2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Geçmiş olsun canım.merak etmiştik.iyi olmanıza sevindim.

Merhaba canım.snde hoşgeldin.sağlık olunca akan sular durur.önemli değil kaptan.helal olsun

Menüm gelsin
Sabah 7.00 1 bardk ceviz-su kürü

Kahvaltı 7.30
1 yum sahanda tereyağlı.1 çeri ve havuç.2 kk peynir.15 zeytin. Yeşillik.3 dilim muz

Öğle 12.30
1 kase yayla çorbası.1 kase zeytinyağlı fasulye.10 antep fıst.

Akşam 18.30
1 tabak nohut.1 kase cacık.
Açık çay. 1 avuç kabak çekirdeği

Spor 48 dk leslie 3 mil burn body fat
15 dk karın egz. 10 dk bacak egz.
Su 2.5lt.yatana kadar 3 lt olur inş.1 kupa yeşil çay limonlu

Mislisse canım geçmiş olsun, gerekirse hiç gelme buralara yeterki sen ve çevren sağlıklı olsunlar.
menü:
sabah: 1,5 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 2 haşlama yumurta, 1 çorba kaşığı lor peyniri, 1 kk light beyaz peyir, ufak domates ve salatalık, light süt
ara: 6 adet yet fıstığı, yeşil çay
öğlen: haşlama tavuk göğüsü, 2 çorba kaşığı ıspanak kavurma, 6-7 (yuvarlak dilim) adet tavada azıcık yağ ile pişirilmiş bolca isot pul biber karabiberle sotelnmiş kabak (yoğurtla sanki kızartma gibi oluyo ama gel görki 4-5 kabağa sadece 1 tarlı kaşığı zeytin yağı dökülüyo bildiğin yarar yarar kalbimize damarlarımıza kalorimize )
ara: 1 adet yeşil elma
akşam: akşama düğün var kızlar artık ekmeksiz yerim zaten hafta sonu benim için diyetin bittiği an. pilav varsa onu yemem zaten. izninizle tatlıda yiyeceğim güzel ie pasta yani. kötüyse zaten yemem.
hepinize güzel haftasonları

Mislisse hoş geldin canım. Çok. Merak ettik seni bi ara sadece bi haber verip çıksaydın bile yeterdi canım. Sağlık sorunları bitmiştir inşallah her şeyin başı sağlık. Bu arada 7 li rakamlar hayırlı olsun canım

Merhaba canım.snde hoşgeldin.sağlık olunca akan sular durur.önemli değil kaptan.helal olsun
allah razi olsun canm benim

menun ve sporun her zmnki gibi yerinde masallah ...

Iyi aksamlar kizlarrr...ufffff menude vermiyorum artik cokk sıkıcı...ben biraz kilo aliyim olmazsa ...cok gicigimmm dimii
ah seni seni ...

allah razi olsun canm benm...

canm inan haber vericek ne zamnm vardi ne de internetim vardi ...tesekkur ederim cnm olsun bakalim

Herkese mutlu haftasonları kızlar!!
sagolasin canm hepimize ins.

Menümü vereyim.. kimseler yok gerçi ama
Sabah 8.00 1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.30
1 yum ile yumurta salatası.1 çeri.2 kk eski kaşar.
1 çay kaş.tereyağı.2 yk cevizli biberli ezme (ev yapımı).
2 dilim muz.7 zeytin.maydanoz.çay

1 kupa yeşil çay

Öğle 16.00
4 yk kuzu sac kavurma.salata.ayran
1 türk kahvesi (sütlü)

Akşam 19.20
1 bardak tarçınlı süt.1 kase karışık kuruyemiş
Su 2lt.
Spor 1 saat tempolu yürüyüş.

Yatmadan önce 1 kupa beyaz çay
(aktardan aldım deniycem bakalım)

Bende menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı Kıymalı melemen 2 kaşık
1.5 has yum 3 zeytin
3 çatal peynir Domates 1 dilim ekmek

Ara 2 tuzlu gevrek 1 kurabiye 1 k dilim pasta
Ara Türk kahvesi 1 lokma çikolata

Akşam 19.30: brokoli salatası limonlu
4 kaşık yoğurt
Bitki çayları 2.5 litre su
Ara Türk kahvesi olur

ben buralardayim canım . dün eşimin dedesi vefat etti cenaze ye gittik bugünde evdeyim. Reglin ilk günü sıkıntılarını yaşıyorum
Canım bir sen kaldın zaten grupta..cenazenize çok üzüldüm zümrem Allah rahmet eylesin.geride kalanlara hayırlı ömürler versin inşallah..bnde 2 gün önce oldum.karnımdaki şişlik geçer inşallah bitince..

Canım menün güzel sabah ve akşam harika.bnde 2 öğün yaptım bugün.çok etkili gerçekten..
İlk arayı bnce bir tık azaltabilirdin.1 k dilim pasta yetermiş sanki canım.misafirlikteydin sanırım.bugünlük ödülün olsun onlar da malum günlerden geçerken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…