- 24 Şubat 2017
- 359
- 413
- 53
O zaman yogurda falan katip yiyebilirsiniz.Mate cayi mutlaka deniycem pek bitki caylariyla aram yok ama en azindan aksamlari acligimi bastirirsa mutluluktan ucarim. Sabah kahvalti yapamiyorum kahve iciyorum kahve beni tok tutuyor ara olarak ta bir bardak soguk sut iciyorum. Aksam icinde mate cayini mutlaka deniycem. Birde sekeri dengelemek icin cubuk tarcin denedim ama malesef icemedim(
Hey allahım olamazsın ne demekAynen canım.bnide gaza getiriyor.bir hoca var o da zümrem olur 27 yıllık öğretmen. Ben 59 kilo olacağım dediğimde direkt yüzüme OLAMAZSIN dedi.bnde ramazandan önce size 59u göateren tartı fotosu getireceğim hatta isterseniz anasınıfına gidip tartılırız dedim.yaw he he türünden bişeyler mırıldandıo an hep aklımda az kaldı Allahın izniyle
Slmmm hosgeldin vallaaa firtina gibi geldin aramiza...yazdiklarin cok hosuma gitti ..guzel motive ediyorsun gercekten...Biliyor musun her sey alisana kadar. Sadece 3 hafta dişini sık. Ve bu 3 hafta sonunda sonuclarini gormeye baslayinca iyice şevkleneceksin daha da cok sarilacaksin. Canin istemeyecek bile yani tum o seyleri. Bak bir kilo yag yakmak icin haftalik 7000 kalori az harcaman lazim. Bir hamburger menusu cok detayliysa 2000 kaloriyi bulabiliyor. Aslinda kilo vermek bu kadar kolay. Biseylerden kısıp fiziksel olarak da hareket etmeye baslayarak. Ben bu sekilde 20 kilo verdim sen 10 kilo mu veremeyeceksinn
Slmmm hosgeldin vallaaa firtina gibi geldin aramiza...yazdiklarin cok hosuma gitti ..guzel motive ediyorsun gercekten...
Ben öldüydüm şimdiye açlıktanMrb kizlar
Sabah
4 tane sigara boregi
Yesil cay
Zeytin domates
Ara ogun kivi 2 adet
Oglen
1 kase tavuklu tel sehriye corbasi
Ikindi
2 adet ispanakli borek
1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor
Adet doneminde vücut fazla calisiyor zaten olsun o kadarKızlar bu gün menümü hiç vermiyim akşama kadar süperdi. Akşam Allah ne verdiyse oğlanın abur cubur ne varsa indirdim miğdeye kıtlıktan çıkmış gibi.Adet yaklaştı ya bi gün izin verdim kendime. Yarın devam tabii.
Dimi yani hedefimede ulaşmışım zatenAdet doneminde vücut fazla calisiyor zaten olsun o kadar
Günaydın canlar!!!Günaydııııınnnnn fıstıklaaarrrrrr
Gunaydin canimGünaydın canlar!!!
Çok güzel bir gün olsun inşallahhh.bol hareket minimum kalori maximum mutluluk getirsin bu haftasonu hepimizee!
Akşam yerleri çektim çamaşır astım kuruyanları katlayıp kaldırdım. Spor yapamadım ama yarım spor sayılır mı yaa :)))Günaydın canlar!!!
Çok güzel bir gün olsun inşallahhh.bol hareket minimum kalori maximum mutluluk getirsin bu haftasonu hepimizee!
Olmaźzz :))))Akşam yerleri çektim çamaşır astım kuruyanları katlayıp kaldırdım. Spor yapamadım ama yarım spor sayılır mı yaa :)))
dur dedigin gibi yapim haklisin ilk firsatta alacagim ins.57 58 canım fazlasında kemik gorunurum sanırım:) kıyafet al canım bir küçük beden. o sana olduktan sonra 1 küçük beden daha... bu da acayip gaza getiriyor
menune hayran kaldim masallah...bu arada mayali sut derken?Ben de bu sabah iki haşlanmış yumurta bir kase yogurt
Oglen mercimek corbasi
Ara ogun 6- 7 badem bir bardak mayalı süt
Aksam iki balık salata.
