2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

günaydın gömlek giydiğinde ilik sorunu yaşayan hanımlar,
günaydın güneşe aldanıp sonra donan kadınlar, (bu hikayedeki şapşal benim, umarım ısınır hava birazcık allahtan hırkam var)
günaydın kebapçida 1,5 ila 2 porsiyon arasında kalan gözü dönmüş kızlar (ah eski ben buda)
hepinize göööönaydınnn

menü: sabah;
1 haşlama yumurta, 1 domates, 1 kk light beyaz peynir, 2 çorba kaşığı lor peyniri, 5-6 zeytin
ara: hiç bişeyim yok bugün yemicem, yeşil çay var ama
öğlen: yarım kabak ızgarada bol baharatlı, 80 gr haşlama tavuk
ara: bu arada 1 tane sunta alırım (marka yazmıyım ama anlarsınız o suntaya benzer krakerler var ya)
akşam: yarım kabak ızgarada bol baharatlı, 80 gr haşlama tavuk (yemeklerim bittide)

Yaaa canim cok uzuldum inanki ama arada yine msjlasalim olurmu..tamamen birakip gitme..kendini kilo konusunda salma olurmu..gorusmek uzere canim optum seni

Tatlim gomlek giydiginde ilik sorunu yasiyorsan birak acik kalsin dugmesi...sexy gorunursunn bisey olmaz canimmm

Canım bence de keşke gitmesen diyebileceğim birisin. İyiki tanıdım seni.. bu süreçte Rabbim oğluna şifa versin, aklıma geldikçe duamda olacak... benden yana hakkım helal olsun her daim gel canım konuşalım

Zümrem sana da mı oldu cokkk gecmis olsun canim. Motive niye düşük Canımcım çok güzel gidiyorsun

Bizim hızlı metabolizmalı arkadaşimiz,keşke ayrılmasan.sende hakkını helal et canım.vakit bulunca uğra.herşey gönlünce olsun.

Son 2 ,3 haftadır bi türlü toparlanamiyordum.haftasonu gezileri,misafirler,üzüntüler derken iyice işi gevşetmiştim.şeker orucunda bozunca motivasyonum düştü.bugün tekrar şeker orucuna başladım.tam bir moral motivasyonla aranızdayim.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı :
Peynir zeytin,domates,maydanoz
Yarım muz

Ara:süt

Öğlen:
13.00 1 kase tavuk suyuna çorba

16.30 yarım börek
2 kase kısır

Su:1litre (2.5litreye tamamlarım)
Spor:mil leslie
Akşamada türk kahvesi yeşil çay içerim.

Menümü vereyim
Sabah cevizli su
Kahvaltı 1 has yum kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek ve yeşillik salatalik

Ara Nescafe 1 kurabiye 1 bardak süt
Ara birkaç cips yarım muz yarım elma
Ara Türk kahvesi 2 lokma cevizli sucuk

Aksam 18.30: 1 kase çorba
3 k yağsız sade makarna
1 tabak ispanak yemegi ve salata
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su
Bugün Spor yok

Sabah iki adet yumurta bol baharatli ( metabolizmayi hizlandirdigi icin abartarak koyuyorum)

Ara uc findik dort badem dort goji berry

Öğlen süt büyük bardak ( yemek yapacak halim yoktu )

Aksam sebzeli- patates, havuc, sogan- kuzu haşlama ve suyunda haşlanmış bulgur . Kirk dk falan da pilates yaptim

Zümrem sana da mı oldu cokkk gecmis olsun canim. Motive niye düşük Canımcım çok güzel gidiyorsun
Evet canım ya dizim baya ağrıyordu.şu an daha iyi çok şükür.canım ya geçn hafta pazar günü 63.8i görmüştüm pazartesi birden 64.5 çıkınca moralim bozuldu açıkçası.reglde gecikti.ondan dolayı su tutuyor herhalde vücudum.karnım fln şiş hissediyorum kendimi.az yiyip spor yapmama rağmen sonuç öyle olunca motivasyonu düşüyor insanın canım

Menünde sadece kısır biraz fazla olmuş canım.onun dışında dengeli olmuş menün.spor kaç mil yaptın canım?
Tam motiveyle hoşgeldin diyelim
Zümrem her şey harika menünde.dengeli besleyici kararında.afiyetler olsun.sen kesin 64sün pazartesiye

Menüm şöyle
Sabah 7.00 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.30
1 haş yum bol zeytinyağlı. 2 kk eski kaşar peyn.7 zeytin.1 çeri.1 havuç.3 dilim muz ve 1 dilim kivi.

Öğle 12.30
1 tabak kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması.
Üzerine sarımsaklı yoğurt

18.30
1 tabak kuzu etli bamya.3 yaprak sarma (bulgurlu)
1 avuç kabak çekirdeği.açık çay

Su 2.5lt.
Spor 47dk Leslie 3 mil burn body fat(dambılla kol çalışması ağırlıklı)dizimi zorlamadan yaptım.12 dk karın egz.
1 kupa yeşil çay (limonlu)

Canım inankı bende aynı durumdayım bende geçen ay bugün regl olmustum ama tık yok şu an ve bende sis hissediyorum şu an hala 65 im düşün yani regl.oldugumuz an çözeriz canım sıkıntı yok moral bozmak yok
Örnek mükemmel bir menü canım spor yine duramamissin:) tebrik ederim afiyet olsun canımmm.

Slm millett:)))
Bu sabah 1 bardak tarcinli sutle gune basladim ...
Yaninda 2 ceviz 10 badem 10 findik
Kahvalti bu kadar
Ara ogun
1 armut
Oglen 1 kase yesil mercimek corbasi
Aksam kv deden barbunya yemegi yaninda yogurt
Spor bugun yapamadim..su en az 10 bardak
Mislisse nerdesin canim...

Güzel menü tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…