Kalori hesabı şaaarrrrtttttKızlar biraz daha az Yemem gerek böyle çok yavaş kilo verecem yoksa yaza yine kilolu olacam ve başa dönecem
kesinlikle ;(Kızlar biraz daha az Yemem gerek böyle çok yavaş kilo verecem yoksa yaza yine kilolu olacam ve başa dönecem
haklisin ama.olmuyor gibi iste ;(Canım bu işi önce kafanda bitirmelisin.ben öyle yapmıştım.aynadaki görüntü ben değilim demiştim o an.ve spor için az yemek için bahaneler bulma.yok çocuk uyumadı yok çarşıya çıktım spor yapamam bugün deme
Canım bence çok dengeli bir menü.hiç kaçamaksız (bitteri saymıyorumMenümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta
2dilim peynir
4zeytin
Maydanoz salatası
Domates salatalık
Çay
Öğlen 1tabak yoğurtlu ıspanak
Ara
Yeşil elma
1kuru incir
Sade kahve 1bitter
Akşam
1tavuk baget
Salata ayran
Çay
Spor daha yapmadım ama yapıcam
Canım olur neden olmasın morbit obez olan insanlar 100kilo 80kilo veriyorlar.düşünsene bir insan resmen..sen niye 15-20 kilo veremeyesin ki? Sadece inan.beynine o şekilde hükmet et.sürekli zayıflayacağım de.bedenin sana inansın sen kendine inanhaklisin ama.olmuyor gibi iste ;(
Yavaş gider ama sağlam gider kilolar diyecektim canımKızlar biraz daha az Yemem gerek böyle çok yavaş kilo verecem yoksa yaza yine kilolu olacam ve başa dönecem
Harika m3nu v3 spor olmuş canım afiyet şifa olsunMenümü yazayım hatunlar
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.1 yer elması havuç.2 kk peynir.15 zeytin.yarım portakal.2 yk Kırmızı biberli cevizli ezme(yazın yapmştım bitirmem lazım artık)
Öğle 12.30
1 kepçe sulu köfte.2 yk yoğurtlu kuru biber kavurması
Akşam 19.00da yerim eve gidiyorum
1 parça tavuk(tencerede) 1 kase salata
1 avuç kuruyemiş.1 kuru erik
Su 2lt.
Spor 1 sa10dk leslie 5 mil
2 fincan form çayı
Çok güzel bir menü canım hatta akşam 1 baget daha yiyebilirdin bol 3ksi olsun canımMenümü yazayım
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta
2dilim peynir
4zeytin
Maydanoz salatası
Domates salatalık
Çay
Ara
Yeşil elma
1kuru incir
Sade kahve 1bitter
Akşam
1tavuk baget
Salata ayran
Çay
Ben daha az yemenin kilo verdirecegini zannetmiyorum.. çünkü canım 75 kiloya kadar düştüğünde bu sefer neyi azaltacagini bilemezsin.. ama bu menülere dışarda veya evde düzenli yürüyüş ekleyebilirsinKızlar biraz daha az Yemem gerek böyle çok yavaş kilo verecem yoksa yaza yine kilolu olacam ve başa dönecem
Zümrecim bende merak ediyorum.bakalım ne kadar eksilecek.bide haftasonu havalar daha da ısınıyormuş.Harika m3nu v3 spor olmuş canım afiyet şifa olsunbu hafta süper menü ve firesiz spor yaptın sonucu çok merak ediyorum zümrem
Çok güzel bir menü canım hatta akşam 1 baget daha yiyebilirdin bol 3ksi olsun canım
Ben daha az yemenin kilo verdirecegini zannetmiyorum.. çünkü canım 75 kiloya kadar düştüğünde bu sefer neyi azaltacagini bilemezsin.. ama bu menülere dışarda veya evde düzenli yürüyüş ekleyebilirsin
Canımcım menü su spor çok güzel olmuşşş.afiyetMenümü vereyim
Sabah 1 has yum 3 zeytin
