Yaaa canim cok uzuldum inanki ama arada yine msjlasalim olurmu..tamamen birakip gitme..kendini kilo konusunda salma olurmu..gorusmek uzere canim optum seniKızlar iyi akşamlar ben aranızdan ayrılıyorum firsat bulamıyorum girmeye umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız hakkınızı helal edin. tabii fırsat buldukça uğrarım yanınıza merak ederim açıkçası kim ne kadar kilo vermiss:))@Mislisse canım hakkını helal et hepinizi cookk öpüyorum
Heee bacimmmm hee avratlar gunumuz gutlu olsun..Eki Görüntüle 1964052 Dünya garilar günümüz gutli olsin
Cok gecmis olsun canim...Hanımlar günaydın! 2 gündür sağ dizim ağrıyor.bugün sadece yer egzersizleri yapacağım.leslie yapmayacağım.biraz motivasyonumda düşük.ama hiç kaçamaksız devam inşallah. Görüşürüz güzeller
Tatlim gomlek giydiginde ilik sorunu yasiyorsan birak acik kalsin dugmesi...sexy gorunursunn bisey olmaz canimmmgünaydın gömlek giydiğinde ilik sorunu yaşayan hanımlar,
günaydın güneşe aldanıp sonra donan kadınlar, (bu hikayedeki şapşal benim, umarım ısınır hava birazcık allahtan hırkam var)
günaydın kebapçida 1,5 ila 2 porsiyon arasında kalan gözü dönmüş kızlar (ah eski ben buda)
hepinize göööönaydınnn
menü: sabah;
1 haşlama yumurta, 1 domates, 1 kk light beyaz peynir, 2 çorba kaşığı lor peyniri, 5-6 zeytin
ara: hiç bişeyim yok bugün yemicem, yeşil çay var ama
öğlen: yarım kabak ızgarada bol baharatlı, 80 gr haşlama tavuk
ara: bu arada 1 tane sunta alırım (marka yazmıyım ama anlarsınız o suntaya benzer krakerler var ya)
akşam: yarım kabak ızgarada bol baharatlı, 80 gr haşlama tavuk (yemeklerim bittide)
Canım bence de keşke gitmesen diyebileceğim birisin. İyiki tanıdım seni.. bu süreçte Rabbim oğluna şifa versin, aklıma geldikçe duamda olacak... benden yana hakkım helal olsun her daim gel canım konuşalımKızlar iyi akşamlar ben aranızdan ayrılıyorum firsat bulamıyorum girmeye umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız hakkınızı helal edin. tabii fırsat buldukça uğrarım yanınıza merak ederim açıkçası kim ne kadar kilo vermiss:))@Mislisse canım hakkını helal et hepinizi cookk öpüyorum
Zümrem sana da mı oldu cokkk gecmis olsun canim. Motive niye düşük Canımcım çok güzel gidiyorsunHanımlar günaydın! 2 gündür sağ dizim ağrıyor.bugün sadece yer egzersizleri yapacağım.leslie yapmayacağım.biraz motivasyonumda düşük.ama hiç kaçamaksız devam inşallah. Görüşürüz güzeller
Bizim hızlı metabolizmalı arkadaşimiz,keşke ayrılmasan.sende hakkını helal et canım.vakit bulunca uğra.herşey gönlünce olsun.Kızlar iyi akşamlar ben aranızdan ayrılıyorum firsat bulamıyorum girmeye umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız hakkınızı helal edin. tabii fırsat buldukça uğrarım yanınıza merak ederim açıkçası kim ne kadar kilo vermiss:))@Mislisse canım hakkını helal et hepinizi cookk öpüyorum
Evet canım ya dizim baya ağrıyordu.şu an daha iyi çok şükür.canım ya geçn hafta pazar günü 63.8i görmüştüm pazartesi birden 64.5 çıkınca moralim bozuldu açıkçası.reglde gecikti.ondan dolayı su tutuyor herhalde vücudum.karnım fln şiş hissediyorum kendimi.az yiyip spor yapmama rağmen sonuç öyle olunca motivasyonu düşüyor insanın canımZümrem sana da mı oldu cokkk gecmis olsun canim. Motive niye düşük Canımcım çok güzel gidiyorsun
Menünde sadece kısır biraz fazla olmuş canım.onun dışında dengeli olmuş menün.spor kaç mil yaptın canım?Son 2 ,3 haftadır bi türlü toparlanamiyordum.haftasonu gezileri,misafirler,üzüntüler derken iyice işi gevşetmiştim.şeker orucunda bozunca motivasyonum düştü.bugün tekrar şeker orucuna başladım.tam bir moral motivasyonla aranızdayim.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı :
Peynir zeytin,domates,maydanoz
Yarım muz
Ara:süt
Öğlen:
13.00 1 kase tavuk suyuna çorba
16.30 yarım börek
2 kase kısır
Su:1litre (2.5litreye tamamlarım)
Spor:mil leslie
Akşamada türk kahvesi yeşil çay içerim.