3 lt su
Yarim saat hiit arti kirk bes dk pilates
canm hosgeldin diyelim tabiki yardimci oluruz yalniz listeye 61 kg ile almayalim seni olur mu?Merhaba arkadaslar benimde cok acil kilo vermem lazim mayisa kadar 10 kilo vermem gerek yeni katildim araniza umarim bir cikis yolu bulurum tavsiyelerinizle
masallah bilgileriniz icin tesekkur ederiz kendinizden bahseder misinz? yas,coluk cocuk calisiyomusunz ?Biliyor musun her sey alisana kadar. Sadece 3 hafta dişini sık. Ve bu 3 hafta sonunda sonuclarini gormeye baslayinca iyice şevkleneceksin daha da cok sarilacaksin. Canin istemeyecek bile yani tum o seyleri. Bak bir kilo yag yakmak icin haftalik 7000 kalori az harcaman lazim. Bir hamburger menusu cok detayliysa 2000 kaloriyi bulabiliyor. Aslinda kilo vermek bu kadar kolay. Biseylerden kısıp fiziksel olarak da hareket etmeye baslayarak. Ben bu sekilde 20 kilo verdim sen 10 kilo mu veremeyeceksinn
sana bunu 80 li kgllardayken mi soyledi? gostericeksin ona gununuAynen canım.bnide gaza getiriyor.bir hoca var o da zümrem olur 27 yıllık öğretmen. Ben 59 kilo olacağım dediğimde direkt yüzüme OLAMAZSIN dedi.bnde ramazandan önce size 59u göateren tartı fotosu getireceğim hatta isterseniz anasınıfına gidip tartılırız dedim.yaw he he türünden bişeyler mırıldandıo an hep aklımda az kaldı Allahın izniyle
insallah canimAslinda en buyuk sorunum gec saatlerde atistirmak ve hareketsizlik. Evde plates topum var bu aksam basladim ozellikle basenler icin. Aynalara kustum ya bu hafta kesinlikle kararliyim 61 kilo ile basladim ins guzel olur hersey
olsun bakalim halledersin senKızlar bu gün menümü hiç vermiyim akşama kadar süperdi. Akşam Allah ne verdiyse oğlanın abur cubur ne varsa indirdim miğdeye kıtlıktan çıkmış gibi.Adet yaklaştı ya bi gün izin verdim kendime. Yarın devam tabii.
gunaydin canim...Günaydııııınnnnn fıstıklaaarrrrrr
Tanitayim tabi, avukatlık staji yapiyorum ben bekarim henuz :)dur dedigin gibi yapim haklisin ilk firsatta alacagim ins.
menune hayran kaldim masallah...bu arada mayali sut derken?
canm hosgeldin diyelim tabiki yardimci oluruz yalniz listeye 61 kg ile almayalim seni olur mu?
masallah bilgileriniz icin tesekkur ederiz kendinizden bahseder misinz? yas,coluk cocuk calisiyomusunz ?
sana bunu 80 li kgllardayken mi soyledi? gostericeksin ona gununutevafuk55 un dedigi gibi o anki yuz ifadesini bizzat paylas bizle
insallah canim
olsun bakalim halledersin sen
gunaydin canim...
Gunaydin canim güne enerjik başlıyorsun süpersinherkese gunaydin fistiklar....birazdan leslie yapicam
Mayalı sütü aslında saclarim icin içiyorum. Ama karbonhidrat seviyesi cok dusuk ve proteinli bisey oldugu icin spordan sonra iciyorum aliskanlik oldu artik. Spordan sonra tabi baya eforlu bir spor yapmissaniz cardio gibi hijt gibi, yarim saat ile 2 saat arasinda yaktiginiz kalorinin yarisi kadar kalori almak gerekiyormuş protein agirlikli tabi. Kaslarin beslenmesi bosalan glikojen depolarinin dolmasi icin. Yapmazsak yuz goz göğüsler coker. Ben de mayali sut iciyorumTanitayim tabi, avukatlık staji yapiyorum ben bekarim henuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?