Günaydın kızlar mutlu haftalarınız olsun
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 66.5Mislisse
Aslında artimdan kurtulmustum ama annemlere gidince böyle oluyor demek ki...
Selam kızlar haftasonum annemlerde geçince sonuç fena olduve yine usuttum oğlum annemlerde uyumayınca bende yat kalk hastalandım . Yarın için hiç ümidim yok herkese iyi geceler
Menüm gelsin
07.30 1 brdk ceviz su kürü.
Kahvaltı 8.30
1,5 yum ile mantarlı kaşarlı kıymalı omlet
5 zeytin.çeyrek dom.(artık tatlanmaya başlamış).açık çay
Öğle 12.30
1 kp yayla çorb.1 içli köfte (haşlama).2dal yeşil soğan.turşu
Akşam 18.00
10 çiğ köfte (etli, ev yapımı)1 bardk kefir.yeşillik
1 kase kuruyemiş.çay
Gün içinde 0.5lt detoks suyu.su 2lt.
Spor 1 saat yürüyüş (hava güzeldi)
Ayrıca ev temizliği yaptım.yorgunluktan bittim
Üstüne de alışverişe gittim.amaaa 38beden bir pantolon aldım kızlar tişörtler aldım m ve s beden.XXL dan small a....hey gidi heyy.pes etmek yok.aynen devam
Eki Görüntüle 1959340
Çok güzel canım tebrik ederim seni24 saat boyunca işte. cumartesi en son öğlen diyetime sadık kalıyorum. pazar akşam diyete devam ediyorum. genelde pazar akşamları yemiyorum zaten. 4-5 gibi yemiş oluyorum. pazarlarım 2 öğün oluyor genelde.
Veeeeeee kızlarrrrr.....
Geçen hafta : 90,200 gr.
güncel: 89.100 gr.
fark: - 1100 gr
menü: sabah: 1 limonlu ılık su, 1 haşlama ymurta, 1 dilim kızarmı çavdar ekmeği, 1 kk light beyaz peynir, (kibrit kutusu olmasa diyetisyenlik olmicakmı sanırım), salatalık, 1 bardak light süt
ara: 1 salatalık, 10 tane yer fıstığı, yeşil çay
öğlen: 100 gr haşlama tavuk, 3-4 küçük çiçek haşlama brokoli, yarım domates, yarım salatalık
ara: yeşil elma
akşam:100 gr haşlama tavuk, 3-4 küçük çiçek haşlama brokoli
akşam spor...
çok şükür sonunda 8. li rakamları tekrar görebildim. Çok mutluyum ya. sabah tartıldım. yola çıktım, herkese sarılmak istiyorumbide iş yerimizin güvenlik abisi var. emekli, dahadamı zayıfladın dedi girerken. sendende kaçmıyo diyebildim
İnşallah canım inşallah500 gr çok ideal bence ,
yavaş verince geri alma riski azalıyor, daha sağlıklı.
Emin adımlarla hedefe ulaşırız inşallah .
Evet canım temmuzda 85 kiloyken(boyda olmadığından) 46 giyiyordum.bir ara 87kiloyu görmüştüm. 46 bile sıkmaya başlamıştı..kabus gibiydi o günler.sen foto var mı diye sormuştun ya geçen gün inan ben geçen yaz hiç fotoğraf çekilmemişim..o şişman halimle kimsenin çekmesine izin vermiyordum.ama 59 olayım foto paylaşıcam sizinle
Ve ben seninde göreceğine inanıyorum 40bedeni.sporunu arttırmaya başlayınca her gün 300 400 gr gidecek..bi bakmışsın 2 aya 38-40 olmuşsun canımm
24 saat boyunca işte. cumartesi en son öğlen diyetime sadık kalıyorum. pazar akşam diyete devam ediyorum. genelde pazar akşamları yemiyorum zaten. 4-5 gibi yemiş oluyorum. pazarlarım 2 öğün oluyor genelde.
