2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Off of inş olur biterde rahatlarız.şubat 28gün olunca gecikti galiba..sağol cnm desteğin için.çözeriz Allah'ın izniyle.ama hiç kaçamaksız geçirmeliyiz bu günleri

Hoş bulduk canım.3mil yaptım.

Güzel menü canım afiyet olsun.
Hoşgeldin canım.menüde sporda gayet iyi
Afiyet olsun.

Sporda menüde harika tebrikler...

Menün güzel canım.kayınvalideyide ayrıca takdir ettim.baklalar,barbunyalar sissiz boğazından geçmiyor herhalde

selam kızlar.
mönü:
sabah: çavdar ekmeğine tost, 1 haşlama yumurta, 1 kuçuk domates, 1,5 bardak light süt, 1 kk. light beyaz peynir, 5-6 zeytin
ara: 10 adet yer fıstığı (kabuktan çıkarınca 17 tane falan etti)
şimdi 11 yeşil çay
öğlen: 100 gr kadar tavuk haşlama bol biberli, 3çorba kaşığı ıspanak kavurma (biraz soğan biraz pul biber isot ile çok az zeytin yağı ile yaptım)
ara: 1 adet yeşil elma
akşam: öğlenki aynı mönü + yarım kabak tavada çok karabiberli, çok istolu çok pul biberli baya acı yani.
dün spor yaptım. 400 kalori yürüyüş + eliptik bisikletle verdim.
ağırlık idmanı yaptım onda ne kadar kalori verdiğimi bilmiyoeum ama hocanın söylediği min 200-250 kaloridir dedi.

3 mil çok iyi canım.baya ter atmışsındır

Gel canım gel Ama burada bir şeyler olmaya başladı sanırım baksana başkandan bile ses çıkmıyor. Maşallah sana ben de gidip bulaşık makinesini boşaltıp tekrar doldurayım bari
Kolay gelsin canım.bncede ters giden bişeyler var.birkaç kişi dışında kimseden ses çıkmıyor

Menüm
Sabah 7.00de 1 bardak ceviz-su kürü

Kahvaltı 7.30
1 has yum.zeytinyağlı limonlu maydanoz.3 kk peynir.
8 zeytin.1er çeri havuç.2 dilim muz ve 1 dilim port.çay

Öğle 12.30
1 tabak etli bamya.1 kase salata.2 sarma(bitti nihayet)

Akşam 18.45
8 mini köfte(Fırında).1 dilim patates.kefir

7-8 badem ve antep fıst.açık çay

Spor 47 dk leslie 3 mil+ 15 dk karın ve bacak egz.
Su 2.5lt.
Yeşil çay limonlu.adaçayı 1'er kupa

Menüm gelsin
Sabah 2 yum omlet yarım kk peynir
3 zeytin 1 çay kaşığı bal

Ara Nescafe
Ara Türk kahvesi 1 fincan leblebi
2 k kayısı 1 dilim bitter

Akşam 18.15: 1 kepçe çorba
1 küçük tabak etli nohut salata
Ara Türk kahvesi 1 lokma orcik
Bitki çayları 3 litre su

Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
9.300 günlük adım

Menün harika kuzum spor misss yalnız köfte yanına salata daha doğru olur canım demirini tam alırsın

Menün harika fit zümrem benim su da çok iyi 3 lt.spor yapmadın mı?belki yatmadan yaparsın.ama çok az yemişsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…