Kk örgü peynir ve salatalik
Ara: 4 çay kaşığı irmik helvası
Öğle: 1.5 kepçe pırasa 3 kaşık makarna
1 2 kaşık yoğurt, 3 çatal turşu
1 dilim ekmek
Ara: 1 kurabiye(hasta görmede)
Akşam 18.05:1 kepçe pırasa
Bol salata
Ara 21.00: türk kahvesi 1 k kayısı 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: 15 dakika eliptik 10 dakika yürüyüş bandı
40 dakika step
Anlaştık karşılıklı içer gibi olsun o zamanCanımcım menü su spor çok güzel olmuşşş.afiyetşifa olsun sana ne zamandır bir türk kahvesi içmedim.dur bende içeyim birazdan tabii kii sade
Sanırım canımKalori hesabı şaaarrrrttttt
Of of canım ya iyice canım sıkıldı kaç gündür tartılıyorum bi 84ü göremedim nerede yanlış yapıyorum acabakesinlikle ;(
Ay inşallah canım tek tesellim oYavaş gider ama sağlam gider kilolar diyecektim canım
Aslında çok haklısın canım teşekkür ederimHarika m3nu v3 spor olmuş canım afiyet şifa olsunbu hafta süper menü ve firesiz spor yaptın sonucu çok merak ediyorum zümrem
Çok güzel bir menü canım hatta akşam 1 baget daha yiyebilirdin bol 3ksi olsun canım
Ben daha az yemenin kilo verdirecegini zannetmiyorum.. çünkü canım 75 kiloya kadar düştüğünde bu sefer neyi azaltacagini bilemezsin.. ama bu menülere dışarda veya evde düzenli yürüyüş ekleyebilirsin
canm menun harikaMenümü yazayım
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta
2dilim peynir
4zeytin
Maydanoz salatası
Domates salatalık
Çay
Ara
Yeşil elma
1kuru incir
Sade kahve 1bitter
Akşam
1tavuk baget
Salata ayran
Çay
tamm canimCanım olur neden olmasın morbit obez olan insanlar 100kilo 80kilo veriyorlar.düşünsene bir insan resmen..sen niye 15-20 kilo veremeyesin ki? Sadece inan.beynine o şekilde hükmet et.sürekli zayıflayacağım de.bedenin sana inansın sen kendine inan
menun super canim afiyet olsunMenümü vereyim
Sabah 1 has yum 3 zeytin
Kk örgü peynir ve salatalik
Ara: 4 çay kaşığı irmik helvası
Öğle: 1.5 kepçe pırasa 3 kaşık makarna
1 2 kaşık yoğurt, 3 çatal turşu
1 dilim ekmek
Ara: 1 kurabiye(hasta görmede)
Akşam 18.05:1 kepçe pırasa
Bol salata
Ara 21.00: türk kahvesi 1 k kayısı 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: 15 dakika eliptik 10 dakika yürüyüş bandı
40 dakika step
afiyet olsun cnm menu ve sporun harikaMenümü yazayım hatunlar
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.1 yer elması havuç.2 kk peynir.15 zeytin.yarım portakal.2 yk Kırmızı biberli cevizli ezme(yazın yapmştım bitirmem lazım artık)
Öğle 12.30
1 kepçe sulu köfte.2 yk yoğurtlu kuru biber kavurması
Akşam 19.00da yerim eve gidiyorum
1 parça tavuk(tencerede) 1 kase salata
1 avuç kuruyemiş.1 kuru erik
Su 2lt.
Spor 1 sa10dk leslie 5 mil
2 fincan form çayı
Yeni mi basladiniz bu diyetekizlar merhaba bugunku menum
sabah 11 yarim yufkadan peynirli gozleme yesillik dom salatalik cay
ara 16 1 elma 2 ceviz
aksam 19 1 kase sutlu brokoli corbasi 1pors karnabahar yemegi 1 kase yogurt
su 2 lt
spor yok simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?