- 24 Şubat 2017
- 359
- 413
- 53
Evlen de bi görcem seniTanitayim tabi, avukatlık staji yapiyorum ben bekarim henuz :)
HahahahEvlen de bi görcem seni
Hoşgeldin canım enerjine maşallah.. başlangıç kilon güncel kilon hedef kilon yaş boy nerede yaşıyorsun gibi... bahseder misin kendinden. Zayıflama maceranın nasil ve ne zaman başladı aklımda deli sorularBir de carnitin diye bir sey var hic duydunuz mu bilmiyorum ona başladım bir hafta once
Aynen canım 83 kiloydum bunu söylediğinde.o mors halini anlatacağım sizedur dedigin gibi yapim haklisin ilk firsatta alacagim ins.
menune hayran kaldim masallah...bu arada mayali sut derken?
canm hosgeldin diyelim tabiki yardimci oluruz yalniz listeye 61 kg ile almayalim seni olur mu?
masallah bilgileriniz icin tesekkur ederiz kendinizden bahseder misinz? yas,coluk cocuk calisiyomusunz ?
sana bunu 80 li kgllardayken mi soyledi? gostericeksin ona gununutevafuk55 un dedigi gibi o anki yuz ifadesini bizzat paylas bizle
insallah canim
olsun bakalim halledersin sen
gunaydin canim...
Hoşgeldinnn canımAslinda en buyuk sorunum gec saatlerde atistirmak ve hareketsizlik. Evde plates topum var bu aksam basladim ozellikle basenler icin. Aynalara kustum ya bu hafta kesinlikle kararliyim 61 kilo ile basladim ins guzel olur hersey
Canım şu oğlanlardan kalanlar diyetteyken bizi mahvediyor.bende oğlan yesin diye açma yaptım zeytinli.az önce ısırıp bıraktı ben yedimKızlar bu gün menümü hiç vermiyim akşama kadar süperdi. Akşam Allah ne verdiyse oğlanın abur cubur ne varsa indirdim miğdeye kıtlıktan çıkmış gibi.Adet yaklaştı ya bi gün izin verdim kendime. Yarın devam tabii.
Sporda tüm kaslar çalışıyor ama hareket harekettir canım.iyi yapmışsınAkşam yerleri çektim çamaşır astım kuruyanları katlayıp kaldırdım. Spor yapamadım ama yarım spor sayılır mı yaa :)))
Ohhh süpersin kaptan! Kolay gelsin sanaherkese gunaydin fistiklar....birazdan leslie yapicam
Aramıza hoşgeldin.yazdıklarını okudum canım.verecek çok bir kilon kalmamış.artık korumaya geçersin.bir de mayalı süt dediğin nedir? Nasıl hazırlıyorsun?Mayalı sütü aslında saclarim icin içiyorum. Ama karbonhidrat seviyesi cok dusuk ve proteinli bisey oldugu icin spordan sonra iciyorum aliskanlik oldu artik. Spordan sonra tabi baya eforlu bir spor yapmissaniz cardio gibi hijt gibi, yarim saat ile 2 saat arasinda yaktiginiz kalorinin yarisi kadar kalori almak gerekiyormuş protein agirlikli tabi. Kaslarin beslenmesi bosalan glikojen depolarinin dolmasi icin. Yapmazsak yuz goz göğüsler coker. Ben de mayali sut iciyorum
Hahahaha çok iyi yaEvlen de bi görcem seni
Hoşgeldin cnm.tam gaz devam eder bu hafta tüm ağırlığı atarsın.müthiş azimlisin çünkü.menünde güzel.afiyet olsun bol eksi getirsin inşHelloooo kızlar. Geri döndüm. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Dün döndüm akşama doğru ayağımın tozuyla spora gittim. Cenaze işlemleri falan çok yememeye çalıştım ama sürekli otoruyosun. Akşam oluncada oturmaktan yorulup yatıyorsun çok saçmazaten hastalanıcam yarın öbürgün. pazartesi + kilo bekliyorum. kısmet...
menü:
sabah: 2 haşlama yumurta, 1 çorba kaşığı lor peyniri, 1 kk light beyaz peynir, 5-6 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 1 avuç maydanoz, light süt
ara: 1 adet muz (normalde salatalık yerdim ama bu sefer muz çekti nedense aldım), 10:30 gibide yeşil çayımı içeceğim.
öğlen: 7 adet köfte (biraz küçükte ondan 7 adet sayısa aldanmayın), 2 dilim patates kızartması (daire şeklinde kesilmiş 2 dilim, arada patates kızartması yiyorum çünkü yararlı az yiyince, patates kızarınca protein oranı artıyor)
ara: valla herhalde biraz kuru yemiş yerim
akşam: 100 gr haşlama tavuk ve yeşillik getirdim
normalde cumartesileri serbest günümdü. ama kaç gündür işte olmayınca işte birikti diye bu cumartesi akşama kadar çalışacağım. ondan dolayı yarın serbest gün olacak. yarında 2 öğün yerim zaten anca.
2,5 litre su içeceğim. 1.5 litresi bitti bie şu saate kadar belki 3 litrede içebilirim tabi.
Böyle kötü kalpli kıskançlar bizi kamçılamktan başka bir şey yapmıyorlar canım.haklısın neyseeee....biz hedefe adım adım ilerliyoruz.gerisi boşHey allahım olamazsın ne demekbana da işte geçen de yaptı ya bi arkadaş neyse... ama sen o rakamı ona göstereceksin arkadaşım yüzünün de röntgenini çek de bana anlat
Mayali süt için, bir bardak buyukce bir bardak sutu isitiyorum ilik olmali cok sicak olursa maya ozelligini kaybediyor. Bir tatli kaşığı (silme) dokuyorum biraz bekletip karıştırıyorum iyice cozunuyor icinde iciyorum. Dedigim gibi saclarim icin iciyorum ama diyete de cok uygun ve besleyici. Kokusu biraz rahatsiz edici ama alıştım benCanım şu oğlanlardan kalanlar diyetteyken bizi mahvediyor.bende oğlan yesin diye açma yaptım zeytinli.az önce ısırıp bıraktı ben yedim
Sporda tüm kaslar çalışıyor ama hareket harekettir canım.iyi yapmışsın
Ohhh süpersin kaptan! Kolay gelsin sana
Aramıza hoşgeldin.yazdıklarını okudum canım.verecek çok bir kilon kalmamış.artık korumaya geçersin.bir de mayalı süt dediğin nedir? Nasıl hazırlıyorsun?
Anladım denerim bnde önerin için Sağol; )Mayali süt için, bir bardak buyukce bir bardak sutu isitiyorum ilik olmali cok sicak olursa maya ozelligini kaybediyor. Bir tatli kaşığı (silme) dokuyorum biraz bekletip karıştırıyorum iyice cozunuyor icinde iciyorum. Dedigim gibi saclarim icin iciyorum ama diyete de cok uygun ve besleyici. Kokusu biraz rahatsiz edici ama alıştım ben
Herkeze mutlu haftasonlari bayanlar. Kabusumuz olan diyetler ve kilolardan bir an once kurtulmak dilegiyle
Mercimek fasulye nohut tavuk bulgur bu tarz seyler de yardimci olurPeynir sut yogurt yumurta hicbiriyle aram iyi degil napacam ben yaabugun gidip mate cayi alayim. Artik baskul ailesine donmussun demelerini istemiyorum iyi bir cvp vermenin vakti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?