2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Hemen menümü paylaşayım

Kahvaltı
Tam tahıllı ekmek ile Tost
1 yemek kaşığı Pekmez

Ara
5 tane burçak yulaflı bisküvi

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tane muz
1 tane mandalina

Akşam
Yoğurtlu kabak

1 elma
1 mandalina

Bugün meyve günü oldu öğlen makarna vardı işyerimde yemedim bende meyve idare ettim işte

Canım 3-4 yemek kaşığı yiyebilirsin aslında makarna bakma çok zararlı değil yoğurtla birlikte.

olur ben varım..

Yatmadan önce vericem canım ölçüleri.

maşallah ne kadar çok şey var menude...ama kalori miktarını görünce şaşırdım gerçekten..çok güzel bir menü olmus tebrik ederim

Çok değil aslında oğlandan kalan dünden kalan yemekler pideyi çok yememek için önce su sonra çorba sonra pırasa

Yalnız az önce herif sağolsun cips almış 12 adet patates cipsi yedim

Ben uzun zamandır ( 1 yıl falan) makarna pilav yemiyorum canım yani gerek duymuyorum bile.
Pilavdan vazgeçerim de makarnadan asla :)

3 haftadır dolmalık biber dolapta duruyor çürümeden yapmam lazım artık valla ama canım çekti bak şimdi bide sarımsaklı yoğurt pul biber nane mantı gibi allaaahhh yeme de yanında yat
tamam yarin makarna günü olsun ..yogurdunu sarmisagini bol koyarız..makarnayida az koyarız sorun olmaz..ekmeksiz yeriz..dolmayida esin yesin:)

Insallh can ya ;(

Af
Afiyet olsun can cok guzel menu ama spor yok dimi?birde sen ne isle mesgulsun acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…