Veeeeeee kızlarrrrr.....
menü: sabah: 1 limonlu ılık su, 1 haşlama ymurta, 1 dilim kızarmı çavdar ekmeği, 1 kk light beyaz peynir, (kibrit kutusu olmasa diyetisyenlik olmicakmı sanırım), salatalık, 1 bardak light süt
öğlen: 100 gr haşlama tavuk, 3-4 küçük çiçek haşlama brokoli, yarım domates, yarım salatalık
akşam spor...
çok şükür sonunda 8. li rakamları tekrar görebildim. Çok mutluyum ya. sabah tartıldım. yola çıktım, herkese sarılmak istiyorumbide iş yerimizin güvenlik abisi var. emekli, dahadamı zayıfladın dedi girerken. sendende kaçmıyo diyebildim
Bu arada sol bacağımın kaval kemiği dünden beri ağrıyor ama öyle böyle değil bugünde ip atlarken baya fena oldu. İnternette araştırdım sporcu bacağı sendromu da deniliyirmus ağır antrenmanlar neden olabiliyormuş biri de düz taban olmanın sonucuymus. Bana uyan nedenler bunlarsizin başınıza geldi mi ne yapmalıyım
gunaydin kizlar nasilsiniz? size bise soylicem ben niye su 7 li rakamlar dusemiyorum ya kafayi yiycem hala 81.2 yim
Temmuzdan ekime kadar 82.8 e inmiştim.yaz olunca diyet bozuluyordu.ama 13 ekimden bugüne devam ediyorum.şuan 38 giyiyorum canımSüper başarı 46 bedenden 38 bedene inmek.
Geçen sene temmuzda mı başladın ?
Canım çok faydalı bir kür.daha önceki sayfalarda paylaşmıştım.yine atayımcanım bu ceviz su kürü ne, nasıl yapılıyor, ne işe yarıyor acaba?
Ay çok basitmiş. Peki kırmak lazımmı cevizi? tek parça haldemi? 2 parça halde mi? 4 parça halde mi fark eder mi?Canım çok faydalı bir kür.daha önceki sayfalarda paylaşmıştım.yine atayımEki Görüntüle 1959587
İnşallah canım ben ulaştım sayılır hatta tamam diyebilirim 55 olduysam. Hedef 53 dü ama ideal kilo 53,5-54 çıkıyo hep eşimde iyisin dedi. Bir de 2. çocuğu düşünmeye başladık gibi çocuk olana kadar kalan 2 kiloyu da sıkılaşarak verebilirim sanırım.500 gr çok ideal bence ,
yavaş verince geri alma riski azalıyor, daha sağlıklı.
Emin adımlarla hedefe ulaşırız inşallah .
kız eki açsanacanım bu ceviz su kürü ne, nasıl yapılıyor, ne işe yarıyor acaba?
Temmuzdan ekime kadar 82.8 e inmiştim.yaz olunca diyet bozuluyordu.ama 13 ekimden bugüne devam ediyorum.şuan 38 giyiyorum canım
500 gram az değil bence,tebriklerSlm kızlar günaydın ilk bildirimi ben yapayım
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:85
500gram çooookkkk az niye böyle oldu acaba yaaa diye düşünürken kahvaltılarım baya bi doyurucu geliyordu bana arada bi patates kızartması simit yeyince böyle oluyo demekki bu hafta daha çok sıkmak lazım demekki kızlar
Annenin yanında aynı kiloda kalabilmekte çok güzel.haftaya çok daha iyi olurGünaydın kızlar mutlu haftalarınız olsun
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 66.5Mislisse
Sen kendini biliyorsun.dengelide beslenmişsin.haftaya toplu olarak giderGünaydın kızlar ;
Kilo bildirimim
Geçen hafta 85.7
Bu hafta 86.7
Fark: +1 kg
Artış var ancak ilk defa bu sefer artışa takılmadım çünkü adetim çok yakın ya bugün ya yarın. Ondan dolayı olduğunu düşünüryorum. Geçen hafta çok dengeli beslendim.
