Çoğu geçti azi kaldı:) sagolasin canım hafifledi baya...Canım nasıl oldu bacağın, ağrın geçti mi?
Sağol kuzum daha iyi çok şükür spor yapmayınca geçti gibi birşey az bi ağrısı var..olsun canm sen yaparsinbacagin nasil oldu ?
...
Olsun kuzum hiç takılma haftaya gider merak etmeBildirimim gelsin
Geçen hafta: 65.0
Bu hafta: 65.4
Fark: +400 gr
Hasta oluşum ve spor yapmamak artıyı getirdi.inşallah bu hafta daha iyi olacak kızlar..
cok guzel canim cok emek veriyosun tebrik ederim az mi kg veriyosun illaki disardan belli oluyodur hadi 7 li rakamlar yolda
olsun canm benim sen halledersin bu hafta onemli olan can sagolsunBildirimim gelsin
Geçen hafta: 65.0
Bu hafta: 65.4
Fark: +400 gr
Hasta oluşum ve spor yapmamak artıyı getirdi.inşallah bu hafta daha iyi olacak kızlar..
sagolasin canim benim hepimize insallah spora basladn ya gerisi gelir merak etmeHanımlar sabah 5mil yaptım sonra da hazırlan oğlan derken evden nasıl çıktım bilmiyorum..hepimize güzel bir gün olsunnn
supersin canim tebrikler bravo sana
insallah canim benim ne kaldi 7 ye 8 liden sonradur kız önce 80lerin başına gelelim hele daha bismillahyeni taze 89 küsür oldum ama inşallahhhhh 7ler 6lar ve en son 5 ler...
Ama ben yazdıktan sonra eki paylaştınostradamus değilim geleceği öngöreyim
Canım ya ne kadar ince düşüncelisinKızlaarrr
Geçen hafta:55,5
Bu hafta:55
Fark:-500 gr
Mislisse
Canım ben daha fazla vermeyi düşünmüyorum. 55le kenara çekileyim :))
1 kişilik kontenjan açılsın :)
Menü harika canım peki çay şekersiz mi söyle bakayımKızlar menümü vereyim
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1yumurta
2dilim peynir
4zeytin
Birazcık bal kaymak
1dilim ekmek
Çay
Ara
Sade kahve 1kare bitter
1avuç üzümlü leblebi
Öğlen
Süt nesfit
2lahana sarması
Ara
2kuru incir
Sade kahve
Limonlu yeşil çay
Maden suyu
Akşam
3kuru biber dolması
Yoğurt
Sadece çay ve bol su içerim
Spor hala yapmadım ama birazdan muhakkak yaparım
Evet canım şekersizMenü harika canım peki çay şekersiz mi söyle bakayımafiyet olsun canım
Hasta olduğun aklımdan çıktı 3öğüne dönmüşsün diyecektim canım bir an önce iyileşMenüm
Sabah 1 tane kek 1 kaşık kuru üzüm
1 bardak süt 1 avuç leblebi
Öğle 1 tabak etli taze fasulye 2 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 1 dilim bitter az leblebi
Akşam 18.15: 5 kaşık kadar fasulye yoğurt ve bol salata
Ara bitki çayı türk kahvesi olur
Su 2.5 litre
Şimdi ilaç aldım uzandım uyuyabilirsem tabi
Evet canım şekersiz
Ben normalde gün toplamında hiç 3kmek yemediğim de olur ama bugün canım pek istemedi 3kmekle doydum birazHasta olduğun aklımdan çıktı 3öğüne dönmüşsün diyecektim canım bir an önce iyileş
Sonra yine sıkacağız tamammı (2dilim ekmek yok bidaha 1dilim yeter bunu birdeMislisse ye anlatamadım tamammı kızlaaaarrr)
Canım venim 500gr az olur mu hiç.sende kendi azmimi görüyorum.hatika gidiyorsunSlm kızlar günaydın ilk bildirimi ben yapayım
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:85
500gram çooookkkk az niye böyle oldu acaba yaaa diye düşünürken kahvaltılarım baya bi doyurucu geliyordu bana arada bi patates kızartması simit yeyince böyle oluyo demekki bu hafta daha çok sıkmak lazım demekki kızlar
Zümreciğim canım sen sağlığına bir kavuş eminim biz birlikte hedefe ulaşıp mezun olacağızGünaydın kızlar mutlu haftalarınız olsun
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 66.5Mislisse
Aslında artimdan kurtulmustum ama annemlere gidince böyle oluyor demek ki...
Canım bence kahvaltıyı az tutmakla hata ediyorsun o yüzden artı görüyorsun.ama harekette önemli.leslie 1 milden başlayıp arttırarak o programı devam ettirsen tıkır tıkır gidecek eminim.hepimiz yapabiliriz.kendine güven canım.bak ben sporu 1 hafta yapmadım +400 gördüm hemen.hareket şartGünaydın kızlar ;
Kilo bildirimim
Geçen hafta 85.7
Bu hafta 86.7
Fark: +1 kg
Artış var ancak ilk defa bu sefer artışa takılmadım çünkü adetim çok yakın ya bugün ya yarın. Ondan dolayı olduğunu düşünüryorum. Geçen hafta çok dengeli beslendim.
