Canım bence gözleme hiç olmamalı menünde.sadece ideal kilona ulaştığı da arada yesen daha iyi olur.onun yerine 1 dilim ekmek ve ceviz ye.bazen canı istiyor insanın ama hedefimizi unutmaa.nisan çoook yakınımızdakizlar merhaba bugunku menum
sabah 11 yarim yufkadan peynirli gozleme yesillik dom salatalik cay
ara 16 1 elma 2 ceviz
aksam 19 1 kase sutlu brokoli corbasi 1pors karnabahar yemegi 1 kase yogurt
su 2 lt
spor yok simdilik
Oluuuur canım.kıralım valla ; )şimdi bitirdim kahvemi.özlemişim yaAnlaştık karşılıklı içer gibi olsun o zamanİki dedikodunun belini kıralım
Katiliyorum. Guzel bir menu ama protein yetersiz karbonhidrat daha baskin olmus. Proteini cok tutarsaniz vucudun onu yakmasi daha uzun surecegi icin gun boyu metabolizma hiziniz cok daha hizli olacaktir. Ustelik cildiniz saclariniz guzellesecektir. Sabahlari yumurta omlet tarzi seyler tuktseniz daha iyi bence . Bir de tarcin cayi icin cok guzel yag yakarCanım bence gözleme hiç olmamalı menünde.sadece ideal kilona ulaştığı da arada yesen daha iyi olur.onun yerine 1 dilim ekmek ve ceviz ye.bazen canı istiyor insanın ama hedefimizi unutmaa.nisan çoook yakınımızda
Brokoli ve karnabahar gaz yapmasın birlikte.emzirirken çok gaz yapar.ara öğünün harika.su da içmişsin.afiyet olsun tatlım
Yediginiz yogurda birer cay kasigi zencefil tarcin zerdecal koymayi deneyebilirsiniz hem yag yakici hem de kanser onleyicidirKatiliyorum. Guzel bir menu ama protein yetersiz karbonhidrat daha baskin olmus. Proteini cok tutarsaniz vucudun onu yakmasi daha uzun surecegi icin gun boyu metabolizma hiziniz cok daha hizli olacaktir. Ustelik cildiniz saclariniz guzellesecektir. Sabahlari yumurta omlet tarzi seyler tuktseniz daha iyi bence . Bir de tarcin cayi icin cok guzel yag yakar
İnsanlar ulasamadilar ini eleştirmeyi çok severler canım ama var ya beni acayip gaza getiriyorlarOluuuur canım.kıralım valla ; )şimdi bitirdim kahvemi.özlemişim ya
Okulda bana da iyice eridin çirkinleşeceksin gözlerinin altı çökmüş diyen hocalar var.(gayet sağlıklı görünmeme rağmen..)çekememezlik bizim öğrt.odasında da mevcut yani
Amaaa hiiç takmıyorum.daha hedefe ulaşamadım
hayirYeni mi basladiniz bu diyete
ne guzel tebrik ediyorum seni hedefin kac canim ? bu arada benim de soyle ne bilim dugun dernek nisan gibi bi hedefm olsa o tarihe kadar versem diye gaza getirecek yaniİnsanlar ulasamadilar ini eleştirmeyi çok severler canım ama var ya beni acayip gaza getiriyorlarhedef bana göre kişinin k3ndini iyi hissettiği kilo dur ben kendimi 60 in altında iyi hiss3decem bakalım. Bu arada üst bedenim artık tamamen s beden oldu alt beden de m beden yeni kıyafetlerim öyle diyor
evet haklisin canm cok haklisinCanım bence gözleme hiç olmamalı menünde.sadece ideal kilona ulaştığı da arada yesen daha iyi olur.onun yerine 1 dilim ekmek ve ceviz ye.bazen canı istiyor insanın ama hedefimizi unutmaa.nisan çoook yakınımızda
Brokoli ve karnabahar gaz yapmasın birlikte.emzirirken çok gaz yapar.ara öğünün harika.su da içmişsin.afiyet olsun tatlım
