Geçmiş olsun canım.önemli olan sağlığın iyileş bi hızla başlarsın -lereSelam kızlar haftasonum annemlerde geçince sonuç fena olduve yine usuttum oğlum annemlerde uyumayınca bende yat kalk hastalandım . Yarın için hiç ümidim yok herkese iyi geceler
Canım yaaa beni çok fena gaza getiriyorsun sana teşekkür ederimMenüm gelsin
07.30 1 brdk ceviz su kürü.
Kahvaltı 8.30
1,5 yum ile mantarlı kaşarlı kıymalı omlet
5 zeytin.çeyrek dom.(artık tatlanmaya başlamış).açık çay
Öğle 12.30
1 kp yayla çorb.1 içli köfte (haşlama).2dal yeşil soğan.turşu
Akşam 18.00
10 çiğ köfte (etli, ev yapımı)1 bardk kefir.yeşillik
1 kase kuruyemiş.çay
Gün içinde 0.5lt detoks suyu.su 2lt.
Spor 1 saat yürüyüş (hava güzeldi)
Ayrıca ev temizliği yaptım.yorgunluktan bittim
Üstüne de alışverişe gittim.amaaa 38beden bir pantolon aldım kızlar tişörtler aldım m ve s beden.XXL dan small a....hey gidi heyy.pes etmek yok.aynen devam
Eki Görüntüle 1959340
Teşekkürler canım.asla pes etmemeliyiz.hedefe kadar devam inşallahCanım yaaa beni çok fena gaza getiriyorsun sana teşekkür ederim
Bu arada menün çok güzel ve dengeli sporda harika
Canım bol su ve düzenli ana ve ara öğün lerle artış olacaktır.. 500 gr çok iyi 2 paket margarine veda ettin düşünSlm kızlar günaydın ilk bildirimi ben yapayım
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:85
500gram çooookkkk az niye böyle oldu acaba yaaa diye düşünürken kahvaltılarım baya bi doyurucu geliyordu bana arada bi patates kızartması simit yeyince böyle oluyo demekki bu hafta daha çok sıkmak lazım demekki kızlar
Ay canım benim çok destekleyici ve motive edici bi mesaj oldu demi doğru diyorsun valla yaaa hiç böyle düşünmemiştim 2paket margarin valla doğruCanım bol su ve düzenli ana ve ara öğün lerle artış olacaktır.. 500 gr çok iyi 2 paket margarine veda ettin düşüntebrik ederim canım.
Annenin yanına gitmene rağmen aynı kiloda kalman çok iyi yaaaGünaydın kızlar mutlu haftalarınız olsun
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 66.5Mislisse
Aslında artimdan kurtulmustum ama annemlere gidince böyle oluyor demek ki...
Haftaya aniden gidecek kilolar desene canımGünaydın kızlar ;
Kilo bildirimim
Geçen hafta 85.7
Bu hafta 86.7
Fark: +1 kg
Artış var ancak ilk defa bu sefer artışa takılmadım çünkü adetim çok yakın ya bugün ya yarın. Ondan dolayı olduğunu düşünüryorum. Geçen hafta çok dengeli beslendim.
Mislisse
Menün dediğin gibi pazar olmasına rağmen çok dengeli olmuş afiyet olsun canımDünki menümü paylaşayım;
Pazar olmasına rağmen az yedim , pazarları kendimi tutmak daha zor oluyor .
Sabah: 2 kk peynir, 2 dlm ekmek, 1 yumurta, yeşillik
Öğle: canım birşey istemedi.
Ara: Komşuya kahveye geçtim, kahvenin üzerine karışık meyve tabağı hazırladı onu yedim.
Akşam: Evdekiler kıymalı makarna istedi, onlara yaptım. Ben makarna almadan sadece kıymasından aldım, yanınana da çok bol yoğurt aldım. Üstüne koca bir tabak salata yedim .
Haftaya aniden gidecek kilolar desene canım
kolay gelsin canim ...menun guzel afiyet sofa olsun bu arada 2 gun mu serbest sana yoksa bi gunmu ?
daha çok hareket daha az yemek çok az sabır canım verirsin.gunaydin kizlar nasilsiniz? size bise soylicem ben niye su 7 li rakamlar dusemiyorum ya kafayi yiycem hala 81.2 yim
Slm kızlar günaydın ilk bildirimi ben yapayım
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:85
500gram çooookkkk az niye böyle oldu acaba yaaa diye düşünürken kahvaltılarım baya bi doyurucu geliyordu bana arada bi patates kızartması simit yeyince böyle oluyo demekki bu hafta daha çok sıkmak lazım demekki kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?