Hemen menümü paylaşayım
Kahvaltı
Tam tahıllı ekmek ile Tost
1 yemek kaşığı Pekmez
Ara
5 tane burçak yulaflı bisküvi
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tane muz
1 tane mandalina
Akşam
Yoğurtlu kabak
1 elma
1 mandalina
Bugün meyve günü olduöğlen makarna vardı işyerimde yemedim bende meyve idare ettim işte
Canım 3-4 yemek kaşığı yiyebilirsin aslında makarna bakma çok zararlı değil yoğurtla birlikte.
olur ben varım..Eveettt kilo ile beraber ölçü yarışına da varmıyız
maşallah ne kadar çok şey var menude...ama kalori miktarını görünce şaşırdım gerçekten..çok güzel bir menü olmus tebrik ederimİvett bu günde böyle geçti
olur ben varım..
maşallah ne kadar çok şey var menude...ama kalori miktarını görünce şaşırdım gerçekten..çok güzel bir menü olmus tebrik ederim
Pilavdan vazgeçerim de makarnadan asla :)Ben uzun zamandır ( 1 yıl falan) makarna pilav yemiyorum canım yani gerek duymuyorum bile.
hımm oyle dee:)) laf aramızda bende çoook seviyorum Yoğurtlu makarnayi.bende uzun zamandır yemiyorum..:))) yok kızz çok yemem çok severim de en az 20 gün olmuştur yemeyeli
tamam yarin makarna günü olsun ..yogurdunu sarmisagini bol koyarız..makarnayida az koyarız sorun olmaz..ekmeksiz yeriz..3 haftadır dolmalık biber dolapta duruyor çürümeden yapmam lazım artık valla ama canım çekti bak şimdi bide sarımsaklı yoğurt pul biber nane mantı gibi allaaahhh yeme de yanında yat
Insallh can ya ;(Canım üzme kendini keyfî yrmedinki sonuçta kim olsa sabaha kadar aç oturamsz bir ara bizimki de aynıydı resmen gece uyanıp kalk kalk diye bağırıyordu sonrada oyun oynuyordu oturup beraber kahvaltı ederdikgeciyo merak etme biraz daha geç yatır gündüz de uyumasın bir günlük dene düzene girer inşallah
Makarnayı yer. Biberi yine yemeztamam yarin makarna günü olsun ..yogurdunu sarmisagini bol koyarız..makarnayida az koyarız sorun olmaz..ekmeksiz yeriz..dolmayida esin yesin:)
Afiyet olsun can cok guzel menu ama spor yok dimi?birde sen ne isle mesgulsun acep?Hemen menümü paylaşayım
Kahvaltı
Tam tahıllı ekmek ile Tost
1 yemek kaşığı Pekmez
Ara
5 tane burçak yulaflı bisküvi
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tane muz
1 tane mandalina
Akşam
Yoğurtlu kabak
1 elma
1 mandalina
Bugün meyve günü olduöğlen makarna vardı işyerimde yemedim bende meyve idare ettim işte
Masallahin var nazar degmesinMislisse tsk ederim evet canım benim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?