Hadi rastgele bakalımBir aksilik olmazsa bugün ben de başlıyorum inşallah vücudu sıkılaştırmak gerekiyor artık :)
Ekmekli pastalı karbonhidratlı beslenip zayıflayanlara imreniyorum.yani sana daDünkü menümü paylaşmayı unutmuşum :)
Elma sirkeli ballı su
Goji çayı
Kahvaltı
Yarım tost hamburger ekmeğine
1 porsiyon meyveli ve sade yulaf ezmesi
Atıştırma
5 badem
5 fındık
1 ceviz
Bastık 3-5 lokma
Öğlen yemeği
Yok
Atıştırma
1 avuç kuruyemiş
Akşam yemeği
3 fırın but
Salata turp 1 bardak ayran
Atıştırma
Şekersiz çay
Çeyrek dilim pasta
Su 1,5lt
Öyle valla sadece sarkma için değil herşeye faydası var. İstanbul'a gitmeden önce yapıyordum çok iyi geliyordu orda yapamadım gelince de başlayamadan bir türlü. Tekrar bırakmaya niyetim Yok inşallah bi aksilik olmazsa. Birde sirkeli suyla ilgili bişey sorayım sana sirkenin üstüne sıcak su koymuştum balı eritsin diye sonra ılıtıp içtim bi sorun olur mu bilgin var mı?Hadi rastgele bakalımspor mucize gibi.ben yaklaşık 18 kilo verdim ama hiç bir yerimde sarkma yok.çünkü haftada en az 5 gün spor yaptım.şimdiden kolay gelsin
Artık yemicem canım çok çekip de dayanamaz hale gelinceye kadar bayadır yemiyordum bu ara çok çıktık akşam gezmelerine yemediğim süre içinde vücut unutmuş olmalı ki ağzımda tuhaf bi tat kalıyor yedikten sonra iyi olmuyor yani ne gerek vardı mecburmuyum yiyorum dedim dün akşam kendi kendime ve şaşırdım :)Ekmekli pastalı karbonhidratlı beslenip zayıflayanlara imreniyorum.yani sana dane güzel ya.bn bir dilim pasta yesem kilom 300gr artıyor ertesi sabah.ne şanslısınız
Bu arada maşallah sanaHadi rastgele bakalımspor mucize gibi.ben yaklaşık 18 kilo verdim ama hiç bir yerimde sarkma yok.çünkü haftada en az 5 gün spor yaptım.şimdiden kolay gelsin
Canım bir bilgim yok.ben sirkeli su çok nadir içerim.onu da bal eklemeden içerim..ama sorun olacağını sanmamÖyle valla sadece sarkma için değil herşeye faydası var. İstanbul'a gitmeden önce yapıyordum çok iyi geliyordu orda yapamadım gelince de başlayamadan bir türlü. Tekrar bırakmaya niyetim Yok inşallah bi aksilik olmazsa. Birde sirkeli suyla ilgili bişey sorayım sana sirkenin üstüne sıcak su koymuştum balı eritsin diye sonra ılıtıp içtim bi sorun olur mu bilgin var mı?
