2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

O zaman yogurda falan katip yiyebilirsiniz.

Hey allahım olamazsın ne demek bana da işte geçen de yaptı ya bi arkadaş neyse... ama sen o rakamı ona göstereceksin arkadaşım yüzünün de röntgenini çek de bana anlat

Slmmm hosgeldin vallaaa firtina gibi geldin aramiza...yazdiklarin cok hosuma gitti ..guzel motive ediyorsun gercekten...

Kızlar bu gün menümü hiç vermiyim akşama kadar süperdi. Akşam Allah ne verdiyse oğlanın abur cubur ne varsa indirdim miğdeye kıtlıktan çıkmış gibi. Adet yaklaştı ya bi gün izin verdim kendime. Yarın devam tabii.

Adet doneminde vücut fazla calisiyor zaten olsun o kadar

57 58 canım fazlasında kemik gorunurum sanırım:) kıyafet al canım bir küçük beden. o sana olduktan sonra 1 küçük beden daha... bu da acayip gaza getiriyor
dur dedigin gibi yapim haklisin ilk firsatta alacagim ins.
Ben de bu sabah iki haşlanmış yumurta bir kase yogurt
Oglen mercimek corbasi
Ara ogun 6- 7 badem bir bardak mayalı süt
Aksam iki balık salata.
3 lt su
Yarim saat hiit arti kirk bes dk pilates
menune hayran kaldim masallah...bu arada mayali sut derken?
Merhaba arkadaslar benimde cok acil kilo vermem lazim mayisa kadar 10 kilo vermem gerek yeni katildim araniza umarim bir cikis yolu bulurum tavsiyelerinizle
canm hosgeldin diyelim tabiki yardimci oluruz yalniz listeye 61 kg ile almayalim seni olur mu?

masallah bilgileriniz icin tesekkur ederiz kendinizden bahseder misinz? yas,coluk cocuk calisiyomusunz ?

sana bunu 80 li kgllardayken mi soyledi? gostericeksin ona gununu tevafuk55 un dedigi gibi o anki yuz ifadesini bizzat paylas bizle

Aslinda en buyuk sorunum gec saatlerde atistirmak ve hareketsizlik. Evde plates topum var bu aksam basladim ozellikle basenler icin. Aynalara kustum ya bu hafta kesinlikle kararliyim 61 kilo ile basladim ins guzel olur hersey
insallah canim

olsun bakalim halledersin sen

Günaydııııınnnnn fıstıklaaarrrrrr
gunaydin canim...

Tanitayim tabi, avukatlık staji yapiyorum ben bekarim henuz :)

Tanitayim tabi, avukatlık staji yapiyorum ben bekarim henuz :)
Mayalı sütü aslında saclarim icin içiyorum. Ama karbonhidrat seviyesi cok dusuk ve proteinli bisey oldugu icin spordan sonra iciyorum aliskanlik oldu artik. Spordan sonra tabi baya eforlu bir spor yapmissaniz cardio gibi hijt gibi, yarim saat ile 2 saat arasinda yaktiginiz kalorinin yarisi kadar kalori almak gerekiyormuş protein agirlikli tabi. Kaslarin beslenmesi bosalan glikojen depolarinin dolmasi icin. Yapmazsak yuz goz göğüsler coker. Ben de mayali sut iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…