2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Dünkü menümü paylaşmayı unutmuşum :)

Elma sirkeli ballı su
Goji çayı

Kahvaltı
Yarım tost hamburger ekmeğine
1 porsiyon meyveli ve sade yulaf ezmesi

Atıştırma
5 badem
5 fındık
1 ceviz
Bastık 3-5 lokma

Öğlen yemeği
Yok

Atıştırma
1 avuç kuruyemiş

Akşam yemeği
3 fırın but
Salata turp 1 bardak ayran

Atıştırma
Şekersiz çay
Çeyrek dilim pasta

Su 1,5lt

Ekmekli pastalı karbonhidratlı beslenip zayıflayanlara imreniyorum.yani sana da ne güzel ya.bn bir dilim pasta yesem kilom 300gr artıyor ertesi sabah.ne şanslısınız

Hadi rastgele bakalım spor mucize gibi.ben yaklaşık 18 kilo verdim ama hiç bir yerimde sarkma yok.çünkü haftada en az 5 gün spor yaptım.şimdiden kolay gelsin
Öyle valla sadece sarkma için değil herşeye faydası var. İstanbul'a gitmeden önce yapıyordum çok iyi geliyordu orda yapamadım gelince de başlayamadan bir türlü. Tekrar bırakmaya niyetim Yok inşallah bi aksilik olmazsa. Birde sirkeli suyla ilgili bişey sorayım sana sirkenin üstüne sıcak su koymuştum balı eritsin diye sonra ılıtıp içtim bi sorun olur mu bilgin var mı?

Ekmekli pastalı karbonhidratlı beslenip zayıflayanlara imreniyorum.yani sana da ne güzel ya.bn bir dilim pasta yesem kilom 300gr artıyor ertesi sabah.ne şanslısınız
Artık yemicem canım çok çekip de dayanamaz hale gelinceye kadar bayadır yemiyordum bu ara çok çıktık akşam gezmelerine yemediğim süre içinde vücut unutmuş olmalı ki ağzımda tuhaf bi tat kalıyor yedikten sonra iyi olmuyor yani ne gerek vardı mecburmuyum yiyorum dedim dün akşam kendi kendime ve şaşırdım :)

Canım bir bilgim yok.ben sirkeli su çok nadir içerim.onu da bal eklemeden içerim..ama sorun olacağını sanmam

Bncede ya hiç gerek yok gereksiz yere yiyoruz tatlı pastayı

Kızlaarrr

Geçen hafta:55,5
Bu hafta:55
Fark:-500 gr

Mislisse

Canım ben daha fazla vermeyi düşünmüyorum. 55le kenara çekileyim :))
1 kişilik kontenjan açılsın :)
tebrik ederim canim ne guzel hedefine ulastin darisi basimiza dilerim hersey gonlunce olur.Bu ince davranisindan dolayi da tebrik ederim canim listeden silecegim ismini ama menu vermeye ve bizle paylasim yapmaya devam et olur mu ?

canim cok guzel menu afiyet olsun

canm cok guzel menu afiyet olsun bacagin nasil oldu bu arada ?

anladim canm tamm bundan snr 1 dlm
tmm cnm artik bi dilim soz

supersin canm birde bu detoks suyunu ne zmna kadr iciceksin?

Canimm tebrik ederim seni...55 cok guzel..kilonu koru ama..bende 1 kg daha verdimmi tamamdir...sonra faha fazla spor yapicam insallah..
masallah ne guzel darisi basimiza insallah

canm cok gecmis olsun herseyde bi hayir var derler hayirlisi neyse o olsun ins.bu arada da 300 500 300 500 gidiyo masallah

Canımm Allah razı olsun senden tabii bildiririm duaya çok ihtiyacımız var hastalandı şimdi iyilessin tekrar gün alicaz
dualrimiz sizinle canim

guzle menu afiyet olsun cnm

Kızlar Leslie yapıldı 15dkk 10dkk uydurma hareketlerle hopladım zıpladım ve gerçekten çayın yanında hiçbir şey yemedim
ohh mis valla

Günaydın kızlaaaarrr
gunaydin ...

Günaydın kızlar :)
gunaydin..

Dünki menüm;

Sabah: 2 kk peynir, 7 zeytin, 1 yumurta, 1 dlm ekmek, yeşillik, turp
Öğle: etli kabuska
Ara: portakal, elma
Akşam: mercimek çorbası, enginar, salata
guzel menu cnm birde ictigin su miktari ve su ogun saatlerini yazsan
gunaydin

Hanımlar günaydınnnnn!!
Leslie 5 mil 1 sa 10 dk yapıldı. şimdi limonlu yeşil çay içiyorum.
Çooook güzel ,bol hareketli, az kalorili bir gün dilerim hepimize
supersin canm

Kızlarr 2 ay ara verince daha bi yorucu oldu. 48 dk. 3 mil Leslie 1 er kiloluk dambılla daha da bir yorucu oluyormuş baya bi ter attım.
cok guzel canm daim olsun ins.

guzel menu canm afiyet olsun

Selam kızlar okuldan geldim evdi yemekti derken şimdi oturdum
hosgeldin canm

Âmin canım inşallah daim olur bir daha bırakmayı düşünmüyorum sporu. Bu arada teşekkür ederim sadece listeden çıkıyorum aranızdan değil. Bırakırmıyım dizi hiç :)

Spor yapmayınca geçti canım ama ağır grip oldum yine
kizlar dunku menum

sabah 11 2 dlm ekmekten tost
zeytin cay

ara 15 5 findik 5 badem 1 ceviz 2 kk kaysi

aksam 18 1 pors kiyamli ispanak 1 kase merc.corba 1 kase yogurt

ara yarim port yarim elma

su 2 lt
spor 4 fast mil
Afiyet olsun canım harika menü ve spor

Âmin canım inşallah daim olur bir daha bırakmayı düşünmüyorum sporu. Bu arada teşekkür ederim sadece listeden çıkıyorum aranızdan değil. Bırakırmıyım dizi hiç :)
kesinlikle )

Spor yapmayınca geçti canım ama ağır grip oldum yine

Afiyet olsun canım harika menü ve spor
cok gecmis olsun canim dinlenemediysen tekrarlamistir yine hastalik cocukla ne kadar dinlenilirse o kadar dinlenmeye calis olur mu?

Canım bu detoks çok iyi ödem attırıyor ama benim mideme dokunuyor biraz.bugün sadece yeşil çay demledim içine bir limon dilimi attım.o şekilde her gün içebiliyorum ama bu detoks 10-15gün yapılıyor sonra 5 gün ara veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…