Geçmiş olsun canım.merak etmiştik.iyi olmanıza sevindim.kizlar kusura bakmayin sizi habersiz biraktgim icin hepinizden ozur dilerim saglik sorunlarimz gelisti aniden sehir disina cikmak zorunda kaldik ve net paketim bittigi icin haber vermeye firsatim bile olmadi cok sukur iyiyiz simdi hakkinizi helal edin olur mu?
kizlar kusura bakmayin sizi habersiz biraktgim icin hepinizden ozur dilerim saglik sorunlarimz gelisti aniden sehir disina cikmak zorunda kaldik ve net paketim bittigi icin haber vermeye firsatim bile olmadi cok sukur iyiyiz simdi hakkinizi helal edin olur mu?
Selamünaleyküm cemaaattt...hayirli cumalar kardeslerimm..
kendimi biran cuma hutbesi okuyan hoca sandim..
Merhaba canım.snde hoşgeldin.sağlık olunca akan sular durur.önemli değil kaptan.helal olsunkizlar kusura bakmayin sizi habersiz biraktgim icin hepinizden ozur dilerim saglik sorunlarimz gelisti aniden sehir disina cikmak zorunda kaldik ve net paketim bittigi icin haber vermeye firsatim bile olmadi cok sukur iyiyiz simdi hakkinizi helal edin olur mu?
Ne guzel bir mesajjjj gunaydin sana da melekkTatli ruyalar gozumun gormedigi kalbimin hissettigi melekler
allah razi olsun canm benimMerhaba canım.snde hoşgeldin.sağlık olunca akan sular durur.önemli değil kaptan.helal olsun
menun ve sporun her zmnki gibi yerinde masallah ...Menüm gelsin
Sabah 7.00 1 bardk ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.30
1 yum sahanda tereyağlı.1 çeri ve havuç.2 kk peynir.15 zeytin. Yeşillik.3 dilim muz
Öğle 12.30
1 kase yayla çorbası.1 kase zeytinyağlı fasulye.10 antep fıst.
Akşam 18.30
1 tabak nohut.1 kase cacık.
Açık çay. 1 avuç kabak çekirdeği
Spor 48 dk leslie 3 mil burn body fat
15 dk karın egz. 10 dk bacak egz.
Su 2.5lt.yatana kadar 3 lt olur inş.1 kupa yeşil çay limonlu
ah seni seni ...Iyi aksamlar kizlarrr...ufffff menude vermiyorum artik cokk sıkıcı...ben biraz kilo aliyim olmazsa ...cok gicigimmm dimii
allah razi olsun canm benm...Mislisse canım geçmiş olsun, gerekirse hiç gelme buralara yeterki sen ve çevren sağlıklı olsunlar.
menü:
sabah: 1,5 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 2 haşlama yumurta, 1 çorba kaşığı lor peyniri, 1 kk light beyaz peyir, ufak domates ve salatalık, light süt
ara: 6 adet yet fıstığı, yeşil çay
öğlen: haşlama tavuk göğüsü, 2 çorba kaşığı ıspanak kavurma, 6-7 (yuvarlak dilim) adet tavada azıcık yağ ile pişirilmiş bolca isot pul biber karabiberle sotelnmiş kabak (yoğurtla sanki kızartma gibi oluyo ama gel görki 4-5 kabağa sadece 1 tarlı kaşığı zeytin yağı dökülüyo bildiğin yarar yarar kalbimize damarlarımıza kalorimize )
ara: 1 adet yeşil elma
akşam: akşama düğün var kızlar artık ekmeksiz yerim zaten hafta sonu benim için diyetin bittiği an. pilav varsa onu yemem zaten. izninizle tatlıda yiyeceğim güzel ie pasta yani. kötüyse zaten yemem.
hepinize güzel haftasonları
canm inan haber vericek ne zamnm vardi ne de internetim vardi ...tesekkur ederim cnm olsun bakalimMislisse hoş geldin canım. Çok. Merak ettik seni bi ara sadece bi haber verip çıksaydın bile yeterdi canım. Sağlık sorunları bitmiştir inşallah her şeyin başı sağlık. Bu arada 7 li rakamlar hayırlı olsun canım
sagolasin canm hepimize ins.Herkese mutlu haftasonları kızlar!!
Kızlar herkes nerelerde??
Canım bir sen kaldın zaten grupta..cenazenize çok üzüldüm zümremben buralardayim canım . dün eşimin dedesi vefat etti cenaze ye gittik bugünde evdeyim. Reglin ilk günü sıkıntılarını yaşıyorum
Canım menün güzel sabah ve akşam harika.bnde 2 öğün yaptım bugün.çok etkili gerçekten..Bende menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı Kıymalı melemen 2 kaşık
1.5 has yum 3 zeytin
3 çatal peynir Domates 1 dilim ekmek
Ara 2 tuzlu gevrek 1 kurabiye 1 k dilim pasta
Ara Türk kahvesi 1 lokma çikolata
Akşam 19.30: brokoli salatası limonlu
4 kaşık yoğurt
Bitki çayları 2.5 litre su
Ara Türk kahvesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?