Bncede ya hiç gerek yok gereksiz yere yiyoruz tatlı pastayıArtık yemicem canım çok çekip de dayanamaz hale gelinceye kadar bayadır yemiyordum bu ara çok çıktık akşam gezmelerine yemediğim süre içinde vücut unutmuş olmalı ki ağzımda tuhaf bi tat kalıyor yedikten sonra iyi olmuyor yani ne gerek vardı mecburmuyum yiyorum dedim dün akşam kendi kendime ve şaşırdım :)
Pardon ya ıraz anaydı dimi her sabah içen :)))Canım bir bilgim yok.ben sirkeli su çok nadir içerim.onu da bal eklemeden içerim..ama sorun olacağını sanmam
Dün akşam farkettim. Pişman oldum yediğim de. Keşke yemeseydim dedim alışmışız ya çayın yanına bişey yemeye ille yicezBncede ya hiç gerek yok gereksiz yere yiyoruz tatlı pastayı
tebrik ederim canim ne guzel hedefine ulastin darisi basimiza dilerim hersey gonlunce olur.Bu ince davranisindan dolayi da tebrik ederim canim listeden silecegim ismini ama menu vermeye ve bizle paylasim yapmaya devam et olur mu ?Kızlaarrr
Geçen hafta:55,5
Bu hafta:55
Fark:-500 gr
Mislisse
Canım ben daha fazla vermeyi düşünmüyorum. 55le kenara çekileyim :))
1 kişilik kontenjan açılsın :)
canim cok guzel menu afiyet olsunKızlar menümü vereyim
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1yumurta
2dilim peynir
4zeytin
Birazcık bal kaymak
1dilim ekmek
Çay
Ara
Sade kahve 1kare bitter
1avuç üzümlü leblebi
Öğlen
Süt nesfit
2lahana sarması
Ara
2kuru incir
Sade kahve
Limonlu yeşil çay
Maden suyu
Akşam
3kuru biber dolması
Yoğurt
Sadece çay ve bol su içerim
Spor hala yapmadım ama birazdan muhakkak yaparım
canm cok guzel menu afiyet olsun bacagin nasil oldu bu arada ?Menüm
Sabah 1 tane kek 1 kaşık kuru üzüm
1 bardak süt 1 avuç leblebi
Öğle 1 tabak etli taze fasulye 2 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 1 dilim bitter az leblebi
Akşam 18.15: 5 kaşık kadar fasulye yoğurt ve bol salata
Ara bitki çayı türk kahvesi olur
Su 2.5 litre
Şimdi ilaç aldım uzandım uyuyabilirsem tabi
anladim canm tamm bundan snr 1 dlmHasta olduğun aklımdan çıktı 3öğüne dönmüşsün diyecektim canım bir an önce iyileş
Sonra yine sıkacağız tamammı (2dilim ekmek yok bidaha 1dilim yeter bunu birdeMislisse ye anlatamadım tamammı kızlaaaarrr)
tmm cnm artik bi dilim sozCanım venim 500gr az olur mu hiç.sende kendi azmimi görüyorum.hatika gidiyorsuntebrikler
Zümreciğim canım sen sağlığına bir kavuş eminim biz birlikte hedefe ulaşıp mezun olacağızbir hafta kilonu korumuşsun ne güzel..
Canım bence kahvaltıyı az tutmakla hata ediyorsun o yüzden artı görüyorsun.ama harekette önemli.leslie 1 milden başlayıp arttırarak o programı devam ettirsen tıkır tıkır gidecek eminim.hepimiz yapabiliriz.kendine güven canım.bak ben sporu 1 hafta yapmadım +400 gördüm hemen.hareket şart
İncelmenin verdiği mutluluk harika dimi canım? Tebrik ederim.çok iyi gidiyorsun.diyetisyenle çok uyumlusun.bu bile kocamnnn bir başarı.bravo valla
Hiç farketmez.. parça pinçik bile olsa at suya 1 cevizi akşamdan sabah suyu içip cevizleri de ye.tatlı isteğini müthiş azaltıyor.metabolizma çok hızlanıyor
Bravo canım.almamak da önemli ya.bu hafta onu gördüm kendimde.o yüzden takılma hiç bu hafta baya gider ♡♡
Canım kaptanım şu ekmek 1 dilime düşsün artıkkk
Ekmek direkt şeker.hemen acıktırıyor.ekmek yiyerek tatlı isteğini azaltamazsın..ama bu hafta daha iyi olacağına eminimsakın pes etme
Sülersin canımm....
Maşallahhh! 55 ne güzel bir sayı böyletebrik ederim
Sporunu ihmal etme canım.şimdi yaparsan sabaha kadar ne yanar o yağlar bir düşün
Menün gayet iyi..afiyetler olsun
Canımcımm akşam menümüz aynı.bnde buzluğa attığım taze fasulyeden pişirdim.nw de olsa tazesi çıkacak bir iki haftaya.bitireyim dedim.onun dışında harikasın tatlım.afiye olsun.Allah tez zamanda şifa versin
supersin canm birde bu detoks suyunu ne zmna kadr iciceksin?Menüm
Sabah 7.00
1 brdk ceviz su kürü
Kahvaltı 8.00
1yum ve 6 halka sucuk.2 kk tulum peyn.2 kk kaşar peyn.10 zeytin.bol yeşillik.1 dlm port ve muz.1 çay kaşğı tahin pekmz.
