Off of inş olur biterde rahatlarız.şubat 28gün olunca gecikti galiba..sağol cnm desteğin için.çözeriz Allah'ın izniyle.ama hiç kaçamaksız geçirmeliyiz bu günleriCanım inankı bende aynı durumdayım bende geçen ay bugün regl olmustum ama tık yok şu an ve bende sis hissediyorum şu an hala 65 im düşün yaniregl.oldugumuz an çözeriz canım sıkıntı yok moral bozmak yok
Örnek mükemmel bir menü canım spor yine duramamissin:) tebrik ederim afiyet olsun canımmm.
Hoş bulduk canım.3mil yaptım.Evet canım ya dizim baya ağrıyordu.şu an daha iyi çok şükür.canım ya geçn hafta pazar günü 63.8i görmüştüm pazartesi birden 64.5 çıkınca moralim bozuldu açıkçası.reglde gecikti.ondan dolayı su tutuyor herhalde vücudum.karnım fln şiş hissediyorum kendimi.az yiyip spor yapmama rağmen sonuç öyle olunca motivasyonu düşüyor insanın canım
Menünde sadece kısır biraz fazla olmuş canım.onun dışında dengeli olmuş menün.spor kaç mil yaptın canım?
Tam motiveyle hoşgeldin diyelim
Zümrem her şey harika menünde.dengeli besleyici kararında.afiyetler olsun.sen kesin 64sün pazartesiye
Güzel menü canım afiyet olsun.Menümü vereyim
Sabah cevizli su
Kahvaltı 1 has yum kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek ve yeşillik salatalik
Ara Nescafe 1 kurabiye 1 bardak süt
Ara birkaç cips yarım muz yarım elma
Ara Türk kahvesi 2 lokma cevizli sucuk
Aksam 18.30: 1 kase çorba
3 k yağsız sade makarna
1 tabak ispanak yemegi ve salata
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su
Bugün Spor yok
Hoşgeldin canım.menüde sporda gayet iyiSabah iki adet yumurta bol baharatli ( metabolizmayi hizlandirdigi icin abartarak koyuyorum)
Ara uc findik dort badem dort goji berry
Öğlen süt büyük bardak ( yemek yapacak halim yoktu )
Aksam sebzeli- patates, havuc, sogan- kuzu haşlama ve suyunda haşlanmış bulgur . Kirk dk falan da pilates yaptim
Sporda menüde harika tebrikler...Menüm şöyle
Sabah 7.00 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.30
1 haş yum bol zeytinyağlı. 2 kk eski kaşar peyn.7 zeytin.1 çeri.1 havuç.3 dilim muz ve 1 dilim kivi.
Öğle 12.30
1 tabak kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması.
Üzerine sarımsaklı yoğurt
18.30
1 tabak kuzu etli bamya.3 yaprak sarma (bulgurlu)
1 avuç kabak çekirdeği.açık çay
Su 2.5lt.
Spor 47dk Leslie 3 mil burn body fat(dambılla kol çalışması ağırlıklı)dizimi zorlamadan yaptım.12 dk karın egz.
1 kupa yeşil çay (limonlu)
Menün güzel canım.kayınvalideyide ayrıca takdir ettim.baklalar,barbunyalar sissiz boğazından geçmiyor herhaldeSlm millett:)))
Bu sabah 1 bardak tarcinli sutle gune basladim ...
Yaninda 2 ceviz 10 badem 10 findik
Kahvalti bu kadar
Ara ogun
1 armut
Oglen 1 kase yesil mercimek corbasi
Aksam kv deden barbunya yemegi yaninda yogurt
Spor bugun yapamadim..su en az 10 bardak
Mislisse nerdesin canim...
3 mil çok iyi canım.baya ter atmışsındırGüzel menü canım afiyet olsun.
Hoşgeldin canım.menüde sporda gayet iyi
Afiyet olsun.
Sporda menüde harika tebrikler...
Menün güzel canım.kayınvalideyide ayrıca takdir ettim.baklalar,barbunyalar sissiz boğazından geçmiyor herhalde
Gel canım gel Ama burada bir şeyler olmaya başladı sanırım baksana başkandan bile ses çıkmıyor. Maşallah sana ben de gidip bulaşık makinesini boşaltıp tekrar doldurayım bari
Kolay gelsin canım.bncede ters giden bişeyler var.birkaç kişi dışında kimseden ses çıkmıyorGel canım gel Ama burada bir şeyler olmaya başladı sanırım baksana başkandan bile ses çıkmıyor. Maşallah sana ben de gidip bulaşık makinesini boşaltıp tekrar doldurayım bari
Korhilalp zumreeemmmmmm ben bugün harika haberler öğrendimKolay gelsin canım.bncede ters giden bişeyler var.birkaç kişi dışında kimseden ses çıkmıyor
Canımmm hemen paylaş uygun oluncaKorhilalp zumreeemmmmmm ben bugün harika haberler öğrendimipucu Veriyorum diyetisyene gittim :)
Tamam canım özelden atıyorumCanımmm hemen paylaş uygun oluncaçok merak ediyorummmmmmmmmmm
Aldım zümremTamam canım özelden atıyorum
Tartı günü herkes toplanır canımHanımlar nerdesinizz? Özellikle kaptanMislisse nerdesinn canım?
Menün harika kuzum spor misssMenüm
Sabah 7.00de 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.30
1 has yum.zeytinyağlı limonlu maydanoz.3 kk peynir.
8 zeytin.1er çeri havuç.2 dilim muz ve 1 dilim port.çay
Öğle 12.30
1 tabak etli bamya.1 kase salata.2 sarma(bitti nihayet)
Akşam 18.45
8 mini köfte(Fırında).1 dilim patates.kefir
7-8 badem ve antep fıst.açık çay
Spor 47 dk leslie 3 mil+ 15 dk karın ve bacak egz.
Su 2.5lt.
Yeşil çay limonlu.adaçayı 1'er kupa
Menün harika fit zümrem benimMenüm gelsin
Sabah 2 yum omlet yarım kk peynir
3 zeytin 1 çay kaşığı bal
Ara Nescafe
Ara Türk kahvesi 1 fincan leblebi
2 k kayısı 1 dilim bitter
Akşam 18.15: 1 kepçe çorba
1 küçük tabak etli nohut salata
Ara Türk kahvesi 1 lokma orcik
Bitki çayları 3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?