2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menümü yazayım hatunlar
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.1 yer elması havuç.2 kk peynir.15 zeytin.yarım portakal.2 yk Kırmızı biberli cevizli ezme(yazın yapmştım bitirmem lazım artık)

Öğle 12.30
1 kepçe sulu köfte.2 yk yoğurtlu kuru biber kavurması

Akşam 19.00da yerim eve gidiyorum
1 parça tavuk(tencerede) 1 kase salata
1 avuç kuruyemiş.1 kuru erik
Su 2lt.
Spor 1 sa10dk leslie 5 mil
2 fincan form çayı

Menümü yazayım
Sabah uyanınca ev yapımı elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
1dilim ekmek
1yumurta
2dilim peynir
4zeytin
Maydanoz salatası
Domates salatalık
Çay

Öğlen 1tabak yoğurtlu ıspanak

Ara
Yeşil elma
1kuru incir
Sade kahve 1bitter

Akşam
1tavuk baget
Salata ayran

Çay
Spor daha yapmadım ama yapıcam

haklisin ama.olmuyor gibi iste ;(

Canım bence çok dengeli bir menü.hiç kaçamaksız (bitteri saymıyorum ) olmuş. Her gün bu şekilde gidersen evet yavaş verirsin ama yavaş gider kilocuklar.eğer daha az yiyerek doymuyorsan sporu arttırman gerek canımmm

haklisin ama.olmuyor gibi iste ;(
Canım olur neden olmasın morbit obez olan insanlar 100kilo 80kilo veriyorlar.düşünsene bir insan resmen..sen niye 15-20 kilo veremeyesin ki? Sadece inan.beynine o şekilde hükmet et.sürekli zayıflayacağım de.bedenin sana inansın sen kendine inan

Harika m3nu v3 spor olmuş canım afiyet şifa olsun bu hafta süper menü ve firesiz spor yaptın sonucu çok merak ediyorum zümrem
Çok güzel bir menü canım hatta akşam 1 baget daha yiyebilirdin bol 3ksi olsun canım
Kızlar biraz daha az Yemem gerek böyle çok yavaş kilo verecem yoksa yaza yine kilolu olacam ve başa dönecem
Ben daha az yemenin kilo verdirecegini zannetmiyorum.. çünkü canım 75 kiloya kadar düştüğünde bu sefer neyi azaltacagini bilemezsin.. ama bu menülere dışarda veya evde düzenli yürüyüş ekleyebilirsin

Menümü vereyim
Sabah 1 has yum 3 zeytin
Kk örgü peynir ve salatalik

Ara: 4 çay kaşığı irmik helvası

Öğle: 1.5 kepçe pırasa 3 kaşık makarna
1 2 kaşık yoğurt, 3 çatal turşu
1 dilim ekmek
Ara: 1 kurabiye(hasta görmede)

Akşam 18.05:1 kepçe pırasa
Bol salata
Ara 21.00: türk kahvesi 1 k kayısı 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor: 15 dakika eliptik 10 dakika yürüyüş bandı
40 dakika step

Zümrecim bende merak ediyorum.bakalım ne kadar eksilecek.bide haftasonu havalar daha da ısınıyormuş.
2 günde açık havada 1er saat yürürüm diyorum.Allah nasip ederse

Canımcım menü su spor çok güzel olmuşşş.afiyet şifa olsun sana ne zamandır bir türk kahvesi içmedim.dur bende içeyim birazdan tabii kii sade

Canımcım menü su spor çok güzel olmuşşş.afiyet şifa olsun sana ne zamandır bir türk kahvesi içmedim.dur bende içeyim birazdan tabii kii sade
Anlaştık karşılıklı içer gibi olsun o zaman İki dedikodunun belini kıralım

Kalori hesabı şaaarrrrttttt
Sanırım canım
Of of canım ya iyice canım sıkıldı kaç gündür tartılıyorum bi 84ü göremedim nerede yanlış yapıyorum acaba
Yavaş gider ama sağlam gider kilolar diyecektim canım
Ay inşallah canım tek tesellim o
Aslında çok haklısın canım teşekkür ederim

Size nasil zayifladigimi anlatayim, 1.70 boyum ve seksen kilom vardi. 3 ay kirk dk 5.0 tempoda yuruyus bandinda yurudum protein agirlikli beslenip ekmegi abur cuburu ve kizartmayi kestim. O uc ayda 10 kilo verdim. Daha sonra bir iki sene yuruyemedim ve asiri derecede yedim. O verdigim kilolarin beşini geri aldim iki senede. Daha sonra spora basladim. Artık daha profosyenel seylere ihtiyacim vardi. Hiit ve pilates yapmaya başladım. Bir gun hiit bir gün pilates şeklinde. Sadece hiit yaparsaniz ya da sadece pilates yaparsaniz olmuyor. Hiitle yaglari yakiyoruz pilatesle sekle sokuyoruz vucudumuzu. Suanda 60 kiloyum. Spor videolari duzenledim kendime ve artik hayatimin parcasi haline getirdim. Ve kirk dakika yurumektense sadece yirmi dk hiit yapmak daha cok yag yaktiriyor. Bu kanıtlanmış bir sey arkadaslar. Bosu bosuna zaman kaybetmeyin

canm menun harika
tamm canim

menun super canim afiyet olsun

afiyet olsun cnm menu ve sporun harika

kizlar merhaba bugunku menum

sabah 11 yarim yufkadan peynirli gozleme yesillik dom salatalik cay

ara 16 1 elma 2 ceviz

aksam 19 1 kase sutlu brokoli corbasi 1pors karnabahar yemegi 1 kase yogurt

su 2 lt
spor yok simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…