Saat 9.45
Leslie 5 mil yapıldı.1 sa 10 dk
Öğle 12.30
1 kepçe yayla çorb.3 içli köfte (haşlama).yeşillik
Akşam 18.45
1 kepçe çorb.4 yk taze fasulye..yarım kase yoğurt
1 küçük fincan tarçınlı süt ve 1 N**** (Siyahi)(olmasaydı iyiydi)
1 avuç kabak çekirdeği
Su 2 lt. 0.5 lt detoks suyu (soda-limon-yeşilçay)
masallah ne guzel darisi basimiza insallahCanimm tebrik ederim seni...55 cok guzel..kilonu koru ama..bende 1 kg daha verdimmi tamamdir...sonra faha fazla spor yapicam insallah..
canm cok gecmis olsun herseyde bi hayir var derler hayirlisi neyse o olsun ins.bu arada da 300 500 300 500 gidiyo masallahKızlar ben geldimm oglum ameliyata gunler kala hastalandı yine iptal oldu ne zamandır hastalanmiyordu hep böyle oluyor vardı r bir hikmet diyorum artık.bu hafta yediklerim e pek dikkat edemedim açıkçası ama iki günde bir 15 dk kadar spor yaptım zorlamadan.dolayisiyla hareket işe yaradı eksideyim
Geçen hafta 59.8
Bu hafta 59.3
Fark _500gr
Mislisse
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorumveremeyenler yılmak yok azimle devamm inşallah.@Pamik senide ayrıca tebrik ederim hedefine ulastinn bende görebilirim inşallah 55leri
dualrimiz sizinle canimCanımm Allah razı olsun senden tabii bildiririm duaya çok ihtiyacımız var hastalandı şimdi iyilessin tekrar gün alicaz
guzle menu afiyet olsun cnmMrb arkadaslar:)
Sabah kah..
1 peynirli gozleme
Domates salatalik zeytin
Yesil cay
Ara ogun
Yesil elma
Saat 15.00
Yarim tantuni...ayran...
Bir saat sonra..
Kedi dili pastasindan 2 tane
Bu hafta biraz fazla yemekle basladim bakalim hayirlisi
Su 2 lt
Spor yarina ...:))
ohh mis vallaKızlar Leslie yapıldı 15dkk 10dkk uydurma hareketlerle hopladım zıpladımve gerçekten çayın yanında hiçbir şey yemedim
gunaydin ...Günaydın kızlaaaarrr
gunaydin..Günaydın kızlar :)
guzel menu cnm birde ictigin su miktari ve su ogun saatlerini yazsanDünki menüm;
Sabah: 2 kk peynir, 7 zeytin, 1 yumurta, 1 dlm ekmek, yeşillik, turp
Öğle: etli kabuska
Ara: portakal, elma
Akşam: mercimek çorbası, enginar, salata
gunaydinGünaydin
supersin canmHanımlar günaydınnnnn!!
Leslie 5 mil 1 sa 10 dk yapıldı. şimdi limonlu yeşil çay içiyorum.
Çooook güzel ,bol hareketli, az kalorili bir gün dilerim hepimize
cok guzel canm daim olsun ins.Kızlarr 2 ay ara verince daha bi yorucu oldu. 48 dk. 3 mil Leslie 1 er kiloluk dambılla daha da bir yorucu oluyormuş baya bi ter attım.