57 58 canım fazlasında kemik gorunurum sanırım:) kıyafet al canım bir küçük beden. o sana olduktan sonra 1 küçük beden daha... bu da acayip gaza getiriyorne guzel tebrik ediyorum seni hedefin kac canim ? bu arada benim de soyle ne bilim dugun dernek nisan gibi bi hedefm olsa o tarihe kadar versem diye gaza getirecek yani
Hemmen kendine bir spor videosu listesi yap ekmegi kes kizarmis seyleri abur cuburu sekerli icecekleri kes sut balik yumurta tavuk et her gun bunlardan en azindan birini hayatina sok fistik gibi olacaksinn :)))Merhaba arkadaslar benimde cok acil kilo vermem lazim mayisa kadar 10 kilo vermem gerek yeni katildim araniza umarim bir cikis yolu bulurum tavsiyelerinizle
Ama bu cok acimasiz oldu :)) gercekten acil dediklerini birakmam lazim icimi okudun ama nasil yapacami bilmiyorumHemmen kendine bir spor videosu listesi yap ekmegi kes kizarmis seyleri abur cuburu sekerli icecekleri kes sut balik yumurta tavuk et her gun bunlardan en azindan birini hayatina sok fistik gibi olacaksinn :)))
Biliyor musun her sey alisana kadar. Sadece 3 hafta dişini sık. Ve bu 3 hafta sonunda sonuclarini gormeye baslayinca iyice şevkleneceksin daha da cok sarilacaksin. Canin istemeyecek bile yani tum o seyleri. Bak bir kilo yag yakmak icin haftalik 7000 kalori az harcaman lazim. Bir hamburger menusu cok detayliysa 2000 kaloriyi bulabiliyor. Aslinda kilo vermek bu kadar kolay. Biseylerden kısıp fiziksel olarak da hareket etmeye baslayarak. Ben bu sekilde 20 kilo verdim sen 10 kilo mu veremeyeceksinnAma bu cok acimasiz oldu :)) gercekten acil dediklerini birakmam lazim icimi okudun ama nasil yapacami bilmiyorum
Aynen canım.bnide gaza getiriyor.bir hoca var o da zümrem olur 27 yıllık öğretmen. Ben 59 kilo olacağım dediğimde direkt yüzüme OLAMAZSIN dedi.bnde ramazandan önce size 59u göateren tartı fotosu getireceğim hatta isterseniz anasınıfına gidip tartılırız dedim.yaw he he türünden bişeyler mırıldandıİnsanlar ulasamadilar ini eleştirmeyi çok severler canım ama var ya beni acayip gaza getiriyorlarhedef bana göre kişinin k3ndini iyi hissettiği kilo dur ben kendimi 60 in altında iyi hiss3decem bakalım. Bu arada üst bedenim artık tamamen s beden oldu alt beden de m beden yeni kıyafetlerim öyle diyor
Canım yaaa süper incelmişsin maşallah..ayrıca m ve s giymek harika değil mi? Bnde kotonda 38 beden pantolon giydim vee harika oldu hemen aldım tbi.hedefim 36 inşalahhhİnsanlar ulasamadilar ini eleştirmeyi çok severler canım ama var ya beni acayip gaza getiriyorlarhedef bana göre kişinin k3ndini iyi hissettiği kilo dur ben kendimi 60 in altında iyi hiss3decem bakalım. Bu arada üst bedenim artık tamamen s beden oldu alt beden de m beden yeni kıyafetlerim öyle diyor
Istah karbonhidrat agirlikli beslenmeden olur cunku insülini hep cikartir. Siz beslenmenizi duzene sokun zaten gereksiz aclik krizleri olmaz. Mate cayi da icebilirsiniz istah keser o daBravo valla darisi bana insallah. En buyuk sorunum hareketsizlik. Sadece ogle aralarinda masamdan kalkiyorum desem yeridir yani. birde aksamlari cok aclik hissediyorum. Aksam istah kesmek icin bi care bulursam haftada 2 kilo veririm diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?