Mislisse
İncelmenin verdiği mutluluk harika dimi canım? Tebrik ederim.çok iyi gidiyorsun.diyetisyenle çok uyumlusun.bu bile kocamnnn bir başarı.bravo valla24 saat boyunca işte. cumartesi en son öğlen diyetime sadık kalıyorum. pazar akşam diyete devam ediyorum. genelde pazar akşamları yemiyorum zaten. 4-5 gibi yemiş oluyorum. pazarlarım 2 öğün oluyor genelde.
Veeeeeee kızlarrrrr.....
Geçen hafta : 90,200 gr.
güncel: 89.100 gr.
fark: - 1100 gr
menü: sabah: 1 limonlu ılık su, 1 haşlama ymurta, 1 dilim kızarmı çavdar ekmeği, 1 kk light beyaz peynir, (kibrit kutusu olmasa diyetisyenlik olmicakmı sanırım), salatalık, 1 bardak light süt
ara: 1 salatalık, 10 tane yer fıstığı, yeşil çay
öğlen: 100 gr haşlama tavuk, 3-4 küçük çiçek haşlama brokoli, yarım domates, yarım salatalık
ara: yeşil elma
akşam:100 gr haşlama tavuk, 3-4 küçük çiçek haşlama brokoli
akşam spor...
çok şükür sonunda 8. li rakamları tekrar görebildim. Çok mutluyum ya. sabah tartıldım. yola çıktım, herkese sarılmak istiyorumbide iş yerimizin güvenlik abisi var. emekli, dahadamı zayıfladın dedi girerken. sendende kaçmıyo diyebildim
Hiç farketmez.. parça pinçik bile olsa at suya 1 cevizi akşamdan sabah suyu içip cevizleri de ye.tatlı isteğini müthiş azaltıyor.metabolizma çok hızlanıyorAy çok basitmiş. Peki kırmak lazımmı cevizi? tek parça haldemi? 2 parça halde mi? 4 parça halde mi fark eder mi?
Bende durum aynı
Geçen hafta:76.6
Güncel:76.6
Bu hafta iyi başlayıp,haftasonu kaçırdım.sonuç ortada.
Mislisse
Canım kaptanım şu ekmek 1 dilime düşsün artıkkkkizlar herkese mutlu haftalar diliyorum
benimde kg bildiririm pek iyi degil acikcasi
gecen hafta :80.0
bu hafta:80.5 bi veda edemedim 8 lere ;(
fark :+500 gr
bu hafta daha dikkatli olacagm insallh....
dunku menume gelince
sabah 11 2 yumurtali domatesli peynirli yesillikli doyurucu bi omlet cay zeytin2 dlm ekmek
ara 1 avuc kuruyemis 2 hurma
aksam 18 1 pors tavuk salata ayran 2dlm ekmek
ara 1 elma 1 port
su 2 lt
yuruyus 2 saat disardaydik gezdik biraz aslinda 4 saat de biz 2 diyelim
Sülersin canımm....
Maşallahhh! 55 ne güzel bir sayı böyleKızlaarrr
Mislisse
Sporunu ihmal etme canım.şimdi yaparsan sabaha kadar ne yanar o yağlar bir düşünKızlar menümü vereyim
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1yumurta
2dilim peynir
4zeytin
Birazcık bal kaymak
1dilim ekmek
Çay
Ara
Sade kahve 1kare bitter
1avuç üzümlü leblebi
Öğlen
Süt nesfit
2lahana sarması
Ara
2kuru incir
Sade kahve
Limonlu yeşil çay
Maden suyu
Akşam
3kuru biber dolması
Yoğurt
Sadece çay ve bol su içerim
Spor hala yapmadım ama birazdan muhakkak yaparım
Canımcımm akşam menümüz aynı.bnde buzluğa attığım taze fasulyeden pişirdim.nw de olsa tazesi çıkacak bir iki haftaya.bitireyim dedim.onun dışında harikasın tatlım.afiye olsun.Allah tez zamanda şifa versinMenüm
Sabah 1 tane kek 1 kaşık kuru üzüm
1 bardak süt 1 avuç leblebi
Öğle 1 tabak etli taze fasulye 2 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 1 dilim bitter az leblebi
Akşam 18.15: 5 kaşık kadar fasulye yoğurt ve bol salata
Ara bitki çayı türk kahvesi olur
Su 2.5 litre
Şimdi ilaç aldım uzandım uyuyabilirsem tabi
Sağol canım inşallahAllah tez zamanda şifasını versin canım..geçmiş olsun inşallah
Canimm tebrik ederim seni...55 cok guzel..kilonu koru ama..bende 1 kg daha verdimmi tamamdir...sonra faha fazla spor yapicam insallah..Kızlaarrr
Mislisse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?