guzel menu canm afiyet olsunDünkü menümü paylaşmayı unutmuşum :)
Elma sirkeli ballı su
Goji çayı
Kahvaltı
Yarım tost hamburger ekmeğine
1 porsiyon meyveli ve sade yulaf ezmesi
Atıştırma
5 badem
5 fındık
1 ceviz
Bastık 3-5 lokma
Öğlen yemeği
Yok
Atıştırma
1 avuç kuruyemiş
Akşam yemeği
3 fırın but
Salata turp 1 bardak ayran
Atıştırma
Şekersiz çay
Çeyrek dilim pasta
Su 1,5lt
hosgeldin canmSelam kızlar okuldan geldim evdi yemekti derken şimdi oturdum
Âmin canım inşallah daim olur bir daha bırakmayı düşünmüyorum sporu. Bu arada teşekkür ederim sadece listeden çıkıyorum aranızdan değil. Bırakırmıyım dizi hiç :)tebrik ederim canim ne guzel hedefine ulastin darisi basimiza dilerim hersey gonlunce olur.Bu ince davranisindan dolayi da tebrik ederim canim listeden silecegim ismini ama menu vermeye ve bizle paylasim yapmaya devam et olur mu ?
canim cok guzel menu afiyet olsun
canm cok guzel menu afiyet olsun bacagin nasil oldu bu arada ?
anladim canm tamm bundan snr 1 dlm
tmm cnm artik bi dilim soz
supersin canm birde bu detoks suyunu ne zmna kadr iciceksin?
masallah ne guzel darisi basimiza insallah
canm cok gecmis olsun herseyde bi hayir var derler hayirlisi neyse o olsun ins.bu arada da 300 500 300 500 gidiyo masallah
dualrimiz sizinle canim
guzle menu afiyet olsun cnm
ohh mis valla
gunaydin ...
gunaydin..
guzel menu cnm birde ictigin su miktari ve su ogun saatlerini yazsan
gunaydin
supersin canm
cok guzel canm daim olsun ins.
guzel menu canm afiyet olsun
hosgeldin canm
Spor yapmayınca geçti canım ama ağır grip oldum yinetebrik ederim canim ne guzel hedefine ulastin darisi basimiza dilerim hersey gonlunce olur.Bu ince davranisindan dolayi da tebrik ederim canim listeden silecegim ismini ama menu vermeye ve bizle paylasim yapmaya devam et olur mu ?
canm cok gecmis olsun herseyde bi hayir var derler hayirlisi neyse o olsun ins.bu arada da 300 500 300 500 gidiyo masallah
dualrimiz sizinle canim
ohh mis valla
gunaydin ...
gunaydin..
gunaydin
supersin canm
hosgeldin canm
Afiyet olsun canım harika menü ve sporkizlar dunku menum
sabah 11 2 dlm ekmekten tost
zeytin cay
ara 15 5 findik 5 badem 1 ceviz 2 kk kaysi
aksam 18 1 pors kiyamli ispanak 1 kase merc.corba 1 kase yogurt
ara yarim port yarim elma
su 2 lt
spor 4 fast mil
kesinlikleÂmin canım inşallah daim olur bir daha bırakmayı düşünmüyorum sporu. Bu arada teşekkür ederim sadece listeden çıkıyorum aranızdan değil. Bırakırmıyım dizi hiç :)
cok gecmis olsun canim dinlenemediysen tekrarlamistir yine hastalik cocukla ne kadar dinlenilirse o kadar dinlenmeye calis olur mu?Spor yapmayınca geçti canım ama ağır grip oldum yine
Afiyet olsun canım harika menü ve spor
Ohhh mis .afiyet olsun zümreciğimSağlıklı bir ara öğüne ne dersiniz
Canım bu detoks çok iyi ödem attırıyor ama benim mideme dokunuyor biraz.bugün sadece yeşil çay demledim içine bir limon dilimi attım.o şekilde her gün içebiliyorum ama bu detoks 10-15gün yapılıyor sonra 5 gün ara veriliyortebrik ederim canim ne guzel hedefine ulastin darisi basimiza dilerim hersey gonlunce olur.Bu ince davranisindan dolayi da tebrik ederim canim listeden silecegim ismini ama menu vermeye ve bizle paylasim yapmaya devam et olur mu ?
dualrimiz sizinle canim
ohh mis valla
gunaydin ...
gunaydin..
gunaydin
supersin canm
hosgeldin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?