Mislisse
Tebrik ederim canım.çok çok iyi.24 saat boyunca işte. cumartesi en son öğlen diyetime sadık kalıyorum. pazar akşam diyete devam ediyorum. genelde pazar akşamları yemiyorum zaten. 4-5 gibi yemiş oluyorum. pazarlarım 2 öğün oluyor genelde.
Veeeeeee kızlarrrrr.....
akşam spor...
Tebrik ederim canım.azminin ve emeğinin karşılığını görüyorsun.bize de ümit oluyorsun.Temmuzdan ekime kadar 82.8 e inmiştim.yaz olunca diyet bozuluyordu.ama 13 ekimden bugüne devam ediyorum.şuan 38 giyiyorum canım
Hedef kiloya ulaşmak ne güzeldir.tebrik ederim.bebek hakkında da güzel haberler alırız inşİnşallah canım ben ulaştım sayılır hatta tamam diyebilirim 55 olduysam. Hedef 53 dü ama ideal kilo 53,5-54 çıkıyo hep eşimde iyisin dedi. Bir de 2. çocuğu düşünmeye başladık gibi çocuk olana kadar kalan 2 kiloyu da sıkılaşarak verebilirim sanırım.
kız eki açsana
Ama ben yazdıktan sonra eki paylaştıkız eki açsana
onemli olan da bu degil mi zaten pes etmeden devam etmek supersin bu hafta daha dikkat edersin birazda hareketi attirirsin tamamdirHayırlı akşamlar güzel hatunlar.
Ben 2 gündur akşam yemeğinde misafir ağırlıyorum.ne kadar dikkat etsem de tatlida ipin ucu kaçtı.3aydir şeker orucunu 2,3 kez bozmuştum.ama bu haftasonu dayanamayip pasta,şerbetli tatlı ve çikolatalı çilek yedim.Yoğunluktan ve menülerim düzensiz olduğu için paylaşmadim.bugünden itibaren menü paylaşmaya devam.
Menüm
Kahvaltı:
11.00peynir
Sucuk,domates
1 dilim pasta
1dilim tatlı
Akşam:
16.00 1pors et
Yoğurt
1dilim ekmek
Közlenmiş biber
Su:1litre
Spor:açık havada yarım saat yürüyüş.
menun cok guzel canim afiyet olsunMenümü paylaşayım
Uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
2kaşık melemen
1sigara böreği
1dilim ekmek
6zeytin
2-3dilim peynir
Közlenmiş 1biber
Çay
Ara sade kahve
1avuç leblebi
1yeşil elma yarım muz
Limonlu yeşil çay
Akşam
1tabak bezelye yemeği
Yoğurt
Çay
2kuru incir
Spor hala yapmadım ama birazdan 15dkk Leslie yaparım
Su içildi bol bol...
canim menu cok guzel tebrik ederim emeginin karsiligini alman en guzel hediye bence ne guzel gule gule giy aldiklarini pant.rengi muthis bahar geliyo artik beyaz tsortle ne guzel olur oMenüm gelsin
07.30 1 brdk ceviz su kürü.
Kahvaltı 8.30
1,5 yum ile mantarlı kaşarlı kıymalı omlet
5 zeytin.çeyrek dom.(artık tatlanmaya başlamış).açık çay
Öğle 12.30
1 kp yayla çorb.1 içli köfte (haşlama).2dal yeşil soğan.turşu
Akşam 18.00
10 çiğ köfte (etli, ev yapımı)1 bardk kefir.yeşillik
1 kase kuruyemiş.çay
Gün içinde 0.5lt detoks suyu.su 2lt.