Zümrem her şey harika menünde.dengeli besleyici kararında.afiyetler olsun.sen kesin 64sün pazartesiyeMenümü vereyim
Sabah cevizli su
Kahvaltı 1 has yum kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek ve yeşillik salatalik
Ara Nescafe 1 kurabiye 1 bardak süt
Ara birkaç cips yarım muz yarım elma
Ara Türk kahvesi 2 lokma cevizli sucuk
Aksam 18.30: 1 kase çorba
3 k yağsız sade makarna
1 tabak ispanak yemegi ve salata
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su
Bugün Spor yok
Canım inankı bende aynı durumdayım bende geçen ay bugün regl olmustum ama tık yok şu an ve bende sis hissediyorum şu an hala 65 im düşün yaniEvet canım ya dizim baya ağrıyordu.şu an daha iyi çok şükür.canım ya geçn hafta pazar günü 63.8i görmüştüm pazartesi birden 64.5 çıkınca moralim bozuldu açıkçası.reglde gecikti.ondan dolayı su tutuyor herhalde vücudum.karnım fln şiş hissediyorum kendimi.az yiyip spor yapmama rağmen sonuç öyle olunca motivasyonu düşüyor insanın canım
Menünde sadece kısır biraz fazla olmuş canım.onun dışında dengeli olmuş menün.spor kaç mil yaptın canım?
Tam motiveyle hoşgeldin diyelim
Zümrem her şey harika menünde.dengeli besleyici kararında.afiyetler olsun.sen kesin 64sün pazartesiye
Örnek mükemmel bir menü canım spor yine duramamissin:) tebrik ederim afiyet olsun canımmm.Menüm şöyle
Sabah 7.00 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.30
1 haş yum bol zeytinyağlı. 2 kk eski kaşar peyn.7 zeytin.1 çeri.1 havuç.3 dilim muz ve 1 dilim kivi.
Öğle 12.30
1 tabak kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması.
Üzerine sarımsaklı yoğurt
18.30
1 tabak kuzu etli bamya.3 yaprak sarma (bulgurlu)
1 avuç kabak çekirdeği.açık çay
Su 2.5lt.
Spor 47dk Leslie 3 mil burn body fat(dambılla kol çalışması ağırlıklı)dizimi zorlamadan yaptım.12 dk karın egz.
1 kupa yeşil çay (limonlu)
Güzel menü tebriklerSlm millett:)))
Bu sabah 1 bardak tarcinli sutle gune basladim ...
Yaninda 2 ceviz 10 badem 10 findik
Kahvalti bu kadar
Ara ogun
1 armut
Oglen 1 kase yesil mercimek corbasi
Aksam kv deden barbunya yemegi yaninda yogurt
Spor bugun yapamadim..su en az 10 bardak
Mislisse nerdesin canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?