- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Canımm Allah razı olsun senden tabii bildiririm duaya çok ihtiyacımız var hastalandı şimdi iyilessin tekrar gün alicaz4 fast mile suoer canim ilerlettin iyice.. ama beni terletmiyor yaoinca 5 yapiyorum o biraz terletiyor ama stepte bildigin her yerden ter akiyor
Ben uyumuşum öğleden sonra ama akşam spor var
Oyy Rabbim kolaylık versin canım bana hatta bize tarih bildir kuzum hatta bir gün öncesinden dersen müsait olanlar dua ederiz.. çocuklara kıyamıyorum hepsi melek
Suppersin
Çok sağol canım amin tüm hastalara inşallah.Y yagmur7968 canim benim cooook gecmis olsun..rabbim acil sifalar nasip etsin insallah.bizi bilgilendir olurmu merak ediyorum durumunu.
Canımcımm menin harika ama akşamları canın tatlı çekiyor sanırım onun yerine hurma kayısı gibi şeyler deneMenüm
Sabah 7.00
1 brdk ceviz su kürü
Kahvaltı 8.00
1yum ve 6 halka sucuk.2 kk tulum peyn.2 kk kaşar peyn.10 zeytin.bol yeşillik.1 dlm port ve muz.1 çay kaşğı tahin pekmz.
Saat 9.45
Leslie 5 mil yapıldı.1 sa 10 dk
Öğle 12.30
1 kepçe yayla çorb.3 içli köfte (haşlama).yeşillik
Akşam 18.45
1 kepçe çorb.4 yk taze fasulye..yarım kase yoğurt
1 küçük fincan tarçınlı süt ve 1 N**** (Siyahi)(olmasaydı iyiydi)
1 avuç kabak çekirdeği
Su 2 lt. 0.5 lt detoks suyu (soda-limon-yeşilçay)
Canım öncelikle kesinlikle vardır bir hayır. Oğlun iyileşsin illa ki olacak hayırlısı ile.Kızlar ben geldimm oglum ameliyata gunler kala hastalandı yine iptal oldu ne zamandır hastalanmiyordu hep böyle oluyor vardı r bir hikmet diyorum artık.bu hafta yediklerim e pek dikkat edemedim açıkçası ama iki günde bir 15 dk kadar spor yaptım zorlamadan.dolayisiyla hareket işe yaradı eksideyim
Geçen hafta 59.8
Bu hafta 59.3
Fark _500gr
Mislisse
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorumveremeyenler yılmak yok azimle devamm inşallah.@Pamik senide ayrıca tebrik ederim hedefine ulastinn bende görebilirim inşallah 55leri
Canım tebrik ederim eksidesin..Oğluna da Allah acil şifalar versin.turp gibi olur inşallah en kısa zamanda.bebişler annelerini hiç üzmez içini ferah tut annesi..Kızlar ben geldimm oglum ameliyata gunler kala hastalandı yine iptal oldu ne zamandır hastalanmiyordu hep böyle oluyor vardı r bir hikmet diyorum artık.bu hafta yediklerim e pek dikkat edemedim açıkçası ama iki günde bir 15 dk kadar spor yaptım zorlamadan.dolayisiyla hareket işe yaradı eksideyim
Geçen hafta 59.8
Bu hafta 59.3
Fark _500gr
Mislisse
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorumveremeyenler yılmak yok azimle devamm inşallah.@Pamik senide ayrıca tebrik ederim hedefine ulastinn bende görebilirim inşallah 55leri
Canım doğru diyorsun. Hurma incir fln denemeliyim.ama bgün acaip N**** (Siyahi) istedi canım.okuldan çıkınca aldım.bide kakao alerjim var biliyo musunCanımcımm menin harika ama akşamları canın tatlı çekiyor sanırım onun yerine hurma kayısı gibi şeyler deneSpor şahane zaten :)
Bu arada 38 beden pantolon süpersin kuzummaşallah iyi günlerde giy ... ben bu boyda giyemiyorum alt kemiklerim iri sanırım. 38 bedeni 60 kiloda girebiliyorum:))
Canım öncelikle kesinlikle vardır bir hayır. Oğlun iyileşsin illa ki olacak hayırlısı ile.
Kilon ise süper canım tebrik ederim
Canım venim 500gr az olur mu hiç.sende kendi azmimi görüyorum.hatika gidiyorsuntebrikler
Zümreciğim canım sen sağlığına bir kavuş eminim biz birlikte hedefe ulaşıp mezun olacağızbir hafta kilonu korumuşsun ne güzel..
