Onda haklısın tabi.Canım tabii ki öyle ama biz insanlar her şeyi kirlettik.toprağı suyu tohumları...o yüzden zararlı
3 milin hareketleri cok guzel hakikatenOfff sucuk oldum resmen
1er kiloluk dambılların Bu kadar işe yarayacağını bilmiyordum gerçekten. 48dk 3 mil.
Valla dambıllardan önce bu kadar yormuyordu çok işe yarıyorlarmış.3 milin hareketleri cok guzel hakikaten
Kusursuz harika gün canım. hedef yakın irade tamSıfır kaçamakla 1.gün
Sabah 7.15 1 bardk ceviz su kürü
Kahvaltı 7.45
1 haş yum.1 çeri ve havuç.1 km peynir.7 zeytin.1 dilim kivi.bol yeşillik çay
Öğle 12.45
1 kase çorb.1 yum ile çılbır.bol salata
Akşam 18.45te yerim
1 kase çorb.1 tabak kıymalı karnabahar.
1 avuç kuruyemiş.açık çay
Su 2.75 lt
Spor 5 mil 1sa 10 dk
Su ve spor süper canım.menünde harika..adım adım hedefe koşuyorsun zümrem.. ayrıca menünde 2 ana öğün var.baya eksi getirirMenümü vereyim
Sabah 2 cevizli su
Kahv: 2 kaşık melemen kk.peynir
Salatalık ve 1 dilim ekmek
Öğle ara: 1 avuç kadar leblebi çekirdek
3 lokma cevizli sucuk, El kadar pestil
Ara Türk kahvesi
Akşam 18.00: yarım kase çorba
1 tabak ispanak yemegi
4 kaşık yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter
Bitki caylari 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
İnşallah canım benim ya artık bitsin biz de korumaya geçelim ne güzel olur :)Su ve spor süper canım.menünde harika..adım adım hedefe koşuyorsun zümrem.. ayrıca menünde 2 ana öğün var.baya eksi getirir
Canim ya cok gecmis olsun..sen iyi olmaya bak sonra nasil olsa devam edersin..bayada hasta olmussun..dikkat et kendine..Ben bugun itibariyle biraz ara veriyorum çünkü soguk aldimballi zencefiller balli ihlamurlar. Ilac icmek icin acilen biseyler yemem gerekiyordu yumurta pisiremedim hemen zeytin ekmek yiyiverdim. Hareketli spor yapamiyorum bogazim kuruyor surekli uyuyorum ilaclardan koala gibi oldum anca bi saat sonra gucumu toplayabilirsem sikilastirici hareket yapicam bir hafta boyleyim insallah iyileşince daha cok sarilicam bu ise
Gonuldenn tesekkur ediyorumCanim ya cok gecmis olsun..sen iyi olmaya bak sonra nasil olsa devam edersin..bayada hasta olmussun..dikkat et kendine..
Kız kurban olayım helal olsun da gitme sen yaaa nolurKızlar iyi akşamlar ben aranızdan ayrılıyorum firsat bulamıyorum girmeye umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız hakkınızı helal edin. tabii fırsat buldukça uğrarım yanınıza merak ederim açıkçası kim ne kadar kilo vermiss:))@Mislisse canım hakkını helal et hepinizi cookk öpüyorum
Cok sagolunn gunaydinnnA Anais watersoon canım çoookk geçmiş olsun. Nasıl bir kafayla okuduysam artık kafa basmamış geçmiş olsun demeye.
Hoscakalin insallah siz de hedeflerinize ulaşır ve hayat boyu mutlu olursunuzKızlar iyi akşamlar ben aranızdan ayrılıyorum firsat bulamıyorum girmeye umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız hakkınızı helal edin. tabii fırsat buldukça uğrarım yanınıza merak ederim açıkçası kim ne kadar kilo vermiss:))@Mislisse canım hakkını helal et hepinizi cookk öpüyorum
Canım helal olsun..keşke gitmesen..arada uğra mutlaka.seninde yolun bahtın açık olsun..Kızlar iyi akşamlar ben aranızdan ayrılıyorum firsat bulamıyorum girmeye umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız hakkınızı helal edin. tabii fırsat buldukça uğrarım yanınıza merak ederim açıkçası kim ne kadar kilo vermiss:))@Mislisse canım hakkını helal et hepinizi cookk öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?