Haklısın canım.öğlen yedim diye akşam yapmadım üşendimMenün harika kuzum spor misssyalnız köfte yanına salata daha doğru olur canım demirini tam alırsın
Canım şimdi spordan geldim yazmayı unuttum düzenleme ile ekledim kuzumMenün harika fit zümrem benimsu da çok iyi 3 lt.spor yapmadın mı?belki yatmadan yaparsın.ama çok az yemişsin maşallah
Süpersin canım.bol eksi olsunCanım şimdi spordan geldim yazmayı unuttum düzenleme ile ekledim kuzum
Sikilasmak icin spor videosu onerebilirm iki hafta olacak yapmaya başlayalı cok sikilastim artik kilo vermeyip sikilasmaya devam edeyim diyorumIyi aksamlarr kizlar..
Menu yazmak istemiyorum artik..bugun tartildim ideal kilomda sayilirim..artik korumaya geciyorum...yine buralardayim...yarindan itibaren cok siki bir spor hayatim baslicak sıkılaşmak icin...bir ay hedef koydum kendime..bir ay sonra artik haftada 3 gun spor ve duzenli beslenmeyle hayata devam edicimm insallah..insallah sizde biran once hedeflerinize ulasirsiniz..herkese basarilar dilerim..@mislisse keske bizede soyleseydin uzun bir sure giremeyecegini..merak ediyoruz kotu biseymi oldu diye..insallah iyisindir..opuyorum herkesi..
Tabii cok sevinirim yarin baslamayi dusunuyorum cok iyi olurUzun sure ayni sporu yapmış kilo vermiş arkadaslar artik daha zor bir spora gecmek gerekiyor. Vucut
Sikilasmak icin spor videosu onerebilirm iki hafta olacak yapmaya başlayalı cok sikilastim artik kilo vermeyip sikilasmaya devam edeyim diyorum
Tabii cok sevinirim yarin baslamayi dusunuyorum cok iyi olur
Ay evet ya haber vereydi keşke aklına bin türlü şey geliyor insanın offfIyi aksamlarr kizlar..
Menu yazmak istemiyorum artik..bugun tartildim ideal kilomda sayilirim..artik korumaya geciyorum...yine buralardayim...yarindan itibaren cok siki bir spor hayatim baslicak sıkılaşmak icin...bir ay hedef koydum kendime..bir ay sonra artik haftada 3 gun spor ve duzenli beslenmeyle hayata devam edicimm insallah..insallah sizde biran once hedeflerinize ulasirsiniz..herkese basarilar dilerim..@mislisse keske bizede soyleseydin uzun bir sure giremeyecegini..merak ediyoruz kotu biseymi oldu diye..insallah iyisindir..opuyorum herkesi..
Cok tesekkur ederim canim...eee artik birazda biz manken gibi olalim yanii...aylardir o kadar haslanmis yumurta yedikten sonra hakettik sayilir:))
Hahha cidden ya insallahh. Insallah senin de isine yarar ben cok memnunum . Asla pes etmek yokk.Cok tesekkur ederim canim...eee artik birazda biz manken gibi olalim yanii...aylardir o kadar haslanmis yumurta yedikten sonra hakettik sayilir:))
Bu sporlari yaptigim gun ekstra kosu bandinda yurusem ve plates yapsam olurmu..cunku boyle surekli yuruyesim kosasim var mirkelam gibiBu egzersizler normal pilatesten farkli. Set olayi yok kisa kisa degil. Mesela on dk boyunca hedeflenen yeri çalıştırıyor.ha bir de her gun yapilmayak bir gun ara ile.
Mirkelam :))) guldum gece gece ya dimi klibi vardi onun:)) olur tabi hatta isininca vucut daha iyi olir. Ama sikilastirici hareketleri o yuruyusun ustune yap tadindan yenmez. Arkasindan duş duşta biraz kese en son da soguk suyla şoklama valla misBu sporlari yaptigim gun ekstra kosu bandinda yurusem ve plates yapsam olurmu..cunku boyle surekli yuruyesim kosasim var mirkelam gibi
Bende kalcanin sıkılaşmasini cok istiyorum..bende oyle genis basen kalca yok normal ..belim inceldi ama gobek kaldi biraz ..yani kollar biraz canimi sıkıyor onun icinde surekli 1 kg luk dambil ve plates lastigiyle kol calisiyorum..ufff bi daha asla kilo almicam ne zormus kilo vermek yaaAlttaki üc video. Bacak kalca icin. Ustteki yag yakmak icin asiri iyidir o da. Ama o alttakiler sikilasmak icin. Biraz zor. Ben dorduncu yapisimda falan anca alisabildim ama inan vucut alışıyor ve o incelmeyi hissediyorsunuz. Ic Bacagim bildigin icine göçtü kalcam sertlesti Kilo versem olmazdi oyle
Benim göbek de çoktu ona da baska egzersizler yaptım simdi kaslarım bile oldu yeni yeni ablasi :)) sporla bi zaman sonra duzeliyor yeter ki dogru sporu yapalim dogru beslenelim. Yine soyle haftada bir falan hiit yaparsan kilo almayi engeller. Ben de artik kesinlikle dikkat edicem yemek degil de yiyip oturmak kilo yapiyor. Pilates lastiği kola cok faydali gercekten ya. O lastikle de kalca sikilasiyor ona da faydasi var kullanim alani cok genisBende kalcanin sıkılaşmasini cok istiyorum..bende oyle genis basen kalca yok normal ..belim inceldi ama gobek kaldi biraz ..yani kollar biraz canimi sıkıyor onun icinde surekli 1 kg luk dambil ve plates lastigiyle kol calisiyorum..ufff bi daha asla kilo almicam ne zormus kilo vermek yaa
Spor yapinca odanin ici ter kokuyor esim sinirden catliyorMirkelam :))) guldum gece gece ya dimi klibi vardi onun:)) olur tabi hatta isininca vucut daha iyi olir. Ama sikilastirici hareketleri o yuruyusun ustune yap tadindan yenmez. Arkasindan duş duşta biraz kese en son da soguk suyla şoklama valla mis
Yaa ne guzel ...benimde en buyuk hayalim gobegimi tam kasli hale getirmek ..hiit sporunu hic bilmiyorum simdi arastiriyim onuda ..yaza az kaldi ne varsa spor yapmaya calisicam artik...Benim göbek de çoktu ona da baska egzersizler yaptım simdi kaslarım bile oldu yeni yeni ablasi :)) sporla bi zaman sonra duzeliyor yeter ki dogru sporu yapalim dogru beslenelim. Yine soyle haftada bir falan hiit yaparsan kilo almayi engeller. Ben de artik kesinlikle dikkat edicem yemek degil de yiyip oturmak kilo yapiyor. Pilates lastiği kola cok faydali gercekten ya. O lastikle de kalca sikilasiyor ona da faydasi var kullanim alani cok genis
Spor yapinca odanin ici ter kokuyor esim sinirden catliyor...aciyor ne varsa pencere kapi ..bende hoop dusa ...sanki ustunden 5 kilo gidiyor o zamanlarda..hafifliyorsun canlaniyorsun spor cok guzel bisey gercekten ...sporu biraktigimda su bile almaya useniyorum ..ogluma diyorum git bana su getir sunu getir bunu gotur ..deliriyorlar tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?