Canım bence kahvaltıyı az tutmakla hata ediyorsun o yüzden artı görüyorsun.ama harekette önemli.leslie 1 milden başlayıp arttırarak o programı devam ettirsen tıkır tıkır gidecek eminim.hepimiz yapabiliriz.kendine güven canım.bak ben sporu 1 hafta yapmadım +400 gördüm hemen.hareket şart
İncelmenin verdiği mutluluk harika dimi canım? Tebrik ederim.çok iyi gidiyorsun.diyetisyenle çok uyumlusun.bu bile kocamnnn bir başarı.bravo valla
Hiç farketmez.. parça pinçik bile olsa at suya 1 cevizi akşamdan sabah suyu içip cevizleri de ye.tatlı isteğini müthiş azaltıyor.metabolizma çok hızlanıyor
Bravo canım.almamak da önemli ya.bu hafta onu gördüm kendimde.o yüzden takılma hiç bu hafta baya gider ♡♡
Canım kaptanım şu ekmek 1 dilime düşsün artıkkk
Ekmek direkt şeker.hemen acıktırıyor.ekmek yiyerek tatlı isteğini azaltamazsın..ama bu hafta daha iyi olacağına eminimsakın pes etme
Sülersin canımm....
Maşallahhh! 55 ne güzel bir sayı böyletebrik ederim
Sporunu ihmal etme canım.şimdi yaparsan sabaha kadar ne yanar o yağlar bir düşün
Menün gayet iyi..afiyetler olsun
Canımcımm akşam menümüz aynı.bnde buzluğa attığım taze fasulyeden pişirdim.nw de olsa tazesi çıkacak bir iki haftaya.bitireyim dedim.onun dışında harikasın tatlım.afiye olsun.Allah tez zamanda şifa versin
Amin inşallah:)) çoook sağol:*500 gram az değil bence,tebrikler
Annenin yanında aynı kiloda kalabilmekte çok güzel.haftaya çok daha iyi olur
Sen kendini biliyorsun.dengelide beslenmişsin.haftaya toplu olarak gider
Tebrik ederim canım.çok çok iyi.
Tebrik ederim canım.azminin ve emeğinin karşılığını görüyorsun.bize de ümit oluyorsun.
Hedef kiloya ulaşmak ne güzeldir.tebrik ederim.bebek hakkında da güzel haberler alırız inş
Canımsın kurban olurum bırakırmıyım hiç burdayım gitmem bi yere :*Canım ya ne kadar ince düşüncelisinmenü paylaşmaya devam ama bizi bırakma yaaa
Veee ilk hedefine ulaşan birisi olduğun için tebrik ederim canım
Çok sağol canım. Evet çokda verip çöp gibi olmayak dimiCanimm tebrik ederim seni...55 cok guzel..kilonu koru ama..bende 1 kg daha verdimmi tamamdir...sonra faha fazla spor yapicam insallah..
Çok sağol bacımmm :*Kızlar ben geldimm oglum ameliyata gunler kala hastalandı yine iptal oldu ne zamandır hastalanmiyordu hep böyle oluyor vardı r bir hikmet diyorum artık.bu hafta yediklerim e pek dikkat edemedim açıkçası ama iki günde bir 15 dk kadar spor yaptım zorlamadan.dolayisiyla hareket işe yaradı eksideyim
Geçen hafta 59.8
Bu hafta 59.3
Fark _500gr
Mislisse
Kesinlikle vardır bi hayır canım Allahım şifasını versin...Kızlar ben geldimm oglum ameliyata gunler kala hastalandı yine iptal oldu ne zamandır hastalanmiyordu hep böyle oluyor vardı r bir hikmet diyorum artık.bu hafta yediklerim e pek dikkat edemedim açıkçası ama iki günde bir 15 dk kadar spor yaptım zorlamadan.dolayisiyla hareket işe yaradı eksideyim
Geçen hafta 59.8
Bu hafta 59.3
Fark _500gr
Mislisse
Sağol canım :)
Amin inşallah:)) çoook sağol:*
Canımsın kurban olurum bırakırmıyım hiç burdayım gitmem bi yere :*
Çok sağol canım. Evet çokda verip çöp gibi olmayak dimi
Çok sağol bacımmm :*
Menüm
Sabah 1 tane kek 1 kaşık kuru üzüm
1 bardak süt 1 avuç leblebi
Öğle 1 tabak etli taze fasulye 2 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 1 dilim bitter az leblebi
Akşam 18.15: 5 kaşık kadar fasulye yoğurt ve bol salata
Ara bitki çayı türk kahvesi olur
Su 2.5 litre
Şimdi ilaç aldım uzandım uyuyabilirsem tabi
Günaydın bacım.Günaydın kızlaaaarrr
Günaydın kızlar :)
Bir aksilik olmazsa bugün ben de başlıyorum inşallah vücudu sıkılaştırmak gerekiyor artık :)Hanımlar günaydınnnnn!!
Leslie 5 mil 1 sa 10 dk yapıldı. şimdi limonlu yeşil çay içiyorum.
Çooook güzel ,bol hareketli, az kalorili bir gün dilerim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?