Spor 1 saat yürüyüş (hava güzeldi)
Ayrıca ev temizliği yaptım.yorgunluktan bittim
Üstüne de alışverişe gittim.amaaa 38beden bir pantolon aldım kızlar tişörtler aldım m ve s beden.XXL dan small a....hey gidi heyy.pes etmek yok.aynen devam
Eki Görüntüle 1959340
afiyet olsun canim menu cok guzelIyi aksamlar:)
Kahvalti menusu
Patatesli borek 1 dilim
2 kucuk sosis zeytin domates peynir
Yesil cay sekersiz
Ara ogun
Meyve salatasi(azar azar muz kivi armut ananas)
Yarim saat yuruyus
Saat 17.00 de
3 icli kofte
Iki bardak ayran
Salata ve 1 kepce yayla corbasi
Ekmek yok ama tatli var kaymakli kunefe(uzgun surat uzgun surat
2 lt su
Gorusmek uzere tatliskolarimmm:))
menu cok guzel afiyet olsun canmElma sirkeli su
Goji çayı
Kahvaltı
1 simit
Domates salatalık 5zeytin
Sucuklu yumurta 2-3 yemek kaşığı kadar
Atıştırma
5 badem
5fındık
1 ceviz
Öğlen yemeği
Top kek (oğlan ısırdı bıraktı beni yedim)
Atıştırma
Yarım çay bardağı kefir
Akşam yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
1,5 dilim erişteli kaşarlı kıymalı ıspanak
1 kaşık kavurma
1 bardak kefir
Atıştırma
Şekersiz çay
1 dilim soslu kek
Yarım ince dilim meyveli pasta
Su 1,5lt
cnm 500gr iyi degil mi ? yerinde saymaktan iyidir dimi bu hafta daha dikkat edicez insallh...Slm kızlar günaydın ilk bildirimi ben yapayım
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:85
500gram çooookkkk az niye böyle oldu acaba yaaa diye düşünürken kahvaltılarım baya bi doyurucu geliyordu bana arada bi patates kızartması simit yeyince böyle oluyo demekki bu hafta daha çok sıkmak lazım demekki kızlar
olsun canm sen yaparsinGünaydın kızlar mutlu haftalarınız olsun
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 66.5Mislisse
sorun etme canm bu hafta daha iyi olur toptan gider ins.Günaydın kızlar ;
Kilo bildirimim
Geçen hafta 85.7
Bu hafta 86.7
Fark: +1 kg
Artış var ancak ilk defa bu sefer artışa takılmadım çünkü adetim çok yakın ya bugün ya yarın. Ondan dolayı olduğunu düşünüryorum. Geçen hafta çok dengeli beslendim.
Mislisse
canim menu cok guzel afiyet olsunDünki menümü paylaşayım;
Pazar olmasına rağmen az yedim , pazarları kendimi tutmak daha zor oluyor .
Sabah: 2 kk peynir, 2 dlm ekmek, 1 yumurta, yeşillik
Öğle: canım birşey istemedi.
Ara: Komşuya kahveye geçtim, kahvenin üzerine karışık meyve tabağı hazırladı onu yedim.
Akşam: Evdekiler kıymalı makarna istedi, onlara yaptım. Ben makarna almadan sadece kıymasından aldım, yanınana da çok bol yoğurt aldım. Üstüne koca bir tabak salata yedim .
cok guzel ya 2 paket margarin cok dogruAy canım benim çok destekleyici ve motive edici bi mesaj oldu demi doğru diyorsun valla yaaa hiç böyle düşünmemiştim 2paket margarin valla doğru
cok guzel canim cok emek veriyosun tebrik ederim az mi kg veriyosun illaki disardan belli oluyodur hadi 7 li rakamlar yolda24 saat boyunca işte. cumartesi en son öğlen diyetime sadık kalıyorum. pazar akşam diyete devam ediyorum. genelde pazar akşamları yemiyorum zaten. 4-5 gibi yemiş oluyorum. pazarlarım 2 öğün oluyor genelde.
Veeeeeee kızlarrrrr.....
akşam spor...
tamm canm bekliyoruzKızlaaarrrrr Günaydııınnnn
Ben bildirimi öğleden sonra yapıcam sağlık ocağına gidip ama sanırım 55 oldum sanki yarım kilo daha gitti gibi bakalım ne çıkacak. Evdeki baskülü çöpe atmayı düşünüyorum
olsun canm moralini bozma sakin bu hafta daha iyi olacak insallh...Bende durum aynı
Geçen hafta:76.6
Güncel:76.6
Bu hafta iyi başlayıp,haftasonu kaçırdım.sonuç ortada.
Mislisse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?