıkla ulaşmayı nasip etsin.çünkü sağlık olmadı mı ne spor ne diyet hiç biri olmuyor kızlar.
Geçen haftadan aldığım bir derste sporsuz diyet çooook yavaş verdiriyor hatta bazen artıya geçiyorsun.sporu arttırmamız lazım canlar.mart'a gireceğiz nerdeyse
insallah....Süpersin canım.sporun suyun gayet güzel..doğum gününde de azcık yemişsin.ha gayret tatlımolacak bu iş
Afiyetler olsun
cok guzelmis ya denemek lazim bilgi icin tesekkur ederiz ayricaKızlar benim sabhları aç karna içtiğim ceviz su kürünün faydaları müthiş.sizle de paylaşmak isterim
Eki Görüntüle 1959148
gunaydin canmGünaydın herkese....
tebrik ederim gonulden azmin elinden hicbirseyin kurtulmadiginin gostergesi iste masallah sanaEvet canım temmuzda 85 kiloyken(boyda olmadığından) 46 giyiyordum.bir ara 87kiloyu görmüştüm. 46 bile sıkmaya başlamıştı..kabus gibiydi o günler.sen foto var mı diye sormuştun ya geçen gün inan ben geçen yaz hiç fotoğraf çekilmemişim..o şişman halimle kimsenin çekmesine izin vermiyordum.ama 59 olayım foto paylaşıcam sizinle
Ve ben seninde göreceğine inanıyorum 40bedeni.sporunu arttırmaya başlayınca her gün 300 400 gr gidecek..bi bakmışsın 2 aya 38-40 olmuşsun canımm
slm canmSlm kizlar..
Canım çok sağol.amin inşallah hepimiz istediğimiz kiloya bir an önce inerizevet kesinlikle haklisin canim hareket hareket hareket spor gozuyle bile bakmamak lazim aslinda diye dusunuyorum yaptigimiz isten zevk.almak adina yani dimi binevi mecburuz yani hareket etmeye hem kendimiz hem sagligimiz hem de psikolojimiz icin dimi? bu arada azmine de hayranim bize de nasip olsun ins.iyi alisverisler canim sana ...
insallah....
cok guzelmis ya denemek lazim bilgi icin tesekkur ederiz ayrica
gunaydin canm
tebrik ederim gonulden azmin elinden hicbirseyin kurtulmadiginin gostergesi iste masallah sanadarisi bizlere ve tum isteyenlere insallah...
Kesinlikle ağzım hiç boş durmayacak benim. O yüzden kuruyemiş alışkanlığım hiç yoktu benim bari dedim faydalı bişey yiyim çiğ fındık badem aldım ceviz leblebi karıştırdım hepsini üçer beşer bari ondan atayım ağzımaBendeeeee yapamıyorum canım çok atıştırıyorum
Slm kizlar..
Sorma canım valla bende aynıyımKesinlikle ağzım hiç boş durmayacak benim. O yüzden kuruyemiş alışkanlığım hiç yoktu benim bari dedim faydalı bişey yiyim çiğ fındık badem aldım ceviz leblebi karıştırdım hepsini üçer beşer bari ondan atayım ağzıma
Slm canım. Birazdan menüyü verip kaçarım. Misafirliğe gidiyoruz inşallah tutarım kendimi
Neyse canım.öyle olsun metabolizmanı şaşırtmışsınHayırlı akşamlar güzel hatunlar.
Ben 2 gündur akşam yemeğinde misafir ağırlıyorum.ne kadar dikkat etsem de tatlida ipin ucu kaçtı.3aydir şeker orucunu 2,3 kez bozmuştum.ama bu haftasonu dayanamayip pasta,şerbetli tatlı ve çikolatalı çilek yedim.Yoğunluktan ve menülerim düzensiz olduğu için paylaşmadim.bugünden itibaren menü paylaşmaya devam.
Menüm
Kahvaltı:
11.00peynir
Sucuk,domates
1 dilim pasta
1dilim tatlı
Akşam:
16.00 1pors et
Yoğurt
1dilim ekmek
Közlenmiş biber
Su:1litre
Spor:açık havada yarım saat yürüyüş.
Spor yaparsan çok daha iyi olacak canımcım..menün dengeli olmuş.gelsin eksiler :)Menümü paylaşayım
Uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
2kaşık melemen
1sigara böreği
1dilim ekmek
6zeytin
2-3dilim peynir
Közlenmiş 1biber
Çay
Ara sade kahve
1avuç leblebi
1yeşil elma yarım muz
Limonlu yeşil çay
Akşam
1tabak bezelye yemeği
Yoğurt
Çay
2kuru incir
Spor hala yapmadım ama birazdan 15dkk Leslie yaparım
Su içildi bol bol...
Canım benim geçmiş olsunnnSelam kızlar haftasonum annemlerde geçince sonuç fena olduve yine usuttum oğlum annemlerde uyumayınca bende yat kalk hastalandım . Yarın için hiç ümidim yok herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?