2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bi de hanimlar yüz yogasi yapin, sonra vücudunuza masaj yapin bilyeli eldiven gibi masaj aleti var on liraya aldim. Eger vereceginiz kilo coksa sarkmalarinizi onler. Ve halihazirda yanmaya baslayan yağlarınızi harekete geçirerek vucuttan daha kolay ayrilmasini saglar. Bir hafta yapabildim masaj cok etkisini gordum. Ama sonra sehir dışına falan ciktim biraktim tekrar baslicam.

Bir de carnitin diye bir sey var hic duydunuz mu bilmiyorum ona başladım bir hafta once
Hoşgeldin canım enerjine maşallah.. başlangıç kilon güncel kilon hedef kilon yaş boy nerede yaşıyorsun gibi... bahseder misin kendinden. Zayıflama maceranın nasil ve ne zaman başladı aklımda deli sorular

Ben lisede seksen kiloydum. Boyum 170. Suan 60 61 kilo arasinda gidip geliyorum. Hedef kilom da 58_59 aslinda kilo olarak da degil de gözüme artik tamam oldu diyebilecegim sekilde gorunmem hedefim. Ust bedenim small ama alt bedende basenler gozume carpiyor. 24 yaşındayım konyaliyim. Ben kilo vermeye gunde kirk dk yurumekle kosu bandinda 5.0 tempoda basladim. 3 ayda bu sekilde on kilo verdim lisede. Sonra üniversite sınavına hazirlikmis stresmis ye ic otur ders calis olaylarindan bes kilo geri aldim. Ama yine iyiydi kilonun hepsini alir genelde diyet birakanlar ama ben protein agirlikli yapmisti spor da olunca yarisini aldim verdigim kilolarin. Sonra üniversitede artik aliskanliklarimi degistirdim. Spor videolarindam liste yaptim. Bir gun hiit bir gun pilates seklinde. Ha bir de leslie ile yuruyus 3 mile walk yaptim bir iki ay. Bu soyledigim spor videolarindan once beni hazirladi vucudun hamligini aldi. Zaten bir zaman sonra leslie programi beni yormamaya terletmemeye başladı ilk basladigimda su icinde kaliyordum halbuki. Yine protinli diyete basladim. Zaman zaman farkli seyler denedim mate cayi yesil kahve gibi.. en guzeli carnitin gibi geldi onda devam ediyorum ve suan bu kilodayim.

Helloooo kızlar. Geri döndüm. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Dün döndüm akşama doğru ayağımın tozuyla spora gittim. Cenaze işlemleri falan çok yememeye çalıştım ama sürekli otoruyosun. Akşam oluncada oturmaktan yorulup yatıyorsun çok saçma zaten hastalanıcam yarın öbürgün. pazartesi + kilo bekliyorum. kısmet...
menü:
sabah: 2 haşlama yumurta, 1 çorba kaşığı lor peyniri, 1 kk light beyaz peynir, 5-6 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 1 avuç maydanoz, light süt
ara: 1 adet muz (normalde salatalık yerdim ama bu sefer muz çekti nedense aldım), 10:30 gibide yeşil çayımı içeceğim.
öğlen: 7 adet köfte (biraz küçükte ondan 7 adet sayısa aldanmayın), 2 dilim patates kızartması (daire şeklinde kesilmiş 2 dilim, arada patates kızartması yiyorum çünkü yararlı az yiyince, patates kızarınca protein oranı artıyor)
ara: valla herhalde biraz kuru yemiş yerim
akşam: 100 gr haşlama tavuk ve yeşillik getirdim
normalde cumartesileri serbest günümdü. ama kaç gündür işte olmayınca işte birikti diye bu cumartesi akşama kadar çalışacağım. ondan dolayı yarın serbest gün olacak. yarında 2 öğün yerim zaten anca.
2,5 litre su içeceğim. 1.5 litresi bitti bie şu saate kadar belki 3 litrede içebilirim tabi.

Aynen canım 83 kiloydum bunu söylediğinde.o mors halini anlatacağım size

Canım şu oğlanlardan kalanlar diyetteyken bizi mahvediyor.bende oğlan yesin diye açma yaptım zeytinli.az önce ısırıp bıraktı ben yedim

Akşam yerleri çektim çamaşır astım kuruyanları katlayıp kaldırdım. Spor yapamadım ama yarım spor sayılır mı yaa :)))
Sporda tüm kaslar çalışıyor ama hareket harekettir canım.iyi yapmışsın

herkese gunaydin fistiklar.... birazdan leslie yapicam
Ohhh süpersin kaptan! Kolay gelsin sana

Aramıza hoşgeldin.yazdıklarını okudum canım.verecek çok bir kilon kalmamış.artık korumaya geçersin.bir de mayalı süt dediğin nedir? Nasıl hazırlıyorsun?

Hoşgeldin cnm.tam gaz devam eder bu hafta tüm ağırlığı atarsın.müthiş azimlisin çünkü.menünde güzel.afiyet olsun bol eksi getirsin inş

Hey allahım olamazsın ne demek bana da işte geçen de yaptı ya bi arkadaş neyse... ama sen o rakamı ona göstereceksin arkadaşım yüzünün de röntgenini çek de bana anlat
Böyle kötü kalpli kıskançlar bizi kamçılamktan başka bir şey yapmıyorlar canım.haklısın neyseeee....biz hedefe adım adım ilerliyoruz.gerisi boş zümremmmmmm

Mayali süt için, bir bardak buyukce bir bardak sutu isitiyorum ilik olmali cok sicak olursa maya ozelligini kaybediyor. Bir tatli kaşığı (silme) dokuyorum biraz bekletip karıştırıyorum iyice cozunuyor icinde iciyorum. Dedigim gibi saclarim icin iciyorum ama diyete de cok uygun ve besleyici. Kokusu biraz rahatsiz edici ama alıştım ben

Anladım denerim bnde önerin için Sağol; )

Kizlar bir de soyle bir olay var yukarida oğluşlarinin boreklerini coreklerini yiyenlerimz varmiss. Haftada bir asiri asiri cok yememek sartiyla ödül gunu yapabilirsiniz. Benim persembelerim ödül günüm butun hafta canim tatli istiyor ben cikolata manyagiyimdir o gun yiyorum cikolatami pizzami vs. Siz de oyle yapabilirsiniz hem daha motive olursunuz.diyet yapa yapa vucut alisiyor o odul gunleriyle vucudu şoklamak lazimmis annemin arkadasi diyetisyene gidiyordu onun onerisiydi. Bi de hanimlar tuzu da azaltin tuz da en az seker kadar zararli. O selulitleri hep o yapiyor su tutuyor derinin altinda yag biriktiriyor. Zeytin kahvaltida cok faydali ama o salamura asiri tuzlu ekmeksiz yenmeyen cinsten zeytinleri yemeyin diyet zeytinler var tuzsuz onlari yiyin emekleriniz bosa gitmezin

Son düzenleme:
Peynir sut yogurt yumurta hicbiriyle aram iyi degil napacam ben yaa bugun gidip mate cayi alayim. Artik baskul ailesine donmussun demelerini istemiyorum iyi bir cvp vermenin vakti geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…