2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ben bugun itibariyle biraz ara veriyorum çünkü soguk aldim balli zencefiller balli ihlamurlar. Ilac icmek icin acilen biseyler yemem gerekiyordu yumurta pisiremedim hemen zeytin ekmek yiyiverdim. Hareketli spor yapamiyorum bogazim kuruyor surekli uyuyorum ilaclardan koala gibi oldum anca bi saat sonra gucumu toplayabilirsem sikilastirici hareket yapicam bir hafta boyleyim insallah iyileşince daha cok sarilicam bu ise

Menümü vereyim
Sabah 2 cevizli su
Kahv: 2 kaşık melemen kk.peynir
Salatalık ve 1 dilim ekmek

Öğle ara: 1 avuç kadar leblebi çekirdek
3 lokma cevizli sucuk, El kadar pestil
Ara Türk kahvesi

Akşam 18.00: yarım kase çorba
1 tabak ispanak yemegi
4 kaşık yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter
Bitki caylari 3 litre su

Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri

Kusursuz harika gün canım. hedef yakın irade tam maşallah sana

Su ve spor süper canım.menünde harika..adım adım hedefe koşuyorsun zümrem.. ayrıca menünde 2 ana öğün var.baya eksi getirir

Canim ya cok gecmis olsun..sen iyi olmaya bak sonra nasil olsa devam edersin..bayada hasta olmussun..dikkat et kendine..

Slmm kizlar:)
Sabah kahvaltisi
Iki dilim su boregi ve cay sadece
Ara ogun elma ve armut
Oglen mercimek corbasi 1 dilim ekmek
Ikindi lahana sarmasi ve yogurt
Yaninda ekmek 1 dilim ama kepekli koy ekmegi
Spor 45 dk yuruyus
Su 2 lt
K kecigibi vucut olculerimi sana ozelden atiyorum

Kızlar iyi akşamlar ben aranızdan ayrılıyorum firsat bulamıyorum girmeye umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız hakkınızı helal edin. tabii fırsat buldukça uğrarım yanınıza merak ederim açıkçası kim ne kadar kilo vermiss:))@Mislisse canım hakkını helal et hepinizi cookk öpüyorum

Kız kurban olayım helal olsun da gitme sen yaaa nolur

Hoscakalin insallah siz de hedeflerinize ulaşır ve hayat boyu mutlu olursunuz

Canım helal olsun..keşke gitmesen..arada uğra mutlaka.seninde yolun bahtın açık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…